Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: …στην Ελλάδα δεν ζούμε; Ελληνικό κράτος δεν έχουμε; Γιατί το κράτος είναι πάντα εναντίον μας; Τι συμβαίνει; Δεν είναι ελληνικό το κράτος; (ΡΑΔΙΟ GREEK PULSE ΣΤΟΥΤΚΑΡΔΗΣ 11/5/2901[2017]) Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ GREEK PULSE ΣΤΟΥΤΚΑΡΔΗΣ 11-5-2017

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Καλησπέρα φίλες και φίλοι στην εκπομπή μας. σήμερα, έχουμε καλεσμένο τον κ. Καλογερόπουλο από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και είμαι σίγουρη ότι έχει πολύ σημαντικά πράγματα να μας πει. Είμαστε συνδεδεμένοι. Κ. Καλογερόπουλε καλησπέρα σας.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλησπέρα σε εσάς και σε κάθε Έλληνα που μας ακούει όπου και αν βρίσκεται στον πλανήτη μας.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Χαιρόμαστε που είσαστε μαζί μας και σήμερα και είμαι σίγουρη ότι αυτό το δίωρο θα έχετε πολλές πληροφορίες να μας δώσετε για την κρίσιμη κατάσταση στην Ελλάδα όπως και να μας πληροφορήσετε και για την Ελλήνων Συνέλευση.

Η ζωή μας άλλαξε. Βρισκόμαστε σε μια καμπή της ιστορίας μας στην Ελλάδα και γενικά σε όλον τον κόσμο που πιέζεται καθημερινά και είναι σαν ένα καζάνι που βράζει.

Τι θα γίνει, αν πεταχτεί η βαλβίδα και σκάσει το καζάνι; Είμαστε στα πρόθυρα μιας τέτοιας κατάστασης;

Εγώ βλέπω ότι από την μια μεριά, υπάρχουν άνθρωποι βολεμένοι και αδιάφοροι και δεν τους ενδιαφέρει, τι συμβαίνει στον κόσμο μας.

Από την άλλη μεριά, βλέπω ανθρώπους που είναι απελπισμένοι, άνεργοι, πιεσμένοι, όμως παρόλο αυτού του γεγονότος, παραμένουν σε μια κατάσταση υπνηλίας και αποδοχής όλων αυτών που συμβαίνουν, αδιαμαρτύρητα και δεν λένε κουβέντα. Ταυτόχρονα όμως υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχει αντιληφθεί πού πάει όλη η ανθρωπότητα σε μια φασιστική παγκοσμιοποίηση και αντιδρούν προσπαθώντας να αφυπνίσουν κι άλλους ανθρώπους για να αντιδράσουν κι αυτοί και μάλιστα, ανιδιοτελώς με αλληλεγγύη.

Αυτό το έργο της αφύπνισης το κάνετε εσείς, στη Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Έτσι δεν είναι;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, ακριβώς έτσι είναι!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Τι ακριβώς κάνετε, τι θέλετε να πετύχετε και με ποιον ακριβώς τρόπο;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλουμε να δώσουμε καταρχήν σε κάθε άνθρωπο το δικαίωμα του οράματος. Να οραματιστεί πώς θέλει την ζωή του και την δυνατότητα να μπορέσει να υλοποιήσει το όραμα του.

Είπατε πριν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν ασχολούνται και απαξιώνουν, δεν τους νοιάζει τι γίνεται γύρω τους. Όλος αυτός ο κόσμος που έχει αφεθεί, δεν ασχολείται και απαξιώνει τα πάντα στην κυριολεξία, και την ίδια του την ζωή και βλέπουμε πολλοί συνάνθρωποι μας φτάνουν μέχρι και στην αυτοκτονία, έχουν ένα πάρα πολύ σοβαρό λόγο.

Όλο αυτό το έργο του καθεστώτος τόσα χρόνια και δεν μιλάω μόνο στο ελληνικό επίπεδο, αλλά και στα υπόλοιπα κράτη, έπεισε τους ανθρώπους παραπλανώντας τους ότι έτσι θα είναι η πεπατημένη και ότι δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή.

Παρουσίασε ως θέσφατο μια συγκεκριμένη τάξη πραγμάτων, που σε σχέση με την παλαιότερη κατάσταση που υπήρχε, αυτή η τάξη πραγμάτων και από ποια κέντρα θα προωθούνται και θα μεθοδεύονται όλες οι κινήσεις που γίνονται στον πλανήτη, ονομάστηκε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Το έχω αναφέρει αυτό σε προηγούμενη εκπομπή, ότι ο όρος ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, είναι τόσο επίσημος και δεν είναι συνωμοσιολογικός. Είναι μια παγκόσμια συνθήκη συμφωνία, είναι η συμφωνία του BRETTON WOODS που κλείδωσαν όλο το πλανήτη κάτω από αυτή την συμφωνία και έθεσαν τους νέους κανόνες διαχείρισης της οικονομίας και μέσω της οικονομίας των ίδιων των ανθρώπων.

Αυτοί οι κανόνες λοιπόν, αυτή η καινούργια κατάσταση που καθιερώθηκε είναι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Εδώ ερχόμαστε να δούμε με πολύ βαθιά γνώση, μελέτη για το τι ακριβώς έχει γίνει, για να δούμε αν ο άνθρωπος έχει την δυνατότητα να ελευθερωθεί οικονομικά και ως προσωπικότητα και να φτιάξει την ζωή του με ιδανικές συνθήκες και για αυτόν και για τα παιδιά του και για τους απογόνους του.

Αυτό θεωρούμε όλοι, νιώθουμε και γνωρίζουμε ότι είναι αυτό το οποίο θα αλλάξει τις νοοτροπίες των ανθρώπων για να ξεφύγουν από την κατάσταση αυτή που βρίσκονται, της απαξίωσης και να μπουν στην λογική διεργασία και να ξανασκεφτούν τις δυνατότητες που έχουν να κάνουν πιο όμορφη την ζωή τους.

Αυτό για να γίνει χρειάζονται τρία πράγματα.

Το ένα είναι η θέληση. Το δεύτερο είναι το όραμα και το τρίτο είναι τα μέσα, τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσει ο άνθρωπος για να φτάσει, να πετύχει και να ολοκληρώσει την αλλαγή της ζωής του προς το καλύτερο και την αποκατάσταση του ως έλλογο ον που διαβιώνει σε αυτόν τον πλανήτη και δη, ως Έλληνας που διαβιώνει στην Ελλάδα. Να αλλάξει τις δομές προς το καλύτερο και να αλλάξει όλο αυτό το φορολογικό καθεστώς που του έχει κλέψει τις δυνατότητες, που τον περιορίζει από παντού, γιατί αυτό βλέπουμε και αυτό είναι η αιτία της απαξίωσης.

Όταν σε περιορίζουν από παντού, σε περικυκλώνουν και σε κρατάνε αιχμάλωτο σε μια κατάσταση την οποία νιώθεις και θεωρείς ότι δεν μπορείς και οι δυνατότητες σου είναι μικρές για να αλλάξεις αυτή την κατάσταση και να σπάσεις αυτά τα δεσμά.

Τότε φτάνεις στην απαξίωση. Κάποιοι το λένε βόλεψη, αλλά δεν είναι βόλεψη. Είναι η βόλεψη της αποδοχής της ήττας.

Όταν δεν παραδέχεσαι ότι ηττήθηκες, αγωνίζεσαι και πολεμάς. Έτσι και μέσα στο μυαλό σου, σκεφτείς να παραδεχτείς ότι έχασες, ότι ηττήθηκες, εγκαταλείπεις και αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που έφτασαν τον άνθρωπο. Κι όλο αυτό στηρίζεται σε μια οικονομική δέσμευση η οποία έχει προεκτάσεις οικονομικές, όσον αφορά την νομολογία, τους νόμους και τους κανόνες που καθορίζουν την ζωή μας, τους οποίους δυστυχώς με οικονομική πληρωμή και κατεύθυνση, τους κατευθύνουν αυτοί που κινούν τα οικονομικά νήματα.

Κι έτσι ερχόμαστε τώρα να έχουμε εκτελεστές των υποδείξεων, αυτών που κινούν τα οικονομικά νήματα, οι οποίοι καθορίζουν θεωρητικά και οικονομικά τους νόμους και τους κανόνες κι έτσι δέσμευσαν και εγκλώβισαν πλήρως τον Άνθρωπο. Αυτό βιώνουμε σήμερα.

Ταυτόχρονα όμως έχουμε τεράστιες δυνατότητες.

Αυτές οι δυνατότητες αφορούν τον κάθε άνθρωπο. Προσέξτε, γιατί το θεωρούν ότι είναι σε ένα στενό κύκλο. Πολλοί δεν δέχονται να ενδιαφερθούν, θεωρώντας ότι είναι για μια κάστα ανθρώπων ή μια ομάδα ανθρώπων. Δεν είναι έτσι. Είμαστε όλοι γιατί από την ώρα που γεννιόμαστε, γεννιόμαστε με μια συγκεκριμένη καταβολή και καταγωγή ως Έλληνες άνθρωποι και έχουμε μια τεράστια δυναμική, κληρονομιά πλούτου πνευματικού πρώτα από όλα και υλικού πλούτου.

Άρα, έχουμε και την πνευματική γνώση και τον πνευματικό πλούτο, αλλά έχουμε και τον υλικό πλούτο, ό,τι το πνεύμα μας και η λογική μας καθορίσει, όποιο και να είναι το όραμα μας, όποιο και να είναι το όνειρό μας, να μπορούμε να το υλοποιήσουμε μέσω και του υλικού πλούτου.

Αυτό λοιπόν κάποιοι που γνώριζαν περισσότερα, αν θέλετε, φρόντισαν να μεταλαμπαδεύσουν αυτή την γνώση σε όλους, χωρίς να εξαιρείται κανένας άνθρωπος. Και είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουμε αυτό. Άρα, δεν μιλάμε για μια ομάδα, αλλά για το σύνολο των ανθρώπων που διαβιώνουν σε μια χώρα. Κι όχι μόνο για αυτούς αλλά και το σύνολο των ανθρώπων που διαβιώνουν έξω από την χώρα.

Έτσι λοιπόν οι πληροφορίες και τα αποδεικτικά στοιχεία τι ακριβώς συμβαίνει και τι δυνατότητες έχουμε, δόθηκαν απλόχερα, ελεύθερα, δημόσια παντού.

Κι ερχόμαστε σήμερα, μέσα από απόλυτες λογικές διεργασίες, να βάλουμε κάτω τα δεδομένα, να δούμε πραγματικά ποιοι είμαστε, τι έχουμε και τι δυνατότητες έχουμε να υλοποιήσουμε το όραμα μας για να καλυτερεύσουμε την Πολιτεία μας και την κοινωνία μας. γιατί για να γνωρίζεις το ποιος είσαι, φτάνεις εύκολα να το καταλάβεις, μέσα από συγκεκριμένα στοιχεία, αποδείξεις και τι γνώσεις, αλλά πρέπει να σχεδιάσεις και το τι θα κάνεις παρακάτω, το μέλλον. Δεν γίνεται μόνο να λες «γνωρίζω ποιος είμαι» μόνο. Ναι, γνωρίζω το ποιος είμαι και ποιες δυνατότητες έχω και τι έχουν κάνει κάποιοι που έχουν στερήσει όλα αυτά και με έχουν εγκλωβίσει. Ωραία! Και τι θα κάνω μετά; Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;;

Άρα, πρέπει τώρα όλοι να κάτσουμε να δούμε τι είναι έτοιμο για την επόμενη μέρα. Να βάλουμε κάτω όλοι μαζί τις ιδέες μας!

Έχουμε έναν τεράστιο μηχανισμό αυτή την στιγμή, έχουμε ένα τεράστιο πρόγραμμα για την επόμενη μέρα και είναι έτοιμο προς υλοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση των ανθρώπων να το υλοποιήσουν. Να αλλάξουν την ζωή τους και την κοινωνία τους προς το καλύτερο και να αποκαταστήσουν κάθε αδικία και να δώσουν νέα δυναμική και ώθηση στην χώρα, ιδρύοντας την Ελληνική Πολιτεία, όπως αρμόζει στον Έλληνα άνθρωπο να ζήσει, ο οποίος Έλληνας άνθρωπος έχει τα πάντα!

Κι όταν λέω τα πάντα, το εννοώ πραγματικά. Έχει και τον πνευματικό πλούτο, έχει και τον υλικό πλούτο, έχει και τις ιδέες και τις γνώσεις, και το όραμα και τις δυνατότητες να το υλοποιήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση. Γιατί αν για παράδειγμα, εγώ κάθομαι στον καναπέ και δεν θέλω να κάνω τίποτα, δεν μου φταίνε οι άλλοι. Έτσι δεν είναι;

Άρα η απόφαση είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Ο καθένας με την δική του βούληση θα προσπαθήσει να αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή του, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατότητα που έχει, η οποία είναι υπέρ του και δεν βλάπτει, αλλά αντιθέτως ωφελεί κι όλους τους υπόλοιπους.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: πάνω σε αυτό θα συζητήσουμε σήμερα λοιπόν. Εγώ έχω μια ερώτηση, ή μια αμφιβολία μπορούμε να πούμε: «Μπορούμε να πιστέψουμε ότι τον καιρό αυτό που γίνονται όλα αυτά εναντίον των Ελλήνων και εναντίον των ανθρώπων ότι θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν; Υπάρχει το δυναμικό;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα σου μιλήσω για πίστη. Θα σου μιλήσω όμως για ό,τι πραγματικά αρμόζει για την γνώση. Όταν λοιπόν αρχίζεις και ερευνάς, μαθαίνεις, προσδιορίζεις το τι συμβαίνει, από την άλλη πλευρά, ποιες είναι οι δυνατότητες σου, το τι σου έχουν στερήσει και τι μπορείς να αλλάξεις για να ξεφύγεις από όλη αυτή την εγκλωβισμένη κατάσταση που διαβιώνει ο καθένας μας, τότε είναι πολύ εύκολο να αφήσεις τον εαυτό σου, την λογική σου ελεύθερη, να δει πώς θέλεις την επόμενη μέρα.

Αυτή η επόμενη μέρα καθορίζεται από την δική μας θέληση και είναι πολύ εύκολο να το καταλάβουμε αυτό, γιατί εδώ συμβαίνουν συγκεκριμένα πράγματα και θα στο πω με ένα απλό παράδειγμα. Κερδίζεις το λαχείο και κερδίζεις 1 εκατομμύριο ευρώ. Σήμερα όμως αντιμετωπίζεις πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα σου την επαγγελματική, πεσμένη δουλειά, έξοδα, δεν έχει τζίρο, πολλοί φόροι, μπορεί να έχουν αρχίσει να δεσμεύονται και οι λογαριασμοί, να μην μπορείς να κινηθείς και ξαφνικά σου έρχεται αυτό το θείο δώρο, ας το πούμε έτσι 1.000.000 ευρώ.

Οπότε, τα πετάς όλα αυτά από το μυαλό σου και αρχίζεις και σχεδιάζεις την επόμενη μέρα. Έτσι δεν είναι; Γιατί τώρα έχεις μια βάση και ξεκινάς με 1εκατομμύριο ευρώ. Τώρα στην δεδομένη στιγμή που ξεκινάς από πολλά εκατομμύρια ευρώ, τι σε εμποδίσει να ονειρευτείς και να σχεδιάσεις την επόμενη μέρα;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πολύ σωστά. Αυτό το είχαμε συζητήσει και στις επόμενες εκπομπές. Όλη την οικονομική δυνατότητα που υπάρχει για τον Έλληνα και το είχαμε αναλύσει.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν δεν είχε δημιουργηθεί αυτή η δυνατότητα, δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε σήμερα και να λέγαμε στους Έλληνες δείτε πώς ακριβώς θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας, πώς την ονειρεύεστε, πώς θέλετε να ζούνε τα παιδιά σας, πώς θέλετε να αποκαταστήσετε τα παιδιά σας και τους απογόνους σας, πώς θέλετε να φτιάξετε την δική σας Πολιτεία. Πώς θέλετε να ζείτε ως ελεύθεροι άνθρωποι που δεν σας πιέζει τίποτα;

Αν δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα και δεν μας την είχε φέρει ο συνέλληνας μας Αρτέμης Σώρρας, ανοίγοντας μας τα μάτια και δίνοντας μας την οικονομική δυνατότητα, γιατί είναι τεράστιες οι προσφορές που έχει φέρει στους Έλληνες, ο Αρτέμης ο Σώρρας και έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί αυτά τα οικονομικά εργαλεία- προσφορές προς τους Έλληνες κι ό,τι ώρα θέλουν οι ίδιοι να αποφασίσουν να τα χρησιμοποιήσουν, μπορούν! Αυτά οι προσφορές και τα αποθεματικά είναι στην διάθεση των Ελλήνων και θα περιέλθουν στα χέρια τους, όποτε αποφασίσουν να πάρουν τους θεσμούς του κράτους τους.

Γιατί δυστυχώς, το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι το κράτος παρουσιάζοντας την μεγάλη οικονομική ανάγκη, γιατί έτσι μας λένε, ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Θέλετε να πούμε ότι είναι και πραγματικό γεγονός, που δεν είναι, αλλά είναι το πρόσχημα! Ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες, δημιούργησαν τέτοιες πιέσεις για να στραφούμε σε εξωτερικούς δανειστές και αυτοί μας ζήτησαν και γη και ύδωρ. Οπότε τους τα παραδώσαμε όλα. Γιατί τους τα παραδώσαμε, γιατί περιήλθαμε εμείς σε τέτοια δυσκολία, γιατί εγκλωβιστήκαμε σε ένα οικονομικό καθεστώς που κάνουν κουμάντο οι τραπεζίτες και εμείς δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, δεν μπορούμε να ζήσουμε, οι περισσότεροι χάσαμε τις δουλειές μας, όσοι ακόμα κινούνται στον υποτιθέμενο ελεύθερο επαγγελματικό χώρο… προσέξτε, η μεγάλη απάτη στην Ελλάδα είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Ποιοι είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες; Αφού σε διοικούν και σου καθορίζουν τους κανόνες μέσα από την εφορία και την τράπεζα, ποιους ελεύθερους επαγγελματίες μιλάμε; Ποιον κοροϊδεύουν και τρώμε την καραμέλα και την ξαναπιπιλάμε και ξανά την πιπιλάμε όλοι και λέμε ότι είμαστε «ελεύθεροι επαγγελματίες».

Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι μόνο σε ένα πράγμα. Ότι έχω την δυνατότητα να διαλέξω αν θα πουλήσω σε σένα ή στον Χρήστο. Κατά τα άλλα είμαι ένας σκλαβωμένος σκλάβος, κατ’ επάγγελμα σκλάβος που συνειδητά έχω σκλαβωθεί και δεν θέλω να αλλάξω την ζωή μου και έχω δεχτεί να με διοικούν με τον τόκο και με τον φόρο. Γιατί αυτό συμβαίνει, στερώντας μου την δυνατότητα να ζήσω, να πλουτίσω, να εργαστώ και χιλιάδες άλλους τρόπους που μπορεί να επιλέξει ένας άνθρωπος στην ζωή του.

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΤΑ. ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !

Τι είναι ο Νόμος; Εδώ, επειδή όλοι μιλάμε και λέμε για τον Νόμο και το έχουμε κάνει και αυτό γλειφιτζούρι τόσα χρόνια, ΝΌΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΗ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Το μοίρασμα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, Η Νομή δεν είναι το μοίρασμα. Είναι το σύνολο της φύλαξης, της διαφύλαξης και της διαχείρισης ενός περιουσιακού στοιχείου. Το κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά δεν μπορείς να το καταστρέψεις. Άρα βάζεις τους νόμους τους κανόνες δηλαδή για να είναι προσοδοφόρο, να είναι θετικό για όλους, να απολαμβάνουν όλοι χωρίς να εξαιρείς κανέναν άνθρωπο και χωρίς να δημιουργείς πρόβλημα σε κάποιον άλλον άνθρωπο.

Άρα, θα πρέπει να έχεις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, να έχεις ΛΟΓΙΚΗ, ΑΡΕΤΗ και να αναγνωρίζεις και να σέβεσαι την ΙΣΟΝΟΜΙΑ των ανθρώπων. Γιατί δεν μπορεί εσύ να απολαμβάνεις τα πάντα κι εγώ να στερούμαι τα πάντα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άρα ο Νόμος θα πρέπει να στηρίζεται πιστεύω εγώ και στο μοίρασμα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Νόμος είναι ο κανόνας της νομής ο οποίος πρέπει να δίνει σε κάθε άνθρωπο ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες, με δικαιοσύνη και δίκαιο. Είναι μεγάλο πράγμα να το καταλάβουμε αυτό.

Γι αυτό που κάναμε πρώτα από όλα, μπορεί να παρουσιάσαμε τα οικονομικά εργαλεία, αλλά ταυτόχρονα παρουσιάσαμε και τις Αξίες και τις Αρχές πάνω στις οποίες διαχρονικά ο Ελληνισμός στηρίζεται για να κάνει την Νομή και της πνευματικής και της υλικής του περιουσίας. Αλίμονο αν είχαμε μόνο τα λεφτά και επικρατούσε ο Νόμος της Ζούγκλας.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Αυτό που είδα τις τελευταίες μέρες ήταν κάτι το οποίο και με λύπησε και με θύμωσε, ήταν για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που έγινε τελικός κυπέλου στην Ελλάδα και βγήκαν 50.000 Έλληνες ενωμένοι, φανατικοί στον δρόμο για λάθος σκοπό, για να σηκώσουν ένα κύπελλο μιας ομάδας που κυριαρχείται από έναν ξένο και βγάζουν άλλοι λεφτά. Και αναρωτήθηκα, αυτό το κίνημα δεν μπορεί ο Έλληνας να το κάνει για το σωστό σκοπό;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Για να διεκδικήσει τα δίκια του;

ΧΡΗΣΤΟΣ: Ακριβώς! Δηλαδή, για ένα ποδόσφαιρο ζούμε;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλετε να απαντήσω και να πάρω θέση σε αυτό που λέτε;

ΧΡΗΣΤΟΣ: Περισσότερο ρητορική ήταν.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όποια πλευρά και να πούμε ότι έχει αυτή η ερώτηση, θα πω ακριβώς την πραγματικότητα. Αυτό που είδαμε ήταν μια συναισθηματική αντίδραση, άνευ λογικής, είτε μαζευτείς για ένα κύπελλο, για ένα πρωτάθλημα, αυτό δεν αλλάζει την ζωή σου, δεν αλλάζει αν έχεις ή όχι εργασία, δεν αλλάζει το εισόδημα, ούτε αν θα αποκτήσεις σπίτι, ούτε αν θα πάρεις μηχανάκι ή αυτοκίνητο. Άρα, είναι μια συναισθηματική έξαρση που στερείται λογικής. Είναι απλά συναίσθημα. Πάμε να υποστηρίξουμε μια ομάδα για δύο ώρες. Φτάσαμε να είχαμε και επεισόδια. Καλώς ή κακώς έγινε! Ο άνθρωπος όμως πρωτίστως έχει λογική που είναι η μεγαλύτερη διαχρονική αξία του ανθρώπου κι αυτή η αξία, η λογική τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους ζώντες οργανισμούς, η ΛΟΓΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΩΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΩΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ; ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΓΕΥΕΣΑΙ, ΧΑΖΕΥΕΙΣ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ, ΤΟ ΧΑΖΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ.

Μπαίνοντας λοιπόν στις λογικές διεργασίες, αρχίζεις πρώτα από τον εαυτό σου. Και ξαναπάω στον ποδοσφαιρικό αγώνα. Το να πας και να φωνάξεις για μια ομάδα, αλλάζει η ζωή σου; Αλλάζει το εισόδημα σου, αν κερδίσει η ομάδα σου; Όχι! Θα βρεις εργασία; Όχι! Θα φτιάξεις την χώρα σου; Όχι! Θα καταργηθεί το μνημόνιο; Όχι! Θα πληρωθεί το μνημόνιο; Όχι.

Μόλις μπούμε, είδες ότι είπα αμέσως έξι πράγματα. Αν δούμε τα πράγματα λογικά, θα δούμε, μπορεί να καταργηθεί το μνημόνιο, μπορεί να ξοφληθεί το μνημόνιο; Μπορούμε να αλλάξουμε την ζωή μας προς το καλύτερο, να βρούμε εργασία, να έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε ένα σπίτι, να φτιάξουμε ένα σπίτι; Έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε ένα αυτοκίνητο; Μπορούμε να έχουμε την δυνατότητα να πληρώνουμε καύσιμα για να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο;

Αν μπούμε σε αυτές τις λογικές διεργασίες, είναι πολύ εύκολο να απαντηθούν λογικά αυτά τα ερωτήματα τα οποία έχουν ξεφύγει από το συναίσθημα, δεν άπτονται του συναισθήματος και είναι καθαρά της λογικής.

Όταν πάμε λοιπόν στην λογική διεργασία και δούμε τις αποδείξεις και τα δεδομένα που συλλέξαμε, φτάσαμε να πούμε ότι έχουμε δυνατότητες ως άνθρωποι σε αυτή την χώρα, πάρα πολύ μεγάλες.

ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Για να την αλλάξουμε όμως προς το καλύτερο, θα πρέπει να δούμε πώς θα γίνει η Νομή. Γιατί όταν έχεις ένα περιουσιακό στοιχείο το οποίο λογικά κοιτάς τις αποδείξεις του και κατανοείς ότι υπάρχει, καλείσαι να κάνεις την ΝΟΜΗ.

Καλούμενος να κάνεις την Νομή, καλείσαι να βάλεις τους κανόνες πώς θα την κάνεις και πάνω εκεί να δεις τι έχει προτεραιότητα.

Προτεραιότητα έχει το ΝΕΡΟ που πίνουμε να είναι καθαρό, να έχουμε εργασία και να είναι ασφαλής. Έχει προτεραιότητα η εργασία και το εισόδημα μας ή να πάμε στο γήπεδο;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πολύ σπουδαία ερώτηση;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει να επεξεργαζόμαστε λογικά τα δεδομένα που έχουμε με την λογική να παίρνουμε θέση στο πώς θα διαχειριστούμε την ίδια μας την ζωή.,

Όταν ο συνέλληνας μας ο Αρτέμης Σώρρας με τεράστιες προσπάθειες που έκανε σε πλανητικό επίπεδο, κατάφερε να δομήσει και να ολοκληρώσει αυτά τα οικονομικά εργαλεία τα οποία μας πρόσφερε ελεύθερα σε εμάς, να έχουμε την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε, να είναι δηλαδή στην διάθεση μας ανά πάσα στιγμή, πρέπει λοιπόν λογικά να κάτσουμε κάτω και να δούμε, τι θα τα κάνουμε αυτά τα χρήματα; Ωραία, σου ανακοινώνει κάποιος ότι είναι κατατεθειμένα στο όνομα σου 50.000.000 ευρώ,. Τι θα τα κάνεις;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άρα θα πρέπει να σκεφτείς τι θα τα κάνεις.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς. Έτσι λοιπόν μέσα από την ολοκλήρωση αυτών των προσφορών και από την γνώση που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και μέσα από Λογική αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ο Πολιτικός Φορέας των Ελλήνων για να μπορούν οι Έλληνες οι ίδιοι, οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες και των πνευματικών και των οικονομικών εργαλείων που έχουν κληρονομικά, να κάνουν οι ίδιοι την Νομή και να φτιάξουν την Πολιτεία τους και να φτιάξουν την ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους, όπως αυτοί θέλουν και οραματίζονται κι όχι όπως θέλουν αυτοί που μέχρι τώρα διαχειρίζονταν την ζωή μας.

Ποιος διαχειρίζονταν την ζωή μας μέχρι τώρα; Τα κόμματα δεν διαχειρίζονταν την ζωή μας μέχρι τώρα; Τόσα χρόνια κόμματα δεν είχαμε; Άρα, ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την δυσμενή κατάσταση που περιήλθε η χώρα μας, το κράτος μας;

Μα τόσα χρόνια τα κόμματα κυβερνάνε και καθορίζουν τους κανόνες της νομής. Τους λένε Νόμους. Με Νόμους μας πήραν την Ελλάδα. Αν δείτε το κάθε μνημόνιο που παρέδωσαν την Ελλάδα και μας έκαναν την ζωή δύσκολη και μας πήραν και την Εθνική κυριαρχία, την εθνική περιουσία, μας πήραν τα πάντα και τον αέρα που αναπνέουμε, το έδαφος, το υπέδαφος, τα σπίτια μας, μέχρι και τα κορμιά μας και το έχουμε ξαναπεί σε προηγούμενη εκπομπή. Έχουν κατασχεθεί μέχρι και τα κορμιά μας. Είναι φοβερό αυτό!

Όλα αυτά έχουν γίνει μέσα από Νόμους. Οι Νόμοι όμως είναι οι κανόνες που θεσπίζονται για να γίνει η Νομή. Ποιος τους θέσπισε για να τους ζητήσουμε την ευθύνη; Η Βουλή! Και ποιοι συμμετέχουν στην Βουλή; Τα κόμματα. Σωστά;

Άρα, ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό που βιώνουμε εμείς σήμερα; Τα κόμματα. Είναι τόσο απλό! Η Λογική σε οδηγεί να βγάζεις συμπεράσματα ακόμα κι αν δεν έχεις ειδικές γνώσεις.

Έτσι ερχόμαστε να πούμε το πιο απλό πράγμα. Ποιος είναι αυτός που φταίει πραγματικά τόσα χρόνια για όλα αυτά που έχουν συμβεί εις βάρος μας;

Ποιος κάνει νόμους, δηλαδή θεσπίζει κανόνες στην νομή και διαχείριση και παραχωρεί τον εθνικό πλούτο και το εθνικό νόμισμα;… προσέξτε, γιατί κάποιοι λένε έντεχνα, εθνικό νόμισμα ή ευρώ, εννοώντας την δραχμή για εθνικό νόμισμα…μια χαρά το πάμε!

Ποιος έδωσε την δυνατότητα σε ποιον να εκδίδει το νόμισμα μας τόσα χρόνια και για να μας το δώσει να το χρησιμοποιήσουμε, μας χρεώνει τόκους; Κάτι σας είπα πριν! Με δύο πράγματα μας έχουν δέσμιους. Με τον τόκο και με τον φόρο! Το ελληνικό κράτος, το νέο-ελληνικό, για να το πω σωστά, από το 1833 ποτέ δεν έχει εκδώσει το νόμισμα του. Πάντα το νόμισμα του το εξέδιδε ένας ιδιώτης τραπεζίτης και του το δάνειζε. Άρα, δώσαμε σε ένα κανόνα νομής που λέγεται Νόμος, σε άλλον το δικαίωμα εκτός κράτους, να εκδίδει αυτός το νόμισμα και να μας το δίνει με τόκο.

Άρα, εμείς πρέπει πάντα να δίνουμε τόκο. Αυτό θεσπίστηκε μέσα από βουλές κομμάτων. Αυτός ο κανόνας νομής θεσπίστηκε μέσα από την Βουλή και στην Βουλή, τα κόμματα το ψήφισαν αυτό. Άρα, ποιος δημιούργησε το πρόβλημα; Τα κόμματα.

Πάμε ένα βηματάκι παρακάτω. Βλέπουμε μια σειρά φορολογικών νόμων που είναι εις βάρος του πολίτη που τον καταδυναστεύουν… ξέρετε, εδώ στην Ελλάδα, πληρώνουμε 1,5 ευρώ το λίτρο την βενζίνη. Ξέρετε ότι από το 1,5 ευρώ, το 1 ευρώ και κάποια λεπτά παραπάνω από το ευρώ, είναι φόροι;

Αυτό θεσπίστηκε με νόμο μέσα από τα κόμματα της βουλής. Δεν το αποφάσισα εγώ από το Ναύπλιο, ούτε εσύ η Νέλλη από την Στουτγκάρδη. Σωστά; Κάποιος άλλος τον έκανε τον Νόμο; Ποιος τον έκανε; Τα κόμματα μέσα στην Βουλή και επέβαλαν φόρους με κανόνες στην νομή.

ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΌΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Προσέξτε τώρα την αποκάλυψη, η οποία δεν είναι δική μου και την είχε δηλώσει και ο πρώην υπουργός Οικονομικών και λέει: «εγώ που είμαι Υπουργός Οικονομικών δεν γνωρίζω ρε Έλληνες τι πληρώνετε, γιατί υπάρχει ένας Οργανισμός που λέγεται Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων κι ο οποίος αντικαταστάθηκε πλέον με ένα άλλο φάντασμα που δεν είναι νομικό πρόσωπο, δεν είναι νομική προσωπικότητα που τον ονομάσανε στον Νόμο, στον Κανόνα διαχείρισης δηλαδή, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ και λέει ο Υπουργός Οικονομικών: Αυτός ο μηχανισμός δεν είναι του κράτους μας. άρα, ό,τι πληρώνετε εσείς, εγώ ως υπουργός Οικονομικών δεν το γνωρίζω, γιατί εισπράττει ένας τρίτος, έξω από το κράτος και το Υπουργείο Οικονομικών αυτά που πληρώνετε». Ναι, αλλά αυτό, δεν το έκανα εγώ, ο Γιάννης Καλογερόπουλος, ποιος το έκανε; Τα κόμματα μέσα στην Βουλή.

Άρα, ποιο είναι το πρόβλημα του Έλληνα; Ποιος επιβάλλει τους κανόνες εις βάρος του; Ποιος ψηφίζει τέτοιους νόμους και τον φέρνει σε τόση δύσκολη θέση;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτή είναι μια πάρα πολύ ωραία ερώτηση που πρέπει όλοι να αναλογιστούμε και με λογική να σκεφτούμε ποιος έχει την ευθύνη.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτή την απάντηση μπορεί να την δώσει κάθε λογικός άνθρωπος. Τα κόμματα είναι αυτά που έχουν καταλάβει την βουλή και αυτοί φτιάχνουν τους κανόνες σύμφωνα με τις εντολές που παίρνουν, γιατί όλα τα κόμματα, είτε το θέλουμε, είτε όχι, υπακούν σε κέντρα εξουσίας, οικονομικής και οποιασδήποτε άλλης μορφής, η οποία είναι εναντίον των συμφερόντων του λαού. Είναι πολύ απλό να το καταλάβουμε. Κάθε άνθρωπος που διαβιώνει στην Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια έχει διαπιστώσει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Ό,τι κίνηση και να κάνει υπάρχει ένας νόμος που του απαγορεύει και τον περιορίζει και το κράτος είναι αντίπαλος του.

Ρε παιδιά, στην Ελλάδα δεν ζούμε; Ελληνικό κράτος δεν έχουμε; Γιατί το κράτος είναι πάντα εναντίον μας; τι συμβαίνει; Δεν είναι ελληνικό το κράτος;

Όχι, δεν είναι ελληνικό το κράτος. Το κράτος είναι κομματικό.

Υπάρχουν παρατάξεις, προσέξτε τους όρους που χρησιμοποιώ, γιατί τα ακούμε όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχουν παρατάξεις μέσα στην Βουλή, υπάρχει η δεξιά, η μεσαία, η κεντρώα και η αριστερή. Μάλιστα! Όλοι αυτοί δεν είναι για το καλό του λαού μας; εμείς δεν τους βάλαμε εκεί; Εμείς δεν τους ψηφίσαμε; Εμείς δεν τους δώσαμε την δυνατότητα να κάνουν τους κανόνες που θα κάνουμε την νομή σε ό,τι έχουμε; γιατί αυτοί οι άνθρωποι να μην θέλουν το καλό μας; γιατί αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, να αποφασίζουν εναντίον μας; Και ως πότε θα το δεχόμαστε ακόμα;

Έτσι λοιπόν κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει το πιο απλό πράγμα, ότι πρέπει να αλλάξει αυτή την κατάσταση, αυτό το δεδομένο, και να φτιάξει την Πολιτεία των Ανθρώπων από την αρχή που θα καλύπτει και θα προστατεύει όλους τους ανθρώπους κι όχι θα είναι εναντίον των ανθρώπων. Γιατί αυτή την στιγμή βλέπουμε ότι οι κομματικοί παράγοντες και τα κόμματα να είναι εναντίον των ανθρώπων κι ό,τι κάνουν και αποφασίζουν να είναι εναντίον των ανθρώπων και να δημιουργούν δυσκολίες στην ζωή των ανθρώπων.

Αλλά πρέπει να τα αλλάξουμε.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μπορούμε να τα αλλάξουμε όμως; Μήπως είναι μια ουτοπία;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι καθόλου ουτοπία. Πάνω από όλα λειτουργούμε με την λογική μας. όταν βάλουμε την λογική μας κάτω λοιπόν, είναι πολύ απλό να δούμε τα δεδομένα, να τα κατανοήσουμε και να λάβουμε θέση. Ως ποιο πράγμα να πάρουμε θέση; Ως προς την ίδια μας την ζωή, για την διαχείριση της ζωής μας και της περιουσίας μας, οποιασδήποτε περιουσίας, είτε είναι κρατική, είτε είναι εθνική. Κρατική περιουσία δεν υπάρχει.

Αύριο θα ταξιδέψεις και θα πας από την εθνική οδό, δεν πας από την κρατική οδό, ούτε από την λαϊκή οδό. Πας από την εθνική οδό. Άρα, το δηλώνεις, για αυτό και μιλάμε και για εθνική περιουσία και εθνική κυριαρχία. Ακούσατε ποτέ να λέμε για κρατική περιουσία ή κρατική κυριαρχία; Τα κόμματα τι παρέδωσαν στους δανειστές μας με τα μνημόνια; Παρέδωσαν την κρατική ή εθνική κυριαρχία;

Άρα, έχει ουσία να καταλάβουμε ότι όλα αυτά τα δικαιώματα που έχουμε και τις υποχρεώσεις της νομής που έρχονται από γενιά σε γενιά κληρονομικά, άρα, έχουμε τον κλήρο και την υποχρέωση της νομής είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε εμείς την νομή και για αυτό πρέπει να προστατεύουμε την εθνική μας περιουσία και για αυτό τον λόγο πηγαίνουμε υποχρεωτικά στον στρατό και αν δεν πάμε, είμαστε ανυπότακτοι και λιποτάκτες εν καιρώ πολέμου, η τιμωρία είναι θάνατος.

Είναι πολύ εύκολο λοιπόν να καταλάβουμε, ότι έχουμε την υποχρέωση της Νομής. Άρα, αφού έχουμε εμείς την Νομή, πρέπει να θεσπίσουμε και εμείς τους κανόνες.

Για να γίνει αυτό λοιπόν και να θεσπίσουμε εμείς τους κανόνες της Νομής, σύμφωνα με την υποχρέωση μας, είναι πολύ απλό να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Όλοι αυτοί που θέσπιζαν κανόνες εναντίον μας και εναντίον της περιουσίας μας, όλα αυτά τα χρόνια, απλά πρέπει να τους πετάξουμε στην άκρη και να μην τους ξαναδώσουμε την δυνατότητα να μπουν πάλι μέσα στην Βουλή και να θεσπίζουν κανόνες εναντίον μας. πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Με ένα τρόπο μπορεί να γίνει. ΝΟΜΙΜΑ, πολιτισμένα, συνταγματικά και συντεταγμένα. Έτσι λοιπόν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που έβλεπαν τις πληροφορίες και άρχισαν να κατανοούν τι συμβαίνει, τι δυνατότητες έχουμε και τι περιουσία έχουμε, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τι;

Να δημιουργήσουμε τον πολιτικό φορέα των Ελλήνων, όχι των κομμάτων.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ; Όχι των κομμάτων!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τον Πολιτικό Φορέα όλων των Ελλήνων και αυτών που είναι εντός και εκτός Ελλάδος. Είτε είναι μέσα στην Ελλάδα, είτε έχουν πάει για εργασία στο εξωτερικό ή είναι δεύτερη γενιά στο εξωτερικό, αφού έχουν τον κλήρο να κάνουν την νομή είναι και δικός τους ο Πολιτικός Φορέας.

Κάθε Έλληνας άνθρωπος λοιπόν όπου και να βρίσκεται στον πλανήτη, έχει το δικό του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ για να πάρει μέσα από ψήφο, δηλαδή παίρνοντας θέση και ψηφίζοντας την διακυβέρνηση της χώρας του και την βουλή της χώρας του για να θεσπίσει τους κανόνες που θα διέπουν την νομή, τους νόμους της Πολιτείας τους, για να μπορέσουν να διαχειριστούν και να φτιάξουν την ζωή τους, τον πνευματικό και υλικό τους πλούτο.

Αυτό ξεκίνησε, ιδρύθηκε, θεσπίστηκε, αναγνωρίστηκε, επικυρώθηκε και από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Ελλάδα και από το ανώτατο όργανο της δικαιοσύνης που είναι ο Άρειος Πάγος και στις 4 Σεπτέμβρη του 2015, επικυρώθηκε και εγκρίθηκε η ίδρυση του Πολιτικού Φορέα των Ελλήνων, με το όνομα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και το λέω τόσο αναλυτικά, για να το καταλάβει κάθε άνθρωπος ακόμα και αν παραπλανήθηκε πρόσκαιρα με διάφορα που ακούστηκαν, γιατί ο δανειστής, οι τραπεζίτες μας μαζί με τα καλά παιδιά των κομμάτων, δεν θέλουν να καταλάβουν οι Έλληνες την αλήθεια για το τι έχουν, γιατί ο Έλληνας είναι από την φύση του μια οντότητα έχει άπειρες δυνατότητες και πάρα πολύ Λογική και αν φτάσει σε αυτόν η πληροφορία, δεν μπορείς να τον εξαπατήσεις μετά.

Οπότε, οι τραπεζίτες και κόμματα προσπάθησαν να στερήσουν την πραγματική πληροφορία από τον Έλληνα με παραπληροφόρηση. Αυτό όμως, τον Έλληνα τον έκανε πιο δυνατό. Την ώρα που ανακάλυψε την αλήθεια, τα στοιχεία, τα δεδομένα και τις αποδείξεις, έγινε πιο μαχητικός, πείσμωσε πιο πολύ κι έφτασε στο σημείο να εκφράσει την θέληση του, να φτιάξει ο ίδιος την ζωή του, να πάρει ο ίδιος την χώρα και την βουλή και να θεσπίζει ο ίδιος τους κανόνες που θα ρυθμίζουν την περιουσία του και την ζωή του και να φτιάξει την Πολιτεία του όπως την θέλει ο ίδιος ο Έλληνας και θα φτιάξει και την ζωή των παιδιών του, όπως θέλει ο ίδιος και θα υλοποιήσει το όραμα του για το καλύτερο μέλλον όλων των ανθρώπων.

Αυτό προϋποθέτει πάνω από όλα δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι πρέπει να μετέχουν όλοι και δεν πρέπει η Ελληνική Πολιτεία που έρχεται να παράξει ξανά άδικο. Γιατί αυτό που βιώνουμε, χιλιάδες χρόνια τώρα, εναντίον μας εμείς οι Έλληνες είναι το άδικο. Ο Έλληνας δεν ήταν ποτέ ο φιλοπόλεμος που θα πήγαινε να καταλάβει κάποιον άλλον. Βοηθούσε τους πάντες, μοίραζε τον πολιτισμό απλόχερα, μοίραζε τα πάντα απλόχερα, τον πλούτο, εξασφάλιζε όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη, όπου και να κινήθηκε, αλλά είναι μονίμως κατακτημένος 2000 χρόνια μέσα στην ίδια του την Μητρόπολη.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ο στόχος δηλαδή είναι να κατανοήσει ο καθένας από εμάς ποιος είναι εναντίον μου. Όταν το συνειδητοποιήσει και καταλάβει τον εχθρό του, ο Έλληνας αμύνεται, δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Άρα, λοιπόν ως τώρα, δεν ήξερα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το καλό είναι να καταλάβει ο καθένας μας ότι αυτός που είναι πραγματικά εναντίον μας είναι αυτός που θεσπίζει τους νόμους, γιατί με νόμους μας έχουν στερήσει την ελευθερία, με νόμους μας έχουν κατακτήσει, με νόμους μας κατασχέτουν οι τράπεζες τα σπίτια, με νόμους μας πήρε ο δανειστής την χώρα. Άρα, αυτός που κάνει τους νόμους είναι ο αντίπαλος μας. Αυτός που κάνει τους νόμους τόσα χρόνια είναι τα κόμματα.

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Γιατί η πάγια τακτική των εξουσιών αυτών είναι μία. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. Το λέει ο σοφός λαός από την αρχαιότητα. Μα αυτό ήταν όλη της η πολιτική να διαιρούν και για να διαιρέσουν, έπρεπε να φτιάξουν έντεχνα δικές τους ομάδες και κέντρα για να μπορέσουν να διοικούν και να εγκλωβίζουν μέσα από αυτή την διοίκηση τους ανθρώπους.

Έτσι φτιάχτηκαν οι ομάδες, έτσι φτιάχτηκαν και οι λέσχες και τα πάντα γύρω μας και κοίτα τώρα, πώς στρέφουν τον έναν άνθρωπο, εναντίον του άλλου. Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει και πρέπει η Πολιτεία να σταματήσει να παράγει άδικο και το άδικο παράγεται μέσα από τους Νόμους.

Άρα, πρέπει οι ίδιοι οι Έλληνες να πάρουν την δυνατότητα να φτιάχνουν αυτοί τους νόμους και αυτή η δυνατότητα έρχεται μέσα από την συμμετοχή μας στις Εθνικές εκλογές, στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, όχι τις λαϊκές, ούτε στις κρατικές και να πάρουμε εμείς μέσα από την ψήφο μας την εθνική μας αντιπροσωπεία, την βουλή. Έχουμε και τις γνώσεις, έχουμε και τα οικονομικά εργαλεία και την θέληση και πάνω από όλα έχουμε θεσπίσει ξανά τις ελληνικές αξίες και αρχές για να διοικηθούμε, να άρχουμε και να αρχόμαστε μέσα από αυτές τις αξίες για να μην ξαναπαραχθεί ποτέ το άδικο από την Πολιτεία προς τον Πολίτη.

Από εκεί και πέρα όμως έχουμε ολοκληρώσει ένα τεράστιο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ το οποίο θα αλλάξει ολοκληρωτικά την Πολιτεία μας προς το καλύτερο.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Μιλήσαμε για Αξίες και Αρχές και αυτό μας ενδιαφέρει και θέλουμε να συζητήσουμε σήμερα για τον Φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και ακούει τώρα ότι υπάρχουν ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ, θα αρχίσουμε πάλι τα κόμματα μέχρι τώρα: «ψήφισε εμένα, θα σκίσω το μνημόνιο…. όχι εγώ θα ανεβάσω την σύνταξη, όχι εγώ θα σου δώσω 13ο μισθό;».

Τι θα υπάρχει για να ξεχωρίζει ο Πολιτικός Φορέας από όλα τα κόμματα για να ενδιαφερθεί ο Έλληνας και να ψηφίσει τον Πολιτικό Φορέα;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πολύ σοβαρή η ερώτηση που μου κάνεις και χαίρομαι για αυτό και θα ήθελα να μου δώσεις τον χρόνο για να την αναπτύξω.

Ο Έλληνας δεν μπορεί να ψηφίσει κάποιον που θα τον διορίσει ένας αρχηγός. Προσέξτε πόσο σοβαρό είναι.

Πριν αναπτύξουμε τις Προγραμματικές Δηλώσεις όλων των Ελλήνων κι όχι του Καλογερόπουλου, γιατί ο Πολιτικός Φορέας μπορεί να ιδρύθηκε από 10.000 Έλληνες, αλλά δεν είναι μόνο των 10.000 Ελλήνων που ήταν στην αρχή, αλλά είναι και δικός σου, είναι και δικός μου. Είναι κάθε ενός Έλληνα, κάθε ενός πολίτη. Αλλά αύριο που θα γίνουν εκλογές, ποιος θα διορίσει τους υποψήφιους;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ποιος θα τους διορίσει;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είδες λοιπόν; Ο Άνθρωπος που έχει Αξίες και Αρχές και η πρώτη αξία του είναι η ΛΟΓΙΚΗ, η δεύτερη είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η Τρίτη είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, είπαμε δεν μπορεί ξανά να παράξει άδικο.

Γιατί αν εγώ είχα την δυνατότητα να διορίσω έναν για υποψήφιο βουλευτή, σημαίνει ότι σε ελέγχω, σε χειραγωγώ κι έχω τον τρόπο να σε κατευθύνω.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Όπως κάνουν τα κόμματα…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπράβο, άρα τι θα άλλαζε; Και πώς θα καταργήσουμε την κομματοκρατία, αν κάνεις ακριβώς, ό,τι κάνουν τα κόμματα;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτό ρώτησα κι εγώ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είδες όμως, έτσι όπως το αναλύουμε, γίνεται πιο κατανοητό.

Ο Πολιτικός φορέας είναι το όχημα όλων των Ελλήνων. Άρα, στο ποιοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές, για να προταθούν στις εκλογές, πρέπει να τους καθορίσουν οι ίδιοι οι Έλληνες, είτε είναι μέσα στην Ελλάδα, είτε είναι εκτός Ελλάδος. Θα μου πεις πώς θα γίνει αυτό;

Όταν έχεις λογική, φτιάχνεις τα πάντα με λογική, τα κάνεις, τα μελετάς και τα κάνεις τα πάντα με δικαιοσύνη και ισονομία. ΙΣΟΝΟΜΙΑ.,

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Βασικό.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για να γίνει αυτό λοιπόν, πρέπει ο κάθε Έλληνας να έχει την δυνατότητα ο ίδιος να επιλέξει τον καλύτερο που θα τον προτείνει και στους άλλους Έλληνες ως υποψήφιο και αφού προτείνει τον καλύτερο, να αποφασίσουμε όλοι μαζί από τους καλύτερους που θα προταθούν, ποιον θα εκλέξουμε,.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Και πώς θα μπορώ να εκλέξω εγώ που είμαι για παράδειγμα στην Θεσσαλονίκη και εσύ είσαι στην Αθήνα;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω το νομικό σκέλος του Πολιτικού Φορέα και το συνταγματικό, για να καταλάβουμε όλοι την δυνατότητα που έχουμε όλοι οι πολίτες.

Κάθε Δήμος που ζουν οι πολίτες, κάθε Δήμος στην κυριολεξία, πρέπει να ιδρύσει το δικό του γραφείο. Πρέπει να κατανοήσουμε τον Δημοτικό Οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, το γραφείο είναι επίσημος οργανισμός ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών, οι οποίοι έχουν πολλές δυνατότητες μέσα από αυτό το καταστατικό που ιδρύουν τον Οργανισμό σε επίπεδο δήμου.

Η μία από αυτές τις δυνατότητες είναι να αποφασίσουν αυτοί και να προτείνουν ποιους θεωρούν αξιολογότερους να τους εκπροσωπήσουν . ‘Έχει σημασία. Τι να κάνουν; ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ στις ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για να τους στείλουν να τους εκπροσωπήσουν μέσα στην Βουλή.

Άρα, ο κάθε Δήμος, η κάθε περιοχή, η κάθε κοινότητα, για να το πω πιο απλά, το κάθε χωριό, έχει την δυνατότητα, για την ακρίβεια έχει την υποχρέωση γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει. Στον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δεν μπορεί κανένας να διορίσει κανέναν υποψήφιο. Δεν νομιμοποιείται. Άρα, δεν μπορεί να λάβει μέρος στις εκλογές.

Άρα τι πρέπει να γίνει;

Είναι έτσι συνταγματικά δομημένο το καταστατικό, δηλαδή η καταστατική διαδικασία της εκλογής υποψηφίων, πρόταση υποψηφίων δια εκλογής στην βάση, δηλώνοντας υποψήφιοι στο σύνολο των Ελλήνων, στο σύνολο του λαού του Πολιτικού Φορέα, που πρέπει να τηρηθεί μέχρι κεραίας.

Είναι δεσμευτικό στην Ιδρυτική Διακήρυξη και στο Καταστατικό του Πολιτικού Φορέα, όπως έχει εγκριθεί και από τον Άρειο Πάγο. Είναι δεσμευτικό το Καταστατικό του.

Άρα, δεν μπορεί ο Καλογερόπουλος επειδή έχει 5 φίλους να πει: «Μάγκες πηγαίνετε για βουλευτές και θα τα φτιάξουμε τα πράγματα, όπως τα θέλω εγώ!». Δεν γίνεται!

Πρέπει λοιπόν κάθε Δήμος να δημιουργήσει το δικό του Οργανισμό, το δικό του γραφείο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, για να εκλέξει μέσα από διαδικασία ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, τους 5 καλύτερους που θέλει να τον εκπροσωπήσουν. Από αυτούς, αφού έχεις εκλέξει τους καλύτερους, θα κληρωθούν αυτοί που θα εκπροσωπήσουν στο σύνολο του Πολιτικού Φορέα τον κάθε Δήμο. Ας είναι έξω από την Ελλάδα, είτε στην Γερμανία, είτε είναι στην Κύπρο, ας είναι στην Αυστραλία. Αυτός είναι ο πρώτος κύκλος του Φορέα. Είναι η λεγόμενη Διαδημοτική και από εκεί εκλέγεται όλο το σύνολο του Φορέα παρακάτω.

Όσον αφορά όμως τους υποψήφιους βουλευτές, έχει ο κάθε τοπικός οργανισμός αυτός την υποχρέωση και την δυνατότητα να εκλέξει τους υποψήφιους που θα τον εκπροσωπήσουν που σημαίνει ότι θα μεταφέρουν το μήνυμα, τα θέλω και τις αποφάσεις του Δήμου μέσα στην Βουλή. Μπορεί ο βουλευτής για παράδειγμα να είναι δικηγόρος και να ξέρει τι ανάγκες έχει ο Δήμος από άποψη υδροδότησης ή από πλευράς έργων ή από πλευράς υποδομών, ή από πλευράς εργασιακής, πώς θα φτιάξουμε υποδομές, ή πώς θα φτιάξουμε έργα που θα έχουν εργασία όλες οι δημότες και να σταματήσει η ανεργία ολοσχερώς; Αυτά, τα γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι που ζουν σε κάθε Δήμο πιο πολύ από τους άλλους. Αυτοί θα αποφασίσουν και θα δώσουν την απόφαση τους στον Βουλευτή για να την προωθήσει στην Βουλή.

Αλλάζει άρδην το κατεστημένο της κομματοκρατίας που ελέω Θεού ψηφίζεις σε μια διαδικασία που διορίζονται οι «βολευτές» που βολεύονται και δεν βουλεύονται, γιατί βολευτής είναι από το βολεύομαι, ενώ βουλευτής είναι από το βούλομαι, δηλαδή σκέφτομαι και αποφασίζω. Αυτοί όμως βολεύονται. Τους διορίζει ο αρχηγός του κόμματος και η κλίκα και ερχόμαστε εμείς κουτσά στραβά και τους ψηφίζουμε, οπότε νομιμοποιούμε την διαδικασία μέσα από την ψήφο μας για να την κάνουν αυτοί, ό,τι θέλουν εις βάρος μας. Να κάνουν όποιο κανόνα, Νόμο θέλουν εις βάρος μας.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΔΗΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

Οι ίδιοι οι δημότες σε κάθε Δήμο εκλέγουν αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν ως υποψήφιοι, αυτοί μετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Το σύνολο των ανθρώπων που ψηφίζει, εκλέγει όποιους θέλει από τους ήδη από εκλογή προταθέντες, αλλά όλοι αυτοί που θα εκλεγούν και θα πάνε στην Βουλή, δεν θα κάνουν του κεφαλιού τους. Δεν μπορεί να θεσπίσουν κανόνες νομής, δηλαδή Νόμους που πρώτα δεν θα έχουν προταθεί από τον Δήμο που γνωρίζει τις ανάγκες.

Ξέρετε αν βάλουμε όλους τους Νόμους στην σειρά στην Ελλάδα από το 1833 που ιδρύθηκε το νεοελληνικό κράτος το Βασίλειο της Ελλάδος, είναι πολλές εκατοντάδες οι Νόμοι που έχουμε. χάνεις πάσα ιδέα. Δεν μπορείς ούτε να το παρακολουθήσεις, ούτε να τους κατανοήσεις, ούτε να τους μάθεις ποτέ. Ο ένας νόμος αντιμάχεται τον άλλον και για αυτό στην Ελλάδα έχουμε τίποτα να μην επιτρέπεται. Για αυτό και αν ζητήσεις από το επίσημο κράτος ένα χαρτί, μια άδεια να κάνεις κάτι, δεν σου λέει «σου επιτρέπω», λέει δεν απαγορεύεται να κάνεις αυτό. «Επιτρέπεται» δεν λέει ποτέ! Δείτε οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο σε ανάλογη ερώτηση, θα το δείτε.

Άρα, οι κανόνες που θεσπίσουμε εμείς οι ίδιοι οι πολίτες, οι Έλληνες για να κάνουμε την διαχείριση της ζωής μας και του πλούτου μας, θα τους ορίσουμε εμείς. Για να τους ορίσουμε εμείς, πρέπει εμείς να αποφασίζουμε για τους νόμους και να βγάλουμε τους βουλευτές που εμείς θεωρούμε ότι είναι οι καλύτεροι, οι αρτιότεροι να μας εκπροσωπήσουν. Δηλαδή, να πάνε εκ του δικού μας προσώπου και να μεταφέρουν την δική μας απόφαση. Όχι να μας αντιπροσωπεύσουν, δηλαδή να πάνε αντί του δικού μας προσώπου και να κάνουν ό,τι θέλουν αυτοί γιατί είναι δύο έννοιες που είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες, ο αντιπρόσωπος με τον εκπρόσωπο.

Πάω εγώ αντί του προσώπου σου και υπογράφω ό,τι θέλω χωρίς να σου δίνω λογαριασμό. Αν όμως πάω ως εκπρόσωπος τότε μου καθορίζεις τα όρια που θα κινηθώ και τι θα κάνω εσύ και με στέλνεις εκ του προσώπου σου.

ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΟΜΗΣ.

ΆΡΑ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Το θέμα είναι ότι ενώ ακούγεται εύκολο, μπορεί ολοκληρωτικά να μην γίνεται κατανοητό αυτό που είπα, γιατί πρέπει να συνοδευτεί με κάποια συγκεκριμένα προγράμματα ή πρόγραμμα το οποίο να έχει σκοπό και στόχο την απελευθέρωση μας από κάθε οικονομικό βάρος, δεύτερον, να διώξουμε από πάνω την υποτέλεια, τον φόρο δηλαδή που μας επιβάλλουν. Όταν κάποιος είναι υπό τέλους, υποτελής, φορολογούμενος, δηλαδή πληρώνει τέλος, σημαίνει ότι δεν ασκεί ελεύθερα τα δημοκρατικά του δικαιώματα, αλλά είναι υποτελής σε κάποιον άλλον, δεν έχει σημασία αν είναι υποτελής σε μια εταιρία, αν είναι τράπεζα ή κάποιον που παριστάνει το κράτος.

Γιατί το κράτος είμαστε εμείς οι ίδιοι οι Πολίτες. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Αν αυτό που θα καταλάβουμε θα δούμε ότι τα κόμματα έχουν στήσει ένα δικό τους κράτος, το οποίο είναι εναντίον της Πολιτείας και του Πολίτη και αυτό πάμε να αλλάξουμε.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άρα μιλάμε για μια πραγματική Δημοκρατία.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Μα, δεν μπορεί να ζήσει διαφορετικά ο άνθρωπος. Δεν γίνεται να είμαστε πάντα υπό τέλους. Είναι ορατό από όλους! Από την άλλη μεριά, έχουμε να διαχειριστούμε τον δικό μας πλούτο. Όχι κάτι ξένο. Όχι κάτι που θα μας το δώσει κάποιος άλλος, αλλά τον δικό μας.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

Δεν γίνεται ρε παιδιά! Τόκο πληρώνεις σε κάποιον δεύτερο, τρίτο, όταν παίρνεις κάτι δικό του να το χρησιμοποιήσεις και σου λέει: θα μου δίνεις τόσα ενοίκιο τον μήνα. Ένας σου δίνει ένα κτίριο να χρησιμοποιήσεις και σου λέει 100-500 ευρώ το μήνα ενοίκιο. Άλλος σου δίνει κάτι χαρτιά τα οποία σου λέει ότι είναι τραπεζογραμμάτια, έτσι δεν τα λένε; Πώς τα λένε; Τραπεζογραμμάτια, τώρα αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι είναι γραμμάτια τραπέζης, δηλαδή ότι χρωστάς στην τράπεζα. Και σου λέει ότι για να στα δώσω εγώ αυτά τα χαρτιά για να τα χρησιμοποιήσεις θα μου δίνεις ενοίκιο, 5% ή 10% τον χρόνο τόκο.

ΤΟΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΚΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, Ο ΤΟΚΟΣ !

Για αυτόν που μας δίνει τα χαρτονομίσματα που τα λένε τραπεζογραμμάτια, αυτός έχει πρόσφορο. Του γεννάει καινούργιο προϊόν στα χέρια του που εμείς πρέπει να το αναπληρώσουμε. Αυτό το λένε ΤΟΚΟ. Γιατί μας δίνει το δικό του χαρτί, που είναι τραπεζογραμμάτιο, ονομάζοντας το νόμισμα, να νομίζεις δηλαδή ότι έχει αξία και να συναλλάσσεσαι….

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Καλό ήταν αυτό!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, στην φαντασία είναι όλα, πλασματικά. Εσύ έχεις πλούτο, εσύ ο άνθρωπος κι έρχομαι εγώ και σου δανείζω κάτι χαρτάκια. Έχουν πάνω μελάνι, νούμερα κτλ. και σου λέω: «κοίταξε να δεις, αυτό θα νομίζεις ότι έχει αξία και θα το χρησιμοποιείς ως μέσο συναλλαγής για να συναλλάσσεσαι κάθε μέρα» και του λες: «ευχαριστώ πολύ. Κράτα το προϊόν σου, δεν το θέλω, έχω δικό μου πλούτο, θα φτιάξω δικό μου. Πώς θα το κάνουμε αυτό;

Είναι πολύ απλό και για αυτό μέσα στις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ που διακηρύξαμε του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ το πρώτο πράγμα που είπαμε ποιο είναι;

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Το πρώτο είναι να ιδρύσουμε την δική μας Τράπεζα, άρα, θα κάνουμε την δική μας και δεν χρειάζεται κανένας να μας δίνει το δικό του και να μας ζητάει και τόσα τόκο. Είδατε πόσο απλό γίνεται;. Είναι ο πρώτος κανόνας της Νομής. Όταν έχεις λοιπόν τον πλούτο, θεσπίζεις εσύ τους κανόνες τώρα της Νομής!

Ενώ αν δεν είχες πλούτο, πάλι θα αναγκαζόσουν να δανειστείς και αυτός θα σου έδινε πάλι το χαρτονόμισμα για να νομίζεις ότι έχει αξία. Εάν έχεις όμως πραγματικό πλούτο και αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο, που μας έδωσε ο Αρτέμης Σώρρας και για αυτό είναι όλοι ενωμένοι εναντίον του…. Κοιτάξτε, όλα τα κόμματα πρώτη φορά στην ιστορία τους ενώθηκαν εναντίον ενός ανθρώπου. Δεν σας κινεί την περιέργεια;

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !

Γιατί; Τι έκανε αυτός ο άνθρωπος κι όλα τα κόμματα είναι εναντίον του και οργανώθηκαν πρώτη φορά ενωμένοι εναντίον ενός φυσικού προσώπου.

ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΗΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ:

« ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ !! »

Αυτό λοιπόν για να γίνει και να διαχειριστείς τα δικά σου, πρέπει να φτιάξεις τον δικό σου ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, αυτό που λέμε ΤΡΑΠΕΖΑ την πρώτη βδομάδα που θα πάρεις την Βουλή. Η οποία τράπεζα δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.

Καμία τράπεζα δεν έχει δικό της πλούτο και αυτό να το ξέρετε, παγκοσμίως! Είναι όλες διαχειριστικοί μηχανισμοί.

Εσύ που έχεις δικό σου πλούτο, δεν πρέπει να φτιάξεις τον δικό σου διαχειριστικό μηχανισμό; Σαφώς! Οπότε αμέσως πρέπει να φτιάξεις τον διαχειριστικό μηχανισμό που λέγεται ΤΡΑΠΕΖΑ για να διαχειριστείς τον πλούτο σου.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΞΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕΣΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΣΜΑ.

Πρόσεξε τώρα διαμετρικά αντίθετα από τους άλλους. ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ εσύ θα φτιάξεις το δικό σου συναλλακτικό μέσο που να έχει πραγματική αξία γιατί θα είναι τμήμα του δικού σου πλούτου. Εσύ όμως θα αποφασίσεις πώς θα κάνεις την κατάτμηση του πλούτου σου, του χρυσού σου, των σπάνιων μετάλλων σου, γιατί εσύ βάζεις τους κανόνες για να φτιάξεις την συναλλαγματική σου μονάδα που την λένε «χρήμα». Οι άλλοι θα παραμείνουν στον «νόμισμα», ενώ εσύ στο πραγματικό συναλλακτικό μέσο αξίας.

Τι γίνεται λοιπόν από την πρώτη βδομάδα;

Πρέπει να αποφασιστεί μέσα από τους Δήμους, από τους Δημοτικούς οργανισμούς, γραφεία, επειδή έχουμε αποδεδειγμένα δικό μας πλούτο, αποφασίζουμε και λέμε ότι από την πρώτη βδομάδα που θα πάρουμε την διακυβέρνηση, την Βουλή, ενάντια στα κόμματα, εμείς οι Έλληνες που έχουμε πλούτο, ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ 20.000 ΕΥΡΩ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΚΙ ΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ; 20.000 ΕΥΡΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!

ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

Είναι τεράστιας σημασίας αυτό το θέμα και πρέπει να γίνει κατανοητό γιατί αυτό που έχουν καταφέρει οι τραπεζίτες με τα κόμματα που μας έχουν υπό φόρου και υπό τόκου, είναι να μας κρατούν διαιρεμένους επίτηδες, να μας φτιάχνουν ομαδούλες, για να μην ενωθούμε. Γιατί ξέρουν πολύ καλά, αν ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

Και το λέω έτσι απλά για να γίνει κατανοητό και για αυτούς που ακούνε και για αυτούς που θα ακούσουν στο μέλλον, γιατί αυτό είναι πολύ σοβαρό.

Πιάσε τα λόγια του τραγουδιού τοις μετρητοίς. Τι έλεγε: «ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ!!!»

Υπάρχει λογικός άνθρωπος που μας ακούει και θα μας ακούσει που να μην συμφωνεί να πάρουμε όλοι οι Έλληνες, όλοι οι πολίτες 20.000 ευρώ;

ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ, ΝΕΜΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ !

Εδώ σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας πω με τίτλους, γιατί θέλουμε πολλές ώρες να τα πούμε. Είναι 50.000 έργα και μέσα από αυτά τα έργα μπορεί να δοθεί τέτοια ανάπτυξη και ώθηση στον Ελληνισμό για τα επόμενα χιλιάδες χρόνια που να είναι απίστευτη.

Για συντομία χρόνου, θα πω με τίτλους ανά ενότητα τα έργα, μερικά από αυτά, γιατί δεν μπορώ να τα πω όλα.

Θα αρχίσουμε από το απλό, το βιωματικό, που βιώνουμε καθημερινά και θα φέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Είναι:

 • παιδικοί και βρεφικο-νηπιακοί σταθμοί, βρεφοκομεία, ορφανοτροφεία, χώροι για ειδικές ανάγκες, κέντρα υποστήριξης και αποκατάστασης ατόμων με αναπηρίες, κέντρα συμβουλευτικής υποστήριξης θυμάτων από οποιασδήποτε μορφής βίας.
 • Κατασκευές νέων αεροδρομίων, αναβάθμιση παλιών αεροδρομίων, νέες μαρίνες και εκσυγχρονισμός των υφιστάμενων. Νέα τεχνολογία και τεχνοτροπία για την ναυτική και περιφερειακή ασφάλεια και επιτήρηση διαδικτυακά και δορυφορικά.

Αυτό έχει τεράστιες προεκτάσεις. Σκεφτείτε από συστήματα διαδικτυακά επικοινωνίας που να καλύπτουν όλον τον πλανήτη και όλους τους Έλληνες, όλους τους ανθρώπους. Σκεφτείτε τι άλλο μπορεί να γίνει αν έχεις τους δικούς σου δορυφόρους και δικά σου διαδικτυακά συστήματα, είτε για την ασφάλεια της χώρας, είτε για την ασφάλεια των αερογραμμών, είτε για την ασφάλεια των Πολιτών, είτε της Πολιτείας, των αυτοκινήτων, των εμπορευμάτων, των πάντων!

Πάμε σε άλλο τομέα.

 • Μεταφορά από στεριά στην θάλασσα με εναέριες φορτώσεις αυτοματοποίηση. Κατασκευή νέων υπερσύγχρονων λιμανιών, εκσυχρονισμός των υφισταμένων, νέοι τρόποι φορτοεκφορτώσεων, αποθήκες-μεταφορά-γερανοί κτλ.

Αυτό από μόνο του, όποιος μπορεί να καταλάβει, όποιος έχει περιηγηθεί σε άλλες χώρες του πλανήτη που έχουν εκσυγχρονισμένα τα συστήματα των λιμανιών, είναι ένα τεράστιο βήμα ανάπτυξης για την Ελλάδα μας, με εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, αλλά πρωτίστως τεράστιες πλουτοπαραγωγικές πηγές, γιατί είναι λέει «νέων υπερσύγχρονων λιμανιών».

Εκσυγχρονισμός των παλιοτέρων. Ξέρετε ότι κανένα λιμάνι δεν έχει ψυγεία για παράδειγμα; Δεν είναι τυχαίο αυτό

Τι γίνεται οποιοδήποτε ευπαθές προϊόν; Τρέχουν όλοι πανικόβλητοι να βρουν φορτηγά ψυγεία για να συνεχιστεί η μεταφορά.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

Ξέρετε, θα σας πω το πιο παλαβό. Ίσως κάποιοι να μην μπορούν να καταλάβουν την σημασία αυτού που θα πω. Αλλά, όσοι καταλαβαίνουν ή γνωρίζουν τεχνικά, θα αντιληφθούν ένα τεράστιο όγκο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που θα εργαστούν σε ένα μόνο τομέα.

 • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, καρνάγια και ναυπηγεία και στις μαρίνες και στα λιμάνια. Ναυπηγική βιομηχανία και όλα τα παρελκόμενα. Θαλάσσιες μεταφορές, μετακινήσεις επιβατών και φορτίων.

Δεν θα πω το πιο τραγικό που είναι η επικοινωνία στα νησιά μας που δεν είναι η δέουσα και η πρέπουσα, υπάρχουν νησιά απομονωμένα που πάει καράβι μία ή δύο φορές την βδομάδα, για αυτό κι έχουν μαραζώσει όλα τα νησιά μας κι όχι μόνο.

Αλλά για σκεφτείτε τώρα να κάνουμε 10 Ναυπηγεία. Ό,τι αποφασίσουμε εμείς, αυτό θα γίνει. Δεν έρχεται κάποιος άλλος. Δεν έρχεται ο Σώρρας, δεν έρχεται ο Καλογερόπουλος ή η Νέλλη να αποφασίσει. ΕΜΕΙΣ ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Ένα ναυπηγείο για να φτιάξει ένα καράβι θέλει εκατοντάδες υποστηρικτικές επιχειρήσεις.

Θέλεις χαλυβουργεία για να βγάζεις τους χάλυβες για να φτιαχτεί το καράβι. Θέλεις άλλες βιομηχανίες για να φτιάχνουν τα τζάμια, τα κρύσταλλα κτλ. θέλεις, βιομηχανίες που να φτιάχνουν τις ταπετσαρίες, άλλες για τα καθίσματα, λάστιχα, ο,τιδήποτε…

Άλλες βιομηχανίες να φτιάχνουν τα αλουμίνια, τα χερούλια, όλα τα αντικείμενα που έχει ένα πλοίο. Άλλες βιομηχανίες που να βγάζουν τα καλώδια, τα φωτιστικά, ή άλλες που να βγάζουν τα χρώματα, άλλες βιομηχανίες που να βγάζουν τις μηχανές για τα πλοία.

Προσέξτε, μας λένε ότι ελληνική ιδιοκτησία είναι το μεγαλύτερο σε ποσοστό του παγκόσμιου εμπορικού στόλου. Άρα, μιλάνε για 1/3 του στόλου και πάνω. Υπήρξε ποτέ εργοστάσιο που να βγάζει μηχανές για πλοία στην Ελλάδα;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Όχι! Ούτε βελόνα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι! Καλά, τόσο…., τι να πω, είμαστε εμείς οι Έλληνες; Εμείς που ανακαλύψαμε τις επιστήμες, τα μαθηματικά, την γεωμετρία, δεν μπορούμε να φτιάξουμε 1 ή2 ή και 5 εργοστάσια που να φτιάχνουμε μηχανές για πλοία;

Τι μας λείπει; Τίποτα δεν μας λείπει! Καταρχήν, έχουμε όλες τις πρώτες ύλες! Όλες τις πρώτες ύλες. Εδώ, η μητροπολιτική Ελλάδα έχει τα πάντα. Έχει κι αυτά που δεν τα έχει ο υπόλοιπος πλανήτης τις λεγόμενες ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ.

Άρα, έχουμε όλες τις ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ. Έχουμε τεράστιο πλούτο. Τι μας λείπει για να φτιάξουμε εργοστάσια που να φτιάχνουν μηχανές για πλοία που θα ναυπηγούνται στην Ελλάδα και για όλα τον πλανήτη; Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ!

Άρα, αν ξαναγυρίσουμε από την αρχή της αποψινής μας συζήτησης, θα δούμε ότι τα πάντα είναι ΛΟΓΙΚΗ. Δεν γίνεται να θέλεις να πιεις νερό και να μην φτιάξεις εσύ τις υποδομές του νερού, το δίκτυο, τον καθαρισμό του νερού…

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτό είναι το πιο βασικό.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: … και να δέχεσαι να πίνεις, για την ανάγκη σου γιατί είναι ανάγκη του ανθρώπου να πίνει νερό, ό,τι σου σερβίρουν από το δίκτυο που το έφτιαξαν κάποιοι άλλοι και έχουν θεσπίσει κάποιοι άλλοι τους κανόνες, είτε χλωρίωσης, είτε ό,τι άλλο ρίχνουν μέσα στο νερό για να σου δημιουργούν προβλήματα με την υγεία σου.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ;

Πάμε ένα βηματάκι παρακάτω.

 • Υδροπλάνα και χερσαία αλλά και αμφίβια οχήματα για την σύνδεση της ηπειρωτικής Ελλάδας και των νησιών.
 • Συντήρηση και ανάπλαση του υπάρχοντος σιδηροδρομικού τμήματος. Νέο σιδηροδρομικό δίκτυο για να συνδεθούν όλες οι πόλεις, μικρές και μεγάλες μεταξύ τους.

Όσον αφορά το σιδηροδρομικό και οδικό δίκτυο οι σκέψεις που έχουν αναπτυχθεί μέσα από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι δυο βασικοί οδικοί άξονες που να διασχίζουν όλη την χώρα και παράλληλα με τους οδικούς άξονες, σιδηροδρομικές τροχιές, δηλαδή σιδηρόδρομους για να πηγαίνει τον τρένο παντού.

Ξέρετε, θα σας πω το πιο τρελό. Αν εγώ θέλω να στείλω από το Ναύπλιο που μένω στην Θήβα προϊόντα, δεν μπορώ να τα στείλω απευθείας.

Η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου φτιάχτηκε το 1900 πρώτη φορά, 90 πόντους, δεν είναι δηλαδή η διεθνής γραμμή που είναι από την Θεσσαλονίκη και πάνω.

Άρα, το τρένο που θα φορτώσει από το Ναύπλιο που είμαστε 100 χιλιόμετρα από την Αθήνα κι άλλα 80 χιλιόμετρα είναι η Θήβα, για να πάει να ξεφορτώσει στην Αθήνα, να φορτωθεί σε άλλο τρένο που θα είναι σε άλλη γραμμή. Δηλαδή, το ίδιο βαγόνι δεν θα πάει σε άλλη γραμμή.

Έφτιαξαν τα τελευταία 15 χρόνια ξανά τις γραμμές της Πελοποννήσου και τις ξαναέκαναν 90 πόντους.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Και τα παλιά τρένα τι θα τα κάνουν;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποια; Αυτά που έκαιγαν κάρβουνο το 1950;

Προσέξτε ότι είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε το εξής απλό:

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΑΡΑ, ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Αυτά είναι κάποιοι οργανισμοί που ιδρύθηκαν από ξένα συμφέροντα, χρηματοδοτούνται από ξένα συμφέροντα για να θεσπίζουν κανόνες εναντίον των Ελλήνων.

Δεν είναι τίποτα άλλο.

Αλλά θα ήθελα να διαβάσω μερικά από το πρόγραμμα.

 • Νέοι δρόμοι συντήρηση του παλιού δικτύου, επέκταση και νέες υποδομές. Υπόγειοι ρομποτικοί χώροι στάθμευσης, όπου αυτό γίνεται. Διαμορφώσεις χώρων για ποδήλατα, μηχανές, φύλαξη και στάθμευση, πλυντήρια κτλ. δίκτυο λεωφορείων για τους μαθητές τοπικών σχολείων και πανεπιστημίων.

Ξέρετε, ότι εδώ στις επαρχίες, κλείνουν τα σχολεία το ένα πίσω από το άλλο, γιατί δεν έχουν επάρκεια και μαθητών, αλλά υπάρχει και μεγάλο κόστος να μετακινηθούν από την μία περιοχή στην άλλη.

Πάμε σε ένα άλλο μεγαλόπνοο πρόγραμμα

 • Δορυφόροι για ασφάλεια και τηλεπικοινωνίες. Τηλεπικοινωνίες και νέες εγκαταστάσεις διαρθρωτικά μέτρα για μέγιστη προστασία δεδομένων. Καλωδίωση υψηλών προδιαγραφών για ψηφιακό ήχο και εικόνα.
 • Νέες ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες με καινοτόμες λύσεις, που θα παρέχουν φτηνό ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς να επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.

ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΑΡΑ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΝΟΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Άντε, για την επαγγελματική να του κάνεις ένα φτηνό τιμολόγιο. Εμείς θα το αποφασίσουμε αύριο το πρωί, αλλά στα σπίτια θα δώσουμε δωρεάν ρεύμα.

ΣΑΣ ΛΕΩ.

Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ, Ο,ΤΙ ΟΡΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ –ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ- ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ:

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ! ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ !

Πρέπει ο ίδιος να αποφασίσει την διαχείριση, την νομή του πλούτου. Αυτή η νομή θεσπίζει τους κανόνες, που λέγονται νόμοι. Έχουν βγάλει χιλιάδες νόμους κατά των πολιτών και των περιουσιών των πολιτών.

Εμείς οι ίδιοι λοιπόν μπορούμε να βγάλουμε τους κανόνες, αλλά για ν α το κάνουμε και να απαλλάξουμε τους εαυτούς μας από τα βάσανα που μας έχουν επιβάλλει οι άλλοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, που λέγεται ΒΟΥΛΗ και βγάζει τους ΝΟΜΟΥΣ
αυτόν τον μηχανισμό για να το πάρουμε θα τον πάρουμε με τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μέσα από τις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.

Αυτή η διαδικασία είναι πολύ απλή για να την καταλάβει ο καθένας.

Αυτό που πρέπει ακόμα να καταλάβει είναι ότι για να πάρουμε την Βουλή και να φτιάξουμε τους κανόνες όπως θέλουμε εμείς, πρέπει εμείς οι ίδιοι να επιλέξουμε τι θέλουμε και να στείλουμε τους δικούς μας εκπροσώπους για να εκτελέσουν την ίδια μας την απόφαση.

Αν στείλουμε κάποιον που τον υπέδειξε κάποιος άλλος κι όχι εμείς οι ίδιοι, θα κάνει αυτό που θέλει εκείνος που τον υπέδειξε. Καλούμαστε να πάρουμε θέση για εμάς, για την ζωή μας την ΝΟΜΗ της δικής μας ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ και της ΖΩΗΣ μας.

Και για να πάρουμε θέση πρέπει να το κάνουμε μέσα από τον κάθε Δήμο που ζούμε.

Έτσι λοιπόν ιδρύουμε τους Δημοτικούς Οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και μέσα από την διαδικασία την επίσημη την εκλογική, αναδεικνύουμε τους καλύτερους μέσα από τους Οργανισμούς, αυτούς τους οποίους θα τους στείλουμε στον εκλογικό στίβο για να τους ψηφίσουν οι πολίτες και να επιλέξουν τους ικανότερους από όσους προτείνουν οι Δήμοι.

Έτσι ξεφεύγουμε από την κομματοκρατία. Αυτό που τόσα χρόνια μας καταστρέφει.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Θα βάλω τώρα ένα τραγούδι που το επέλεξε εσκεμμένα. Χθες είχαμε βάλει μια ταινία που λέγεται «έξοδος 1826» την οποία σαμπόταραν πάρα πολύ στην Ελλάδα από όλους τους μεγάλους Οργανισμούς και την κυβέρνηση της Ελλάδα. Η ταινία μιλάει για τα παιδιά της Σαμαρίνας και η ταινία δείχνει ότι ο Έλληνας ενωμένος, ακόμα και αν είναι λίγοι, μπορούν να τα καταφέρουν τα πάντα.

Θα βάλω το τραγούδι « τα παιδιά της Σαμαρίνας»

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ένα ακόμα που έχει τεράστια σημασία για την ύπαρξη μας, την ζωή μας και την υγεία μας είναι το ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ.

Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα για πόσιμο νερό που περιλαμβάνει από χημικές αναλύσεις, φιλτράρισμα, επεξεργασία, καθαρισμός του νερού, δίκτυα ύδρευσης πόλεων και χωριών, νέες εγκαταστάσεις, καλύτερα συστήματα παρακολούθησης και έλεγχος της ποιότητας.

Επίσης, ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

 • Δίκτυα άρδευσης των αγροτικών περιοχών των πόλεων, νέες εγκαταστάσεις, νέα δίκτυα παρακολούθησης, αφαλάτωσης. Έχουμε χιλιάδες νησιά που μπορούμε να τους δώσουμε τεράστια ανάπτυξη και οικονομική ζωή δίνοντας τους νερό. Δίκτυα στις πόλεις και άρδευσης αγροτικών περιοχών, μεταφορά νερού στις ακριτικές περιοχές, νησιά, ορεινά καταφύγια κτλ. και πάνω από όλα νέες περιοχές αποθηκεύσεως νερού, ταμιευτήρες, νέα φράγματα, συντήρηση των παλαιών φραγμάτων, λίμνες υδρότοποι, αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών συνθηκών, έργα υποδομών για προστασία από πλημμύρες, καταστάσεις λειψυδρίας, διαχείριση περιοχών με έλη, περιοχών αλικών κτλ.

Ξέρετε, αλάτι δεν βγάζουμε στην Ελλάδα για το φαγητό. Το κάνουμε εισαγωγή!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτό είναι το τρομερό.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουμε πολλά θέματα να αντιμετωπίσουμε δυστυχώς με τις παραγωγικές μας διαδικασίες και εκτός από το νερό, πρέπει να καθαρίσουμε και τον αέρα και επειδή ο αέρας είναι ο πιο μολυσμένος και είναι έντεχνα μολυσμένος…

Θα σας πω το πιο απλό και γυρίζω πίσω στην προηγούμενη ενότητα έργων που έχει να κάνει, με τους δορυφόρους, την ασφάλεια, την παρακολούθηση μέσω δορυφόρων για την ασφάλεια της χώρας.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΑΝΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Κι ας έρθει οποιοσδήποτε να μου πει ότι δεν ραντίζουν τους Έλληνες.

Αεροπλάνο τέτοιο, πάνω από την Ελληνική επικράτεια δεν θα ξαναπετάξει.

Και θα πάμε και σε σημείο πάλι…

Είναι τεράστιες οι υποδομές που έχουν τροχοδομηθεί προγραμματικά για να υλοποιηθούν και πρέπει να το καταλάβουμε καλά ότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ !

Έχουμε να υλοποιήσουμε πάρα πολλά σοβαρά πράγματα.

 • Ιατρικά κέντρα, νοσοκομεία, μονάδες χειρουργείων, εξειδικευμένες μονάδες, ειδικές επίλεκτες ομάδες γενετικής διαφύλαξης του Ελληνικού Έθνους, αρχειοθέτηση, έρευνες, μετρήσεις, γενεαλογικά δένδρα

Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα για τον κάθε Δήμο για να δούμε πραγματικά όλα τα στοιχεία που μας κρύβουν για να τελειώσουμε μία σειρά πραγμάτων που έχουν στήσει εναντίον μας, κλέβοντας την περιουσία.

 • Μονάδες μελετών, έρευνας τεχνολογίας βλαστοκυττάρων και μοριακή ιατρική. Φαρμακοβιομηχανία, φυσικές πρώτες ύλες.

Ξερετε, τα φάρμακα στην Ελλάδα ελέγχονται πλήρως από τα κέντρα εξουσίας εκτός Ελλάδος. Δεν είναι μόνο για το τεράστιο κέρδος βάζοντας μας υπερβολικές τιμές και εκμεταλλευόμενοι τους Έλληνες.

Είναι και ό,τι ακόμα μας δημιουργούν μέσα από τα φάρμακα σε εμάς τους ανθρώπους, στα ζώα και στα φυτά.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει όλοι ότι έχουμε πολλές σε εξέλιξη καινούργιες αρρώστιες. Αυτές οι αρρώστιες οι περισσότερες είναι τεχνικές και στήνονται μέσα από τους τρόπους που λέγεται «φάρμακο» και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους χειραγώγησης των ανθρώπων.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Βέβαια, εξαρτώμενοι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κι όχι μ όνο!

 • Κέντρα αποκατάστασης εξαρτημένων ατόμων, κέντρα αποτοξίνωσης, νοσοκομεία, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι διαμονής, οικισμοί ηλικιωμένων.

Προσέξτε το αυτό. Φανταστείτε πόλεις ηλικιωμένων με όλες τους τις υποδομές, περιθαλψη ιατροφαρμακευτική, τα πάντα! Δείτε, το καλύτερο γηροκομείο σήμερα στην Ελλάδα είναι για κλάματα. Στοιβάζουν τους ηλικιωμένους, στην κυριολεξία, δεν έχουν τίποτα, δεν έχουν περίθαλψη, δηλαδή τους απογοητεύουν από την ίδια την ζωή.

Το κομμάτι το καινούργιο στα προγράμματα που έχει να κάνει με τους ηλικιωμένους είναι Οικισμοί Ηλικιωμένων με όλες τις ανέσεις.

 • Μονάδες παρακολούθησης, σίτιση, εξάσκηση, διασκέδαση, τουρισμό και οικιστικό.

Σκεφτείτε πόσες χιλιάδες πολίτες θα εργάζονται σε αυτά τα καινούργια πολεοδομικά κέντρα που θα γίνουν Πολιτείες για ηλικιωμένους. Με τα μαγαζιά τους, με τα τρενάκια τους, με τις καφετέριες τους, με τους χώρους αθλοπαιδείων με τους χώρους που να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες τους.

Προσέξτε, εκεί στην Γερμανία που είσαστε που 7 μήνες τον χρόνο είναι παγωνιά. Σωστά;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Και βρέχει!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πόσα πληρώνει το ασφαλιστικό ταμείο του κάθε ηλικιωμένου; 2500-3000 ευρώ;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άμα τα έχεις. Τώρα θα τα πάρουν από τους απογόνους.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 100.000.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για σκεφτείτε όμως να φτιάξεις πόλεις ηλικιωμένων και να μπορείς και να φιλοξενείς και τους βορειο-ευρωπαίους. Ποιος δεν θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για να ζήσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του, στον ήλιο, στις αρχαιότητες, στην ιστορικότητα του χώρου.

Όλο αυτό το πρόσοδο, τα χρήματα που θα έρχονται από όλους αυτούς τους ανθρώπους που θα έρχονται εδώ, οι επισκέπτες, οι συγγενείς τους που θα έρχονται μια φορά τον χρόνο να τους δουν;

Πόσες χιλιάδες κλίνες, ξενοδοχεία θέλεις για να υποδέχεσαι τους επισκέπτες των ηλικιωμένων.

Να πούμε για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ. Το πρόγραμμα του τουρισμού είναι τόσο τεράστιο..

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 100.000.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Κα;λούμαστε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Μεταξύ αυτών είναι να κάνουμε αντιπροσωπείες σε όλες τις χώρες και για να προωθούμε τα ελληνικά προϊόντα…. Αλλά προσέξτε, στρατηγική προώθηση, όχι απλά promotion, αλλά και να δημοσιοποιούμε, να μαθαίνουν όλοι οι πολίτες, όλων των χωρών, την Ελλάδα, την φιλοξενία της, τους χώρους της, την ιστορία της και να τους κάνουμε εύκολα να επισκεφτούν την χώρα μας.

Μπορούμε να φτάσουμε και στους 200.000.000 τουρίστες, αλλά αυτό θέλει και τις ανάλογες υποδομές. Θέλει αεροδρόμια. Θέλει παντού. Σκεφτείτε πόσα νησιά είναι αποκλεισμένα γιατί δεν έχει καθόλου αεροδρόμιο, ή είναι πολύ μικρό για να προσγειωθούν μεγάλα αεροπλάνα που να μεταφέρουν 200-300 άτομα.

Είναι στρατηγικά σχεδιασμένο να απομονώσουν πολλούς χώρους της Ελλάδας.

ΧΡΗΣΤΟΣ: κ. Καλογερόπουλε, σε αυτό το σημείο, η Ελλάδα θέλει μια πάρα πολύ καλή στρατηγική, θέλει να γίνουν πολλές αλλαγές και για περισσότερες πληροφορίες για τον κόσμο εδώ στην Στουτγκάρδη, η Ε.ΣΥ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ θα διοργανώσει στις 21-5-2017 μία ομιλιά-παρουσίαση του Ε.ΣΥ.

Ας περάσουμε και στις ερωτήσεις του κόσμου.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πριν τις ερωτήσεις, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να καταθέσω κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία, γιατί αφορά όλους τους Έλληνες. δεν είναι απλά επειδή είναι προγραμματική δέσμευση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, αλλά επειδή είναι επιτακτική ανάγκη.

 • Κέντρα υποστήριξης πολύτεκνων οικογενειών, ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Αυτή την στιγμή βάλλονται οι πολύτεκνες οικογένειες στην Ελλάδα, λες και το κράτος δεν θέλει να γεννούν οι Έλληνες παιδιά. Εκτός από Ταμεία Στήριξης

 • Σοβαρά βοηθήματα, υποτροφίες, πολύ μεγάλα προγραμματικά ευεργετήματα ειδικά για την κάθε μάνα που θα γεννάει ελληνόπουλο
 • Ταυτόχρονα τεράστια κέντρα για αναψυχή, κέντρα μάθησης, βιβλιοθήκες και πόλεις των μύθων, οι οποίες θα προσελκύσουν τεράστιο ενδιαφέρον και από τους Έλληνες, αλλά και από όλο τον πλανήτη.

Φανταστείτε ολόκληρες πόλεις όπως ήταν στην Αρχαία Ελλάδα με ανάπτυξη των μύθων, όπως ήταν οι ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.

Δηλαδή, θέλεις μια ολόκληρη περιοχή, για παράδειγμα την μισή Αργολίδα, 10 φορές μεγαλύτερη από την Disneyland, να αναπτύξεις τους μύθους και την ιστορικότητα, σκεφτείτε την επισκεψιμότητα, τους χώρους, τις θέσεις εργασίας, τα ξενοδοχεία, εστιατόρια, τα πάντα κι όλα τα παρελκόμενα που χρειάζεται αυτό για να δομηθεί, πόσες θέσεις εργασίας θα αναπτυχθούν σε κάθε Δήμο.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ: μια ερώτηση ήταν αν είναι σύμπτωση μαζί με το δικαστήριο του Σώρρα κάνει απεργία η ΑΔΕΔΥ

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι σύμπτωση, αλλά είναι σχεδιασμένο και στοχευμένο από το καθεστώς. Έχει να κάνει και με τους δικαστικούς και με τους γραμματείς των δικαστηρίων να μην γίνει…δηλαδή, τι κάνουν… προσπαθούν να κρατήσουν τεχνηέντως σε μια ομηρία τον Αρτέμη Σώρρα. Έστησαν τώρα την απεργία πολλών κλάδων, μέχρι και οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι θα κατέβουν στους δρόμους. Δεν έχω καταλάβει γιατί, τι θα ζητάνε; Ψωμί; Παιδεία; Ελευθερία;, μπριζόλα; Κόκα κόλα; Δεν ξέρω τι θα ζητάνε!

Κι όλο αυτό έχει στηθεί για έναν λόγο. Για να μην γίνει το δικαστήριο με πρόσχημα ότι απεργούν οι δικαστικοί υπάλληλοι και να μεταχρονολογηθεί. Καταρχήν, στο δικαστήριο δεν δικάζεται η ουσία. Δικάζεται το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής εν αναμονή να δικαστεί η υπόθεση στο εφετείο. Από εκεί και ύστερα, θεωρώ με αυτά που γνωρίζω ότι προσπαθούν να αναβάλλουν την δίκη και μάλλον θα αναβληθεί και από εκεί και πέρα ό,τι άλλο προσπαθούν για να στηρίξουν και να διατηρήσουν τους ψευδοκατηγορίες σε όλους τους υπόλοιπους.

Το δικαστήριο μπορεί να μην γίνει λόγω ελλείψεως δικαστικών υπαλλήλων από την απεργία.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Και την ίδια μέρα, όλη η Ελλάδα θα κάνει απεργία.

Ένας ακροατής ρώτησε, αν καταφέρουν οι Έλληνες να πάρουν την χώρα στα χέρια τους, να διώξουν όλους αυτούς τους δυνάστες, εφόσον οι σημερινοί κυβερνήτες είναι βολευτές και εξυπηρετούν παγκόσμια ξένα συμφέροντα, πώς θα επιτρέψουν να γίνει κάτι τέτοιο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: είναι πάρα πολύ απλό. Οι σημερινοί, τα κάνουν αυτά. Έτσι δεν είπες; Οι επόμενοι θα είμαστε εμείς οι ίδιοι οι πολίτες οι Έλληνες.

Να πάρουμε την δυνατότητα από αυτούς που διαχειρίζονται βάζοντας κανόνες, νόμους δηλαδή, στην δική μας την ζωή και να πάρουμε αυτή την δυνατότητα πλειοψηφικά. Δεν μπορείς να το κάνεις αλλιώς. Για αυτό φτιάξαμε το συνταγματικό όχημα όλου του Ελληνικού ‘Έθνους, τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να μπορούμε να συμμετέχουμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες, στην εκλογική διαδικασία για να πάρουμε την πλειοψηφία στην Βουλή. Σας εξήγησα πόσο απλό είναι ακόμα και η πρόταση του υποψήφιου βουλευτή να γίνει κατανοητή. Έτσι θα έχουμε εμείς την δυνατότητα να θεσπίζουμε τους Κανόνες, Νόμους. Άρα, ότι νόμο κάνουμε εμείς, αυτό θα εφαρμοστεί, ή άλλοι τι θα πουν; «Όχι, παιδιά δεν ψηφίσατε καλά;» Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.

Είτε το θέλουμε, είτε όχι η Βουλή αποφασίζει. Έτσι είναι το σύστημα μας. Η Βουλή αποφασίζει. Η διαφορά είναι ότι στα λόγια σου λένε ότι «άλλα θα αποφασίσουμε» και τελικά, άλλα κάνουν. Εάν αποφάσιζαν μέσα στην Βουλή ό,τι λένε στα λόγια, στις εφημερίδες και στα κανάλια, δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε. Εδώ σου λέει: «δεν θα μειώσω τις συντάξεις» και ψηφίζει νόμο που τις μειώνει, γιατί το έχει υπογράψει με τον δανειστή.

Η εξαπάτηση της κομματοκρατίας στον πολίτη. Αυτό γινόταν πάντα. Άρα, δεν είναι ώρα ο ίδιος ο Πολίτης να πάρει θέση και να δηλώσει την θέση του μέσα από δική του απόφαση και αυτό να υλοποιήσει; Τόσο απλό είναι. Τι θα σου πουν οι άλλοι; Θα σου κάνουν πόλεμο, όπως μου έλεγε ένας μια μέρα; Αν μπορούσαν θα τον είχαν κάνει τον πόλεμο. Γιατί δεν τον κάνουν και τώρα;

Τώρα σου κάνουν διαφορετικό πόλεμο και σου κάνουν ένα τόσο σοβαρό πόλεμο που σταδιακά κάνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα. Και αυτό το μήνυμα θέλω να το πάρουν όλοι οι Έλληνες. σε εξαθλιώνουν οικονομικά και σε φτωχοποιούν για να αναγκαστείς είτε να σου κατασχέσουν, είτε να πουλήσεις όσο – όσο και το δεύτερο είναι ότι αλλάζουν σταδιακά τον πληθυσμό της χώρας. Παίρνουν άλλους από άλλες χώρες. Αυτό, αν συνειδητοποιήσουμε, ποιος είναι ο λόγος που κάνουν την αφαίμαξη του πλούτου των Ελλήνων πολιτών και θέλουν να τους πάρουν την περιουσία;

Ακούστε κάτι λοιπόν που είναι έτσι στο Παγκόσμιο Δίκαιο.

ΌΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 60% ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό σε κάποιες περιοχές της Ελλάδος.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Για αυτό παίρνουν τις περιουσίες των Ελλήνων και κάνουν τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις και φεύγει ο Έλληνας στο εξωτερικό…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν συνεχιστεί αυτό και το επιτρέψουμε εμείς οι πολίτες να συνεχιστεί σε 15 με 20 χρόνια, και μην μου πείτε ότι αυτό είναι πολύ μακριά, θα υπάρχουν τεράστιες αλλαγές εις βάρος των Ελλήνων και του Ελληνισμού μέσα στην μητρόπολη.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Είναι ένα θέμα που μπορούμε να αναπτύξουμε στην επόμενη εκπομπή, γιατί κι αυτό πιστεύω είναι ένα μεγάλο θέμα τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ενωθούμε επιτέλους και να δώσουμε ένα τέλος σε όλα αυτά.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μου δίνετε και θα ήθελα να μεταφέρω το μήνυμα σε κάθε Έλληνα πολίτη και σε κάθε ελληνική ψυχή. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την ζωή μας προς το καλύτερο. Όσο είμαστε διαιρεμένοι και θα απαξιώνουμε τον αγώνα αυτόν τον τεράστιο που ξεκίνησε ο Ελληνισμός για να αποκαταστήσει το δίκαιο και να πάρει την διαχείριση των δικών του, δυστυχώς θα εξελιχθούν όλα εις βάρος μας. δείτε πόσες χιλιάδες λογαριασμοί έχουν δεσμευτεί μέσα στο 2017 από την τάχα μου εφορία, την Ανεξάρτητη Αρχή, το φάντασμα που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις νομικά γιατί δεν έχει και νομική προσωπικότητα. Όλα αυτά γίνονται και εκτελούνται στην ελληνική επικράτεια, εις βάρος των Ελλήνων.

Όσο το αφήνουμε και δεν παίρνουμε θέση και το απαξιώνουμε και όσο λέμε ότι δεν έχουμε πρόβλημα και οι άλλοι το έχουν, σας διαβεβαιώνω ότι αυτό σιγα-σιγά, μήνα με το μήνα, θα μας πάρει όλους.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Και αυτοί που δεν έχουν το πρόβλημα, θα το αποκτήσουν!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το πρόβλημα δημιουργείται και από εξωγενείς παράγοντες εκτός από εσένα. Ακόμα και μια επιχείρηση που φαίνεται υγιής έρχεται μια άλλη επιχείρηση που έχει πρόβλημα και δεν δηλώνει για παράδειγμα, ένα τιμολόγιο. Προσέξτε τι απλό πράγμα σας λέω. Έρχεται ένα τέτοιο πρόστιμο, όταν δεν δηλώσει ο άλλος το τιμολόγιο, σε θεωρούν ότι εσύ έκλεψες και ενώ κάθεσαι και λες ότι εγώ είμαι μια χαρά και δεν έχω καμία υποχρέωση στην εφορία, μπορεί να σου έρθουν 100.000 ευρώ πρόστιμο και άντε να τα βγάλεις πέρα. «Μα, δεν έκανα τίποτα». «Δεν πειράζει, θα πληρώσεις!»

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

…………………………………..

Αφήστε μια απάντηση