ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Triantafillos Samaras ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΙΣΤΕΣ …….

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 80-100 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΑΜΟΚΛΕΙΑ ΣΠΑΘΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ , ΤΟΝ Ν.4389/2016. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΑ , ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ? ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ Α.Α.Δ.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ” ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ? ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΦΟΡΟΥΣ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

ΞΕΡΩ , ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ…

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ. ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ , ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΗ ΓΑΛΕΡΑ !! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ… ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ?

………………………………………

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

………………………………………

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: …στην Ελλάδα δεν ζούμε; Ελληνικό κράτος δεν έχουμε; Γιατί το κράτος είναι πάντα εναντίον μας; Τι συμβαίνει; Δεν είναι ελληνικό το κράτος; (ΡΑΔΙΟ GREEK PULSE ΣΤΟΥΤΚΑΡΔΗΣ 11/5/2901[2017]) Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση