Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ DIVANI CARAVEL 22/3/2901(2017) Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

DIVANI CARAVEL 22-3-2017

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: Σας καλωσορίζουμε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου του πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Φαίνεται ότι το λειτούργημα του δημοσιογράφου είναι αυτό της ενημέρωσης των πολιτών και προϋποθέτει αντικειμενική αντικειμενικότητα. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω ή λιγότερο από εσάς, παρά μόνο την αντικειμενική προβολή της αλήθειας.

Οι δηλώσεις σήμερα θα γίνουν πρώτα από τον συνήγορο υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του στο ποινικό δικαστήριο Πατρών, Βασίλη Νουλέζα, μετά από τον Γενικό Γραμματέα του Πολιτικού Φορέα Βασίλη Θεοδωρόπουλο, μετά από την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Πολιτικού Φορέα κ. Βίκυ Χαραλάμπους και μαζί μας είναι η Αθανασία Γεωργοσοπούλου, δικηγόρος, η οποία θα αναλύσει θέματα αστικής φύσης.

Μετά τις δηλώσεις θα γίνουν ερωτήσεις. Μία ερώτηση από κάθε μέσο. Τον λόγο έχει ο δικηγόρος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου, Βασίλης Νουλέζας.

Β. ΝΟΥΛΕΖΑΣ: Σας καλωσορίζω. Εγώ λοιπόν με την ιδιότητα του συνηγόρου υπεράσπισης αμέσως μετά την χορήγηση της έγγραφης εξουσιοδότησης ώστε να ασκήσω το ένδικο μέσο της εφέσεως κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Πατρών, το οποίο καταδίκασε ερήμην τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγο τους Βάγια Ρούγκλιου, κατηγορούμενους για κακουργηματική υπεξαίρεση του άρθρου 375 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή αντικειμένου ιδιαίτερης μεγάλης αξίας λόγω εμπίστευσης, γιατί τα λέω αυτά, γιατί αυτές είναι οι δύο περιοριστικά απαριθμούμενες στην συγκεκριμένη διάταξη περιστάσεις που αν συντρέχουν, είτε δηλαδή για το ύψος του αντικειμένου για να ενημερωθεί καλύτερα και πληρέστερα η κοινή γνώμη, αν το αντικείμενο πάνω από 73.000 δεν υπάρχει εμπίστευση.

Οι εντολείς που έχω την τιμή να εκπροσωπώ καταδικάστηκαν ερήμην αφού απορρίφθηκε, κατά την άποψη μας μη αιτιολογημένα και τεκμηριωμένα όπως προβλέπει και επιβάλλει το άρθρο 93 του Συντάγματος, το άρθρο 139 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, αλλά και τις αντίστοιχες διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, την γνωστή ΕΣΔΑ την οποία επικαλούνται πολλοί, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, δυστυχώς δεν εφαρμόστηκε στην περίπτωση του Εντολέα μου. Και το λέω αυτό και νιώθω κυριολεκτικά ρίγος.

Πώς είναι δυνατόν να δικάσεις έναν άνθρωπο για μία οικονομική αμιγώς αστική διαφορά, ύψους 23.000 ευρώ; Γιατί αυτή είναι η πραγματική διαφορά που χωρίζει κατά τους ισχυρισμούς του μηνυτή πάντοτε, γιατί υπάρχει και αντίστοιχη οικονομική αξίωση από τον κ. Σώρρα, γιατί τα ΜΜΕ χωρίς αυτό να είναι αιτία, συμβαίνει τώρα ενδεχομένως εξαιτίας της αδυναμίας να έχουν πληρέστερη ενημέρωση, δεν αναφέρουν ότι ο μηνυτής ήταν επί 20ετία νομικός συμπαραστάτης, συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα, αλλά τότε δεν έβγαινε να πει κάτι δημόσια.

Αυτό θα το κρίνει η κοινή γνώμη. Ο κόσμος έχει νου και κρίση. Εγώ λοιπόν περιοριζόμενος αυστηρά στο νομικό μέρος, γιατί αυτό δυστυχώς συσχετίζεται με την ευρύτερη κοινωνική και πολιτική δράση του Αρτέμη Σώρρα. Από την πρώτη στιγμή που μου ανατέθηκε Εντολή, αυτό που είπα είναι ότι είναι εσφαλμένη η κρίση του δικαστηρίου, δηλαδή του Πρωτοβάθμιου Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αν και η πράξη αυτή, κατά την άποψη μας και αυτό θα αποδειχθεί στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, γιατί την ερήμην καταδικαστική απόφαση που επέβαλε, προσέξτε, ποινή καθείρξεως 8 ετών, δηλαδή αν ήταν το ποσό λίγο περισσότερο, ίσως να του επέβαλαν ισόβια κάθειρξις ή επίσης τουφεκισμό στο Σύνταγμα και λυπάμαι πάρα πολύ γιατί υπάρχουν και κανόνες ηθικής από την πλευρά των λειτουργών της δικαιοσύνης που πρέπει να τηρούνται. Καταστρατήγησαν εκτός από κάποιες διατάξεις την αρχή της αναλογικότητας. Υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία για την βαρύτητα της κατηγορούμενης πράξης και της ποινής που επιβλήθηκε. Για να μην όμως σας κουράσω περισσότερο, πιστεύω ότι η σημερινή συνάντηση έχει ευρύτερη κοινωνική και πολιτική σημασία. Σε ό,τι αφορά λοιπόν το νομικό σκέλος, η άποψη μας είναι μια συνηθισμένη αμιγώς αστική διαφορά η οποία δεν έχει καν ποινικό χαρακτήρα.

Αυτή λοιπόν η απόφαση οδηγεί τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγό του, αν δεν ασκήσουν, όπως κι έγινε την πρώτη μέρα και την δεύτερη έφεση και για τους δύο δια εξουσιοδοτήσεως. Βέβαια, πρέπει να διευκρινίσω ότι η παρεπόμενη ποινή που επιβλήθηκε είναι η πλέον ατιμωτική. Πέντε χρόνια αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, δηλαδή του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Εδώ πρέπει να διευκρινήσω ότι αν δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση, όπως ορίζει το Σύνταγμα δεν υπάρχει, δεν εκτελεί την παρεπόμενη ποινή.

Άρα, ο Αρτέμης Σώρρας έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι μέχρι τον 3ο βαθμό της Δικαιοσύνης που είναι ο Άρειος Πάγος. Ασκήθηκε λοιπόν η έφεση και χθες που βρεθήκαμε στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών, εγώ ως πληρεξούσιος είχα την τιμή και το εννοώ πραγματικά αυτό, γιατί παρόλο που δεν γνωρίζω τον Αρτέμη Σώρρα, τον εκτιμώ ως άνθρωπο και τον εμπιστεύομαι και κυρίως, αυτό είναι καθήκον του δικηγόρου πιστεύω ότι λέει αλήθεια, διότι ο Αρτέμης Σώρρας και η γυναίκα του, αυτό που λένε διημών με τα δικά μου χείλη είναι ότι είναι αθώοι και δεν έχουν διαπράξει καμία άδικη πράξη και πολύ περισσότερο κακουργηματική. Προς θεού! Και κλείνω με αυτό, ότι χθες κατατέθηκε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της πρωτόδικης ερήμην χωρίς να ακουστεί όπως προβλέπεται από τον Σύνταγμα, γιατί υπήρχε σημαντικό κώλυμα στο πρόσωπο του συνηγόρου του και ήταν ο φυσικός συνήγορος του και δεν υπήρχε καμία απολύτως μεθόδευση για να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης του.

Ο συνήγορος του παρίστατο σε άλλο δικαστήριο. Το φυσιολογικό που έπρεπε να κάνει, αυτό που ξέρω εγώ από την 20ετή άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος, έπρεπε η κ. πρόεδρος της έδρας να πει στην πολιτική αγωγή που έχει αδημονία να δικαστεί οπωσδήποτε και να καταδικαστεί ο Αρτέμης Σώρρας, ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργηθέντος, εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα στρεφόμουν σε ένα πρώην Εντολέα μου, ο οποίος με βοήθησε με στήριξε και μου έδωσε χρήματα. Κι εδώ πρέπει να το πω παρόλο που αντιβαίνει στους δικούς μου κανόνες, ευπρέπειας, ηθικής και δεοντολογίας, μόνο αυτό να ξέρει ο κόσμος, ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει αξιώσεις γιατί πριν, γύρω το 2008-2009 από τον μηνυτή Φώτη Λεπίδα δικηγόρο Πατρών που ζητούσε την επιστροφή των φακέλων δικογραφίας, εκκαθάριση και να του δώσει χρήματα που είχε λάβει ως πληρεξούσιος δικηγόρος του.

Καμία απόφαση δεν υπάρχει εις βάρος του κ. Σώρρα για αυτό το γεγονός και σας απευθύνω ένα ρητορικό ερώτημα, αν ένας δικηγόρος έχει μια οικονομική αξίωση κι ασκεί δικαίωμα επισχέσεως, δηλαδή δεν δίνει τους φακέλους, όπως έκανε ο μηνυτής, ο αντίδικος του κ. Σώρρα, γιατί δεν κατάθεσε αγωγή με τις διατάξεις ειδικής διαδικασίας περί αμοιβών δικηγόρων όπως προβλέπεται πάνω από 20.000 που είναι η υλική αρμοδιότητα του Μονομελούς πρωτοδικείου Πατρών να εκδικάσει την αγωγή, εκεί ο κ. Σώρρας να αντιτάξει τα επιχειρήματά του και βέβαια, να καταρριφθεί αυτός ο μύθος που φυγοδικεί, φυγομαχεί κτλ. είναι ανεπίδεκτα εκτιμήσεως και στερούνται σοβαρότητας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, ιδίως για οικονομικά «εγκλήματα» δηλαδή εγκλήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται είτε από τον ποινικό κώδικα ή από ειδικούς ποινικούς νόμους, εκπροσωπούνται με έγγραφη εξουσιοδότηση από δικηγόρο.

Απάντηση καταλυτική ότι ο Αρτέμης Σώρρας μπορεί εκείνη την ημέρα να θεωρούσε ότι ήταν σημαντικότερο να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη την παρουσία του και να έπρεπε να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο. Άρα, ούτε ο δικηγόρος, ούτε η γυναίκα του, ούτε ο ίδιος, κανένας στο ακροατήριο και κυριολεκτικά αποκεφαλίζεται.

Ποινή υπερβολική, εξοντωτική, ισοπεδωτική. Πώς λοιπόν στο μυαλό του καθενός να μην στριφογυρνά η υποψία, επειδή υπάρχει μια πολυποίκιλη πολιτική δραστηριότητα και παρουσία του Φορέα που ίδρυσε ο Εντολέας μου, να μην χρησιμοποιείται ως όχημα η δικαιοσύνη από κάποιους κύκλους ώστε ο Αρτέμης Σώρρας να μην έχει φωνή και να μην ακούγεται. Εγώ τα πιστεύω και τα προσυπογράφω αυτά.

Η αίτηση αναστολή εκτέλεσης του άρθρου 4977 κατατέθηκε και ορίστηκε να δικαστεί, να εισαχθεί ενώπιον του δευτεροβάθμιου, ποινικού δικαστηρίου στις 5 Απριλίου του 2017 ημέρα Τετάρτη με δικό μου αίτημα, δηλαδή με αίτημα του κ. Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του που εκπροσωπώ με εξουσιοδότηση. Εγώ είμαι η φωνή του στην δικαιοσύνη. Δηλαδή, δεν κωλυσιεργεί, δεν έχει παρελκυστική τακτική ο κ. Σώρρας και δεν θα πίστευε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, ότι θα υπήρχε αυτή η απρόσμενη και απροσδόκητη δικαστική εξέλιξη. Ο κ. Σώρρας και η γυναίκα του με έχουν εξουσιοδοτήσει να τους εκπροσωπώ και να δηλώσω απερίφραστα ότι έχουν απόλυτα εμπιστοσύνη στον θεσμό της δικαιοσύνης αν και η συγκεκριμένη προσβληθείσα με έφεση απόφαση είναι ΑΔΙΚΗ.

Εκεί λοιπόν το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε σε ό,τι αφορά εμένα με αποδεικτικά στοιχεία και μάρτυρες πρώτον, ότι είναι εσφαλμένη και αναιρετικά, δηλαδή αναίρεση στον Άρειο Πάγο, να μην μνημονεύσω αποφάσεις του Αρείου Πάγου τώρα και της ολομέλειας είναι ελεγκτέα. Αυτό θα το κρίνουν οι κύριοι εφέτες Πατρών.

Εμείς λοιπόν 5/4 θα αποδείξουμε ότι ο κ. Σώρρας έχει μόνιμη και γνωστή διεύθυνση διαμονής, ότι δεν είναι ύποπτος φυγής. Ένας αρχηγός πολιτικού φορέα που ανησυχεί και αγωνιά για τον τόπο του, θα φύγει;

Σε ό,τι αφορά, σας προλαβαίνω ίσως, την περιβόητη φυγοποινία του, γιατί είναι φυγόποινος, είναι καταζητούμενος, αν με βάσει τις υποθέσεις και σκέψεις μερικών, αν ήταν στο εξωτερικό, θα ήταν εκζητούμενος.

Βέβαια, περιττό να σας πω ότι πριν καν καθαρογραφεί, υπογραφεί και θεωρηθεί η απόφαση από την κυρία Πρόεδρο της έδρας η οποία έδρα εξήντλησε την αυστηρότητα και την σκληρότητα απέναντι του, πριν γίνει αυτό ήδη έφυγε και αυτό μας το ομολόγησε διοικητικός υπάλληλος, έφυγε κατευθείαν η διαταγή να αναζητηθεί και να συλληφθεί. Για ποιο λόγο διερωτώμαι τέτοια πρεμούρα και βιασύνη;

Λοιπόν, εκεί λοιπόν θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει φυγοποινία γιατί ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις τον οποίο νομικά εκπροσωπώ και θα εκπροσωπήσω όποτε κληθώ, έχει δεχτεί τουλάχιστον 150 περιστατικά που μπορούμε να μνημονεύσουμε, ακόμα και στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στην Κατερίνη, που υπήρξαν πράξεις βανδαλισμών, δηλαδή φθοράς ξένης περιουσίας που αν τα είχαμε κάνει εμείς θα έλεγαν ότι είναι τρομοκρατική ενέργεια. Ενώ για εμάς δεν είναι τρομοκρατική!

Διάκριση και ευνοϊκή ή δυσμενέστερη μεταχείριση δεν προβλέπεται, ούτε από το Σύνταγμα, ούτε από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ούτε από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Αυτά υπονοούσε μάλλον ο προλαλήσας.

Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι η Αίτηση αναστολής εκτέλεσης του άρθρου 4977 –γιατί εγώ πιστεύω στην Δικαιοσύνη- πρέπει αν ευδοκιμήσει. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει δεχτεί δολοφονικές επιθέσεις, δηλαδή με πρόθεση ανθρωποκτονίας τουλάχιστον δύο φορές και μάλιστα με όπλο. Δηλαδή έχουμε και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Μπορώ να γίνω και ειδικότερος και πιο συγκεκριμένος αν χρειαστεί, γιατί έφτασε η ώρα της αλήθειας που πρέπει να μπει βαθειά το μαχαίρι στο κόκαλο και να ξέρει ο καθένας τι συμβαίνει.

Εγώ λοιπόν σαν νομικός παραστάτης, σαν δικηγόρος του, σαν δικηγόρος ποινικού δικαίου, πιστεύω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να ευδοκιμήσει, ώστε να είναι ελεύθερος και να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε δεύτερο βαθμό, δηλαδή στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που μέχρι τότε θα υπάρξουν και θα έπρεπε να είχαν υπάρξει πολλές εξελίξεις σε αστικό επίπεδο.

Όταν λοιπόν δέχεται απειλές κατά της ζωής, κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα και είναι διαχειριστής ομολόγων, μεγάλης αξίας, τρισεκατομμύριων ευρώ που έχουν σχέση με το δημόσιο και άλλα κράτη, είναι φυσιολογικό να φοβάται για την ζωή του.

Και επειδή αυτό θεωρούν ορισμένοι εκπρόσωποι του τύπου ότι είναι υπερβολή και δικαιολογία για να φυγοδικεί, δηλαδή να είναι φυγόποινος και να μην υποβάλλει τον εαυτό του σε εκτέλεση της απόφασης, ακόμα κι εγώ που είμαι συνήγορος του, έχω ταυτιστεί με τον Εντολέα μου, δέχομαι απειλές και κοιτάζω πίσω μου.

Ελπίζω λοιπόν να έχω την δυνατότητα να ασκήσω τα υπερασπιστικά καθήκοντα και να αποδείξω σεδεύτερο βαθμό, πιστεύω και με παρόντα τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγό του ότι είναι ΑΘΩΟΣ με κεφαλαία γράμματα. Σας ευχαριστώ.

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: Τον λόγο τώρα έχει ο Γ.Γραμματέας του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στις 3 Νοεμβρίου του 2012 με αρ. πρωτ. 09927 ο τότε υπουργός Οικονομικών παραδίδει στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, στον Διευθυντή του Οργανισμού Δημοσίου Χρέους και στο Λογιστήριο του Κράτους έναν φάκελο που περιείχε μέσα την πρόταση του Αρτέμη Σώρρα 600 δις δολάρια.

Από εκείνη την ημέρα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είχε στα χέρια του τα αξιόγραφα με τα οποία ο Αρτέμης Σώρρας ισχυριζόταν ότι μπορούσε να αποπληρωθεί το Ελληνικό χρέος.

Αυτό είναι μια τεράστια ευθύνη για τον κ. Προβόπουλο. Γιατί ο νόμος τον υποχρέωνε να κάνει έλεγχο και εντός ολίγων λεπτών ή ωρών να ξέραμε αν αυτά τα ομόλογα που είχε στα χέρια του ήταν προϊόν εγκληματικό, αν ήταν πλαστά, ή ψευδή. Έπρεπε λοιπόν ο κ. Προβόπουλος αμέσως να μας δείξει, τι ήταν αυτά τα ομόλογα που μας είχε δώσει ο Αρτέμης Σώρρας. Δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Μετά από αυτό είχαμε την εκδίκαση της υπόθεσης που έφερε στα δικαστήρια ο εισαγγελέας μετά την μηνυτήρια αναφορά του βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη. Μια απόφαση που δικαίωνε τον Αρτέμη Σώρρα γιατί αποδείκνυε την ύπαρξη των 600 δις και ένα πολιτικό κατεστημένο το οποίο είναι παράλυτο, γιατί ζούμε σε μια τραπεζική δικτατορία.

Έχουν περάσει όλα τα πολιτικά κόμματα, όλες οι αποχρώσεις και έχουν παράξει ακριβώς το ίδιο έργο. Φραστική αντιπαλότητα εκτός βουλής, φραστική αντιπαλότητα σε εσάς, στα ΜΜΕ, αλλά επί της ουσίας, σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το τραπεζικό κατεστημένο.

Καινούρια μνημόνια, καινούριες δανειακές συμβάσεις. Από την άλλη μεριά 600 δις πιστοποιημένα να περιμένουν τους Έλληνες. Γι αυτό και εμείς ως Έλληνες πολίτες οι οποίοι καταλάβαμε αυτό που έχει γίνει, είπαμε να ενωθούμε μαζί και να διεκδικήσουμε αυτά που είναι δικά μας. Γι αυτό λοιπόν μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα που τα κατέθεσε υπέρ ημών, όλων των Ελλήνων, δημιουργήσαμε τον Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στις 4 του Σεπτέμβρη του 2015.

Ο σκοπός είναι προφανέστατος! Αυτό που δεν έκανε το πολιτικό κατεστημένο μέχρι τότε να το κάνουμε εμείς οι Έλληνες πολίτες παίρνοντας την διακυβέρνηση της Ελλάδος στα χέρια μας.

Από τότε έχουμε έναν αγώνα, μια δράση για να μπορέσουμε να πάρουμε στα χέρια μας αυτά που μας ανήκουν. Υπάρχει όμως αυτό το περιβάλλον, αυτή η περιρέουσα ατμόσφαιρα η οποία προέρχεται από το τραπεζικό κατεστημένο, το οποίο θέλει να απαξιώσει αυτά που έχει δώσει ο Αρτέμης Σώρρας.

Σας πληροφορούμε κι αυτό είναι είδηση ότι εντός ολίγων ημερών θα βγάλουμε τέτοια στοιχεία που δεν μπορεί να κρυφτεί η Τράπεζα της Ελλάδος, γιατί με αυτή εγκληματική κι ένοχη αδράνεια της έχει συμβάλλει πάρα πολύ για να έρθει ο ελληνικός λαός σε αυτό το επίπεδο, με τόσους αυτόχειρες, τόση ανεργία που έχει παραχωρηθεί η εθνική μας κυριαρχία γιατί μόνο και μόνο το θέλουν οι τραπεζίτες. Σε αυτό όλο θέλουμε και εσάς γιατί αφορά όλους μας, αφορά όλους τους Έλληνες, να το σταματήσουμε. Να σταματήσουμε αυτή την κατάσταση και καταστροφική πορεία για να μπορέσουμε να την ανατρέψουμε και να φέρουμε την πατρίδα μας στο επίπεδο που πραγματικά της ανήκει.

Βλέπουμε αυτή την δικτατορία τόσο εμφανώς. Κάντε μια σκέψη κι εσείς που κάνετε τις έρευνες και τα ρεπορτάζ. Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί γιατί στα μνημόνια δεν υπάρχει υπογραφή της BUNDES REBUBLIC DEUTSCHLAND; Γιατί δεν υπάρχει η υπογραφή της Γερμανίας; Πού είναι ο κ. Σόιμπλε, ο οποίος μας κουνάει το χέρι και ο οποίος είναι ανύπαρκτος υπουργός. Για σκεφτείτε, σήμερα με ποιο σύνταγμα είναι η Γερμανία. Το σύνταγμα τους οι Γερμανοί το λένε verfassung κι αυτό δεν ξέρουμε αν ισχύει της Βαϋμάρης ή ισχύει του Χίτλερ, γιατί δεν υπήρξε ποτέ συντακτική βουλή στην Γερμανία. Υπάρχει με έναν θεμελιώδη νόμο, ο οποίος είναι ένας πολύ πρόχειρος νόμος κι αφορά για μία πολύ μικρή χρονική διάρκεια για ν α μπορέσει μια χώρα μετά από μια εμπόλεμη κατάσταση να μπορέσει να οργανωθεί. Σήμερα η Γερμανία δεν είναι καν κράτος και ο Υπουργός Οικονομικών είναι αμφίβολο αν μπορεί να κάτσει απέναντι στον δικό μας τον Υπουργό που έχει την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Κι όμως είναι αυτός που διευθύνει την Ευρώπη, ο κ. Σόιμπλε, γιατί υπογράφει η KFW, η τράπεζα αυτή που σήμερα διευθύνει την Ευρώπη.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το θέμα είναι πάρα πολύ μεγάλο και εμείς σαν Έλληνες, εφόσον έχουμε αυτά στην διάθεση μας οφείλουμε να καταλάβουμε το περιβάλλον μας. αυτά που λέμε είναι δεδομένα και σας προκαλούμε να τα ελέγξετε.

Δεν είμαστε γραφικοί τύποι ή περίεργες προσωπικότητες, είμαστε σαν κι εσάς κι όλοι οι οποίοι έρχονται στα γραφεία μας είναι από εσάς κι είμαστε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που μας ανήκει. Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, που θα ήθελα λίγο να το περιγράψω, έχουμε 150 γραφεία μας, διαλυμένα, σπασμένα και πολλά με εμπρησμούς και αυτά έχουν κατατεθεί σε όλες τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών σε όλη την Ελλάδα.

Έχουμε απόπειρες δολοφονίας κατά του Προέδρου του Αρτέμη Σώρρα. Έχουμε έγγραφες διαβεβαιώσεις από τους ANTIFA ότι αυτοί είναι πίσω από όλα αυτά.

Έχουμε λοιπόν μια επίθεση από το παρακράτος. Λένε ότι πρόκειται να κτυπήσουν τα γραφεία μας στην Γλυφάδα σε αυτό το φυλλάδιο και αυτό πραγματικά έγινε. Έχουμε θέσει υπόψη των Εισαγγελιών όλων αυτών.

Έχουμε τα ΜΜΕ τα οποία χωρίς να ερευνούν πραγματικά το τι συμβαίνει και τι είναι αυτό που λέμε, έχουν μια ιδιόμορφη κατάσταση που θέλουν να μας παρουσιάσουν.

Κι έχουμε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα της διοίκησης μηδενός εξαιρουμένης, της δικαστικής και της εισαγγελικής η οποία μας ανησυχεί, γιατί πραγματικά θα θέλαμε να ξέρουμε αν υπάρχει κάτι μέσα στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ή ακόμα μέσα στον Ποινικό Κώδικα ή ακόμα και μέσα σε αυτή στην Ευρωπαϊκή Συνθήκη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που να αφαιρεί τον Αρτέμη Σώρρα ή τον Οργανισμό ή τον Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» εκτός από αυτά τα συνταγματικά μας δικαιώματα.

Είμαστε Έλληνες πολίτες και καλούμε όλους τους Έλληνες να συγκεντρωθούμε και να συμμετάσχουμε σε αυτή την δυναμική για να μπορέσουμε πραγματικά να αποτινάξουμε από πάνω μας αυτό το τραπεζικό κατεστημένο το οποίο μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση και δεν θα μείνει εδώ, αλλά θα πάει και πιο κάτω.

Για δείτε, εσείς ξέρετε σαν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι Οικονομικοί α;ναλυτές σας μας δείχνουν κάποια διέξοδο; Δεν υπάρχει καμία διέξοδος. Υπάρχει μαυρίλα μπροστά μας. Κι όμως υπάρχουν 600 δις τα οποία είναι πιστοποιημένα σε εμάς και υπάρχουν κι άλλα κεφάλαια, τα οποία θα τα αναπτύξει η κ. Χαραλάμπους.

Πού πάμε λοιπόν; Τι θέλουμε από τον εαυτό μας; Τι θέλουμε από την οικογένεια μας, από την χώρα που ζούμε; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε το περιβάλλον που είμαστε;

Είναι καιρός να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. εσείς που κάνετε τις έρευνες και τα ρεπορτάζ είναι καλό να πάτε στην ουσία του θέματος για να διαπιστώσετε πραγματικά ποια είναι η αλήθεια μέσα σε όλα αυτά τα οποία λέμε.

Είσαστε προσκεκλημένοι μας. Σας καλούμε να σας αποδείξουμε όλα αυτά τα οποία επικαλείται ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Ευχαριστώ πολύ.

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: Τον λόγο έχει τώρα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Βίκυ Χαραλάμπους.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Σας καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου. Ευχαριστούμε που κάνατε τον κόπο να έρθετε να μας δείτε από κοντά.

Ήρθε η στιγμή της αλήθειας και ο καθένας από εμάς θα πρέπει επιτέλους να λάβει θέση και πρέπει να αναλάβει ευθύνες.

Πρέπει να σταματήσουμε όλοι να υπερασπιζόμαστε το ψέμα και να το μετατρέπουμε σε αληθοφανή γεγονότα, που μετά δημιουργούν δημοσιεύματα και αυτό το ψευδές δημοσίευμα να μετατρέπεται ως είδηση που καταλήγει ως τεκμήριο υπεράσπισης σε δικαστήρια, σε αγωγές, ποινικά κτλ. σε όλη την Ελλάδα, να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι τα όσα εμείς έχουμε καταθέσει από το 2012 μέχρι σήμερα, είναι αδιαμφισβήτητα, αδιαφιλονίκητα, είναι τεκμήρια που δεν έχουμε ποτέ μα ποτέ αλλοιωθεί.

Όπως ακούσατε προηγουμένως έχουν κατατεθεί οι περιουσίες των 600 δις δολαρίων σε μορφή χρεογράφων. Έχουν επίσης γίνει μελέτες για 325 Δήμους σε όλη την Ελλάδα, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΑΘΕΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Έχουν γίνει επίσης και για την Κύπρο, άλλα 36 τεύχη τα οποία αγγίζουν κάθε ανάγκη του Ελληνισμού, επίσης και για οποιονδήποτε Έλληνα, όπου και να βρίσκεται, μέσα από αυτό το υπερέργο να μπορεί τελικά ο Ελληνισμός, να βρει τον δρόμο του και να μπορεί να ανασυνταχθεί το δικό μας Έθνος.

Από την πρώτη μέρα που εμφανιστήκαμε από το 2012 μέχρι σήμερα, ο Αρτέμης Σώρρας, ο Πρόεδρος μας και ο ιδρυτής αυτού του Πολιτικού Φορέα και των Οργανισμών ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει ξεκινήσει να δέχεται έναν ανελεή πόλεμο από τα ΜΜΕ, από τους πολιτικούς από την μία, κρύβονται από την δημόσια θέα, αλλά από την άλλη κτυπούν κάτω από το τραπέζι. Δεν υπήρξε ποτέ μέχρι σήμερα αμφισβήτηση νόμιμη και νομική, αν θέλετε, για οποιαδήποτε έγγραφα έχουν κατατεθεί ή τίτλοι αυτών των χρηματοοικονομικών εργαλείων που έχουν δοθεί προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ενώ υπάρχουν αυτές οι προτάσεις και ενώ η Τράπεζα της Ελλάδας ως καθ’ ύλην υπεύθυνη να ελέγξει και να απορρίψει αιτιολογημένα αν και εφόσον υπάρχει οποιαδήποτε μορφή εγκληματικής ενέργειας ή ο,τιδήποτε κλαπέν ή ψευδές έγγραφο, αντ’ αυτού έχουμε μια πάγια σιωπηρή αποδοχή. Δηλαδή, δεν είχαμε ποτέ άρνηση, όπως επιτάσσει ο νόμος κι έχουν λάβει γνώση κι οι δικοί μας κρατικοί λειτουργοί που με τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν απορρίπτει, αλλά δια του τύπου μεταφερόμενα μηνύματα χρησιμοποιώντας το δημοσιογραφικό έργο, που όπως είπαμε προηγουμένως, είναι η υπεύθυνη πλευρά της δημόσιας ενημέρωσης προς τον πολίτη, να έχουμε αυτά τα ψευδή στοιχεία να μετατρέπονται σε αληθοφανή.

Έχουμε καταθέσει επίσης, προτάσεις που άπτονται της ανάπτυξης σε κάθε Δήμο και αυτά μπορείτε να το ελέγξετε εσείς, με οποιαδήποτε μορφή έρευνας θελήσετε να κάνετε, να δείτε και αν εφόσον έχουν γίνει όλες αυτές οι ενέργειες αφιλοκερδώς από τόσους επιστήμονες και τόσες εργασίες που υπάρχουν τα πάντα έτοιμα και συνοδεύουν τις πολιτικές προγραμματικές μας δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Τα γραφεία μας είναι πέρα των 250 ενεργών σε όλη την χώρα και βρίσκονται σε κάθε γειτονιά. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε σε κάθε Καποδιστριακό Δήμο, αλλά και στο εξωτερικό. Έχουμε καλύψει ήδη αρκετά γραφεία στην Γερμανία, στην Κύπρο, στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία, στην Νορβηγία, στην Σουηδία, στην Αλβανία ανοίγουμε τώρα, στην Ιταλία, όπου υπάρχει Έλληνας θα υπάρχει και ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και θα υπάρχουν και παράλληλα και οι Πολιτικοί Φορείς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Κι όλοι αυτοί οι Πολιτικοί Φορείς σε σχέση με την Ελλάδα και με τον Πολιτικό Φορέα που έχει ιδρυθεί και εγκατασταθεί στην Ελλάδα, από κοινού θα οργανώνουν τα όσα αφορούν τον Έλληνα και τον Ελληνισμό εν γένει.

Εσείς σαν δημοσιογράφοι καλείστε να δείτε την αλήθεια. Δεν έχει κανείς από εσάς καθίσει να δει την αλήθεια, να δει την ουσία και αυτό το λέω μετά λύπης μου.

Έχουν βγει στο διαδίκτυο και μετά μανίας τους τελευταίους μήνες, βγάζοντας στις οθόνες σας αφερέγγυα άτομα με αφερέγγυες έρευνες που δεν βασίζονται σωστά στοιχεία, τα οποία έχουν παράξει παρανόμως και αυτό αποδεικνύεται και εσείς μεταφέρετε όλα αυτά τα ψευδή στοιχεία δια της οθόνης σας και δεν έχετε έρθει ποτέ στα γραφεία μ ας και να αναλάβετε εσείς την ευθύνη, για όλα αυτά που σας έχουν καταθέσει, πριν τα δημοσιοποιήσετε, αν και εφόσον υπάρχουν πραγματικά δεδομένα, που εσείς θα έπρεπε να λάβετε εις γνώσιν σας.

Ακόμα και τα έγγραφα τα οποία θεωρητικά έχουν κοινοποιηθεί από την Τράπεζα Ελλάδος που όλως παραδόξως τις τελευταίες μέρες αρχίσατε όλοι σας να μεταφέρετε ως πληροφορία, πρόκειται περί ψευδών στοιχείων, στοιχεία τα οποία κάποιοι τεχνηέντως και δολίως έχουν δημιουργήσει, τα οποία δεν βασίζονται σε καμία έρευνα της Τράπεζας της Ελλάδος. Είναι δεδομένα τα οποία, όποιος είπε και ο κ. Θεοδωρόπουλος προηγουμένως, θα δείτε στοιχεία τις επόμενες μέρες, για να καταλάβετε σε πόσο σαθρό υπόβαθρο έχει κτιστεί αυτή η Ελληνική δική μας πραγματικότητα, η οποία βιάζει καθημερινώς τον Έλληνα από παντού.

Έχουμε παραδοθεί στις τράπεζες. Έχουμε χρηματοδοτήσει και αναγνωρίζεται από το 2008 μέχρι το 2014, 525 δισεκατομμύρια ευρώ τις τράπεζες, με αξία λιγότερη από 4 δισεκατομμύρια ευρώ, οι τράπεζες, απορρόφησαν τα 525 δις από τον δημόσιο ισολογισμό και βρισκόμαστε σήμερα να πτωχεύει η χώρα μας, να εκχωρείται η δημόσια και η εθνική μας κυριαρχία, ο Έλληνας να τρώει από σκουπίδια και ο Ελληνισμός να βιάζεται καθημερινώς και κανείς να μην μιλάει.

Αποφασίσαμε, ναι αγαπητοί συνέλληνες να σηκωθούμε πάνω. Δεν δεχόμαστε πλέον κανέναν να βιάζει την ζωή μας, ούτε την νόηση μας, ούτε την ύπαρξη μας, ούτε τα δικά μας. Τα δικά μας θα παραμείνουν δικά μας.

Όλες αυτές οι παράνομες ενέργειες που έχουν γίνει με τελευταίο κερασάκι στην τούρτα, την ίδρυση αυτής της άυλης, άνομης, ανύπαρκτης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ η οποία θα διοικεί και δεν θα διοικείται, δεν θα ελέγχεται και δεν θα δικάζεται από κανέναν αποδεκτά ελληνικό φορέα, της οποίας της έχουν εκχωρηθεί όλες οι αρμοδιότητες των Υπουργείων του κράτους, η οποία αποφασίζει ακόμα κι αν χρειαστεί επί δικαστικών αποφάσεων, αν είναι ποτέ δυνατόν!

Ξαφνικά βρισκόμαστε να δημιουργείται αυτή η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ η οποία επιβάλλεται στην χώρα μας και ουδείς δεν μπορεί να μιλήσει.

Τον Μάιο του 2016 ψηφίστηκε από όλους τους βουλευτές μας, προτάθηκε από τα Υπουργεία μας, θεσμοθετήθηκε από την Βουλή μας και εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα και γιατί; Γιατί ο δημόσιος τύπος ασχολείται με κουτσομπολιά, αρκεί να κάτσει και να δει την πραγματική ουσία.

Βιάζεται το κράτος μας, η εθνική κυριαρχία έχει εκχωρηθεί και βρισκόμαστε σε ένα κράτος στο οποίο δεν μπορεί πλέον να υπάρξει καμία βιωσιμότητα, ούτε του χρέους, ούτε της ζωής μας, ούτε και το ότι θα υπάρχει Ελλάδα με όλα όσα έχουν γίνει.

Και καθόμαστε τώρα όλοι, ο καθένας να κοιτάει γύρω-γύρω το πώς θα κατατροπώσουν τον Σώρρα από την μία, πώς θα κατηγορήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, πώς θα κτυπάμε αυτά τα γραφεία και κανείς να μην μιλάει και να μην έχουμε μία εισαγγελία να δώσει τις εντολές τις οποίες αναμένουμε να γίνει έρευνα.

Έχουμε αιτηθεί, πέραν τον 150 μηνύσεων –εγκλήσεων για να γίνει έρευνα για αυτό το τεράστιο τρομοκρατικό έργο το οποίο υφίσταται αυτή την στιγμή κατά της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά του Προέδρου μας, κατά των μελών μας.

Έχουν κτυπηθεί 150 γραφεία, πέραν της μίας φοράς. Βανδαλισμοί, αλλά και την ίδια στιγμή, δεν φτάνουν αυτές οι τρομοκρατικές ενέργειες που είναι υλικές. Υπάρχουν κι οι άλλες τρομοκρατικές ενέργειες δια του τύπου που εσείς συναυτουργείτε σε αυτό! Μεταφέρετε ψευδή στοιχεία και αυτό δημιουργεί κατά των Ελλήνων μια συνεχόμενη εκβίαση από αυτούς που τα έχουν ήδη προσχεδιασμένα και προδιαγεγραμμένα να γίνουν.

Πότε αγαπητοί συνέλληνες θα σηκωθείτε επάνω και θα πάρετε εσείς τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας;

Ως πότε θα δεχόμαστε να γινόμαστε εσαεί πιόνια και σκλάβοι ενός τεχνοκρατικού τραπεζικού συστήματος το οποίο έχει εγκατασταθεί μέσα στην χώρα και από το 1827 και μετά έχει γίνει το κράτος εν κράτει και αποφασίζει για την ζωή μας;

Οι τρομοκρατικές ενέργειες που δεχόμαστε έχουν ήδη καταγγελθεί και τις επόμενες μέρες θα δείτε να βγαίνουν στην δημοσιότητα. Για αυτό σας καλέσαμε σήμερα.

Σας καλέσαμε για να αρχίσετε να βλέπετε και να μπει η απορία, να αρχίσετε να ενεργοποιείστε και εσείς και να γίνετε και εσείς οπλίτες της γνώσης κι όχι απλοί πειθήνιοι πολίτες. Να μεταφερθείτε και εσείς στα γραφεία μας και να δείτε τον πραγματικό πλούτο και τα πραγματικά δεδομένα πάνω στα οποία θα δομήσουμε την Ελλήνων Πολιτεία μας αύριο.

Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ η οποία δεν θα ανέχεται να την καπηλεύεται κανείς, ούτε τον Ελληνισμό, ούτε τις περιουσίες, ούτε την Εθνική Κυριαρχία, παρά μόνο θα έχει ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ και ΝΟΜΟΥΣ τα οποία θα είναι όλα ισορροπημένα στην Νομοτέλεια.

Από την Παρασκευή, υπάρχει μια δίκη η οποία εξελίσσεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών η οποία πρόκειται για μια επίθεση που έχουμε δεχτεί από αυτούς τους οποίους ανέφερε κι ο κ. Θεοδωρόπουλος τους antifa, οι οποίοι επιτέθηκαν σε ανθρώπους που μοίραζαν ειρηνικά φυλλάδια και ενημέρωναν για αυτόν τον πλούτο που εμείς όλοι οι Έλληνες έχουμε δικαιωματικά δικόν μας. Αντί να βρεθούμε ως θύματα και να δικαστούμε ορθά μπροστά την δικαιοσύνη, ξαφνικά βρεθήκαμε μηνυόμενοι και πρέπει να υπερασπιστούμε ακόμα μια φορά το δικό μας δίκαιο.

Το δικαστήριο έχει πάρει ήδη δύο φορές διακοπή και είναι η τελευταία του ελπίζουμε, όπου τελικώς αναμένουμε από την δικαιοσύνη να δίνει πραγματικά τα στοιχεία και να δικάσουμε το πρώτο δικαστήριο για να αρχίσει να απεγκλωβίζεται η πραγματική πληροφορία και να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε μια διαδικασία απόδειξης των στοιχείων που πρέπει όλοι να έχουμε στα χέρια μας. Δεν θα σταματήσουμε όμως εκεί.

Ο συνήγορος του κ. Αρτέμη Σώρρα έχει αναφέρει ότι έχει ήδη γίνει η διαδικασία εφέσεως. Δεν θα σταματήσουμε πουθενά. Εμείς όλοι είμαστε περήφανοι να στεκόμαστε δίπλα στον Αρτέμη Σώρρα. Είναι τιμή μας να είμαστε όλοι ακόμα ένας Αρτέμης Σώρρας που σηκώθηκε επάνω πρώτος για να πει την μόνη αλήθεια, το τι γίνεται μέσα στην χώρα θα πρέπει να σταματήσει. Δεν σας είπε ότι θέλει χρήματα, δεν σας είπε ποτέ ο ίδιος ότι ζητάει κάτι από εσάς, αλλά μόνο να ενημερωθείτε και να πάρετε εσείς τα ηνία της ζωής σας.

Εσείς θα αποφασίσετε, για αυτό κι ο δικός μας Ελληνικός Πολιτικός Φορέας ονομάζεται ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, δηλαδή Συνέλευση των Ελλήνων, γιατί ζητάμε από τους Έλληνες να συνενωθούν, να συνεργαστούν ομόνοα και να πράξουν αυτό το οποίο φέρουμε καθήκον στο γονιδίωμα μας, να προσπαθήσουμε ξανά να βρούμε την βάση μας, γιατί τα χάσαμε και εμείς το επιτρέψαμε αυτό που συμβαίνει μέσα στην χώρα μας κι αυτό πρέπει να τελειώσει.

Ο Αρτέμης Σώρρας δίνει το δικό του αγώνα και τον δικό του πόλεμο. Αυτός πρέπει να τραβήξει τον δρόμο του. Έχει φέρει τα εργαλεία, έχει τις γνώσεις, δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα και θα πάει εκεί που πρέπει να πάει. Δεν είναι φυγόδικος και ό,τι θέλετε, πείτε!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Οπότε, ναι συνέλληνες μου! Θα συνεχίσουμε δίπλα στον Αρτέμη Σώρρα. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Είμαι περήφανη που είμαστε στην θέση που βρίσκομαι. Είμαι περήφανη που εκείνος είναι ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και θα συνεχίσουμε με τις δημοκρατικές εκλογικές μας διαδικασίες και αν εφόσον και έχετε όρεξη για να σταματήσουμε να παραφιλολογούμε και να διαστρεβλώνουμε την αλήθεια πάλι δια του τύπου, καθίστε και διαβάστε αυτό το βιβλιαράκι που θα βρείτε στην έξοδο σας, το οποίο λέει πώς λειτουργεί ακριβώς αυτός ο μόνος Δημοκρατικός Φορέας που έχουμε στην χώρα, το πώς εκλέγονται τα μέλη κι όχι όπως κάποιοι οι άλλοι τους φέρνουν και μας λένε ότι «αυτός είναι ο βουλευτής σου» και εμείς θα πρέπει να τον εκλέξεις, αλλά εσείς, ο καθένας από εσάς, δημιουργείστε τα δικά σας γραφεία μπείτε στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ τα δικά σας γραφεία τα οποία είναι αυτοσυντηρούμενα, αυτοχρηματοδοτούμενα από εσάς και μόνο έτσι θα δομήσετε κι εσείς το μόνο υγιή πυρήνα στην περιοχή σας έτσι ώστε σιγά-σιγά να πατήσουμε και να φτιάξουμε την μόνη δημοκρατία των ελεύθερων Ελλήνων οι οποίοι είναι Ιθαγενείς Έλληνες κι όχι υπήκοοι Έλληνες και θα διαπρέψουμε και στο εξωτερικό και θα διεκδικήσουμε τα δίκαια μας και δεν θα μείνει τίποτα στο απυρόβλητο.

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: Τον λόγο έχει τώρα η δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου.

Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Κάποιοι θεωρούν ότι με την συγκεκριμένη απόφαση που εξεδόθη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών κατάφεραν να εξοντώσουν τον Αρτέμη Σώρρα, ότι κατάφεραν να φιμώσουν την μοναδική ελεύθερη πολιτική φωνή που πραγματικά, εδώ και αιώνες, εμφανίστηκε στην πατρίδα μας.

Σας πληροφορώ ότι ουδείς κατάφερε να εξοντώσει τον Αρτέμη Σώρρα, γιατί ο κάθε ένας Έλλην Πολίτης είναι εν δυνάμει ένας Αρτέμης Σώρρας, ο κάθε ένας Έλλην πολίτης αυτή την στιγμή έχει εξοπλιστεί με δύο υπερόπλα που είναι οι δύο περιουσίες που ο Αρτέμης Σώρρας έχει κλειδώσει σε κάθε Έλληνα πολίτη.

Είναι τα 600 δις τα οποία έχουν κατατεθεί από το 2012 στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που σημαίνει ότι έχουν κατατεθεί και ουσιαστικά ανήκουν στον κάθε ένα από εμάς και υπάρχει και η περιουσία 2 που είναι τα 2, 3 τρισεκατομμύρια που είναι τμήμα του Κληρονομικού Πλούτου των Ελλήνων που είναι κατατεθειμένος εδώ και δεκαετίες σε όλες τις Ελληνικές τράπεζες και ο Αρτέμης Σώρρας μέσα από μια σειρά νομίμων διαδικασιών και με βάσει Ανέγκλητο Πληρεξούσιο από Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή, από Δήμο της Ελληνικής Επικράτειας κατάφερε, καταθέτοντας προσωπικές του εγγυήσεις να δεσμεύσει υπέρ των Ελλήνων Πολιτών το ποσό των 2, 3 τρισεκατομμύρια για Ανάπτυξη σε κάθε Καποδιστριακό Δήμο.

Αυτές είναι οι αλήθειες που εσείς οι εκπρόσωποι του Τύπου που σήμερα βρίσκεστε εδώ, οφείλετε να βγάλετε μέσω των δικών σας μέσων στον Ελληνικό λαό.

Σήμερα, οι Έλληνες πολίτες αν και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουμε πτωχεύσει ως κράτος και ο καθένας από εμάς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πραγματικά ούτε στην διαβίωση του, όμως η αλήθεια είναι ότι ο κάθε ένας από εμάς σήμερα έχει καταστεί πλουσιότερος εν αγνοία του.

Εν αγνοία του μέχρι που η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ βρήκε έναν τρόπο για να αξιοποιηθούν οι δύο περιουσίες που έχουν κλειδωθεί από τον Αρτέμη Σώρρα.

Μιλάμε για τις ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ που ο κάθε Έλληνας πολίτης μπορεί να προμηθευτεί και με αυτή την Εντολή Πληρωμής που την απευθύνει προς το Ελληνικό Δημόσιο μέχρι πρότινος, γιατί τώρα είναι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις Τράπεζες να ζητήσει να αποπληρώσει κάθε βεβαιωμένη και κάθε εκκαθαρισμένη οφειλή.

Με αυτές τις Εντολές Πληρωμής ο κάθε ένας πολίτης ζητάει να ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ κι όχι να μην πληρώσει τις οφειλές του.

Κάθε φορά που ο κάθε ο πολίτης πηγαίνει στο γκισέ μιας Τράπεζας και καταθέτει αυτή την Εντολή Πληρωμής και κάθε φορά που ο κάθε πολίτης δια δικαστικού επιμελητή επιδίδει την συγκεκριμένη Εντολή Πληρωμής και ο τραπεζίτης δεν έρχεται να του πει ότι «ο λογαριασμός που μας υποδείξατε για να αποπληρώσετε τις οφειλές σας δεν υφίσταται, δεν έχει επαρκές υπόλοιπο ή εσείς δεν ταυτοποιείστε ως δικαιούχος στον λογαριασμό», επί της ουσίας, ο τραπεζίτης επιβεβαιώνει ότι εγώ και ο κάθε ένας Πολίτης από εσάς έχει ξοφλήσει τις οφειλές του.

Και μπορείτε να το διαπιστώσετε, φεύγοντας από εδώ, μελετώντας ο καθένας από εσάς τον Νόμο 3691 του 2008. Πρόκειται για τον Νόμο περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος που ουσιαστικά εφαρμόζει τους Παγκόσμιους Νόμους που ισχύουν για τον έλεγχο των τρόπων πληρωμής και αποκλειστικός της έρευνας των μέσων πληρωμής είναι πάντοτε ο τραπεζίτης, πάντοτε η τράπεζα.

Την στιγμή λοιπόν που ένα μέσο πληρωμής έρχεται προς την τράπεζα, ήτοι μία επιταγή ή μετρητά, ο τραπεζίτης οφείλει ή να εκτελέσει την εντολή, δηλαδή να εκταμιεύσει την επιταγή ή αιτιολογημένως να την απορρίψει.

Κάθε φορά λοιπόν που ο τραπεζικός υπάλληλος και η τράπεζα απαντούν με το στυλ που απαντούν μέχρι σήμερα ότι: «τα όσα μας αναγράφετε στην Εντολή σας είναι αβάσιμα και αόριστα», επί της ουσίας, παραβαίνουν τον νόμο 3691 του 2008 και παραδέχονται ότι η Εντολή Πληρωμής που κατατέθηκε προς το Δημόσιο, τις Τράπεζες και τα Ασφαλιστικά Ταμεία είναι ένας απολύτως νόμιμος τρόπος πληρωμής.

Μέχρι σήμερα έχουμε κάνει 5 ακροατήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, έχουμε δικάσει ανακοπές κατά διαταγών πληρωμής που εξεδόθηκαν εις βάρος Ελλήνων πολιτών. Σε αυτά τα ακροατήρια εισάγουμε την ένσταση εξοφλήσεως δια της Εντολής Πληρωμής και η τράπεζα η οποία παρίσταται είναι δικονομικά απών και αντιπαρίσταται, διότι δεν αμφισβητεί την ένσταση εξοφλήσεως, δεν προσάγει έγγραφα με τα οποία να αντικρούει την Εντολή πληρωμής μας, με τις προτάσεις της δεν αντικρούει την Εντολή Πληρωμής, δεν εισφέρει μάρτυρα στο ακροατήριο και δεν εξετάζει τον δικό μας μάρτυρα.

Προηγουμένως η κ. Χαραλάμπους μίλησε για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389 ΤΟΥ 2016 και αναρωτιέμαι αν κάποιος από εσάς όλους τους εκπροσώπους του Τύπου μέχρι σήμερα, έχει ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για το ότι από τότε που ψηφίστηκε ο Νόμος 4389 το 2016 επί της ουσίας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Οι περισσότερες αρμοδιότητες του κράτους με πρώτιστη τον προσδιορισμό, την βεβαίωση και την αναγκαστική είσπραξη των φόρων έχουν δοθεί σε μια Ανεξάρτητη Αρχή, σε μια ιδιωτική εισπρακτική εταιρεία η οποία προσδιορίζει, βεβαιώνει και εισπράττει τον φόρο που ο κάθε ένας πολίτης από εμάς υποτίθεται νομίζει ότι πληρώνει προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Σας λέω όμως να μελετήσετε τον συγκεκριμένο Νόμο για να καταλάβετε και εσείς ότι από τότε που ψηφίστηκε αυτός ο Νόμος 4389 του 2016 επί της ουσίας πληρώνουμε φόρους και αυτοί οι φόροι δεν ξαναγυρίζουν ποτέ μέσα στο Ελληνικό κράτος για να γίνουν υποδομές σε υγεία, παιδεία, σε άμυνα.

Επίσης 10 σημαντικοί Υπουργοί έχουν εκχωρήσει τις σημαντικότερες αρμοδιότητες τους σε αυτή την Ανεξάρτητη Αρχή.

Με τον ίδιον τρόπο έχουν συσταθεί Ανεξάρτητες Αρχές οι οποίες διαχειρίζονται τα λιμάνια μας, Ανεξάρτητες Αρχές που διαχειρίζονται όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του Ελληνικού Έθνους και επί της ουσίας, δεν υφίσταται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ.

Αυτό που θέλω να σας πω για να μη σας κουράσω, ότι ακόμα κι αν αυτό το πολιτικό κατεστημένο έχει καταφέρει να φιμώσει τον Αρτέμη Σώρρα, έχουμε γίνει τόσες φωνές που αυτή την στιγμή εκφωνούμε την Αλήθεια, που γνωρίζουμε την Αλήθεια και την διεκδικούμε που δεν θα σταματήσουμε.

Και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αναλάβουμε την διαχείριση της πατρίδας μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει μοναδικό σκοπό την Συνέλευση του Έθνους των Ελλήνων που μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες θα ψηφίσει το καινούργιο Σύνταγμα και θα καταργήσει κάθε μνημόνιο. Όχι με ένα Νόμο σε μια μέρα, αλλά μέσω της Εθνοσυνέλευσης, όποτε αυτή γίνει και θα γίνει!

……………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Αγγελική Κοτσομύτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Έλενα Αλεξίου , Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

…………………………….

Αφήστε μια απάντηση