ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!! ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ !!! 2/6/2901 (φωτογραφίες)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!! ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ , ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ , ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ !!!

Η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ… ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ… ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΜΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ…

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ !!!

Νικη Σιμογλου ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ,,, ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ,,, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ,,, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,,,, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ,,,, ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …..
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ……. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠ’ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΟΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ,, ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ,,, ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ,,,, ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ
ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΟΠΟ ΧΡΟΝΟ
ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ,,, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΙΣΩ …..
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ,, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ,,, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ,,,, ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ …. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ… ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Η’ ΟΛΑ Η’ ΤΙΠΟΤΑ
Η’ ΕΜΕΙΣ Η’ ΑΥΤΟΙ
Η’ ΤΩΡΑ Η’ ΠΟΤΕ
ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!!

………………………

Αφήστε μια απάντηση