ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΌΛΕΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΒΙΝΤΕΟ , ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ , ΓΙ’ ΑΥΤΟ , ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ , ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΘΜΟ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΓΙ’ ΑΥΤΌ Ο,ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Sorras T.V , ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ Sorras T.V ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ SORRAS TV ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΛΙΑ .

ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ , ΤΟ SORRAS TV ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕΝΕΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

……………………………………………

Αφήστε μια απάντηση