ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 17/3/2901(2017)

sorrasT V Α.ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

……………………………

Η εξαπάτηση της λήξης των μνημονίων… που πάνε στο Λουξεμβούργο με Προεδρικό Διάταγμα στις 17 Δεκ 2014

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ… Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης. (βίντεο) ( ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ )

………………………….

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “Αυτή η δικαιοσύνη , δηλώνω ότι , δεν είναι δικιά μου. Εγώ βεβαίως δεν θα παραδοθώ ποτέ γιατί είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ μέλος της ιδιωτικής εταιρείας Ελληνικής Δημοκρατίας , ούτε του Βερολίνου , ούτε της Washington, D.C. , εγώ είμαι ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ , ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ και δεν παραδίνομαι και φυσικά , η εταιρεία , αυτές οι ιδιωτικές εταιρείες κι αυτή η ιδιωτική εταιρεία “Ελληνική Δημοκρατία” δεν έχει καμία θέση , φιλοξενείται στα ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΟΥ , ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ και με κανένα παγκόσμιο σύνταγμα και με κανένα ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ , αυτή η ιδιωτική εταιρεία η οποία βγάζει νόμους , συντάγματα , αλλά και τιμωρίες για τα μέλη της , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ. Θυμηθείτε τα λόγια μου. Γι’ αυτό η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και ο Σώρρας ο Αρτέμης από την αρχή μιλάει για ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και καμία ιδιωτική εταιρεία δεν μπορεί με κανέναν νόμο ή ό,τι ακριβώς κάνουν , να δικάζει , να τιμωρεί. Και όχι στο στο όνομα του ελληνικού λαού , γαιτί εγώ δεν είμαι λαός , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ , λαός σημαίνει πέτρα , άρα αυτοί μιλάνε για τα μέλη τους. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Άρα λοιπόν , ακόμα και με το Δίκαιο των Αυτοχθόνων Πολιτών του Έθνους των Ελλήνων εμείς είμαστε στην χώρα μας.     Αυτοί έχουνε πιάσει , έχουνε φτιάξει μια τεχνιέντως δόλια ιδιωτική εταιρεία καπηλεύοντας “δήθεν το σύνταγμά μας” , βγάζουν οποιονδήποτε νόμο και δικάζουν όπως γουστάρουν κατά το δοκούν. Το άδικο αυτό , αν με είδατε ακόμα και πολύ καιρό πίσω , δεν μιλάω για καλό και για κακό γιατί αυτό είναι εφεύρεση. Το καλό και το κακό που υπάρχει για μένα είναι , ΔΙΚΑΙΟ και ΑΔΙΚΟ. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Υπάρχουν ομάδες , υπάρχει το Κ.Ι.Σ. , υπάρχουν οι εκκλησίες , υπάρχουν τα τάγματα , οι στοές , πέραν από την φορολογία. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΨΗΛΑ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. …                         …ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ! … “

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Και δεν σας κρύβω συνέλληνες ότι υπάρχει δομημένη μια διαδικασία ενός κράτους… καταρχήν, στον αέρα θα πω το εξής: ξέρετε ότι είμαι μπλεγμένος με χιλιάδες πράγματα, άρα ξέρω τον πλανήτη και τους χειρισμούς των νόμων πάρα πολύ καλά! Σας δηλώνω ότι είμαι με προεδρικό διάταγμα, Αντιπρόεδρος του παγκόσμιου κράτους «GOLDEN AXIS». Τι λές; !! Και; !! Υπάρχει και μια μυστική υπηρεσία που λέγεται GOLDEN AXIS POLICE !!.

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα. Μπορεί να συζητήσω να ανοίξω και κράτος! Έχω ήδη χαρτιά για να ανοίξω ένα κράτος, αλλά δεν θα το κάνω. Αυτό είναι μια άλλη διαδικασία, γιατί έχουν ανοίξει πολλά και τρέχουν.

Αν πας σε μια κυβέρνηση και ζητήσεις ένα μέρος, που πάλι παράνομο είναι και δεν μπορεί να στο δώσει, αλλά στο δίνει με συμβόλαιο με 800 χρόνια. Δηλαδή, αν πάω σε μια κυβέρνηση στην Ονδούρα, για παράδειγμα, ή στην Φασόρα, το συμβόλαιο που θα κάνω με την κυβέρνηση και θα περάσει από την βουλή, είναι για 800 χρόνια. Για τα 800 χρόνια, έχω δικαίωμα ακόμα να φτιάξω και στρατό. Όλοι αυτοί οι νόμοι όμως είναι των ανθρώπων. Αναμφισβήτητο δικαίωμα και τεράστιο στον πλανήτη έχουν οι Έλληνες. Άρα, σου δίνει ένα συμβόλαιο η κυβέρνηση για 800 χρόνια, αν τεθεί από την Βουλή, με το οποίο μπορείς να ανοίξεις ένα κράτος μέσα σε ένα άλλο κράτος, όπως είναι το Λιχνεστάιν! Ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει το Λιχνεστάιν με τον πρίγκηπα και έχει μόνο πρίγκηπα κι όχι βασιλιά. Ανοίγεις λοιπόν για 800 χρόνια ένα άλλο κράτος, με αστυνομία, στρατό κτλ. Αυτά είναι όμως εταιρείες!

………………………

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ

………………………………..

Αφήστε μια απάντηση