ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… 5/5/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 5-05-2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ!! ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ !! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΜΑΣ !

ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ “ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ”. ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: ΚΥΡΙΕ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ 12 ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΑΡΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ !!

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ, ΟΤΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ… ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ! ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ! ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΛΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ, ..ΑΣΤΟ ΝΑ ΛΟΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΄Η ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ! ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΛΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΛΛΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ! ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ “ΜΑΖΕΥΤΕΙ”… ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΄Η Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΄Η Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ! ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ.. ΔΕΝ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ !!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΒΡΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΗ ΕΝΑ ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΑ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ, ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..!! ΑΥΤΗ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ !! ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΕΝΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΕΝΑ, ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΚΕΝΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ/ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΑ.., ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ -ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΑΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ.. ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 25 ΠΕΡΙΠΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΦΗΝΟΕΙΔΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΡΑΜΜΙΚΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ..! ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΙΚΕΣ.. ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΕΛΙΚΕΣ !!

(Α) ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ “Α” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ “Α”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ Α ΕΧΕΙ ΕΠΤΑ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΕΠΤΑ ΓΡΑΜΜΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ 7 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

(Ω) ΤΟ “Ω” ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΕΠΤΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ “Α”. ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ Α ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ Ω ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ Α ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Ω ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. ΓΙ` ΑΥΤΟ ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΠΛΑΤΗ-ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ Α ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ Ω. ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ “ΑΛΦΑ” ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ !! ΟΙ “ΑΛΦΑ” ΜΕ ΤΟΝ “ΩΜΕΓΑ” ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΙ “ΑΛΦΑ” ΚΑΙ Ο “ΩΜΕΓΑ” !! “ΩΜΕΓΑ” ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο 13ος !!! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ 13 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΑ ΠΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ !! ΓΙ` ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 13ο ΝΕΥΡΟ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΟ ΑΕΝΑΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ !!!

(Σ)  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ “ΣΙΓΜΑ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ.. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ! ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ.. ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ..! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ !! ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 21 ΦΟΡΕΣ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ   ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ !!

(Σ)       (Ν)       (Ζ)

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ “ΣΙΓΜΑ” ΑΛΛΑΖΕΙ.. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ “ΣΙΓΜΑ” Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ “ΝΙ” Ν ΚΑΙ “ΖΗΤΑ” Ζ !! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΠΑΛΙ ΤΟ Ζ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ, ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΑ.. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !! ΓΙ` ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Η ΗΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Η ΗΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, Ο ΑΙΘΕΡΑΣ.. ΑΦΟΥ Η ΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ! ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ, ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ !!! ΓΙ` ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΡΑ-ΚΛΕΟΣ, ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΗΡΑ;; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ “ΣΙΓΜΑ” Σ, ΤΟ “ΝΙ” Ν ΚΑΙ ΤΟ “ΖΗΤΑ” Ζ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ. ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΤΟ Ν ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΟ, ΤΟ Σ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ, ΤΟ Ζ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ.

(Θ) ΤΟ “ΘΗΤΑ” Θ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ, ΣΤΟΧΟ. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ Θ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΟΝΙΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.

(Υ) ΤΟ “ΥΨΙΛΟΝ” Υ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΘΕΤΟ.

(Ε) ΤΟ “ΕΨΙΛΟΝ” ΑΛΛΑΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΩΝΙΑ Ε !

(Ξ) ΤΟ “ΞΙ” Ξ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ Η ΛΕΞΗ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ Η ΛΕΞΗ; ΤΟ Ξ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, Η ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ, Η ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΚΕΡΑΥΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ “ΞΙ”, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ Ξ.

(Ρ) ΤΟ ΡΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΩΝΙΑ Ρ

(Β) ΤΟ ΒΗΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΟ ΓΩΝΙΕΣ Β

(Ψ) ΤΟ ΨΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΟΥ Η ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΨΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ Ψ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ.

(Φ) ΤΟ ΦΙ, Φ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΜΜΑ.. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ..! ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ Φ. ΕΑΝ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΟ Φ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΟΥ Φ, 18 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ Φ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ Φ ΕΙΝΑΙ 1,618. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Φ ΣΥΜΦΩΝΑ, ΟΧΙ ΦΩΝΗΕΝΤΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ 13 ΓΡΑΜΜΑΤΑ.. ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.. ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 3 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΦΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΊΣΕΤΕ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ..! ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.

ΔΕΝ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΑΦΩΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΞΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ “ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ” ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ “ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ” ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΟΝΟΣ, Η ΔΑΣΕΙΑ, Η ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΄Η ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ, ΔΙΠΛΗΣ ΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ !!

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΩ, ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ..! ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΛΦΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΤΟ !! ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΗ Η ΓΡΑΦΗ, ΟΛΗ Η ΓΝΩΣΗ, ΟΛΗ Η ΝΟΗΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ Η ΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ. Η ΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ”, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΝΟΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ !!

ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΜΑΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !! ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ Α Α ΚΑΙ ΤΟ Ω Ω ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ !! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ !!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ .. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.. ΤΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.. ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ.. ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ..

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !!! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ !!!

……………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

……………………………………

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΡΟΣ Α (ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ)

……………………………………

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΡΟΣ Α (ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ)

 

Αφήστε μια απάντηση