“ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ”

ΑΡΘΡΑ
΄΄ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ Μ@Λ@ΚΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΩΡΟΛΗΣΤΕΙΕΣ ??? ΤΟΣΟ ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ???

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΄΄ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ΄΄

ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΕΣΤΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ.

ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΗ, ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ δηλ. ΞΑΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΕΝΩ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΗΔΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΧΕΙΡΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

2) ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

3) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣTOYΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.

4) ΝΕΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

5) ΜΕΤΑ ΟΝΤΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

6) ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2017 ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟΥ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ . . . .ΤΗΝ 15-11-2017 Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΔΗΛ. ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 21 -10 2017 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 15-11-2017 ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΄΄ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ΄΄ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 15-11-2017 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 9 η 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, δηλ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 14-10-2017 ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΤΗΝ ΄΄ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ΄΄ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ . . . . ΧΛΩΜΑ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΣΩ ΤΗΝ ΜΑΕΣΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΕΣΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΘΟΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ, ΤΟΝ ΄΄ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ΄΄ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΣ ΘΥΜΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΄΄ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ΄΄.. . . . . .Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΒΙΟΥ . . . . . ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ . . . . .

…………………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση