ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ

ΑΡΘΡΑ

Victoria Papademetriou Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Σ’ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ Ε Σ Χ Α Τ Η  Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α !!!!!!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΘΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ! ??? ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.

Αφήστε μια απάντηση