ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ !!!!! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ

ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

15/11/2901(2017)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ 2010 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ UCC ΣΤΗΝ ΤτΕ. ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ. Ε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;;; Αλφειός: ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΗΜΕΡΑΛΟΓΙΑΚΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΔΩΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 2300 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ… ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ… ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ «ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟΝ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Αλφειός: ΣΗΜΕΡΑ 15/11/2901 ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ ΤΟΥ !!!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ….ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ… Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης. (βίντεο) ( ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ) , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ (ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΝΩ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ !!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΗΝΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ !!!! ΕΤΣΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΑΠΑΞ ΟΤΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !!!!!

…………….

15-11-2017 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΚΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΕΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΝΕΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΔΡΑΣ.

https://www.facebook.com/antony.charalampous/videos/10212375794502871/

Αντωνης Χαραλαμπους ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΛΕΟΝ ΤΑ 600δις $ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ…
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΩΝ 600δις $
ΤΑ 600δις $ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ….ΛΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ !!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ
ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΉΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ
ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ

Κωνσταντίνος Ζωγραφόπουλος ΑΚΟΎΣΕ ΞΑΝΘΗ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ. ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΚΩΦΕΥΕΤΕ. Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ

https://www.facebook.com/tasos.vamvoukas/videos/vb.1770889122/10203647263540064/?type=2&theater

https://www.facebook.com/100011968412599/videos/vb.100011968412599/322218474853764/?type=2&theater

https://www.facebook.com/elsa.chatzip/posts/10211098273956293?hc_location=ufi

Basilis Drosos ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!!

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ 15 – 11 – 2017, ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ», ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ κ. ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ, Η ΑΠΟΦΑΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΗΦΘΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ:

– ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ!!!!!

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΔΕΧΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΝ ΡΑΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΟΛΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΙΡΕΣΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟΝ ΠΑΓΟΝ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕΝ ΩΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ!!!!!

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΚΕΙ!!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ 1.500 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

https://www.facebook.com/tasos.vamvoukas/videos/10203647263540064/?hc_location=ufi

……………………..

Σπύρος Σπυρόπουλος ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ!!!
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6_7 ΜΗΝΕΣ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗ ΙΚΗ ΨΥΧΗ…ΕΛΛΑΝΙΑ ΨΥΧΗ…ΨΥΧΗ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ..ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ… ΕΥΓΕ!!!ΕΥΓΕ!!!ΕΥΓΕ..ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!

Αλφειός: ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΗΔΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΜΑ !!!! ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ !!!

ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ !!!

ΜΕΓΙΣΤΗ TIMH ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Αφήστε μια απάντηση