ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. (18/11/2901 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 18-11-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ:

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΙΣΧΥΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ- ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΛΑΛΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΔΩΡΑ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ. ΤΟ ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ – ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΗΡΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ! ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ.

ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΜΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΛΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΤΟ ΜΠΑΡΣΤΑΡΔΟ, ΤΟ ΓΑΡΔΕΛΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΑΝ ΜΟΥΛΟΙ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΘΑ ΛΑΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΠΙΚΡΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ.

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ Ή ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ, ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΊΤΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΖΛ

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΖΛ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΚΤΥΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΕΣΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ… ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΠΟΙΟΣ;

ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΗ; ΜΑΛΙΣΤΑ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΠΟΙΟΣ; Ο ΓΙΑΝΝΗΣ; Ο ΣΩΤΗΡΑΣ; Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ; Ο ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ; ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ; Ο ΒΑΣΙΛΗΣ; Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ; ΣΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ; ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΤΑ ΒΑΛΕΙ;

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ «ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ..» ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ; ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ; ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ «Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ». ΝΑΙ, ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΑΝΤΕ, ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ. ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΛΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ! ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.

ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥ

ΑΡΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΟΙΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ DNA ΤΟΥ –ΠΟΥ DNA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ; ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ; ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΉΡΘΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΗΠΙΑΤΕ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ 3.000.000 ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ. ΗΡΘΕ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΙΔΕ, ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ, ΕΠΕΛΕΞΕ, ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΝΑ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ; ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ 2.000.000 ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΝ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ, ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 1.500.000 ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΕΞΟΔΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ 25.000.000 ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΔΗΛΩΝΕΣ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ; ΑΡΧΗ ΤΕΧΝΗΣ. Ε, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ; ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΠΟΥ; ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΡΙΣΗ; ΓΙΑΤΙ; ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΟΝΤΑ; ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ; ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ! ΕΦΥΓΕ Η ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΒΙΚΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΓΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ. ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ «ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ». ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ; ΕΒΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ, ΕΒΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ; ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ: ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ; ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕΣ! ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΑ ΠΕΤΑΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ! ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΠΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ; ΕΣΥ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑΣΤΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. «ΕΛΑΤΕ ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ»

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ: «ΠΗΔΗΞΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ». ΩΡΑΙΑ!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! ΕΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΠΡΩΞΩ ΕΓΩ. ΠΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΘΡΑΣΥΜΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΝ ΔΩΣΩ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΤΟΛΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΩ ΑΛΛΟ. ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ… ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΗ Ή ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΙΔΡΥΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΤΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ… ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ. ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ…. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ… ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΩΞΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΦ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΟΗΤΟΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΥ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΖΩΑ;

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ; ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΓΚΟΥΦΕΨΑΝ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΔΩΣΕ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΠΟΥ ΠΗΓΕ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΛΑΛΗΣΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΓΗ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ… ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΗΣ; Ή ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ- ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ- ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΙΟ. ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ! ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ! ΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΉ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΑΡΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ. Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ. ΕΝΩ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΕΝΩ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΩ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΝ ΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΟΥΠΑ ΜΟΥΠΕΣ..

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΩ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ: «ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ».

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ… ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. Ή ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΤΩΡΑ Ή ΦΕΥΓΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. Ή ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΑΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΙΜΗ, ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ «ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ» ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ… ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ… ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΗΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΚΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ «ΛΑΜΠΡΑΚΗ», ΠΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ «Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ…. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η END ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ 60% ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ 30-40% ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ 20 ΑΤΟΜΑ.

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 20 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΜΑΣ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ; ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ END ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ; ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ END ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ «ΒΑΖΩ 20 ΑΤΟΜΑ;» ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Ω ΡΕ ΨΑΧΝΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ; ΕΧΕΙ 150.000 ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ «Α ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ». Ω ΡΕ ΨΑΧΝΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ; ΕΧΕΙ 150.000 ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ;

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ; ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ. ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ; ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ. ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ; ΕΦΥΓΕΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Ή ΤΗΝ ΒΙΚΥ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΩ ΕΓΩ. ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΩΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SKYPE ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SKYPE. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ; ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ! ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ! ΕΙΔΕΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ; ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΝΔΙΝΟ; ΑΦΑΝΤΟ… ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SKYPE ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΝΕΒΗΚΑ ΕΓΩ. ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΛΥΣΕΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ; ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ; ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ; ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙ; ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ;

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.

ΕΛΑΤΕ! ΕΛΑΤΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ THINK TANK ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.

ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΩΡΑ. ΦΕΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ! ΦΕΥΓΕΤΕ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΕΦΥΓΕ! ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ; ΠΗΓΑΙΝΕ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ; ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ; ΠΗΓΑΙΝΕ! ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΧΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ! ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ! ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ! ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; ΣΥΓΝΩΜΗ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ «ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ». ΕΣΥ ΒΙΚΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ!»| ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΟΥ;

ΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΩΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΝΟΙΞΕ! ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ. ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΤΙΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ.. ΟΡΙΣΤΕ ΒΑΣΙΛΗ… ΟΡΙΣΤΕ ΒΙΚΥ… ΕΛΑΤΕ! ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΕΙΣΑΣΤΕ…

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ; ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΒΙΚΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ; ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΧΑΠΙΑ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΟΜΗΡΟ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ 2030 ΟΠΟΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΓΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ; ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ; ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΑΤΕ; ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ; ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΖΩΟ ΛΑΛΗΜΕΝΟ; ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ;

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΓΥΡΩ –ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ; ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ; Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΖΩΟ.. ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ! ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ; ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ; ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ; ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ; ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΕ; ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΧΑΖΑΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΩ; ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΝΩ; ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ; ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑ ΕΒΡΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ…

ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΙΔΡΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΕΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ: ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ; ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ; ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ; ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΕ ΤΙ; ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ! ΑΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑ ΙΔΡΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ; ΕΣΕΙΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ; ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ; ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΩΡΑΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ; ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑΣΤΗ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ. ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΚΑΔΙΑ; ΕΝΑ ΚΑΚΑΔΑΚΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΚΑΔΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ. Ή ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ Ή ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΌΧΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ! ΚΑΤΣΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ! ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Η ΗΛΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ . ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ. Η ΖΩΗ… ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΑΛΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΡΑΣΗ. ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ. ΚΑΖΑΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗ ΕΓΩ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΔΥΟ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΘΑ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΝ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΣΤΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΑΞΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΓΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

ΤΑ 3-5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Ή ΝΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΡΟΛΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Η ΒΙΚΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ή ΤΙ ΈΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.

ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΚΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΕ 3-4 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ.

ΕΣΥ ΚΑΖΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟ ΑΝ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑΓΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΑΙ Η ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΖΑΜΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ. ΑΛΛΟ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ. ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΒΙΚΥ, ΒΑΣΙΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Η ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΒΙΚΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΙΓΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΩ ΕΓΩ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Ή ΑΠΟ ΔΥΟ Ή ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ. ΚΑΚΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΑΡΑ ΚΑΖΑΜΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.. ΠΑΛΙΚΑΡΙ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΚΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΜΙΔΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ, ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΨΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΤΣΑΚΙΖΩ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΣΑΚΙΖΩ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΠΑ. ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΨΙΜΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΩΡΑΚΙΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΛΑΘΗ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΗΘΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, Η ΛΗΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΕΚΕΙ; ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΌ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.

ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΔΩ, ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ Ή ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΩ ΕΓΩ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ Ή ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑΙ.. ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ. ΑΝ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑΣΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΩ ΕΓΩ ΜΕΣΑ.

ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΩ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΩ. ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

…………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Αφήστε μια απάντηση