ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ –ΣΥΓΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. (1/12/2901 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ –ΣΥΓΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΕΘΙΜΑ ΘΥΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ή ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ.

ΤΟ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ. ΤΟ ΣΥΓΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ: ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΕΙΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: «ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ». ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ;

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΣΥΓΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΑΝΕ.

ΑΡΑ ΚΑΚΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ: «ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ» ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ: «ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΑΥΤΟ…», ΜΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΞΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΓΧΑΙΡΕΤΕ; ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΡΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΥΓΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ; ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ; ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΖΟΥΦΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ; ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ;

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ;

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΑΖΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ! ΒΓΗΚΕΣ? ΝΑΙ! ΕΜ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ. ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ;

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ… ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ.

ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ! ΑΡΑ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ… «ΜΠΡΑΒΟ… ΒΓΗΚΕΣ Ε; ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΡΕ; ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕΣ; ΤΙ ΣΥΓΧΑΙΡΕΣΑΙ;

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΥΠΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ.

ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ! ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙ…

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΤΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

…………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Αφήστε μια απάντηση