Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΡΘΡΑ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ(sic) ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 0000931106

Vasilis Theodoropoulos ΚΡΑΤΟΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΧΕΣΗ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ( ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ) ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ – Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΝΑ ΔΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.!!! ΑΥΤΟ ΤΟ «ΦΥΣΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ – ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΙΧΑΝ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΩΣ ΚΡΑΤΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΘΕΙΑΣ» – ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ.

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΣΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΛΛΑΖΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣEI ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΤΟ «ΦΥΣΙΚΟΝ» ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΠΟΛΙΤΙΚΟ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ , ΑΤΟΜΙΚΟ , ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» …. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

……………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ U.S.A. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;

ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ(sic) ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 0000931106

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση