“ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ;;” !!! ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ 620ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ… “ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΣ” !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
https://www.e-nomothesia.gr/kat-oikonomia/nomos-4444-2016-fek-234a-14-12-2016.html

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: “… δεν υπάρχει… μα δεν υπάρχει αυτός ο προϋπολογισμός με 620 δις… πρόκειται περί φαντασίωσης… δεν υπάρχει προϋπολογισμός… είναι κάλπικος…” !!!!!!!!!!!!!!!!  😆  😀  😆  😀  :mrgreen:  

Αλφειός: ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΙΓΙΣΜΟΣ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΣ Ο ΠΡΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ , ΚΛΠ… ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙ !!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ;;; ΟΧΙ !!!! ΑΠΛΩΣ ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ ΣΠΑΡΤΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ !!!

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 600δις Ο ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΓΙΝΑ ; !

Αχιλλεας Συρμακεζης ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4444/2017 ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ “ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ”. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ…

………………………………………………………………

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ !!!!! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!

Αφήστε μια απάντηση