ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΟΝΟΥ-ΜΗΝΩΑ-ΠΕΡΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ. 10/5/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΟΝΟΥ-ΜΙΝΩΑ-ΠΕΡΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ 10-5-2017

ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ! ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ.

ΈΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ. ΈΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΝΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΈΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΌΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΛΟΥΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΧΡΟΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ. ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ, ΤΙΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 8, ΑΛΛΑ 18, ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, ΝΑΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ. ΝΑΙ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΖΩΗ;

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΖΩΗ; ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ. ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 10%, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1000 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 600-700. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΥΝ… ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ; ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΟΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.

ΆΛΛΩΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ‘ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ»; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ; ΆΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΣΩΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ. ΝΑΙ, ΟΜΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ. ΆΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΖΩΗ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ»; ΈΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ. ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ, ΠΟΥΘΕΝΑ! ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΟΥΝ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΚΕΡΑΤΑΣ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΣΥ, ΕΚΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ.

ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ, ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΣΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ! ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 200, ΤΟΣΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΔΟΞΑΣΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ …ΔΙΑΟΛΟ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΩΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΜΕΤΑ Ο ΜΙΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΤΙΤΛΟΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΈΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΩ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΝΩΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Ο ΜΙΝΩΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΘΑ ΠΩ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ 45000 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΜΕΤΑ Ο ΜΙΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΤΙΤΛΟΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΝΩΑΣ; Ο ΜΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. Ο ΜΙΝΩΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.

Ο ΜΙΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΛΑ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤΟ. ΌΠΩΣ ΚΙ ΙΑΣΟΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΝΩΑΣ, ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΝΩΑ, ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1600.

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ

Ο ΜΗΝΩΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ.

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ 4 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ.

ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ Α. ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Α. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΤΕ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΝΩΑΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ. Ο ΜΗΝΩΑΣ ΑΝΕΛΗΦΘΗ

ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΤΟ 45.000, Η ΓΗ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΕΙ. ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΝΩΕΣ ΜΕΤΑ ΩΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΚΙ ΕΤΣΙ Η ΓΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Η ΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΥΡΕΤΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Η ΓΗ, ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΕ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΜΙΝΩΑΣ Η ΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ.

Ο ΜΗΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΆΡΤΕΜΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΓΩΣΕΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΝΩΑΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ; ΑΝΕΛΗΦΘΗ! ΌΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ WIKIPEDIA ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΡΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΤΗΣ. Ο ΆΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΡΙΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΝΟ, ΠΕΡΑΣΕΣ, ΕΦΥΓΕΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΝΩΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ, ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΔΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΔΙΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΈΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΥΛΗ.

ΜΟΝΟ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ.ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΕΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΜΗΝΩΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, Η ΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ.

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΝΩΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ. Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ, ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ.

ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ;

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΗΣΗ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600-700 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΕΛΙΣΣΕΣΑΙ, ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΡΑ ΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ, ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙ. ΌΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΣΧΕΔΟΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΕ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ; ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ; ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΌΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ. ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΛΑΒΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-7 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΩΡΕ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΣΧΟΛΗ.

ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΣΧΟΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΤΥΧΙΟ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟ, ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ Ε;

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ. Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΘΑΝΕ 650 ΕΤΩΝ. ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ 65, ΟΥΤΕ 64 ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

ΚΑΡΦΩΣΑΝΕ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ, ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ…..ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: «ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ».

ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΤΙ: ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ. ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΌΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΟΥΝ, ‘Η ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΝΩΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ

ΆΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ. ΈΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΆΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΥΔΩΡ. ΎΔΩΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΆΡΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.

ΈΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΩΡΑ ΚΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΛΑΒΙΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ; ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ;

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Αφήστε μια απάντηση