ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ -ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ. (180 ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!) 25/5/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ- ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 25-5-2017

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ. ΤΙΜΗ ΜΑΣ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΧΗ ΜΕ ΦΕΚ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! ΔΗΛΑΔΗ, ΦΑΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΝΑΤΕ ΝΟΜΙΚΟΙ, ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 1% ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ 1% ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΝΑΜΕ, ΣΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΜΚΟ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΝΑΤΕ;

ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΧΗ; Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ;

ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ; ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ; ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΓΕΛΑΤΕ», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;

ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ

ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ή ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ!

ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΙ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΟΥΦΙΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΓΚΟΜΑΧΑΤΕ, ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, Ο,ΤΙ ΝΟΜΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! ΠΟΣΟ ΘΑ ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΟΥΛΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ… ΑΝΤΕ ΕΣΥ! Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΝΕ; ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΕ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΟΝ ΝΟΜΟ; ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΘΩ! ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΜΗ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 90% ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΤΟΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, Ή ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΠΑΡΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΟΛΟΙ ΧΩΛΑΙΝΟΥΝ! Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟΜΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ.

ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ, ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΛΑΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΛΑΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ., ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ. ΛΑΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΛΕΞΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ…

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 51%. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 45, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 51. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΑ ΜΟΥ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE, ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΙΣΑΝΕ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΝΙΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΆΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΡΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΡΗΧΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΑΠΛΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ «ΛΟΙΔΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ» ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ, ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο Α Ω, ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ Η FEDERAL RESERVE ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.

ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ; ΘΕΣΜΟΙ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΣ ΑΡΧΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ.

ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ !!

ΑΡΑ, ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΡΧΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ; ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΆΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΕΧΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΑΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΕΒΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΟΒΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ, ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ, ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ –ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ- ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ; ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ: ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΜΟΣ; ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ! ΕΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ.

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ; ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΣΠΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΙ; ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΟΥΤΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ… ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ;

ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ! ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

180 ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΥΣΚΑ, ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ.

ΤΩΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΣΚΑ…. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ 500 ΤΡΙΣ ΠΟΥ; ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ Η ΑΓΓΛΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗ, ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΝΙΟ; ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ

ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΑΜΥΔΡΑ ΑΜΥΔΡΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ. ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΣΚΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 20 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΣΩΣΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΣΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.

ΝΑΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΝΟΜΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΣΩΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΕΨΙΜΟ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ. ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΦΑΓΟ. ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ, ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΩΡΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΟΤΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ. ΗΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΡΑΧ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ . ΔΕΙΤΕ ΤΑ, ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ, ΠΩΣ ΚΟΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ, ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΒΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΜΕ ΣΦΥΡΟΚΑΛΑΜΑ…ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ή ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ή ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ!

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΣΚΑΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΕΙΤΕ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ, ΣΚΑΝΕ… ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΑΣΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 50 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΤΟΣΟΥΣ ΕΜΑΘΕΣ, 1000 ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΣΚΑΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ Ή ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΑ, ΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΗΡΘΕΣ, ΤΙΝΟΣ ΕΣΥ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΣ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΓΕΛΑ! ΒΑΛΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΗΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ. ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΔΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΠΕΤΑΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ.

ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΟΛΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ

ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΟΧΙ! ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΟΛΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΖΗΣΕ! ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΠΑΡΕ! ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ! ΛΟΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ. ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙ ΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΤΥΠΩΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩΣΟΥ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!

ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ. ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ! ΖΗΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ! ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ! ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.! ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ! ΟΛΑ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;

ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΝΩΘΕΙΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ, ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ, ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ, ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ!

ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ. ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ! ΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ! ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

……………………………………………………………….
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Αφήστε μια απάντηση