ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η συστράτευση είναι γεγονός, αλλά ας ξεκινήσουν οι Ελληνες, οι Ελληνες οι οποίοι δεν φοβούνται, δεν φοβήθηκαν ποτέ και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν πάντα μπροστά. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 4/3/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 4-3-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Αυτό είναι η Ελληνικότητα, ακόμα και ό,τι έχει γίνει στα πέρατα του χρόνου στα βάθη του χρόνου εμφανίζονται μέσα από εμάς σε αυτές τις χρονικές στιγμές πού ο χρόνος κλείνει τις άκρες του και θα πρέπει να μπούμε στον καινούριο ενιαυτό. Είμαι πολύ περήφανος για πάρα πολλά παλληκάρια από εσάς, αλλά και για όλους τους αγωνιστές μου που θα είναι μαζί μου μέχρι το τέλος. Είμαστε ορκισμένοι να μην το ξεχνάτε, γιατί οι ΟΡΚΟΙ-ΝΟΜΟΙ είναι ΝΟΜΟΙ-ΟΡΚΟΙ έτσι όπως το έχω εξηγήσει και άλλες φορές, φαντάζεστε οι θεοί να είχαν καταστατικά και ΦΕΚ γελοίων, οι νόμοι είναι στο σύμπαν, είναι η νομοτέλεια πού βιώνει μόνο με νόμους, πού υπάρχει γιατί υφίσταται, έτσι λοιπόν θα ενώσουμε όλους τους Ελληνες, ΕΛΛΗΝ, λοιπόν πρέπει να θυμάστε όλοι, ΕΛΛΗΝ είναι ιδιότητα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, ΕΛΛΗΝ δεν είναι ένα γεωγραφικό διαμέρισμα πού είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι πού έχουν αυτήν την λέξη η την ιδιότητα είναι αυτός πού θα δει το όλον φως… ΕΛ-ΛΗΝ, άλλωστε η δημιουργία έτσι καθορίστηκε.

Αυτό πρέπει να γίνει, αυτό κάποιοι το ξέχασαν και είμαστε εμείς εδώ ως πολεμιστές να τους το θυμίσουμε με στιβαρά λόγια αυστηρά, με πειθαρχία, με απολυτότητα, απόλυτα ό,τι λέμε ξέρουμε τι λέμε ξέρουμε τι κάνουμε το αποδεικνύουμε και αυτή την στιγμή όλοι οι Ελληνες πρέπει να μαζευτούνε, γιατί είναι αυτοί που θα δουν όλο το φως είναι της δημιουργίας, αν το θέλετε, από το όλον φως.

Παλληκάρια πρέπει να καταλάβετε ότι εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολύ μεγάλο πόλεμο, είναι κάτι που δεν το βλέπετε ούτε στις σελίδες ούτε στο φεις. Πραγματικά υπάρχει τεράστιος κίνδυνος και αυτή την στιγμή θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους σας, αλλά και εσείς να το ξεκαθαρίζετε σε άλλους… Πρέπει να ξέρετε ότι την Ελλάδα δεν την είχαμε τα τελευταία χρόνια, δηλαδή από τον Καποδίστρια και μετά όλα δικά τους είναι, αλλά και πριν όλα δικά τους ήτανε, είμαστε υποδουλωμένοι λέει στην Τουρκοκρατία αλλά το όνομα Τουρκία και Τούρκος αναπτύχθηκε και καθιερώθηκε και υπογράφηκε το 1907.

Θέλω να ξέρετε, με στοιχεία δηλωμένα, ότι είμασταν σκλαβωμένοι στους δογματιστές ρασοφόρους Εβραίους, καμία σημασία αν έχει ράτσα και εάν είναι ενός δόγματος, είμαστε πάντα στο Πατριαρχείο 400 χρόνια όπου πληρώναμε φόρους σε αυτό το Πατριαρχείο και αυτό μάζευε όλους τους φόρους και όλη μας την γη, γι’ αυτό ακόμα και σήμερα βλέπετε ότι το 90% της Ελλάδος ανήκει στους ρασοφόρους, έτσι μπορώ να τους λέω. Άλλωστε οι Τούρκοι ήτανε οι αστυνομικοί, άμα το θέλετε, γιατί ο σουλτάνος δεν μας δέχτηκε και μας πήρε από το Πατριαρχείο. Οι Τούρκοι ήτανε οι αστυνόμοι που μάζευαν τα χρήματα για την Εκκλησία και τους ρασοφόρους, για αυτά τα παιδιά του θεού και έκαναν 10% για αυτή την εργασία τους.

Έτσι πλούτισαν οι πασάδες, κάτι πασάδες που ήτανε σε όλη την Ελλάδα, γι αυτό και οι πασάδες ποτέ δεν ήταν μαζί μας και αυτά τα μεγάλα καλά παιδιά στην Μάνη ήτανε οι μπράβοι των Τούρκων και αυτούς τους λέω Μανιάτες. Σήμερα στην Μάνη ενώ έχω τα δικά μου παλληκάρια, έχω και κάτι Εβραιοχαζάρους πού ήταν οι μπράβοι των Τούρκων. Ο Σώρρας δεν ξεχνάει και ξέρει τι συμβαίνει και σήμερα και μέσα στην κυβέρνηση υπάρχουν κάτι Μανιάτες, που μου το παίζουνε βεντέτα και τους το λέω. Και σε όλες τις νεώτερες ιστορίες της Ελλάδος, από την 17η Νοέμβρη μέχρι ό,τι παρακρατικό συμβαίνει αυτά τα παιδιά είναι μπροστά. Αυτά τα παιδιά θα με βρουν μπροστά τους και όλα αυτά τα παιδιά τα ξέρω ένα-ένα ακόμα και εάν δεν τα γνωρίζω, θέλω να πω λοιπόν ότι έχουμε πάρα πολύ μεγάλο δρόμο, πρέπει να μάθουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει και που θα πάει. Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και όλα τα κανάλια και όλοι οι πολιτικοί και όλοι οι ιθύνοντες αξιωματικοί έχουν αρχίσει και φοβούνται πάρα πολύ.

Στην Γερμανία που είστε, δεν θα μιλήσω για όλους τους Γερμανούς πολίτες, είτε είναι άνθρωποι, είτε είναι πλάσματα, είτε είναι ράτσες, από ό,τι κι αν είναι και αυτοί θέλουν να ζήσουν μαζί μας. Υποχρεούμαστε να τους δείξουμε τον πλούτο τους. Πράγματι οι Γερμανοί έχουν πολύ μεγάλο πλούτο, αν και στα διαβατήρια δεν τους λένε πολίτες τους λένε υπάλληλους, αυτό θα το διαπιστώσετε αν δείτε τα διαβατήριά τους. Αυτήν την στιγμή ο αγώνας δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, είναι σε όλον τον πλανήτη. Κοιτάξτε σε όλον τον πλανήτη τι συμβαίνει, αν και όλοι ξέρουν τι συμβαίνει, υπάρχουν φωνές που δεν τις αφήνουν να βγουν. Και στην Γερμανία υπάρχουν φωνές, εγώ πραγματικά γνωρίζω εκτός από εσάς και Γερμανούς, οι οποίοι άμα το θέλετε είναι έτοιμοι να ακούσουν, είναι έτοιμοι σε μία λογική, χωρίς εγωϊσμό, να καταλάβουν ότι έχουν πλούτο και ότι η Ελλάδα δεν παίρνει από την Γερμανία και ότι αυτό το γραφείο εκεί πάνω είναι ακόμα χωρίς σύνορα και σήμερα μας αντιπαλεύονται όλοι οι χάζαροι της Γερμανίας και όχι οι πολίτες Γερμανοί, που αν το θέλετε, η Γερμανία είναι ένα κράμα πολιτών από Ελληνες, Ιταλούς μα ποιους Ιταλούς γιατί υπάρχουν Ιταλοί; τι ήτανε οι Ιταλοί δεν ήταν Ελληνες;
Δανοί … μα ποιοι Δανοί δεν ήταν Λυριείς; Εγγλέζους μα ποιους Εγγλέζους για τους Κέλτες τους δικούς μου μιλάτε; Γάλλοι μα ποιοι Γάλλοι οι Γαλάτες οι δικοί μου; Ισπανούς μα ποιοι Ισπανοί για τους Ίβηρες που είναι δικοί μου;
Για ποιους να μιλήσω; ποιοι είναι οι Γερμανοί; ας το καταλάβουμε όλοι πολύ καλά, είναι η εποχή που θα αλλάξουν όλα. Είναι η εποχή, αγαπητοί μου Συνέλληνες, που η Ευρώπη θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης, αυτά τα ψέμματα που μάθαμε θα πρέπει να τα αποβάλουμε από μέσα μας και να πάμε σε μία πραγματική διαδικασία τι έχει γίνει και ποιοι είμαστε και τι είμαστε;

Τεράστιος πλούτος παντού, ο πλανήτης είναι πλούσιος και όλα τα κράτη έχουν αποθεματικά και σήμερα όλοι μιλάνε για χρέος και για διαχείριση χρέους, τι χρωστάμε;; που χρωστάμε;
Η συστράτευση είναι γεγονός, αλλά ας ξεκινήσουν οι Ελληνες, οι Ελληνες οι οποίοι δεν φοβούνται, δεν φοβήθηκαν ποτέ και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν πάντα μπροστά και είναι και αυτοί που θα αλλάξουν, γιατί αν το θέλετε, όλος ο πλανήτης αυτήν την στιγμή όπως ξεκίνησε η κρίση, όπως το βάλανε, για τους Ελληνες και την Ελλάδα το κάνανε, γι’ αυτό και η κρίση ξεκίνησε από την Ελλάδα. Και σήμερα στην Ελλάδα δεν χτυπούν την Ελλάδα γιατί την Ελλάδα την έχουν αυτές οι συμμορίες και οι συμμορίτες η όχι;;
Είχαμε ποτέ Υπουργείο Αμύνης; Διοικεί κανείς Ελληνας το Υπουργείο Αμύνης; ποτέ. Λειτουργεί πάντα από την Σιωνιστική Αμερική, λειτουργεί ποτέ το Υπουργείο Οικονομικών; κάτι μουντζούρες που κάνουν; λειτουργεί τι; λειτουργεί η βουλή σου; υπήρξε ποτέ Ελληνας πολιτικός εκεί μέσα; πέστε μου κάτι …τελικά δεν ξέρουμε τι φταίει;
ΟΧΙ ξέρουμε τι φταίει και αυτή την στιγμή θα πάρουμε την Ελλάδα, την ζωή, το μέλλον, την διαχείριση, στα Ελληνικά μας χέρια.

Εδώ στην Γερμανία μπορώ να πω ότι πηγαίνει πάρα πολύ καλά, προσπαθείστε να ανοίξετε πολλά γραφεία, αλλά να βάλετε και Γερμανούς, μην τους βλέπετε ως αντίπαλους άνθρωποι και αυτοί είναι, να ζήσουν θέλουν και έχουν τις ίδιες ανάγκες, αυτό θέλετε, είμαστε φτιαγμένοι από την ίδια ουσία, αλλά και όλοι είμαστε από την ίδια δημιουργία την πρώτη, άσχετα αν κάποιοι έχουν τον δρόμο της μη νομοτέλειας και κάποιοι έμειναν στην νομοτέλεια.
Η ανέλιξη πρέπει να εμφανιστεί, η εγκαθίδρυση κάθε πολιτείας για κάθε άνθρωπο όπου θα γίνει πολίτης και από τον πολίτη θα παραχθεί πολιτική, διότι οι πολίτες παράγουν πολιτική όλοι μαζί, όταν παράγουν πολιτική παράγεται πολιτισμός, σήμερα δεν παράγουμε πολιτισμό κανένας μας σε κανένα μέρος του πλανήτη.

Έτσι λοιπόν Συνέλληνές μου, στον μεγάλο αγώνα μέχρι το τέλος, τις επόμενες μέρες θα δείτε πάρα πολλά πράγματα, ειδικά από την μεριά που μας πολεμάνε κρύβοντας πάντα την αλήθεια διαστρευλώνοντας τα στοιχεία, εσείς θα είστε εκεί για να τα δείξετε.
Ο κόσμος να μάθει, ο κόσμος, ο πολίτης θα αποφασίσει, η ζωή ανήκει στους ζωντανούς και πρέπει να αφήσουμε κάτι και όταν θα έρθουμε να ξαναζήσουμε να ξέρουμε τι θα αφήσουμε, είναι η ίδια μας η ζωή η ανέλιξή μας,
όλες οι θρησκείες μιλάνε να διαχειριστούμε τον θάνατο, όλες οι κυβερνήσεις να διαχειριστούμε το χρέος.
ΕΕΕ λοιπόν εμείς μιλάμε, εμείς θα διαχειριστούμε την ζωή και τον πλούτο, γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε ως άνθρωποι της δημιουργίας.

Μεγάλη μου τιμή που μου επιτρέψατε να παρέμβω.
Είστε ΑΞΙΟΙ όλοι, θέλω να κάνετε τα μέγιστα, να μην κουραστείτε ποτέ, να ξέρετε, αν κάνετε τα μέγιστα θα έχετε υγεία άπλετη σε ένα τεράστιο αποτέλεσμα που αυτό το αποτέλεσμα θα είναι η απαρχή της καινούριας πολιτικής ζωής σας. Το αποτέλεσμα αυτό θα προσμετρήσει για το σύνολο.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους.

………………………………………
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ : Αγγελική Κοτσομύτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

………………………..

Αφήστε μια απάντηση