Αθανασία Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος): ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΡΘΡΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου

ΆΡΘΡΟ 120 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

-)(- -)(- -)(- -)(-

Άμυνα Άρθρο 22 του Ποινικού Κώδικα

1. Δεν είναι άδικη η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας.

2. Άμυνα είναι η αναγκαία προσβολή του επιτιθέμενου στην οποία προβαίνει το άτομο, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του ή άλλον από άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον τους.

3. Το αναγκαίο μέτρο της άμυνας κρίνεται από το βαθμό επικινδυνότητας της επίθεσης, από το είδος της βλάβης που απειλούσε, από τον τρόπο και την ένταση της επίθεσης και από τις λοιπές περιστάσεις.

-)(- -)(- -)(- -)(-

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2017 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ , ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.” , ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 , ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΚΑΝΑ.
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016 ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ , ΠΟΥ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΜΕΤΑΠΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ( ΒΛ. ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ Ε.Φ.Κ.Α. ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ) …..

-)(- -)(- -)(- -)(-

ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑ , ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ , ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ , ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙ , ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ , ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ , ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ .
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ , ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ , ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ.. ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ , ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ , ΜΙΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΙΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ , ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣ.

-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ , ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ε.ΣΥ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΟΠΟΥ ΓΗΣ/

2017/06/05
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση