Η “Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ 5/6/2901 (φωτογραφίες)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

5-6-2017 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ “Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ !!!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2.3ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΟ !!! ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ

( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Nikos Koletsis )

https://www.facebook.com/nikos.koletsis.54/videos/vb.100016017487037/147814649095784/?type=2&theater

……………………………….

Αφήστε μια απάντηση