Αθανασία Γεωργοσοπούλου: ΟΛΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΡΘΡΑ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΟΛΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕ-ΣΤΗΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 4Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΘΕΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.
ΜΙΑ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΕΔΩΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙ ΟΥΧΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ .
21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΥΝΤΕΘΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΡΡΑΦΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΤΡΑΠΟ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ’ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΩΔΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ Η SINGULAR LOGIC, ΟΣΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Ν” ΑΝΤΙΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .
ΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ.
ΔΙ ΑΥΤΟ ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΣΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΙΣΤΑΣΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ.
ΑΣΚΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ, ΕΞΩΝΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΕΙ.

ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ .
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
ΤΩΡΕ ΠΡΕΠΕΙ !!!!
Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ Η ΕΛ-ΛΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ !!!!

Αφήστε μια απάντηση