ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩΔΙΚΑ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, OFF SET, ΤΕΛΟΣ. (21/10/2901) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ( 21-10-17 )

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ( ΑΑΔΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΗ ΝΕΡΟ ΤΑΜΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η Δ.Ε.Η. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΣ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΚ ΟΤΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ. Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 51% ΝΑ ΒΓΕΙ.

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ.

ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΞΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ Ή ΜΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ «Ε ΝΑΙ» ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩΔΙΚΑ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΤΑΧΙΣΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ, ΕΠΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ… ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ – ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, OFF SET, ΤΕΛΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, OFF SET, ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΤΗΝ Δ.ΕΗ., ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α., ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ. ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ. ΟΛΟΙ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ «ΩΧ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ», «ΩΧ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;». ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ. ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ, ΕΤΣΙ;

ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΝΟΗΤΙΚΑ; ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ; ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΙΓΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ. Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΠΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ «ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ». ΡΕ ΝΑΝΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ, ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΡΕ ΝΑΝΣΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ; ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ; Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΩΣ ΕΣΕΝΑ;

ΩΡΑΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ. ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΞΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΦΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ. ΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ Ή ΑΝ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΡΕ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ Ή ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ ΜΟΥ Ή ΒΑΣΙΛΗ.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΜΕ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ

ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΜΕ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝΕ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΛΙΓΑ-ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΒΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΑΤΗ, ΕΒΑΛΑΝ ΙΔΡΩΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΚΟΜΑΧΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΓΚΟΜΑΧΗΣΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ή Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ;

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΒΡΕ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ή Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ; ΣΑΝ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ; ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΕΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ; ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΡΕ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ; ΩΡΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ΄ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΝΑΝΣΥ, ΑΣΤΗΝΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ. ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΒΡΕ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΚΑΘΕ «ΝΑΝΣΥ» ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΤΣΙ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ; ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ; ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ. ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ή ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ Ή ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ; ΟΤΙ Η ΝΑΝΣΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΩΡΑΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΝΑΝΣΥ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ, ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΕΝΩΤΙΚΟ; «ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ» ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΝΣΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΩΡΑΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΝΣΥ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ; ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΡΑ; ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ;

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ

ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ, ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ. ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΩΡΑΙΑ, ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΟΧΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΣ Ή ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΑΡΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΝΑΙ, ΕΓΙΝΕΣ ΕΣΥ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ»; ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΟΡΚΣΙΜΕΝΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΚΑΛΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ; ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΡΑ. ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΝΕ ΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

……………………………………..

Αφήστε μια απάντηση