ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 8/12/2901 (βίντεο)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκ 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. 08-12-2017

…………………………….
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ 9 ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΕΓΩ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΙΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΣ 8 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΤ ΕΞ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΠΕΙΘΕΙΑ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ. ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ Η ΑΙΤΙΑ. ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ Η ΔΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 8-12-2017. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΣΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΗΜΑΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΔΟΘΕΙ 2 ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΌΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΑΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ. ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
ΎΣΤΕΡΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ Ο ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΥΠΕΒΑΛΑ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΔΙΟΤΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΒΑΛΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση