!!! ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΤΟ YouTube !!! “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΓΙΑΤΡΟΣ” ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ !!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

!!!!!!!!!!! ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΤΟ YouTube !!!!!!!

…………….

!!!!!!!!!!! ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΤΟ YouTube !!!!!!!

!!!!!!!!!!! ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΤΟ YouTube !!!!!!!

Αίας Τελαμώνιος ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΟΤΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ.

ΟΠΌΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΓΩΓΗ Ή ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ( ΦΥΣΙΚΟΥ Ή ΝΟΜΙΚΟΥ ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ.

Η ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ( ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ) , ΤΑ ΑΣΚΕΙΣ , ΡΑΒΕΙΣ ΤΑΧΕΩΣ ΤΟ ΞΥΛΩΜΑ , ΤΟ ΤΟΥΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΚΕΙΣ ΑΓΩΓΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ , ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ Κ.Ο.Κ.

Ο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ “ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣ” , ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

……………………………………….

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ LIVENEWS 21/3/2901(2017)

Β. ΝΟΥΛΕΖΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ(προσβολή προσωπικότητας) ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ & ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Φ. ΛΕΠΙΔΑ δικηγόρου Πατρών

Απειλητικά μηνύματα δέχεται ο Βασίλης Νουλέζας. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

…………………………………….

Αφήστε μια απάντηση