Αθανασία Γεωργοσοπούλου(δικηγόρος): Η ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΒΑΙΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ (ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΩΣ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

ΑΡΘΡΑ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΒΑΙΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ (ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΩΣ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ…..
ΔΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ??????

1/ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΙΝΗ ΚΑΘΕΙΡΞΕΩΣ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΑΔΙΚΗΜΑ(ΒΛ.ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ )
2/ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΦΕΣΕΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘ’ΌΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΗΤΟ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΕΧΟΥΝ 4 ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΔΕ ΑΝΗΛΙΚΟΝ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕ ΤΩΝ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΑΡΑ ΟΥΔΑΜΩΣ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΚΔΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΥΓΗΣ.
( ΤΟ ΔΙΑΤΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΦΥΓΟΠΟΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ….ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 18/11/2016 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ 25 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ)….
http://nomikisimvouli.blogspot.gr/2014/05/blog-post_30.html
3/ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ-ΚΑΙΤΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΥΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ.
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙ ‘ΙΔΙΩΤΙΚΗΝ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΗΔΗ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗς ΕΦΕΣΕΩΣ ΑΥΤΗ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ, ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ?????
____________________________________________________
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ Η ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΔΙΑ ΣΥΣΤΑΣΙΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 7 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΤΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ, ΠΑΡ ‘ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ,ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΙΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΛΕΚΤΕΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1/ Η ΔΗΘΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ , ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ, ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ, ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥ ΙΔΙΩΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΕΚ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΤτΕ) ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΩΣ ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ ΤΗΣ.
ΕΠ ΑΦΟΡΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΝΟΜΩ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΑΒΑΣΙΜΟΥ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΘΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΒΑΣΙΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΑ…
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΔΑΜΩΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΥΔΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙ ΟΥΔΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗς ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ.

2/ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΞΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
ΔΙΑ ΝΑ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΗΤΟΙ :
Α/ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Η ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ???
Β/ ΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΕΦ’ΕΞΗΣ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΕΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?????
Γ/ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙΤΟΙ ΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ????
Δ/ ΔΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΗΤΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΔΙΩΧΕΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΗΘΕΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ???
Ε/ ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.
Ζ/ ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ????
Η/ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ????
http://www.kathimerini.gr/863450/article/epikairothta/ellada/nea-eisaggeleas-toy-areioy-pagoy-h-3enh-dhmhtrioy

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΩΡΡΑ -ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΔΙ’ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΣ ΚΑΙ Η ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΔΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ, ΔΥΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΕΚ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ -ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ- ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΕΣΑΣ, ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ.

ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΦΑΝΕΙΣ, ΑΥΛΕΣ, ΑΠΡΟΣΩΠΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΕ .

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ .

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ.

-)(- -)(- -)(- -)(-

Αφήστε μια απάντηση