Η Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ (άρθρο του Β. Δρόσου)

ΑΡΘΡΑ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ

Basilis Drosos ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΨΕΙ,ΟΤΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΝΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΙΚΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ: ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!

ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, Ο,ΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ, ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΙΝ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΝ ΣΕ ΕΝΑ «ΜΑΓΑΖΑΚΙ» ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΝΟΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ!!!!!

ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΡΜΕΝΟΙ ΕΝ ΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Α) ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΩΜΙΣΘΕΙ.

Β) ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞ ΗΜΩΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ.

Γ) ΤΟ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ).

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΡΥΠΟΓΟΝΟ ΕΚΤΑΣΙΝ Η ΙΩΣΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΝΟΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, O,ΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΔΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΘΕΝΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ Ο,ΤΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ ΤΟΞΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!!…. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΠΑΘΗΣΕ!!!….

ΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗN ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!!!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

Αφήστε μια απάντηση