Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 13/12/2901

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 – 12 – 2017, ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. ΕΓΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ:

1. ΔΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΕΘΕΣΕΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

2. ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΚΡΙΣΙΝ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΓΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

3. ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε., ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΗΝ Δ.Ε.Η., Δ.Ε.Υ.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

4. ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. – (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ), ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

5. ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. – (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ). 6. ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΝ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΝ ΗΣΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗ ΚΑΤΣΟΥΔΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 14ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αφήστε μια απάντηση