ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20/5/2017. ΜΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

Nikos Koletsis ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

φωτογραφίες: Nikos Koletsis , Κωνσταντίνος Ζωγραφόπουλος

https://www.facebook.com/koutmanisxristos/videos/vb.1154952203/10211025087480521/?type=2&theater

……………………………………………..

Τζανάκης Γιώργος ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ !!!
ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ , ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ , ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ , ΑΓΡΟΤΗΣ ,
ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ , ΑΘΕΟΣ , ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ,
ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ !!!
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ , ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ , ΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ(Α.Φ.Μ) ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ . ΕΝΑ ΦΥΤΟ !!!. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ??? ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ??? ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ , ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ? ΑΝ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΟΤΕ ????
ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ , ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΝΟΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ , ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΣ !!!

ΘΥΜΗΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ , ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!! ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ , ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ Τ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ !!! ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ !!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ( Ε.ΣΥ. )

Αφήστε μια απάντηση