ΣΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ Δ.Σ. , ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΥ ΜΕΝΕΓΗ. 28/10/2901 (φωτογραφίες)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Nikos Koletsis 28-10-2017 ΣΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ Δ.Σ. , ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΥ ΜΕΝΕΓΗ !!!

ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ-ΝΕΟΥ-Δ.Σ.-ΚΠΔΔΜ-1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

………………………………………………

Αλφειός: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ , ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΣΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ !!! ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

Αφήστε μια απάντηση