ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ (ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ): ΕΙΝΑΙ ‘Η ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ;;; ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Η ΤτΕ ;;; ( άρθρο της Β. Χαραλάμπους )

ΑΡΘΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Viky Charalambous ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤτΕ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ..

ΟΙ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ – ΤΙΤΛΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ,

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ Ν’ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ,

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ…

ΕΠΕΙΔΗ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ Ν’ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ Ν’ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ..

ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ (ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ):

ΕΙΝΑΙ ‘Η ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ;;;;
ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Η ΤτΕ ;;;;;

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ:
ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤτΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΟΣΑ Ο ΝΟΜΟΣ ν. 3691/05.08.2008 ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ;

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ – ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΡΙΣΘΕΩΡΑΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ..

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΦΕΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΧΑΤΕ ΑΜΕΣΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΣΑΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΕΙΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ‘Η ΟΧΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ Ή ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΒΛΑΒΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ..

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΗ

ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, Ν’ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!

Θ’ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΡΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ

ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤτΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν’ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ…

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, Ν’ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ..

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;;;;

ΚΑΙ ΠΣΙΤ..
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΡΩΤΑΤΕ “ΔΗΘΕΝ” ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΕΑΝ ΟΦΕΙΛΕΙ..
(ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΜΑΙΛ ΣΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΔΗΘΕΝ Ο .. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ.. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ.. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ…)

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ !!!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ…
ΔΙΟΤΙ, ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ… ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΕΡΩΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΑΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ..
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..

ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ…
ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜ1 ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ; ΚΑΙ Ν΄ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ..
ΑΥΤΟΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ…

… ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΣ ΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ..

ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ Α.Φ.Μ., ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 760 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ;

ΝΑΙ ‘Η ΟΧΙ;;;;

…………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΟΙ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ – ΤΙΤΛΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ»

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ «ΠΟΥΑΡΩ» ( ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, ΚΛΠ. ) ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 3δις$ ΤΟ 2010 ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η… «ΕΡΕΥΝΑ» ΤΟΥ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ !!!

ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 2010 1,5δις ΓΙΑ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ανατολής ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΕΝΟΡΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. 1927 – 2050 Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ… ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ…

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ «ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟΝ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

Αφήστε μια απάντηση