Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ): ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 2014. ΜΟΝΟΝ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 2014……

http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pnp%2017_2014.htm
Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ , ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ”ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ” …. ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ….
Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , ΓΚΙΚΑ-ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ , ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ , ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …..
ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ …..
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΧΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΦ’ ΕΞΗΣ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΑΣΗ -ΚΑΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ- ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ….
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ??????
1/ Ο ΥΠ.ΟΙΚ…. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ( ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ )
2/ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΟΣ Ν.Π.Ι.Δ. , ΗΤΟΙ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 8,63% ( ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤτΕ ) …………. ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 36% , ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ….
3/ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ..ΗΤΟΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ 3864/2010 ΝΟΜΟ , ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ) …….
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΣ , ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ?????????
ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ , ( Ε.Τ.Χ.Σ. ) ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ , ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε.Τ.Χ.Σ. ) …………
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΥΠ.ΟΙΚ. , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ……
ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ -ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ……
ΔΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ …… ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ……
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΩ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ , ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ….
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝ-Α ΟΤΙ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΚΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ …..
Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΗΔΗ ΑΠ ΤΟ 2014…..
Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ , ΠΑΛΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ…..
-)(- -)(_ -)(- -)(-
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝ-Α ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ , Ο,ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΠΑΦΙΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ..
Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ …
Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ …. ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΩΤΕΟ !!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ …
Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ..
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.
ΜΟΝΟΝ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …
ΜΟΝΟΝ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Η ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΔΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε.Τ.Χ.Σ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ….
ΒΓΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
ΜΟΝΗ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΩΝ …
Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!
Η ΕΛ-ΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση