Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΠΟΡΙΣΜΑ 1ο

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΠΟΡΙΣΜΑ 2ο

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΝΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ.

Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ:

Η ΠΟΛΙΣ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, O ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΛΟΣ – ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΡΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ, ΜΕΤΕΧΩΝ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ, ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ – ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΟΥ:

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙ – ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΝ – ΑΡΕΤΗΣ, ΑΝΤΙ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,
ΑΝ –ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΦΘΟΝΟΥ, ΔΥΣ–ΑΡΜΟΝΙΑΣ !

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΠΑΡΑΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ Ή Η ΕΠΑΡΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΛΟΓΟ ΖΩΟ !
ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΥΣΙΚΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙ – ΑΞΙΩΝ.

ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΓΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΑΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΩΝ Ή ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ Ή ΟΜΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΛΟΓΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ. ΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ.

ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, (ΔΕΗ, ΚΛΠ), Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, Κ.Α.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΙΑ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝ – ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥΣ.
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙ – ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΥΜΕΝΟ ΟΡΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΣΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ, ΠΑΡΑΛΟΓΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΑΦΑΙΜΑΞΗ.

ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΔΕΗ Ή ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΟ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΥΠΕΡ – ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ, ΟΛΙΓΟΠΩΛΕΙΑΚΟ, ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ, ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ, ΤΗΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΩΝ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΥΔΟΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΛΠ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ( ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ! ) …

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ !
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ, ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ, ( ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΔΙΟΔΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ), ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ! ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ !

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΓΕΜΑΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΔΡΟΜΩΝ, ΠΑΡΑΔΡΟΜΩΝ,ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ – ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΕΛΕΟΣ“ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ…
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ Ή ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, Ή ΑΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙΣ ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΥΝΘΟ !…
ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Ή ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ… “ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ“ !

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ… ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: ``ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!! ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΡΠΕΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ“ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΛΟΓΗ !

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ; ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ; ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ; ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ !

ΧΩΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ “ΚΟΡΑΚΙΩΝ“, ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ !

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ, ΑΛΟΓΗ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ “ΑΔΕΙΑ“ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.
ΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

1) ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

2) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΜΕ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟ, ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΠΕΔΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΞΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ. ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

3) ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

4) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

5) ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΌΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

6) ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ.

7) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ.

8) ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Αφήστε μια απάντηση