ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. 27/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 27-10-17

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ. ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η Δ.Ε.Η. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΕΩΝΕΙ. ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ Η Δ.Ε.Η. ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΩΡΑ Η Δ.Ε.Η. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ. Η Δ.Ε.Η. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ Η Δ.Ε.Η. ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ. ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΚ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΙΕΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ή ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ Ή ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ, ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΝ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΕ SOCIAL MEDIA, ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ – ΤΑ ΛΕΩ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ – ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΞΩΔΙΚΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ

Δ.Ε.Η., ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΩ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΕΞΩΔΙΚΑ, ΕΞΩΔΙΚΑ. ΤΙ ΕΞΩΔΙΚΑ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ; ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΙΚΗ. ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, Ε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ, ΤΟΥ ΛΕΣ «ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ; ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΦΤΗΝ ΜΟΥ». ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΥ.

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ. Η Δ.Ε.Η. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. Ή ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΕΙ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. ΕΛΑΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΤΙΑ ΚΟΝΤΡΑ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ. ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ Δ.Ε.Η., ΣΕ ΔΕΥΑ ΝΕΡΟ – ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΑΤΙΝΗ. ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΛΗ ΕΠΑΝΩ; ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΙ ΠΟΥΛΑΩ ΝΕΡΟ; ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ; ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΔΩΡ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΖΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΤΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ; ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ;

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΟΡΤΕΣ. ΜΠΕΙΤΕ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΙΠΟΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΗΓΕΤΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΟΥΝ 4-5 ΑΤΟΜΑ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΣΠΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΒΓΑΔΕΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΑΖΩΣΕΤΕ ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΔΗΛΑΔΗ PAYMENT, ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΛΟΜΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. Ο ΔΗΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΔΗΜΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΥΣ, ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ, ΩΡΑΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΥΣ, ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ, ΩΡΑΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ, ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΜΩΕΓΩ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ; ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.

ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΛΕΩ «ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΟΣΕΝΑΡΙΟ». ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΕΒΡΑΙΟ, ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΓΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΜΕΣΣΙΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΟΡΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΩΤΕΛΕΤΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΒΟΛΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΜΑΓΓΑΝΙΕΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ

ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ, ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΩ, ΠΟΥΔΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ, ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΓΩ. ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΩ ΤΑ ΜΕΛΙΓΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΠΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ. ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΑΣ.

ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ, ΘΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΘΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΖΩΗ, ΘΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ, ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ. ΑΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΑΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Ε ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ; ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.

ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΑΥΓΑ, ΓΙΑΟΥΡΓΙΑ, ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ. ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ. ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ, ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ, ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ, ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ Ή ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ Ή ΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ, ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;

ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. Ε ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΑΣΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ; ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ΄ΝΑΙ. ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ; ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΜΥΑΛΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ. ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ, ΕΒΓΑ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΕΒΓΑ ΕΞΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΕΒΓΑ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ;

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΡΕ, ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΒΑΒΟΥΡΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ; ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΟΔΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ, ΠΕΤΑ ΤΟΝ. ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ, ΠΕΤΑ ΤΟΝ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΨΟΓΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΡΟΛΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ; ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ; ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ Μ@ΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΙΛΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΑΤΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΟΜΟΛΟΓΟ, Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. ΒΡΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 600 ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΦΕΚ, ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΒΡΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΦΤΥΛΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

Ή ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ «ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ» …ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ.

ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ PAYMENT, ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΚΥΡΙΟΙ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΣΥΝΤΑΧΤΕΙΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ PAYMENT, ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ. ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ.

Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, Ο,ΤΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ, ΟΕΥΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΕΙΝΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, Ο,ΤΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΘΑ΄ΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ, ΤΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑ, ΤΕΣΣΕΡΑ, ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ; Ή ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ;

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ. ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΕΚΤΕΛΕΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.

ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ; ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΜΕ 27 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ; ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ; ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΦΕΚ ΣΤΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ; ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙΣ, ΔΙΩΧΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ, ΔΙΩΧΤΟΝ, ΦΥΓΕ, ΔΙΩΧΤΟΝ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ, ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΔΙΩΞΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ, Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ; ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ, ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΟΙΤΑΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ; ΕΓΩ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ; ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΣΟ ΙΕΡΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΑΔΙΚΟ ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΡΑ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΟΙΤΑΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, Η ΝΟΗΣΗ, ΕΔΩ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, Ο ΠΡΩΤΟΣ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ; ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΝΤΕ ΔΕΚΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΣΑΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ – ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ, ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΙΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ; ΕΓΩ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΒΑΘΙΑ ΣΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ Δ.Ε.Η., ΑΠΟ ΝΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ, ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΦΩΝΕΣ. ΣΥΝ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΣΥΝ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΟ ΣΑΣ, ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΡΙΣΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΕΛΛΗΝΑ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ, ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ!

……………………………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Αφήστε μια απάντηση