ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!! ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ !!! 3/6/2901 (φωτογραφίες)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

3/6/2017 ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!! ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ , ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ , ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ !!!

Η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ… ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ… ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΜΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ…

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ !!!

Viky Charalambous ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.
ΕΝΕΡΓΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.
Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ Ν’ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗ ΜΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΩΣ ΕΝΤΟΛΕΩΝ!
Η ΜΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ, ΜΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
Τ΄ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ;;;
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ
ΥΠΕΡΙΧΥΟΥΜΕ

……………………………….

Αφήστε μια απάντηση