ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ. 8/11/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 8-11-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ»!

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, Ο ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑ 10 ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΑΔΕ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΗ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ. ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΤΕ.

ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ Ή ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΑΝ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΝΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΕΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ.

ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.

ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΗΣΕΤΕ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΙΘΑΓΕΝΗ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!

ΔΙΑΛΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΟΛΟΙ! ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ.

ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ.

ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ! ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΑ.. ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΘΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΘΕΣΗ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΖΩΗ ΣΟΥ! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ;

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΑ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΟ; ΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ; ΕΝΑΝ ΒΡΩΜΟΜΙΣΘΟ; ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ 100.000 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. «ΕΧΩ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ! ΚΙ ΑΜΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ; ΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΟΒΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΕΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ Ή ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΨΕΚΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ; ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΩ; ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ;

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ! ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑΟΪΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΙΕΧΩΒΑΣ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΑΣ ΤΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ.

ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ; ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ;

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΦΕΚ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ;

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΑ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ!

ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΦΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ; ΛΕΕΙ «ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ». ΝΑΙ; ΟΧΙ! ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ, ΙΣΠΑΝΟΥ, ΓΑΛΛΟΥ, ΙΤΑΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ DNA ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

ΚΙ ΕΔΩ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΜΕ DNA. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΔΕΟΞΥΡΙΒΟΝΟΥΚΛΕΙΚΟ ΟΞΥ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ DNA. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:

Κ. Σ. Σ. Σ. Δ. Δ. Δ. Τ. Π. Ο. Τ. Α Ω (Α-Ω ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ)

ΑΥΤΟ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΙΝΑΙ 13 ΣΥΜΒΟΛΑ 13 ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ:

ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΟΜΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Ω. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ! Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ; ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ; ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ 1000 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;

ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ! ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ; ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ; ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΕΝΑ; ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΖΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΜΑΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ! ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΠΑΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Ο ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΩΡΙΜΑΖΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Ο,ΤΙ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

……………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Αφήστε μια απάντηση