ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ 2010 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ UCC ΣΤΗΝ ΤτΕ. ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ. Ε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;;;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ” … Αλλά πως θα δικάσεις κάποιον όταν έρχεται ο λογαριασμός του και λέει η ίδια η MONTREAL με σφραγισμένο έγγραφο , “ναι κύριοι έχει τα ομόλογα εδώ , ναι ο κοστούντιαλ τά ‘χει βάλει ναι” κι έχω δύο κονφιρμέισον από το Αμερικάνικο Δημόσιο , που πρέπει να ενημερώνω που τα πάω. Άρα λοιπόν απέναντί μας στο δικαστήριο θάπρεπε νάταν ένας υπουργός οικονομικών , όπως μου έχει απαντήσει κιόλας κι έχουνε περάσει οχτώ μήνες και δεν έχει καν βγάλει ούτε ένα πόρισμα να πει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ψεύτης , δεν τα έχει , δεν είναι καλά , να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε με την Αμερική.

… Το νομικό κομμάτι των ομολόγων έχει τελειώσει , έχει μείνει μόνο το εισπρακτικό. Τώρα αυτά τα πράγματα που λένε κάποιοι εγκάθετοι , να ελέγξουν… τι να ελέγξεις , αφού σου έχουμε δύο κονφιρμέισον από την Αμερική.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ; Ακούστε κάτι κύριοι , είναι σημαντικό κι αυτό που λέω , επειδή εγώ ό,τι λέω , όχι μόνο δεσμεύομαι και το αποδεικνύω , αλλά είμαι σε τέτοιο πόλεμο με όλους τους απέναντι εκτός από τον ελληνικό λαό. Αυτό που θα πω λοιπόν δεν θα βγει κανένας να πει ότι δεν είναι έτσι , ό,τι έχω πει δεν τό έχει αμφισβητήσει κανένας θεσμός ή κανένας αξιωματούχος. Βγαίνουνε κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι οι “κανένας” οι “ανυπαρξία” ή οι αποστολές των εγκάθετων και λένε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Αν είναι δυνατόν τώρα να μιλάνε σε μένα “η ζωώδης κατάσταση του συστήματος”. Αλλά αν το σύστημα έχει τόσους απλούς ηλίθιους μηχανισμούς , ε, δεν καταλαβαίνω , δεν είναι δυνατό εγώ είμαι πιο δυνατός και θα το λειώσω. Αν το σύστημα έχει τόσους ηλίθιους μηχανισμούς ε, θα το λειώσω το σύστημα.

… Αφήστε να σας πω την είδηση λοιπόν που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ… ΤΟ 2010 ΛΟΙΠΟΝ κι ακούστε καλά τι σας λέω… γιατί ξέραμε πολύ καλά και που πατάμε και που πάμε γι αυτό είπα δεν υπάρχει να γκρεμίσει κανένας τίποτα. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

2010 (προ μνημονίου) ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ UCC , ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΒΕΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΣ.

ΤΟ 2010 ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΔΙΣ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ UCC number ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ; … ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Σταθάκης: Έχετε έγγραφο γι αυτό έτσι;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: χεχεχεχε , ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ , είναι αυτό , είναι εκείνο , είναι εκείνο , όλα καλά. Ε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;;; !!!

… ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ … ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ”

………………………….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. BLEAKLEY PLATT , ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 USD

………………………….

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 2010 1,5δις ΓΙΑ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ανατολής ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΕΝΟΡΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

Τι είναι το Apostille; Τι είναι ο Συμβολαιογράφος; ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΝΗΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΕΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 174,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2017 ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ – ΕΞΟΔΑ 620.818.375.000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ $600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣ ΔΗΔΑΔΗ ΜΕΤΡΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕΥΣΤΟ. ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

………………………….

Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ… ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΑΨΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ… Η ΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ! ΟΛΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ALFA !!

………………………………

8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !! 8 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ…

…………………………….

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΘΕΙΣΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/2013

Αφήστε μια απάντηση