ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.!!! ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Vasilis Theodoropoulos ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.!!!

ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΒΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ.
ΤΟ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ , ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ , ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΗΛΑΔΗ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΔΗ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
( ΔΗΛ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ , ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ , ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ . ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ.

Α΄ΦΑΣΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

1.) ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΟΡΙΣΘΟΥΝ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
2.) Η ΓΝΩΣΤΙΚΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
3.) ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ.
4.) ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗ.
5.) ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
6.) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΗΜΕΡΩΝ

7.) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ.
8.) ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ.
9.) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
10.) ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ..
11.) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΤΑ (7) ΗΜΕΡΩΝ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Α΄ΦΑΣΗΣ 21 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Β΄ΦΑΣΗ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

1.) ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ
ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ..
2.) ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ( ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
3.) ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.
4.) ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ . ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
5.) ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
6.) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΗΜΕΡΩΝ

7.) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ.
8.) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
9.) ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ..
10.) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΤΑ (7) ΗΜΕΡΩΝ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΑΣΗΣ 21 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ Β΄ΦΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση