Αθανασία Γεωργοσοπούλου(δικηγόρος): 28/3/2017 , ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΩΣ ΑΤΟΜΑ , ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ , ΦΥΣΙΚΟΥ Η ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΚ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ.

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΦΑΝΗΣ, ΑΠΡΟΣΩΠΗ , ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΚΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΡΧΗ , ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΚΙ ΕΤΕΡΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ , ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΣΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ , ΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ , ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕ ΟΤΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ , ΑΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝ , ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΩ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΔΙ’ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ , ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
ΕΣ ΟΛΙΓΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ , ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!!!!!!!!

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

…………………………………….

28/3/2017 , ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΩΣ ΑΤΟΜΑ , ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ , ΦΥΣΙΚΟΥ Η ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΚ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ.
ΚΟΙΝΩΣ ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ( ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ , ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ) ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ !!!!!

……………………………………..

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΙ ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Αρχή εγγράφου αποδείξεως ( Άρθρο 393 Κ.Πολ.Δ. ). Τι λέτε να μιλήσουμε και λίγο νομικά ; Κύριοι του καθεστώτος…

………………………………………

ΝΟΜΟΣ 3691/05.08.2008. ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ , ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ , ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ , ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ , ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ) , ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ , ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.

……………………………………..

Τι είναι το Apostille; Τι είναι ο Συμβολαιογράφος; ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΝΗΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!

Αφήστε μια απάντηση