Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος): ΔΙ’ ΌΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ ΚΙ ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) ΔΙ’ ΌΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ ΚΙ ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ .

ΟΛΑ ΔΙ’ ΕΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΙΑ Ν’ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΕΙΝΑΙ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ 13/2/2017 ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/2016 , ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΒΔΗΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ( ΕΥΤΡΑΦΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ) , ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ , ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΔΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΜΕΝΟ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ , ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ.
ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ Ε’ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΒΔΗΛΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ , ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ .
ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!!!!!!!!!!

………………………………………………….

Αριθμός άρθρου: 187 Εγκληματική Οργάνωση ( Τι στοιχειοθετεί την έννοιά της )

………………………………………………….

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ-ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΩΡΑΣ …

Με δεσμεύσεις λογαριασμών και εκποίηση περιουσιακών στοιχείων απειλούνται χιλιάδες αγρότες σε όλη τη χώρα

Ποιοι απειλούνται με κατασχέσεις για τα αγροτικά δάνεια

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ

[ Με δεσμεύσεις λογαριασμών και εκποίηση περιουσιακών στοιχείων απειλούνται χιλιάδες αγρότες σε όλη τη χώρα, οι οποίοι σε περιόδους κρίσης (γρίπη των πτηνών, μεγάλες ζημιές λόγω κακοκαιρίας) έλαβαν δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Ανάλογες καταστάσεις καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν και οι εγγυητές, ενώ χαοτική παραμένει η κατάσταση με τους συνεταιρισμούς οι οποίοι έχουν μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης…]

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «Θα δώσω ένα μήνυμα. Δεν ξέρω τι μου λες, ξέχνα εμένα και ξέχνα και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Κάνε ό,τι κάνεις! Τι θα κάνεις; Ξέχασε εμένα και ξέχασε και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Τι θα κάνεις;» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ TV SUPER 15/11/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

………………………

Αλφειός: ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΤΟ Apostille : » Το παρόν δημόσιο έγγραφο… φέρει την σφραγίδα επίσημα της παραπάνω συμβολαιογράφου… Η βεβαίωση χορηγείται… 16/1/2014 … από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών… με αριθμό 106/2014 » …

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ… : ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ;;;
http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

 

Αφήστε μια απάντηση