ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ (ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ…) Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ.

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
http://alfeiospotamos.gr/?p=18284

Viky Charalambous
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ:
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΜΟΥ!
ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ (ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ…) Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ… ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ…
ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΛΟΠΕΣ, ΔΙΟΓΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ, ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ, ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..
ΕΛΑΤΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΡΘΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΓΘΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η΄ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ- ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ..
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΓΕΙΤΕ.
ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ..

…………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

Σταγόνα και ευρώ… ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..!! ΚΑΛΟΣ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΚΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΕΤΣΙ;;;

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ…

Αφήστε μια απάντηση