Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 9/2/2901 ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ

ΝΕΛΛΗ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Έχουμε τον Γιάννη Καλογερόπουλο από τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Είχαμε λάβει πάρα πολλά ερωτήματα και δεν μπορούσαμε να τα απαντήσουμε όλα σε εκείνη την εκπομπή. Τελικά, δύο ώρες ήταν πολύ λίγο για να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα.

ΝΕΛΛΗ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αγαπητοί μας φίλοι μας λέτε στα μηνύματα σας ότι μπερδευτήκατε με όλες αυτές τις πληροφορίες και τα τεράστια ποσά που ακούστηκαν.

Σήμερα λοιπόν όπως σας υποσχεθήκαμε θα συνεχίσουμε την ενημέρωση και μας κάνει πάλι τιμή να είναι προσκεκλημένος μας ο κ. Καλογερόπουλος και σήμερα θα προσπαθήσουμε να εκμαιεύσουμε τις πληροφορίες που θέλουμε.

Συγκεντρώσαμε τις ερωτήσεις σας και τις απορίες σας και θα τις θέσουμε στον προσκεκλημένο μας, όμως μπορείτε και εσείς, ό,τι ώρα θελήσετε σε αυτή την εκπομπή να πάρετε τηλέφωνο ή να στείλετε μήνυμα και να ρωτήσετε και εσείς προσωπικά ό,τι απορίες έχετε και εμείς θα ερωτήσουμε και είμαι βέβαιη, ότι ο κ. Καλογερόπουλος θα πάρει χρόνο για να σας απαντήσει στις απορίες ή στις ερωτήσεις σας.

Επειδή Χρήστο, από την τελευταία συνέντευξη που είχαμε την τελευταία Πέμπτη, είχαμε μια τεράστια συμμετοχή των ακροατών μας που αρκετοί από αυτούς εξέφρασαν την άποψη ότι δεν κατάλαβαν πολλά πράγματα και μπερδεύτηκαν με τα τεράστια ποσά των δισεκατομμυρίων που ακούστηκαν στην εκπομπή μας και θέλω να εξηγήσω ότι μιλήσαμε για ποσά που ανήκουν στους Έλληνες, τουλάχιστον από τρεις θεμέλιους λίθους: Την Συμφωνία του Bretton Woods, τα 600 δις δολάρια και την Τράπεζα Ανατολής.

Χρήστο, σήμερα εμείς θα προσπαθήσουμε να τα χωρίσουμε όλα αυτά και να αρχίσουμε ένα-ένα και ξεχωριστά να τα ρωτάμε στον κ. Καλογερόπουλο, ώστε να γίνουν κατανοητά από τους ακροατές μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Ακριβώς!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Σήμερα λοιπόν θα ρωτήσουμε και θα μάθουμε για την Τράπεζα Ανατολής για να ενημερωθούμε από τον κ. Καλογερόπουλο

ΧΡΗΣΤΟΣ: Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τον καλεσμένο μας. καλησπέρα κ. Καλογερόπουλε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλησπέρα σε εσάς και στους ακροατές μας.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Κ. Καλογερόπουλε σας ευχαριστούμε και σήμερα που σας έχουμε στην εκπομπή μας και την ενημέρωση των ακροατών μας.

Είχα προλογίσει και στους φίλους που μας ακούν ότι ο κόσμος που μας άκουσε μπερδεύτηκε και αναγκαστήκαμε να θέσουμε ένα-ένα τα θέματα και θα ήθελα σήμερα να μας ενημερώσετε σήμερα για την Τράπεζα Ανατολή, πότε ιδρύθηκε, από ποιούς, τι κεφάλαια είχε και από πού το είχε, για να πάρουμε μια αρχή και να μάθει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι υποχρέωση μου αυτό που γίνεται και συμμετέχω ως καλεσμένος στην εκπομπή σας για να μεταδώσω στους Έλληνες, τα αδέρφια μου, κάθε πληροφορία που αφορά τον Ελληνισμό, τα οικονομικά του Ελληνισμού, τις τεράστιες κλοπές που έχουν γίνει εις βάρος του Ελληνισμού και πώς φτάσαμε σήμερα για να μπορούμε να ξαναπάρουμε τα πάντα πίσω.

Ξεκινώντας για να ξεκαθαρίσουμε την Τράπεζα Ανατολής από την Ίδρυση της και την μετέπειτα οικονομική της πορεία θα δώσω τις αρχικές πληροφορίες που είναι η ίδρυση της Τράπεζας.

Η ίδρυση της Τράπεζας γίνεται το 1904 εδώ στην Αθήνα και η έδρα της Τράπεζας ήταν στην Σοφοκλέους στην Αθήνα εκεί που ήταν το χρηματιστήριο πριν λίγα χρόνια. Σοφοκλέους 6-8 ήταν η έδρα της Τράπεζας Ανατολής.

Την Τράπεζα Ανατολής, την ίδρυσε η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της Ελλάδος εδώ στην Ελλάδα, μ ε συνεταίρο την Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας, με έδρα το Βερολίνο.

ΝΕΛΛΗ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δηλαδή, η NATIONAL BANK FUR DEUTSCHELAND

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, η οποία όμως πτώχευσε το 1932, η γερμανική Εθνική τράπεζα. Από εκεί και πέρα, η ίδρυση έγινε το 1904 και το αρχικό της κεφάλαιο ήταν πολύ μικρό, δεν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά η ίδρυση της Τράπεζας αυτής στοχοποιήθηκε και έγινε για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο:

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ. ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Από πού ήταν αυτός ο χρυσός, ο κληρονομικός του Ελληνικού Έθνους;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Από τεράστιες ποσότητες που έχει κληροδοτήματα το Ελληνικό Έθνος, όπως και αυτά που φτάσαμε σήμερα να εμφανίσουμε το 2012, 2013 και 2014 κτλ.

Αυτό λοιπόν για να το καταλάβουμε, θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς έγινε τότε.

Ξεκινάνε λοιπόν Εθνική της Ελλάδος και Εθνική της Γερμανίας να ιδρύσουν μια Τράπεζα από κοινού. Την ονομάζουν Τράπεζα της Ανατολής. Αυτό γίνεται στοχευμένα και ολοκληρώνεται το 1904.

Όταν λέμε το 1904, δεν υπάρχει ηλεκτρισμός, δεν υπάρχει επικοινωνία και πολλά πράγματα που σήμερα θεωρούμε δεδομένα και ενδεχομένως, να μην δίνουμε σημασία. Με το που ξεκινάει η Τράπεζα Ανατολής και ιδρύεται, ανοίγει ταυτόχρονα μέσα σε ένα δίμηνο, τρίμηνο, 27-28 καταστήματα σε διάφορες χώρες του πλανήτη και στην τότε κατεχόμενη Μακεδονία, από τους Οθωμανούς ακόμα, γιατί η Μακεδονία, η Θράκη και η Ήπειρος ελευθερώθηκαν το 1912.

Με το που ξεκινάει λοιπόν η Τράπεζα και ιδρύεται και φτιάχνει ταυτόχρονα τα υποκαταστήματα, για να φτιάξεις όμως 28 καταστήματα σε διάφορες χώρες, σημαίνει ότι όλα αυτά είναι προγραμματισμένα και προσχεδιασμένα και καταλαβαίνετε πόσο απλό είναι το θέμα, αν μπούμε στο νόημα της εποχής.

Η Τράπεζα ξεκινάει λοιπόν τα 29 υποκαταστήματα σε διάφορες χώρες και περιοχές και ταυτόχρονα ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ. Προσέξτε! Σε χρυσό! Έχει τεράστια σημασία να καταλάβουμε ότι Η ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, σε μέταλλο και τέτοιες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου έκανε τρεις. Η μία ήταν το 1904, η άλλη το 1906 και η τελευταία το 1910.

Για αυτό και όσες μετοχές υπάρχουν της Τράπεζας Ανατολής, έχουν εκδοθεί σε αυτές τις ημερομηνίες στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου σε μέταλλο, σε χρυσό.

Ο χρυσός, όπως γνωρίζουμε όλοι κυκλοφορεί σε ράβδους του ενός κιλού ή σε δεκάκιλες. Αφού λοιπόν ο χρυσός είναι σε ράβδους του κιλού, όποιος ήθελε να πάει να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Ανατολής κατέθετε 1 ή 2 ή3 ή και περισσότερα κιλά σε χρυσό. Η Τράπεζα, όταν κατατίθενται ο χρυσός στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έδινε την ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΤΟΧΗ, ΒΑΡΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ.

Όταν δίνεις μια απόδειξη βάρους χρυσού σε αυτόν που σου έχει καταθέσει το ένα κιλό και η αντιστοιχία είναι σε χρυσά νομίσματα και σε συγκεκριμένα όλες οι Μετοχές είναι σε γαλλικά χρυσά φράγκα και ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Η Τράπεζα δίνει απόδειξη χρυσά νομίσματα τα οποία αναγράφονται στην Μετοχή, χρυσά γαλλικά φράγκα.

Καταθέτοντας όμως ένα κιλό χρυσό θα πρέπει να δούμε πόσα νομίσματα πρέπει να σου γράψει για να συμπληρώσει το βάρος του ενός κιλού. ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 125 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ.

Εξηγώ και το γιατί. Το κάθε χρυσό γαλλικό φράγκο είναι 8 γραμμάρια, όπως είναι και η αγγλική χρυσή λίρα.

Για να σου δώσει απόδειξη τώρα σε χρυσά νομίσματα, το κάθε νόμισμα βάρους 8 γραμμαρίων, η Τράπεζα για το ένα κιλό χρυσό που κατέθετες, έπρεπε να σου δώσει τόσα νομίσματα, όσα χρειάζονται για να συμπληρώσει το ένα κιλό βάρος από νομίσματα των 8 γραμμαρίων. Για αυτό και οι μετοχές είναι 125 γαλλικά χρυσά φράγκα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δηλαδή, αυτά τα 125 γαλλικά χρυσά φράγκα ισούται με 1 κιλό χρυσού;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς. Με 8 γραμμάρια το κάθε φράγκο επί 125 μας κάνουν 1 κιλό χρυσού. Υπάρχουν και λίγες μετοχές οι οποίες είναι 1250 φράγκα. Αυτές δόθηκαν σε αυτούς που έδωσαν δεκάκιλες πλάκες χρυσού.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Εκείνη την εποχή δηλαδή κυκλοφορούσε αυτός που είχε χρήματα με τον χρυσό, είχε πλούτο αυτός που είχε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ας το πούμε κι έτσι. Αυτή είναι η πραγματικότητα και η συντριπτική πλειοψηφία των μετοχών της Ανατολής είναι των 125 χρυσών γαλλικών φράγκων με την εγγύηση πάντα της Γαλλικής Κεντρικής Τράπεζας.

Εδώ θα δώσουμε κι άλλη μια πληροφορία και μπορεί να μην την ξέρει ο κόσμος. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΧΡΥΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Και θεωρώ ότι αυτός είναι ο λόγος που επενέβη στην Τράπεζα Ανατολής και είναι η εγγυήτρια των Μετοχών και των χρυσών γαλλικών φράγκων που αναγράφουν οι Μετοχές. Και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, ότι η εγγυήτρια του χρυσού των Μετοχών είναι η Κεντρική Γαλλική Τράπεζα και το λέω αυτό, γιατί θα την βρούμε πολλές φορές μπροστά μας μέχρι το 2017.

Άρα, ό,τι Μετοχή εκδόθηκε από τις 3 Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου σε χρυσό, από το 1904 ως 1910, ό,τι μετοχή της Τράπεζας Ανατολής εκδόθηκε, εγγυήτρια του χρυσού είναι η Γαλλική Τράπεζα κι όλες οι Μετοχές είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ. Κατανοείτε πόσο συγκεκριμένο είναι;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι. Κεντρική Τράπεζα στην Ανατολή είχε τράπεζα της Ανατολής; Τράπεζα δηλαδή μέσα στην Ανατολή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν μου λέτε Τράπεζα μέσα στην Ανατολή, προσδιορίστε μου το σημείο..

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Για παράδειγμα, στην Σμύρνη; Μικρά Ασία;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως. Και υπάρχει και σήμερα στην Άγκυρα ανοιχτό κατάστημα της Τράπεζας Ανατολής και έχουμε και φωτογραφίες.

Αυτό είναι λιγότερο, το αν σήμερα υπάρχει στην Άγκυρα. Είναι πολύ σημαντικό, αλλά πολύ λιγότερο από άλλα πράγματα που έχουν συμβεί και πρέπει ο κόσμος να τα γνωρίζει.

Η Τράπεζα της Ανατολής η οποία έκανε τεράστια μάζωξη χρυσού τότε, έκδωσε όπως φαίνεται από το Μετοχολόγιο της και τους ισολογισμούς της γύρω στις 280.000 Μετοχές.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μεγάλο ποσό τότε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: 280.000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ. Η Τράπεζα λοιπόν αποδεικνύεται από τον αριθμό των μετοχών ότι μάζεψε πάνω από 280 τόνους ή 280.000 κιλά, πάνω από αυτό το ποσό, γιατί έχει και μετοχές 10 κιλών, των 1250 χρυσών γαλλικών φράγκων. Μάζεψε αυτή λοιπόν η Τράπεζα 280 τόνους, ή 280.000 χρυσού μόνο από τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και σε όλο τον πλανήτη κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν μέχρι σήμερα Μετοχές της Τράπεζας Ανατολής.

Όταν λοιπόν μιλάμε για Μετοχή της Τράπεζας Ανατολής μιλάμε για ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ και πρέπει να το καταλάβει έτσι απλά όπως το λέω, ο κάθε άνθρωπος.

Όταν λοιπόν ο παππούς πάει και καταθέτει 1 κιλό χρυσού και πήρε ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 1 ΚΙΛΟ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΧΑΡΤΙΝΑ. ΑΡΑ, Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΡΔΗ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ Ο ΧΡΥΣΟΣ.

Πιστεύω ότι είναι απόλυτα κατανοητό έτσι απλά που το λέω!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι. Έγινε, απόλυτα κατανοητό.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πάμε τώρα να δούμε τι έγινε παρακάτω.

Αφού η Τράπεζα ξεκίνησε την λειτουργία της με 28 καταστήματα σε διάφορες χώρες και στην σημερινή Ελλάδα, την τότε κατεχόμενη Οθωμανική αυτοκρατορία ακόμα. Στην Αλβανία, στην Ρουμανία, στην Ουκρανία, στην Κριμαία, στην Οδησσό, στην Αίγυπτο, στην Αλεξάνδρεια, στον Λίβανο, στην Συρία που είναι ανοιχτή μέχρι σήμερα επίσημα..

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μάλιστα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, δεν την έκλεισε, ούτε ο πόλεμος που κάνει τώρα το ισλαμικό κράτος εναντίον του Άσαντ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ενδιαφέρον!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ.

Έκανα αυτή την ανάλυση για το Μετοχολόγιο της Τράπεζας και τις 280.000 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου σε 283.000 κιλά, γιατί είναι και μερικές δεκάκιλες, δηλαδή 280 τόνοι. Καταλαβαίνετε την ποσότητα που είχε μαζέψει η Τράπεζα;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ούτε να το φανταστούμε. Να το βάλουμε το ένα πάνω στον άλλο σαν πυραμίδα, είναι τρομερό το ποσό!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν σας πω τώρα ότι οι 280 τόνοι δεν είναι ούτε σαν μια οδοντογλυφίδα σε ένα δωμάτιο, μπροστά στον χρυσό που έδωσαν στον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ που λέγεται ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, Έλληνες ΠΡΟΔΟΤΕΣ τότε οι οποίοι τις παρέδωσαν εκατοντάδες χιλιάδες τόνους σε χρυσό να τον διαχειριστούν, τι θα πείτε;

Προσέξτε γιατί έγινε αυτό. Τον μηχανισμό τον έφτιαξαν όταν είχαν σιγουρέψει ότι είχαν εξαγοράσει τους προδότες και οι προδότες έναντι του αγοραίου που τους αγόρασαν, παρέδωσαν τον Ελληνικό κληρονομικό χρυσό να τον διαχειρίζονται οι Μογγόλοι τραπεζίτες.

ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟ: ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Την Τράπεζα της Ανατολής, την φτιάχνει η Εθνική Τράπεζα στην Αθήνα και η Εθνική Τράπεζα στην Γερμανία. Περιέργως και η μία Εθνική Τράπεζα στην Ελλάδα και η άλλη στην Γερμανία είναι του ιδίου ιδιοκτήτη.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι η οικογένεια Ρόθτσαϊλντ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Α, μάλιστα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες και των δύο τραπεζών.

Εκείνο που είναι αξιοσημείωτο όμως και πρέπει πάντα να αναφέρεται για να καταλάβουν και οι Έλληνες, όσοι θέλουν πόσοι εμπλέκονται σε αυτό το γεγονός είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, είναι η κεντρική τράπεζα της Ελλάδος τότε. Δεν υπάρχει η Τράπεζα της Ελλάδος που ξέρουμε σήμερα. Αυτή ιδρύθηκε το 1927.

Το 1904 κεντρική Τράπεζα του Βασιλείου ήταν η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος η οποία Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος όμως που ιδρύει την Τράπεζα Ανατολής, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μάλιστα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν λέμε ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ σημαίνει ότι ασκεί διοίκηση.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ: Μέχρι και σήμερα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφώς! Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να υποθέσουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Εθνικής, δεν γνωρίζει η Τράπεζα στην οποία είναι Αντιπρόεδρος τι κάνει, ποια τράπεζα ιδρύει και τι γίνεται με την θυγατρική τράπεζα που ιδρύει και έχει συμμέτοχο την Τράπεζα της Γερμανίας.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Σωστά! Κ. Καλογερόπουλε να σας κάνω μια ερώτηση εδώ. Πώς αποδεικνύεται ότι Αντιπρόεδρος είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώτον από το Καταστατικό και δεύτερον η ίδια η Εθνική το ανακοινώνει επί 170 χρόνια. Δεν είναι ότι το έβγαλα εγώ από το μυαλό μου! Πρώτον δεν είναι κρυφά. Είναι επίσημα έγγραφα και υπογεγραμμένα και από το κράτος.

Σας είπα και την προηγούμενη φορά, δεν θα πω ποτέ την γνώμη μου. Δεν αφορά κανέναν, είναι υποκειμενική. Θα σας μιλήσω με επίσημα χαρτιά και για ό,τι μπορώ να αποδείξω και θα σας διαβάζω ό, τι λένε τα επίσημα έγγραφα του κράτους. Δεν έχω δικαίωμα να πω τίποτα προσωπικό.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι, για αυτό σας ρωτάω κι εγώ, για να ενημερωθούν οι ακροατές μας ότι όλα αυτά που λέτε, έχετε τα στοιχεία και τα λέτε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, δεν θα μπορούσα να τα πω υποθετικά, αν δεν είχα όλα τα στοιχεία. Αλλά τα στοιχεία δεν τα έχω μόνο εγώ. Δεν αποτελώ παγκόσμια μυστικό ότι μόνο εγώ τα έχω. Αυτά είναι δημόσια.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πολλοί από εμάς δεν τα γνωρίζουν.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άλλο αυτό! Το ότι δεν το γνωρίζετε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Γιατί πολλά πράγματα εμείς οι άνθρωποι δεν γνωρίζουμε, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Η πληροφορία που σας δίνω είναι ότι η Τράπεζα της Ανατολής πήρε από Έλληνες προδότες το 1904 την διαχείριση πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τόνων χρυσού. Πολλοί νομίζουν πώς ό, τι επενδύσεις έκανε η Τράπεζα Ανατολής στον πλανήτη και όταν φτάσουμε να πούμε τι έχει η Τράπεζα Ανατολής, μερικοί δεν θα πιστεύουν τι ακούνε, γιατί και η χώρα στην οποία βρισκόσαστε είναι θυγατρική της Ανατολής.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Η Γερμανία, φίλοι μου!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε δηλαδή ότι κάποιοι σφετερίστηκαν την διαχείριση της Τράπεζας Ανατολής και από εκεί και πέρα χάθηκε ο έλεγχος της. Δεν σφετερίστηκαν απλώς.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στοχευμένα ίδρυσαν την Τράπεζα Ανατολής για να διαχειριστούν τον Ελληνικό πλούτο που τους παρέδωσαν οι προδότες.

Εάν έβαζαν μέσα στα υπάρχοντα συστήματά τους, τα διατραπεζικά και κρατικά, όπως τα είχαν τότε, τον πλούτο αυτόν που ήταν πάρα πολύ μεγάλος, θα είχαν πρόβλημα πώς να τον εμφανίσουν και πώς να τον διαχειριστούν μέσα από τα υπάρχοντα μαγαζιά τους, τράπεζες.

ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΟΠΟΤΕ, ΟΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΧΡΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Εδώ θέλω να διακόψω να κάνω άλλη μια ερώτηση, μήπως και αυτό είναι κάποια αιτία, ή μία αιτία για την Μικρασιατική καταστροφή;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι αιτία. Είναι ο στόχος η Μικρασιατική Καταστροφή και η δολοφονία πάνω από 4,5 εκατομμύρια Ελλήνων στην Μ. Ασία μέχρι τον Λίβανο και την Κριμαία.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σύμβουλος και αυτοί που επέμεναν να γίνει αυτή η σφαγή ήταν ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών εκείνης της εποχής που έδωσε εντολή στους Τούρκους να γίνει αυτή η σφαγή κι αυτή η καταστροφή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν δούμε αναλυτικά τα πράγματα και εξιστορήσουμε τι έχει γίνει τότε, θα δούμε ότι δεν είναι μόνο ο Γερμανός που έδωσε εντολή.

Τον μεγαλύτερο ρόλο εναντίον των Ελλήνων τον έχουν παίξει και οι χαζαρογερμανοί, αλλά και οι άγγλοι και οι γάλλοι.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Αυτός χαζαροεβραίος ήταν!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλοι χάζαροι είναι! Μην μπερδεύεστε που καλύπτονται με υποτιθέμενες εθνότητες σήμερα ή κράτη ή χώρες, που λέμε τον έναν άγγλο, τον άλλον γάλλο ή γερμανό.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Είμαστε με τον κ. Γιάννη Καλογερόπουλο από τον Πολιτικό Φορέα Ε.ΣΥ που μας δίνει πάρα πολλές πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είχαμε μείνει στην δολοφονία πολλών εκατομμυρίων Ελλήνων, στην Μ. Ασία, Ιωνία και στις γύρω περιοχές που ξεκίνησαν με την μορφή εθνικών εκκαθαρίσεων. Όσοι γνωρίζουν τα ιστορικά στοιχεία, δύσκολα μπορούν να συσχετίσουν την υπόθεση της Τράπεζας Ανατολής ήταν η υπεύθυνη για όλες αυτές τις δολοφονίες και όλες αυτές τις γενοκτονίες.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μόνο αν το γνωρίσεις, κάνεις αυτόν τον συνειρμό.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν ανοίξουμε όμως τα οικονομικά στοιχεία που μπορούμε να έχουμε στην διάθεση μας, εκείνης της εποχής, θα δούμε συγκεκριμένες κινήσεις που έχουν γίνει και πώς πρέπει σταδιακά να έρθει ο κύκλος που να κρυφτεί η Τράπεζα Ανατολής, όπως κατάφεραν και το ολοκλήρωσαν μετά από 20 χρόνια επίσημης λειτουργίας.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγινε μετά την 3η ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ της Τράπεζας Ανατολής.

Η Τράπεζα Ανατολής ιδρύει την FEDERAL RESERVE BANK την τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Η Τράπεζα Ανατολής την ιδρύει;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτή που βλέπετε εσείς μεγάλη και τρανή Τράπεζα, αυτό το Τραπεζάκι που το λένε FEDERAL RESERVE BANK ιδρύθηκε από την Τράπεζα Ανατολής με τον κληρονομικό Ελληνικό χρυσό.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτό δεν το ξέραμε. Αυτό είναι πολύ σοβαρό που μας λέτε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό έγινε το 1913. Στην Μητροπολιτική Ελλάδα και στα Βαλκάνια που δεν έχει πάρει χαμπάρι κανένας τίποτα, γιατί έχουν ξεκινήσει τους Βαλκανικούς αγώνες, πόλεμο. Κατάφεραν οι Έλληνες να απελευθερώσουν την Μακεδονία, την Θράκη και την Ήπειρο. Ποτάμια αίματος!

Κανείς δεν βλέπει τι γίνεται με το τραπεζικό σύστημα. Να θυμίσουμε τότε ότι δεν υπάρχει ίντερνετ, δεν υπάρχει τηλεόραση, δεν υπάρχει τηλέφωνο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος εποικοινωνίας εκτός από περιστέρια, άλογα και μουλάρια.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Κι ο κόσμος είναι απληροφόρητος. Αλλά και σήμερα που υπάρχει το ίντερνετ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πώς να φτάσει η πληροφορία στους ανθρώπους, όταν ειδικά κρύβεται στοχευμένα;

Στην συνέχεια μπαίνουμε και στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο με τα γνωστά αποτελέσματα.

Αναγκάζουν την Ελλάδα, τάζοντας της να μπει και στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και την αφήνουν εκτεθειμένη και την στρατιωτική βοήθεια και τους εξοπλισμούς που της έδωσαν, της τα χρέωσαν ως δάνειο.

Ενώ της έδωσαν υποτίθεται δωρεάν εξοπλισμό για να μπει στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο.Στην συνέχεια, με την λήξη του πολέμου, παρόλο που ηττήθηκε η Γερμανία και η συμφωνία ήταν με τους συμμάχους ότι για να μπει στον πόλεμο θα της δώσουν δωρεάν εξοπλισμό και αν ηττηθεί Γερμανία όλα καλά, θα της έδιναν και χρήματα και χαμηλότοκα δάνεια , τελικά κατάφεραν να χρεώσουν την Ελλάδα τότε και να χρεώσουν και τον εξοπλισμό αν και ηττήθηκε η Γερμανία στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Οι καλοί μας σύμμαχοι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπράβο! Προσέξτε όμως τι γίνεται ταυτόχρονα, γιατί έχει σημασία που το πηγαίνει έτσι, εξιστορώντας και παράλληλα και τα υπόλοιπα γεγονότα που έγιναν.

Το 1917-18 που λήγει ο πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει γίνει και η επανάσταση των Μπολσεβίκων και έχει γίνει Σοβιετική Ένωση. Σωστά;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχει ξεκινήσει η Γενοκτονία των Ελλήνων σε διάφορα σημεία της ιωνίας και της Μ. Ασίας από το 1906-8 με την μεγάλη Γενοκτονία και το κυνήγι των Ελλήνων του Πόντου, αλλά και σε άλλα σημεία, ανεξάρτητα, αν ιστορικά έχουν κρύψει κάποια σημεία και πόσες γενοκτονίες έχουν κάνει.

Φτάνουμε στο 1917 που γίνεται η Επανάσταση των Μπολσεβίκων. Μιλάμε για σκληρό κομμουνισμό ο Λένιν. Δεν μπορούσες να πας ούτε από γειτονιά σε γειτονιά στην ίδια πόλη, πόσο μάλλον από χωριό σε χωριό…

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Κι αυτός χαζάρος ήταν;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Χαζαρότατος χάζαρος! Αλλά το σημαντικότερο ακόμα είναι για να καταλάβουμε αυτό, ότι δεν μπορείς να πας ούτε από χωριό σε χωριό μετά την Επανάσταση των Μπολσεβίκων και την εγκαθίδρυση του Κομμουνιστικού καθεστώτος στην Ρωσία.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Απολυταρχικό καθεστώς!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Αυτά γίνονται το 1917.

Όλως περιέργως μετά το 1918-19 που γίνονται τα γεγονότα της αποβίβασης του Ελληνικού Στρατού στην Μ. Ασία, μετά την Συνθήκη των Σεβρών, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ!

Έχει μεγάλη σημασία αυτό, για να καταλάβετε πώς ξεκινάει το στήσιμο στοχευμένα του ξεκληρίσματος του Ελληνισμού.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δηλαδή, της παγίδας! Το λες και ανατριχιάζω!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σου πω κάτι πολύ απλό. Για να κερδίσεις ή να χάσεις ένα πόλεμο, τι πρέπει να γίνει;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άμα δεν έχεις στρατό …

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, για να κερδίσεις ή να χάσεις σε ένα πόλεμο, τι πρέπει να γίνει; Πόλεμος πρέπει να γίνει. Αν δεν γίνει πόλεμος πώς θα κερδίσεις ή θα χάσεις έναν πόλεμο.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Σωστά.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι δίνουν με μια πολύ φαινομενικά καλή συνθήκη αυτονομία στους Έλληνες της Μ. Ασίας, Ιωνίας, αλλά δεν τους δίνουν το δικαίωμα να κάνουν το δικό τους στρατό. Και ζητούν από την κυβέρνηση των Αθηνών να τους στείλει ως στρατό, χωροφύλακες. Κι έτσι πηγαίνει ο ελληνικός στρατός, γιατί δεν υπάρχει καμία μάχη καταγεγραμμένη ιστορικά. Δεν έκανε πολεμική απόβαση, όταν ο Ελληνικός στρατός πήγε απέναντι στην Μ. Ασία. Περίπατο πήγαν!

Στην συνέχεια ξέρουμε τα γεγονότα που ξεκίνησε με την επίθεση του Ελληνικού Στρατού να φτάσουν στην Άγκυρα. Από την άλλη μεριά όμως τώρα, πρέπει να ψάξουμε να δούμε οι «στρατιώτες», ουσιαστικά μισθοφόροι του Μουσταφά Κεμάλ, ποιοι είναι;

Έχουμε ακούσει ότι ήταν Τσέτες! Έτσι τους έλεγαν οι παλιότεροι. Ουσιαστικώς είναι Τσετσένοι.

Το περίεργο της ιστορίας είναι πως όταν έγινε το σοβιετικό σύστημα και δεν μπορείς να πας από χωριό σε χωριό, πώς από την Τσετσενία η οποία είναι ανατολικότερα της Ρωσίας και της Μόσχας, έρχονται στην Μ. Ασία να ενσωματωθούν ως μισθοφόροι στον στρατό του Μουσταφά Κεμάλ;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μόνο με ένα πάρα πολύ ωραίο σχέδιο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δείτε πόσο στοχευμένο ήταν όλο αυτό γιατί από την μια μεριά τους κάνουν την Συνθήκη των Σεβρών τους δίνουν αυτονομία, αλλά από την άλλη δεν επιτρέπουν τους Έλληνες των παραλίων να κάνουν στρατό και από την άλλη ζητάνε από την Αθήνα στρατό ως χωροφύλακες. Και ο Λένιν στέλνει Τσετσένους να κάνουν τους μισθοφόρους του Κεμάλ.

Έλα όμως που έχει αποδειχθεί ότι τον Κεμάλ τον χρηματοδότησαν οι Σοβιετικοί, τουλάχιστον 5 εκατομμύρια χρυσά ρούβλια.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Όταν λέτε «Σοβιετικοί», ποιοι εννοείτε; Ο Λένιν;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Λένιν δεν ήταν τότε;

Το ζητούμενο όμως είναι για να κατανοηθούν μερικά πράγματα ότι πρώτα ιδρύεται η Τράπεζα Ανατολής, στην συνέχεια ιδρύεται η FEDERAL και στην συνέχεια, ο Λένιν πηγαίνει απέναντι από την Αμερική και γυρίζει να κάνει τον αρχηγό της επανάστασης, χρηματοδοτημένος από τους Αμερικανο-εβραίους να πάει στην Ρωσία τότε και να ολοκληρωθεί επιτυχώς η Επανάσταση των Μπολσεβίκων το 1914.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άλλη σφαγή εκεί!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλα αυτά απαιτούν χρήματα. Για να καταλάβουμε τι έχει γίνει, ακόμα και τους πολέμους, πρέπει να δούμε την διαδρομή του χρήματος, να δούμε την διαδρομή των πληρωμών, να δούμε ποιος πουλάει τα όπλα και ποιος τα πληρώνει και με τι λεφτά. Που τα βρίσκει;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Και ποιος πληρώνει και τους μισθοφόρους.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Ο Λένιν λοιπόν φαίνεται ότι έχει χρηματοδοτήσει τον Κεμάλ, του έχει στείλει και στρατιώτες μισθοφόρους, τους Τσετσένους και ο Κεμάλ ξεκινάει την αντεπίθεση με ιταλικά όπλα που έχει πληρώσει στους Ιταλούς με χρυσά ρούβλια.

Και εκεί θα πρέπει να δούμε και κάποια άλλα ελληνικά χρήματα που βρίσκονται στον Τσάρο, ως Καταπίστευμα στην Ρωσία και όταν οι Μπολσεβίκοι σκοτώνουν τον Τσάρο και παίρνουν την ηγεσία της Ρωσίας και κάνουν την Σοβιετική Ένωση τι έχει γίνει με τα ελληνικά κληρονομικά πάλι σε χρυσό κεφάλαια, από τα οποία, πριν 100 χρόνια, είχε πάρει λίγα και ο Καποδίστριας και φτιάχνει την Εθνική χρηματιστική, την Τράπεζα των Ελλήνων.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Είναι μια τεράστια συνωμοσία δηλαδή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς. Αν το εξελίξουμε τώρα λιγάκι θα δούμε αυτό που γίνεται στην Μ. Ασία, έχουμε την μεγάλη αντεπίθεση του Κεμάλ με τους Τσετσένους και μια τεράστια σφαγή των Ελληνικών πληθυσμών.

Οι Έλληνες τώρα από την άλλη μεριά, επειδή ήταν πολύ ανεπτυγμένο το Ελληνικό στοιχείο, στην Μ. Ασία, Ιωνία, όπως και στην Κριμαία, στην Οδησσό, στην Μέση Ανατολή, στην Αίγυπτο, στον Λίβανο και παντού, για να σώσουν τις περιουσίες τους, τους έχουν ρίξει το μπαλάκι, κι επειδή η Τράπεζα Ανατολής έχει έδρα στην Αθήνα και την θεωρούν Ελληνική Τράπεζα , οπότε οι Έλληνες της Μ. Ασίας μεταφέρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στην Τράπεζα Ανατολής για να σώσουν!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μάλιστα κι έτσι έδεσε το γλυκό.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επειδή θα ακούσουν πολλοί Έλληνες αυτή την εκπομπή, οι οποίοι έχουν καταγωγή από την Μ. Ασία. Προσέξτε όλοι ένα πράγμα:

Οι Ελληνικές περιουσίες που σήμερα βρίσκονται στην εταιρεία στην Μ. Ασία που σήμερα παριστάνει το κράτος Τουρκία, μεταφέρθηκαν στην Τράπεζα Ανατολής και στην συνέχεια μέχρι σήμερα τις διαχειρίζεται η Εθνική Τράπεζα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Στην Ελλάδα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια! Δεν έχει χαθεί τίποτα! Και μέχρι πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Εθνική Τράπεζα που κάλυψε την υπόθεση της Ανατολής, στον Ισολογισμό της με κωδικό μέχρι το 1938-39, έβαζε την περιουσία των Ελλήνων που είχε μεταφερθεί από την Τράπεζα Ανατολής και στην συνέχεια, την έκλεψε η Εθνική Τράπεζα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δηλαδή, ο Ρόθτσαϊλντ!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στον Ισολογισμό της επίσημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αν μιλήσουμε τώρα για την Μ Ασία και τον Ελληνισμό της Μ. Ασίας ήταν πολύ πιο αναπτυγμένος και οικονομικά και πολιτιστικά και πολιτισμικά και πνευματικά από τον Ελληνισμό της ενδοχώρας, της μητρόπολης, του Βασιλείου.

Αν το δούμε και σε οικονομικά στοιχεία, θα δούμε ότι υπήρχαν με το ζόρι γύρω στις 400-450 εργοστάσια βιοτεχνίες στην μητροπολιτική Ελλάδα, ενώ στην Μ. Ασία μιλάμε για πάνω από 5000 εργοστάσια και ελληνικές βιοτεχνίες.

Άρα, η ευμάρεια του Ελληνισμού της Μ. Ασίας ήταν τρομερά μεγάλη. Σκεφτείτε με όλη αυτή την λαίλαπα που ερχόταν και την πολεμική εμπλοκή και στην συνέχεια την αντεπίθεση του Κεμάλ, ήταν σχεδιασμένα και πληρωμένα όλα αυτά και στοχευμένα να εξολοθρέψουν τον Ελληνισμό. Δηλαδή, ήταν διπλό το κτύπημα και διπλό το κέρδος για τους χαζάρους. Ήταν για το κλέψιμο του πλούτου, αλλά προ πάντων η δολοφονία 4,5 εκατομμυρίων Ελλήνων

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Γενοκτονία!

Γ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Δείτε όμως και κάτι άλλο εξίσου σοβαρό και πρέπει όλα αυτά να τα λέμε γιατί δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι. Η Τράπεζα της Ανατολής είναι τεράστιο θέμα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Είναι η ίδια μας η ιστορία που πολλοί από εμάς δεν την γνωρίζουν

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς και θα σας πω και δύο γεγονότα παράλληλα.

Υπάρχει κάτι που περιέργως δεν το γνωρίζουν ούτε οι στρατιωτικοί των τριών όπλων στην σημερινή Ελλάδα.

Το 1908 έγινε μια Ναυμαχία στα Δαρδανέλλια. Από κάτω ο ελληνικός στόλος, από πάνω ο ρώσικος και στην μέση ο τούρκικος.

Τον διέλυσαν τον τουρκικό στόλο και ο τουρκικός στόλος έχει παραδοθεί από το 1908 ες αεί στους Έλληνες, στον ελληνικό στόλο.

Από τότε όλα τα καράβια μέχρι σήμερα της Τουρκίας –και το λέω δημόσια για να το παρακολουθήσετε όλοι- η σημαία τους είναι υπίστια. Είναι δηλαδή μια θέση κάτω. Δεν είναι τέρμα πάνω στον ιστό. Αφήνει χώρα για μια σημαία ακόμα, γιατί έχουν παραδοθεί για πάντα.

Για αυτό για ό,τι έγινε από τότε και μετά, δεν υπάρχει τουρκικό πολεμικό καράβι που παρενόχλησε ή να μπήκε σε εμπλοκή μέχρι σήμερα και ακόμα και στην Κύπρο το 1974, με τον Ελληνικό στόλο.

Ό,τι επεισόδια γίνονται, τα στήνουν οι πολιτικοί μεταξύ τους; Καμιά ακταιωρό του λιμενικού τα κάνει! Πραγματικά, τουρκικό καράβι ή υποβρύχιο δεν έχει ακουμπήσει ποτέ ελληνικό από το 1908 και μετά.

Το δεύτερο γεγονός που θα σας πω και έχει γίνει και επίσημο ερώτημα στο Υπουργείο Αμύνης το 1994 με εξώδικη ερώτηση, δηλαδή εξωδίκως κατατεθειμένη ερώτηση, αλλά ποτέ δεν πήραμε απάντηση.

Έγινε και δεύτερη εξώδικη ερώτηση το 1996 και ποτέ δεν πήραμε απάντηση. Ποιο ήταν το ερώτημα;

Η Ελλάδα, τον Σεπτέμβρη του 1922 που έγινε και η καταστροφή της Σμύρνης είχε 6 θωρηκτά. Ήταν ηγέτιδα δύναμη της ανατολής Μεσογείου στο ναυτικό.

Ας λένε ό,τι θέλουν οι άλλοι. 6 θωρηκτά η Ελλάδα και η Τουρκία κανένα! Προσέξτε πόσο σημαντικό είναι αυτό!

Το 1922 που γινόταν η σφαγή στην Σμύρνη, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πού βρίσκονταν;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Αυτή την ερώτηση κάναμε στο Υπουργείο Αμύνης και την έχουμε στείλει δύο φορές εξωδίκως.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Και δεν πήραμε απάντηση.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα την είχατε δημόσια την απάντηση. Δυστυχώς! Άρα, είναι συνεργοί στην δολοφονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας. Ας μην τους ψάχνουμε μόνο στην Ευρώπη. Μπορούμε να τους ψάξουμε και στην Αθήνα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Κι αυτό θα κάνουμε κ. Καλογερόπουλε, γιατί είναι καιρός να τα πούμε έξω από τα δόντια. Είναι καιρός να μάθουμε εμείς Έλληνες πληροφορίες που μας είναι κρυμμένες και δεν θέλουν να μάθουμε γιατί άμα μάθουμε θα ξέρουμε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πολύ σοβαρό το ότι η Ελλάδα και δεν είναι επειδή το λέω εγώ, το γνωρίζουν όλοι όσοι γνωρίζουν ιστορία και ειδικά του πολεμικού ναυτικού, ότι είχαμε 6 θωρηκτά τότε. Να σας θυμίσω και το «Αβέρωφ» που το ξέρουμε όλοι;

ΧΡΗΣΤΟΣ: Το οποίο ήταν ο φόβος και ο τρόμος τότε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Πού βρισκόταν τον Σεπτέμβρη του 1922 που γινόταν ό,τι γινόταν στην Σμύρνη, έσφαζαν τους Έλληνες και στο λιμάνι της Σμύρνης ήταν μόνο αγγλικά και γαλλικά πολεμικά πλοία.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Θα πήραν την εντολή να μην πάνε.

Γ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιος να έδωσε τέτοια Εντολη;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ποιος να έδωσε; Εφόσον δεν ενημερώνουν στις ερωτήσεις που έγιναν, εξωδίκως κιόλας, άρα, η σιωπή μου προς απάντηση σου. Άρα, κάτι υπάρχει και δεν θέλουν να το φανερώσουν.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχει απόδειξη μέσα στις βασιλικές διαταγές και στα ΦΕΚ του Βασιλείου της Ελλάδος.

Υπάρχει μια επίσημη διαταγή, βασιλικό διάταγμα που πέρασε σε ΦΕΚ, ένα μήνα πριν την καταστροφή της Σμύρνης, ότι δεν δέχονται κανέναν από την Μ. Ασία στην Ελλάδα, αν δεν έχει βίζα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Έλληνες από την Μ. Ασία;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΖΑ.

Για σκεφτείτε το λίγο. Ο άλλος κυνηγημένος, τον σφάζουν, αν κατορθώσει και επιζήσει, για να έρθει στην Ελλάδα, πρέπει να έχει βίζα ε;

Τα πράγματα είναι ολοφάνερα ότι ήταν όλα συμφωνημένα, στοχευμένα από τους χαζάρους γιατί και οι βασιλείς που το παίζουν Έλληνες στην Ελλάδα είναι μόνο Χάζαροι και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό!

Στην Ελλάδα από το 1832 και μετά, δεν κυβέρνησε κανένας Έλληνας ούτε για ένα τέταρτο της ώρας μέχρι σήμερα.

Και είμαι απόλυτος! Ας μιλάνε ελληνικά, ας έχουν ελληνικά ονόματα, ας λένε ό, τι θέλουν! Την Ελλάδα, δεν την κυβέρνησε κανένας Έλληνας.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Γι αυτό και τα χάλια μας έφτασαν εδώ που έφτασαν!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Η Τράπεζα Ανατολής υπήρχε κάποτε και τώρα δεν υπάρχει. Αυτό ξέρουν οι περισσότεροι άνθρωποι, εκτός αν είναι γνώστες.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχει και σήμερα και είναι ανοιχτή και απλά έχουν αλλάξει το όνομα. Έχουν αλλάξει πολλές φορές το όνομα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μάλιστα, αλλά δεν έχει σημασία να αλλάξουν το όνομα… Για να γίνει αποπροσανατολισμός.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και να χαθούν για πολύ κόσμο τα επίσημα στοιχεία και να μην ακούγεται το όνομα.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Είναι η μόνη Τράπεζα που είχε εκατοντάδες χιλιάδες τόνους χρυσού.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Και εμείς μέχρι σήμερα είχαμε την εντύπωση ότι η μεγαλύτερη τράπεζα είναι η federal.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, είναι το μαγαζάκι της Ανατολής, είναι θυγατρική της Τράπεζας Ανατολής.

Αν ανοίξετε δηλαδή εσείς έναν δεύτερο θυγατρικό σταθμό του δικού σου, που έχετε αυτή την στιγμή και βάλετε εμένα να τον λειτουργώ, σημαίνει ότι εγώ είμαι ο μεγάλος;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ή έπαυσα εγώ να υπάρχω;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Πάμε τώρα να δούμε όμως πώς ολοκληρώνεται μετά την καταστροφή το σχέδιο που έχουν εξελίξει και σχεδιάσει από την αρχή.

Μα, θα μου πεις, για μια Τράπεζα έκαναν τόσους πολέμους; Είτε θέλουμε να το καταλάβουμε, είτε όχι, ναι!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μα, έχει τεράστιο πλούτο αυτή η Τράπεζα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η Τράπεζα είναι ο διαχειριστής. Ο μηχανισμός διαχείρισης. Το πραγματικό γεγονός που έχουν στοχεύσει είναι, αφού παίρνουν τον ελληνικό κληρονομικό χρυσό που είναι εκατοντάδες, χιλιάδες τόνοι, μπορούν να επενδύσουν και να φτιάξουν ό,τι θέλουν πάνω στον πλανήτη γη. Άρα, πρέπει να φέρουν τον κόσμο σε μια μεγάλη δυσκολία και να γίνουν και πιστευτοί.

Οπότε, δημιουργούν τις συνθήκες πολέμων το 1922-23-24 και στην συνέχεια δημιουργούν την πτώχευση του πλανήτη, η οποία ξεκινάει το 1929 στην Αμερική και ολοκληρώνεται με την Ελλάδα, που πτωχεύει τελευταία τον Μάρτη του 1933.

Όταν ξέρεις ακριβώς πώς το παίζουν το έργο, το βλέπεις απλά σε επανάληψη. Ό, τι ζούμε σήμερα, τα μνημόνια, η πτώχευση της Ελλάδος, φτωχοποίηση του κόσμου κι όλα αυτά…

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Όταν έχεις όλα αυτά τα στοιχεία, βλέπεις και την σημερινή γενοκτονία που γίνεται που είναι επανάληψη του έργου.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: …είναι ακριβώς η επανάληψη του 1930-31-33.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μόνο που δεν πέφτουν βόμβες. Αυτή είναι η διαφορά μας. Πέφτουν οικονομικές βόμβες.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μόνο αυτό δεν έχει γίνει ακόμα! Ακόμα! Γιατί και το 1933 που πτωχεύσαμε 7 χρόνια μ ετά έπεσαν οι βόμβες.

Και το μνημόνιο το μεγάλο από την Πτώχευση του 1933 το κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβρη το 1936. Είδατε πόσο ωραία το έχουν κρύψει;

Κανείς δεν έχει καταλάβει σήμερα, το τότε. Γιατί; Πέρασαν τρεις γενιές. Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Μας έχουν συνέχεια στην παραπλάνηση και στην απασχόληση και δεν ψάξαμε για αυτά τα στοιχεία.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μα, τα παιδιά δεν διδάσκονται πια αυτά τα πράγματα

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για δείτε πόσο απλά είναι τα πράγματα. Το 1930 ξεκινάει η πτώχευση της Αμερικής, το 1931- 32 πτωχεύει όλη η Ευρώπη από την Πορτογαλία μέχρι την Γερμανία, την Αγγλία, την Γαλλία, τελευταία πτωχεύει για 50 εκατομμύρια δολάρια το 1933 τον Απρίλη η Ελλάδα, με τον Βενιζέλο πάλι και στην συνέχεια, αφού πτωχεύουν όλοι, ο μεγάλος στρατηγικός επενδυτής με τον τεράστιο σε πλούτο και σε βάρος χρυσό που επενδύει, δημιουργεί εταιρείες που παριστάνουν και αντικαταστατούν τα κράτη.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δηλαδή, εννοείτε, ότι τα κράτη της Ευρώπης δεν είναι κράτη;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς. Κανένα. Είναι όλα ιδιωτικές εταιρείες, είναι όλα, θυγατρικές εταιρείες της Ανατολής του Ελληνικού Κληρονομικού Χρυσού, όπου κι αν έχει και με όποιον μπροστινό και να έχει επενδυθεί. Μπορεί να φαίνεται η federal, ή η Τράπεζα της Γαλλίας, είτε της Αγγλίας…

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Εμείς εδώ στην Γερμανία είχαμε την εντύπωση ότι μόνο η Γερμανία είναι ιδιωτική εταιρεία.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Την εντύπωση είχατε!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι, μόνο η Γερμανία, και αυτό λόγω τότε με τον Χίτλερ…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καταλαβαίνω τι λέτε!

ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΧΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ 1932-33 ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δηλαδή, δεν υπάρχει κράτος-έθνος, υπάρχουν εταιρείες…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μόνο και είμαι πολύ συγκεκριμένος. Σε κάποιους μπορεί να ακούγεται βαρύ, το καταλαβαίνω…

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Είναι, είναι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μετά το 1922 την Μικρασιατική καταστροφή, αρχίζουν το κρύψιμο της Τράπεζας Ανατολής με αποκορύφωμα το 1925-26-27 και το 27 έγινε η ίδρυση ενός νέου διαχειριστή στην Ελλάδα που το ονομάζουν ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Έχει σημασία! Για να απεγκλωβιστεί η Εθνική, να παίξει το παιχνίδι με την Τράπεζα Ανατολής.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δηλαδή, πρώτα με την ονομασία Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και μετά ως Τράπεζα της Ελλάδος.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπράβο! Είναι θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος η Τράπεζα της Ελλάδος που ιδρύεται το 1927. Είναι παιδί της Εθνικής Τράπεζας, δηλαδή παιδί του Αρχιεπίσκοπου, για να καταλάβουμε τι έχει γίνει και στην οποία μεταφέρει όλα τα προνόμια.

Πρώτον, να είναι αφορολόγητη, δεύτερον, να μην μπορεί κανένας στην Ελλάδα να ελέγξει την Τράπεζα της Ελλάδος.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μάλιστα, δηλαδή, ό, τι θέλουμε, κάνουμε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Οπότε, όλα δικά της!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλα αυτά τα προνόμια τα μεταφέρει και στην θυγατρική της που την ιδρύει το 1927.,

Προσέχετε τώρα πόσο ωραία γίνονται τα πράγματα;

Υπάρχει μια ιδιωτική τράπεζα που παριστάνει την Κεντρική τράπεζα του βασιλείου, δημιουργεί μια άλλη κεντρική τράπεζα που τις μεταφέρει όλα αυτά τα προνόμια και το αφορολόγητο και το ανεξέλεγκτο.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Καλά πάμε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, είμαστε σε καλό δρόμο…

Αν δούμε παρακάτω τι γίνεται, θα καταλάβουμε τώρα γιατί αλλάζουν διαχειριστικούς μηχανισμούς.

Στήνουν την Τράπεζα της Ελλάδος και προχωράει η Τράπεζα της Ελλάδος να φαίνεται ότι εκδίδει την δραχμή, η Τράπεζα της Ανατολής, αρχίζει να φαίνεται ότι κρύβεται μέσα στην Ελλάδα, ενώ λειτουργεί. Φτάνουμε σε έναν υποτιθέμενο αδιέξοδο το 1931 με 1932. Η Εθνική να θέλει να κάνει εκκαθάριση στην Τράπεζα της Ανατολής, για να την απορροφήσει.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Είχε η Εθνική το χρήμα για να μπορέσει να απορροφήσει ένα μεγαθήριο;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ούτε τα χρήματα είχε, ούτε τον τρόπο. Έτσι το παρουσίασαν! Δηλαδή είναι σαν να λέμε ότι το περίπτερο, πάει να αγοράσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Δεν γίνεται. Η Εθνική είναι το περιπτεράκι. Το οικοδομικό τετράγωνο με το τεράστιο πλούτο, είναι η Τράπεζα Ανατολής. Πώς θα αγοράσει το περίπτερο, την Τράπεζα Ανατολής; Έτσι λοιπόν δεν τους βγαίνει.

Ενώ έχουν δώσει εντολή για εκκαθάριση – και είναι πολύ σημαντικό αυτό και θέλω να σταθούμε γιατί είναι και πολύ σημαντικό το νομικό κομμάτι αυτής της υπόθεσης- ενώ δίνουν εντολή για εκκαθάριση, αυτή η εκκαθάριση δεν έγινε ποτέ.

ΆΡΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Βέβαια, και εξηγήστε τι σημαίνει εκκαθάριση.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εκκαθάριση σημαίνει ότι πάμε στην Τράπεζα που κάνει την εκκαθάριση, παίρνουμε όλα τα περιουσιακά στοιχεία, τα μοιράζουμε στους μετόχους, υπογράφουν όλοι και κλείνει.

Το ζητούμενο είναι ότι νομικά δεν μπορούσαν να φτάσουν στην εκκαθάριση για ένα λόγο.

Δεν μπορούσαν να μαζέψουν πάνω το 50% +1 απαρτία στις Γενικές Συνελεύσεις, οπότε δεν μπορούσε να παρθεί πραγματική απόφαση για εκκαθάριση. Οπότε είναι ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ.

Εντωμεταξύ τώρα, για να σας συνδέσω και με την σημερινή ιστορία για να δείτε πόσο παλιό είναι το πράγμα, θυμόσαστε μήπως μία παλιά λογοτέχνιδα η οποία είναι και Ελληνίδα, έτσι την λένε, με το όνομα Πηνελόπη Δέλτα;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι; Έχουμε ακούσει αλλά εξηγείστε μας!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχετε ακούσει όλοι για την Πηνελόπη Δέλτα. Η Πηνελόπη Δέλτα, λέγεται Δέλτα; Και γιατί την λένε έτσι; Είναι ψευδώνυμο. Η Πηνελόπη Δέλτα είναι κόρη του Μπενάκη, ο οποίος είναι δηλωμένος εβραίος!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μάλιστα, εδώ θα κάνω μια παρένθεση, το όνομα Μπενάκης δεν ήταν αυτός που έκλεισε φυλακή τον Κολοκοτρώνη;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, αυτός ήταν ένας εβραίος από την Αγγλία… ο οποίος δεν λεγόταν Μπενάκης. Θα θυμηθώ το όνομα του. Για να συνεχίσω αυτό που έλεγα.

Η Πηνελόπη είναι κόρη του Μπενάκη, πώς ονομάζεται Δέλτα. Όλως συμπτωματικά η Πηνελόπη ξέρετε ότι είναι η γιαγιά του Σαμαρά, του προηγούμενου Πρωθυπουργού.

Προσέξτε να δείτε πώς ταιριάζουν τα πράγματα για να καταλάβουμε ποιες οικογένειες μας έχουν αλλάξει τα φώτα τόσα χρόνια!

Η Πηνελόπη Δέλτα, λέγεται Δέλτα από τον άντρα της κι ο άντρας της είναι αυτός που έδωσε την εντολή για την εκκαθάριση της Τράπεζας Ανατολής που δεν έγινε ποτέ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πώς λεγόταν το όνομα του;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δέλτας Στέφανος! Η γυναίκα του είναι η Πηνελόπη, η κόρη του Μπενάκη, η γιαγιά του Σαμαρά.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Είναι το τρίτο παιδί του Εμ. Μπενάκη. Τώρα αυτό ακριβώς ερεύνησα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Εγώ σας είπα ότι δεν θα σας πω τίποτα εφ’ εαυτού και από το μυαλό μου. Μόνο με στοιχεία.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μπενάκη έχει καμία σχέση το όνομα αυτό με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με την Πρόεδρο της Βουλής! Στην Ορκωμοσία του Προέδρου Παπούλια που του έλεγε ότι θα μας πάρει και θα μας σηκώσει στην Ελλάδα χάριν της Δημοκρατίας. Είναι το ίδιο σόι!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι, το ίδιο σόι! Άρα σόι πάει το βασίλειο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ίδια η οικογένεια!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Λέει κιόλας εδώ πέρα, η γιαγιά του Αντώνη Σαμαρά. (η Πηνελόπη Δέλτα)

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Να, λοιπόν μερικά πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, όπως δεν λέει ποιος ήταν ο παππούς! Δηλαδή, αυτή είναι η γιαγιά, ο άντρας της δεν είναι ο παππούς;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Α, είδατε λοιπόν πώς ταιριάζουν τα πράγματα.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Τώρα, αγαπητοί μου ακροατές δεν το ερεύνησα σε κάποια μυστική σελίδα .

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ένας δημιουργεί το πρόβλημα τότε, ο άλλος το συνεχίζει σήμερα.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Ναι, και ήθελα να πω για τους ακροατές, δεν το ερεύνησα σε κάποια μυστική σελίδα, είναι μια σελίδα που λέγεται Βικιπαίδεια, που δεν γράφει πάντα τις αλήθειες, αλλά όταν γράφει βιογραφίες…

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δεν μπορεί να γράφει ψεύτικα γενεαλογικά στοιχεία.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Προσέξτε τώρα! Δίνει εντολή για εκκαθάριση, εκκαθάριση, δεν μπορεί να γίνει, οπότε φτάνουν σε αδιέξοδο. Και προσέξτε τι έχει κάνει Νόμο το κράτος τότε, για να δείτε πόσο αλήθεια είναι όλα αυτά που έχει κάνει ο Αρτέμης Σώρρας και που λέει. Γιατί δεν τα λέει. Πάει με το γράμμα του νόμου.

Το 1932 αφού δεν μπορούν να κάνουν εκκαθάριση, βγαίνει ένας Νόμος του κράτους που λέει: «Από 1-1-1933 ανοίγεται αλληλόχρεος λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και κατατίθεται μέσα το χρυσό των Μετοχών και τοκίζεται με 7% το χρόνο».

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πόσο ήταν αυτό το ποσό; Μήπως το γνωρίζουμε;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά που δείχνουν οι ισολογισμοί της Τράπεζας και εγώ έχω δει αρκετούς ισολογισμούς, είναι γύρω στα 860 εκατομμύρια χρυσά γαλλικά φράγκα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Τεράστιο ποσό!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΛΕΝΕ ΓΙΑ 860 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΦΡΑΓΚΑ.

Και βάσει του Νόμου του 1932 κατατίθενται στην Εθνική Τράπεζα στον αλληλόχρεο λογαριασμό που δημιουργήθηκε και τοκίζονται με 7%.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Τρομερό!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν αυτό το συλλάβει καλά το μυαλό μας, ότι κάνει το κράτος Νόμο… αυτό γίνεται το 1932, γιατί έχουν κάνει πτώχευση σε όλη την Ευρώπη, αλλά μένει τελευταία η Ελλάδα, γιατί δεν έχουν λύσει το θέμα της Ανατολής.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Κι έτσι πρέπει να αλλάξουν τον Μανωλιό, να βάλει τα ρούχα αλλιώς.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι, οπότε κάνουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ να μπει ο χρυσός των μετοχών σε αλληλόχρεο λογαριασμό στην Εθνική και να τοκίζεται με 7%.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ! Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό. Ο Νόμος δεν μιλάει για χαρτονόμισμα, για δραχμές, και το λέω αυτό για αυτούς που θα αμφισβητήσουν με ελαφριά την καρδιά γιατί δεν καταλάβανε τι λέω!

Ο ΝΟΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ.

Άρα, δεν βάλαμε χαρτονόμισμα και στον πόλεμο με τον πληθωρισμό που έγινε μετά από 10 χρόνια, χάθηκε!

Μιλάει για τον χρυσό ο νόμος του 1932. 1-1-1933 κατατίθεται ο χρυσός στην Εθνική Τράπεζα σε αλληλόχρεο λογαριασμό και τοκίζεται μέχρι σήμερα με 7%

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Κι ο Έλληνας πεινάει.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και ο εγγυητής ποιος είναι είπαμε; Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Θα ψάξουμε να την βρούμε κι αυτή σε λίγο σήμερα. Έχει σημασία, γιατί ο εγγυητής είναι αυτός που πληρώνει.

Έτσι λοιπόν 1-2-1933 κατατίθεται στον αλληλόχρεο λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος σε ΧΡΥΣΟ κι όχι σε χαρτονομίσματα και τοκίζεται μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να τοκίζεται με 7%. Αυτός είναι Νόμος του κράτους, δεν είναι του Σώρρα, ή του Καλογερόπουλου ή της Νέλλης. Είναι Νόμος του κράτους και έχει βγει σε ΦΕΚ το 1932. Γιατί βγήκε όμως αυτός ο Νόμος; Γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν την εκκαθάριση. Έχει τεράστια σημασία να το καταλάβουμε.

Αφού μένει ανοιχτή η Τράπεζα και δεν μπορούν να κάνουν την εκκαθάριση και πρέπει να την κρύψουν, βάζουν το κράτος να κάνει Νόμο να πάει το χρυσό στην Εθνική να τοκίζεται με 7% με την εγγύηση του γαλλικού κράτους, της Κεντρικής Γαλλικής τράπεζας.

Τώρα πρέπει να καταλάβουμε πώς βρίσκεται μπλεγμένη πάντα η Κεντρική Γαλλική Τράπεζα γιατί την βρίσκουμε συνέχεια μπροστά μας μέχρι σήμερα μέχρι το 2017 και μακάρι να είχαμε 10 ώρες να το αναλύαμε για να δείτε ακριβώς πώς γίνεται μέχρι την Ανεξάρτητη Αρχή που έφτιαξαν σήμερα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Παρεμπιπτόντως αυτή η περίφημη γαλλική κεντρική τράπεζα μήπως είναι το ΔΝΤ;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι! Είναι ακόμα χειρότερα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Τι είναι;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και εσείς νομίζετε ότι εκδίδει το ευρώ που κάνει κουμάντο στην Ευρώπη, λες και 700 εκατομμύρια ευρωπαίοι είναι τόσο … μαλάκες… να το πω έτσι, που λες και δεν μπορούσαν να φτιάξουν μια καινούργια τράπεζα, αλλά η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα λοιπόν είναι η πρώην γαλλική κεντρική τράπεζα που εγγυείται τον χρυσό της Τράπεζας Ανατολής. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιος πρέπει να σου πληρώσει το χρυσό των Μετοχών; Η κεντρική γαλλική τράπεζα. Ποια είναι σήμερα η κεντρική γαλλική τράπεζα; Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Μα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έβαλε την Ελλάδα σε μνημόνιο γιατί τάχα μου της έδωσε δανεικά. Πού τα βρήκε και της έδωσε δανεικά; Είχε; Γιατί δεν μας λένε το πόθεν έσχες της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας;

Δηλαδή, τον Σώρρα μόλις δάνεισε τα λεφτά όλοι ρωτούσαν πού τα βρήκε; Εκείνοι που μας έβαλαν σε μνημόνια, γιατί δεν ρωτάνε που τα βρήκανε;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτή είναι πολύ σωστή ερώτηση!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είδατε, άμα κάνεις αθώες παιδικές ερωτήσεις είναι καλύτερα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Γιατί βρίσκεις και απλές απαντήσεις.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Θα είσαι χαζός να μην καταλάβεις τι πλεκτάνη είναι αυτή που έχουν στήσει.

Γ,. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα με τον Νόμο του 1932, από το 1933 τα λεφτά είναι στην Εθνική με εγγύηση της Κεντρικής Γαλλικής και τοκίζονται με 7% αλλά είναι σε χρυσό κι όχι σε χαρτονομίσματα. Το τι έγινε μετά;

Μετά από 3 μήνες πτωχεύει η Ελλάδα. Την έβαλε σε μνημόνιο μέσα στον μαρασμό της τότε εποχής, ο Μεταξάς που έρχεται το οποίο μνημόνιο του Μεταξά λέγεται «ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER».

Έχετε ακούσει για την ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER»;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Έχουμε ακούσει, αλλά λίγα γνωρίζουμε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι το τότε μνημόνιο. Δηλαδή, με την Σύμβαση Cooper που την επανεπικυρώνουν μέσα στην Βουλή,παραμονές που ήταν να μπουν οι Ιταλοί και οι Γερμανοί στην Ελλάδα, το 1940.

Παραδίδουν όλη την Ελλάδα, τις πρώτες ύλες, τα βαμβάκια, τα μέταλλα, το νερό, τα ποτάμια, την ενέργεια, την δυνατότητα να παράξεις ενέργεια από τα ποτάμια σε 10 offshore του Ροκφέλερ με έδρα το Ντελαγουέαρ. Αυτά τα λέει το ελληνικό ΦΕΚ. Δεν είναι δικά μου.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άρα, η Ελλάδα δεν έγινε τώρα..

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Προτεκτοράτο; Από το 1832 είναι προτεκτοράτο. Απλά κάθε φορά φαίνεται ότι αλλάζει διαχειριστή-αφεντικό. Γιατί αυτοί που πήραν από την αρχή την Ελλάδα, μεταμορφώνονται με καινούργιες εταιρείες.

Σήμερα δηλαδή η Γαλλική Κεντρική Τράπεζα έγινε Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα και όλως περιέργως λέγεται και ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, το τελευταίο μόρφωμα που παρέδωσαν όλη την Ελλάδα και όλες τις εισπράξεις της Ελλάδας.

Δηλαδή, ότι εισπράττει το θεωρητικά ελληνικό κράτος, φόρους, τελωνεία, δασμούς, τέλη, τα πάντα από 1η Ιανουαρίου του 2017 τα εισπράττει ένα ΦΑΝΤΑΣΜΑ. Σε αυτόν τον πλανήτη ή είσαι φυσική οντότητα, ή είσαι Νομική προσωπικότητα (Εταιρεία).

ΑΥΤΌ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΫΛΟ!!! Πώς να σας το πω;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άρα, το παιχνίδι κατά της Ελλάδας συνεχίζεται. Θα κάνουμε ένα μουσικό διάλειμμα για να αναρωτηθούμε γιατί αυτό το μένος σε αυτή την μικρή την γεωγραφικά χώρα. Γιατί έχει αυτόν τον πλούτο; Αφού τον πήραμε. Πήραν τον πλούτο, πήραν τα πάντα! Γιατί συνεχίζουν;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Διαφωνώ κάθετα για τον χαρακτηρισμό για την χώρα. Δεν είναι μικρή χώρα η Ελλάδα. Η σημερινή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εταιρεία, τα γεωγραφικά της σύνορα κι όχι τα εθνικά, είναι αυτά που βλέπετε στον χάρτη. Τα εθνικά σύνορα του Ελληνισμού τελειώνουν στην Ιαπωνία.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτά που μαθαίνουμε σήμερα είναι συγκλονιστικά και συνταρακτικά. Ειλικρινά κι εγώ δεν τα γνώριζα. Ούτε τα μάθαμε από την ιστορία μας, ούτε κάποιος μας τα είπε. Δεν έχουμε καθόλου γνώση για το τι συμβαίνει και τι συνέβη και βγάζουμε το συμπέρασμα ότι πολύ –πολύ έντεχνα δημιούργησαν και παγίδεψαν τον Ελληνισμό και τον πλούτο.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Εγώ αποφάσισα να μην λέω πολλά γιατί αν καθίσουμε να αναλύσουμε το κάθε τι δεν θα μας φτάσει καθόλου η ώρα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Εγώ λέω πάντα ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το θέμα είναι όταν ο νοικοκύρης έχει πιάσει τον κλέφτη να του έχει πάρει όλα τα πράγματα από το σπίτι και τα έχει φορτώσει σε ένα φορτηγό. Τι κάνει; Κάθεται και παζαρεύει ή τα παίρνει;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Τα παίρνει βέβαια.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό πάμε να κάνουμε και εμείς σήμερα. Πάμε να πάρουμε ό, τι μας έχουν πάρει.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτό πώς μπορούμε να το κάνουμε;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν έχεις τις αποδείξεις και ξέρεις ότι είναι δικά σου.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτή η κατάσταση που υπάρχει τώρα…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πολύ απλό. Αφού είναι δικό σου, βλέπεις ποιος τα έχει σήμερα. Δεν κάνεις κάτι παράνομο. Ζητάς τα δικά σου πίσω.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτό το βλέπω, αλλά βλέπω ότι αυτοί είναι και πολύ ισχυροί, γιατί αυτοί έχουν το χρήμα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι ισχυροί. Προσέξτε. Εκεί κάνουμε το λάθος στην εκτίμηση μας. όλοι, μα όλοι δηλώνουν διαχειριστές. Σας είπα πριν, το Νόμο του 1932 που υποχρεώνει να κατατεθεί ο χρυσός της Ανατολής στην Εθνική, σε αλληλόχρεο λογαριασμό και να τοκίζεται με 7%. Σωστά;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Προσέξτε και απευθύνομαι στην λογική όλων όσων μας ακούνε. Για να υποχρεώνεις μια τράπεζα την Εθνική επί τω προκειμένω να σου δίνει 7% τόκο σε χρυσό, πώς την υποχρεώνεις;

Άρα, για να σου δίνει 7% απόδοση εσένα, τον χρόνο, σημαίνει ότι της δίνεις το δικαίωμα να διαχειριστεί τον πλούτο που κατατίθεται. Δεν της το δίνεις για φύλαξη, δεν το πας στο Παρακαταθηκών και Δανείων που απλά το φυλάει και δεν του δίνει τόκο.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άρα, δεν είναι ο ιδιοκτήτης.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για να υποχρεώσεις ένα διαχειριστικό πιστωτικό ίδρυμα να σου δώσει τόκο για τον πλούτο που του το καταθέτεις, με Νόμο του κράτους, σημαίνει ότι του δίνεις επίσημα το δικαίωμα να το διαχειριστεί. Να παράξει πλούτο και σου δώσει και εσένα ένα μέρος από αυτό. Αυτό δεν σημαίνει;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Λογικά, αυτό σημαίνει. Είναι σαν να πηγαίνω εγώ σε μια Τράπεζα και να καταθέτω 1000 ευρώ και μου υπόσχεται η Τράπεζα ότι θα μου δίνει 7%.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Εδώ μιλάμε για χρυσό όμως. Δεν μιλάμε για χαρτονόμισμα. Η Εθνική Τράπεζα ποτέ δεν αρνήθηκε ότι είναι ο διαχειριστής αυτού του λογαριασμού που άνοιξε και μπήκε ο χρυσός μέσα και τον χρησιμοποιεί για να βγάλει καινούργιο πλούτο, οπότε σου δίνει και εσένα 7%. Δεν αρνήθηκε ποτέ ότι είναι ο διαχειριστής κι ο οποίος σε έχει κλέψει λέγοντας ότι έκλεισε η Τράπεζα. Δεν μπορεί να αρνηθεί τον λογαριασμό, γιατί είναι με Νόμο του κράτους που της δίνει και το δικαίωμα διαχείρισης.

ΆΡΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Η Εθνική Τράπεζα είναι διαχειρίστρια.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα, η Εθνική Τράπεζα δεν είναι ιδιοκτήτης. Άρα, ο ιδιοκτήτης είναι άλλος. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Κατά την γνώμη μου, πιστεύω οι μέτοχοι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς, όποιος έχει Μετοχή στα χέρια του είναι και ο ιδιοκτήτης ενός τμήματος από τον χρυσό που μπήκε στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας.

ΆΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Υπάρχουν Μέτοχοι σήμερα που έχουν Μετοχές της Τράπεζας Ανατολής;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως! Απλά δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι σήμερα οι περισσότεροι, αν θέλεις, την διαδικασία. Σας λέω όμως μετά μεγάλης βεβαιότητας και μπορώ να το αποδείξω, ήδη προχθές ο Αρτέμης Σώρρας έδειξε Μετοχή της Τράπεζας Ανατολής του 1956 –αν δεν κάνω λάθος την ημερομηνία- μπήκε και σφραγίστηκε από τον Κυβερνητικό Επόπτη στο χρηματιστήριο Αθηνών.

ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΗ;;

Πώς γίνεται αυτό;

Δηλαδή, τα ίδια τους τα χαρτιά, αν το θέλετε, πιστοποιούν το λόγο του αληθές!

Φτάνουμε τώρα το 1987 μεγάλος αρχηγός κόμματος να βάζει, όχι μία, αλλά δύο Μετοχές Ανατολής στο χρηματιστήριο των Αθηνών και να τις ρευστοποιεί!

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ 1987, ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙ!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δικές του; Προσωπικές του;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για να τις βάζει ο ίδιος! Δεν με ενδιαφέρει πού τις βρήκε! Δεν μας ενδιαφέρει το δικό του πόθεν έσχες!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ποιος ήταν όμως αυτό το 1987;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ DEUTSCHEBANK.

Ποιος έστειλε την νύφη του να κάνει την αντιπρόεδρο στην DEUTSCHEBANK;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δεν το γνωρίζω!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μάθετε το! Είναι αίνιγμα. Σας το αφήνω για την επόμενη φορά.

Ν., ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ωραία!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άμα πάμε τώρα ένα βηματάκι παρακάτω για να δούμε πώς φτάσαμε στο σήμερα για να λέμε την αξία της Μετοχής, γιατί δεν την λέμε εμείς.

Εγώ μέχρι τώρα, σας έκανα μια εξιστόρηση της δολοφονίας εκατομμυρίων Ελλήνων για να κρυφτεί η υπόθεση της Ανατολής και ο κλεμμένος χρυσός.

Εάν πάμε τώρα στα νεότερα χρόνια, αφού σας δώσω και μια πληροφορία ακόμα ότι ο Μεταξάς αναλαμβάνει το 1936 και αμέσως, ο χρυσός των Μετοχών που είχε μπεις τον αλληλόχρεο λογαριασμό, μεταφέρεται στην Γερμανία. 860 εκατομμύρια χρυσά γαλλικά φράγκα έχουν μεταφερθεί περίπου το 1937 στην Γερμανία του Χίτλερ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άρα όλος ο πλανήτης κινείται με τον χρυσό της Ανατολής!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Μα, τι σας είπα. Ό,τι βλέπετε στον πλανήτη όπου και να το βλέπετε, Ιαπωνία, Ινδία, Ηνωμένες Πολιτείες, δεν πειράζει, Ανατολή είναι, με δικά σου λεφτά έχει επενδυθεί. Με δικά σου λεφτά φτιάχτηκε ό,τι βλέπεις γύρω σου σε όλον τον πλανήτη.

Εξακολουθώ να λέω ότι η Εθνική δηλώνει βάσει Νόμου διαχειριστής, αφού τα διαχειρίζεται για να παράγει πλούτο και να δίνει 7% τόκο στον λογαριασμό, μπορεί να τα μετέφερε για να τα επενδύσει στην Γερμανία. Να τα επενδύσει στις τράπεζες του Χίτλερ, αφού της δώσαμε το δικαίωμα με νόμο του κράτους.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι, όμως σε καμιά περίπτωση να επενδυθεί στην Ελλάδα. Οπουδήποτε αλλού, αλλά όχι στην Ελλάδα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σωστά το παρατηρείτε αυτό. Όμως πάντα δεν είναι ο ιδιοκτήτης. Στους ιδιοκτήτες δίνει 7% και τα καταθέτει στον λογαριασμό σε χρυσό.

Φτάνουμε τώρα στα νεότερα χρόνια από το 2008 και μετά, που χωρίς να το ξέρει κανένας, ο Αρτέμης Σώρρας ξεκινάει να αναδείξει το θέμα της Τράπεζας Ανατολής με νομικούς τρόπους.

Έχει παραλάβει όλο το αρχείο επίσημα σφραγισμένο από την ίδια την Εθνική. Στον μόνο άνθρωπο που έδωσε στον πλανήτη η Εθνική τράπεζα, σφραγισμένο από την ίδια Εθνική κι όχι παράνομα, κλεμμένο όλο το αρχείο της Τράπεζας Ανατολής.

Άρα, ο Αρτέμης ο Σώρρας δεν είναι τυχαίος!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Με ποια ιδιότητα το πήρε;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό, πρέπει να καλέσετε τον ίδιο τον Αρτέμη τον Σώρρα να μιλήσει αυτός για τον εαυτό του κι όχι εγώ για αυτόν. Δεν έχω το δικαίωμα να λέω τα πάντα εγώ για τον Αρτέμη Σώρρα. Εγώ θα σας πω τα επίσημα του κράτους, τα θεωρημένα από την Βουλή έγγραφα…

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Για ποια χρονολογία μ ιλάμε;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για το 2008.

Ο Αρτέμης Σώρρας λοιπόν κάνει συγκεκριμένες νομικές κινήσεις για να εμφανίσει το θέμα της Τράπεζας Ανατολής και η αξία της Μετοχής, γιατί απώτερος σκοπός δεν είναι μόνο η αξία της Μετοχής, αλλά να δούμε ποιος έκλεψε τον χρυσό, ποιος εγγυάται τον χρυσό της Ανατολής, -είπαμε η Γαλλική κεντρική Τράπεζα- ποια είναι η Κεντρική Γαλλική τράπεζα;

Είναι αυτή που σου στήνει την πτώχευση της Ελλάδος και τα μνημόνια, το οποίο σου το έχουν κάνει έντεχνα από τις συμβάσεις που έχεις κάνει από το 1997-99 για να μπεις τάχα μου στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το είδες ότι το ευρώ στην Γερμανία, λέει την λέξη «ευρώ», στα ελληνικά;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι, το είδα! Το λέει!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα δεν είπα κάτι ψέματα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Όχι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κι όσοι μας ακούν στην Ευρώπη και έχουν ευρώ και συναλλάσσονται, το βλέπουν που είναι ελληνικά, με ύψιλον και ωμέγα, δεν υπάρχει άλλη γλώσσα που να έχει ωμέγα. Σωστά;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Σωστότατα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Αρτέμης ο Σώρρας λοιπόν κάνει τις νομικές κινήσεις που πρέπει και κάνει κάτι πολύ έξυπνο μαζί με όλα τα άλλα.

Δημιουργεί δύο οργανισμούς που σκοπό έχουν το Κοινό όφελος, Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί που εργάζονται για το κοινό όφελος κι όχι για το προσωπικό του και κάνει δωρεά στον κάθε Οργανισμό από 4 Μετοχές της Τράπεζας Ανατολής.

Οι Μετοχές όμως της Τράπεζας Ανατολής που είναι στα χέρια του Αρτέμη Σώρρα έχουν μια πολύ συγκεκριμένη επισφράγιση, επικύρωση και αναγνώριση από την ίδια την Γαλλία μέσω της πρεσβείας των Αθηνών.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΠΡΩΤΟΝ, ΓΝΗΣΙΕΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΤΡΙΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ.

Άρα, δηλώνεται και το επικυρώνει η πρεσβεία ότι είναι ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΕΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ. Αυτό το επικυρώνει το ίδιο το Γαλλικό κράτος, η ίδια η πρεσβεία.

Κοιτάξτε πόσο απλά είναι τα πράγματα!

Στην συνέχεια λοιπόν κάνει δωρεά 4 Μετοχές από τις επικυρωμένες από το γαλλικό κράτος, στον έναν οργανισμό κι άλλες 4 Μετοχές στον άλλον οργανισμό.

Γιατί;

Αφού είχε πάρει την επίσημη επικύρωση από την πρεσβεία, φέρνει τώρα το Ελληνικό κράτος να φορολογήσει την δωρεά, όπως είναι και η Ελληνική και Παγκόσμια νομοθεσία.

Οπότε, για να φορολογήσει την δωρεά το ελληνικό κράτος, δεν πρέπει πρώτα να βγάλει την αξία της; Δεν βγήκε στο Σύνταγμα να φωνάζει ότι «η μετοχή μου κάνει 10-20 δις».

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Σωστά. Μ ια παρέμβαση μόνο. Αυτοί οι δύο Μη κερδοσκοπικοί Οργανισμοί είχαν έδρα στην Ελλάδα;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Οπότε, έπρεπε να φορολογηθούν στην Ελλάδα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως ναι και η δωρεά γίνεται επίσημα μέσω της Γ’ Δ.Ο.Υ Πατρών, γιατί ο Αρτέμης ο Σώρρας είναι γέννημα, θρέμα Πατρινός, δεν είναι ομογενής, δεν είναι Καναδός, δεν είναι Ελληνο-αμερικανός. Είναι Πατρινός και κάνει την δωρεά μέσω της Γ’ Δ.Ο.Υ της Πάτρας που εκεί ανήκει.

Έρχεται λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών και η Εφορία επίσημα, να φορολογήσουν την δωρεά, αλλά για να το κάνουν αυτό, πρέπει πρώτα να κάνουν έλεγχο και να αποτιμήσουν την αξία. Την αποτίμηση της δωρεάς δεν μπορεί να την κάνει ο Σώρρας. Αυτό είναι πολύ σοβαρό να το καταλάβουμε. Το κράτος θα την κάνει!

Πας να πουλήσεις το σπίτι σου και πριν φτάσεις στο συμβολαιογράφο να κάνεις το συμβόλαιο, βγάζει η εφορία την αξία, πληρώνεις τους φόρους για την αξία που σου βγάζει η εφορία και μετά, ολοκληρώνεται το συμβόλαιο. Σωστά;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Σωστότατα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα, εσύ που πουλάς, βγάζεις την αξία και τους φόρους ή η εφορία;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Η Εφορία.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι τόσο απλό να το καταλάβουμε. Άρα, όταν θέλεις να δεις ένα περιουσιακό σου στοιχείο πόσο κάνει, βάζεις το ίδιο το κράτος για να το φορολογήσει, για να το κάνει πρέπει να βγάλει την αξία.

Έτσι λοιπόν έρχεται το ίδιο το κράτος φορολογώντας τις 8 Μετοχές της δωρεάς για να αποτιμήσει την αξία της κάθε Μετοχής.

Επειδή τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και μιλάμε για τεράστιες αξίες, το θέμα φτάνει στην Βουλή και γίνεται Κοινοβουλευτικός έλεγχος το 2011.

Η ίδια η Βουλή το 2011 με Κοινοβουλευτικό έλεγχο, βεβαιώνει ότι οι Μετοχές είναι γνήσιες, είναι νόμιμα στα χέρια του Αρτέμη Σώρρα που κάνει την δωρεά κι ότι η σημερινή τους αξία σε χρυσό-προσέξτε τι λέει η Βουλή και το έχουμε εγγράφως- όχι σε δολάρια, ή ευρώ, ή γουάν ή ό,τι άλλο νόμισμα, αλλά η σημερινή τους αξία σε χρυσό μετατρέψιμο σε ευρώ είναι 678 δισεκατομμύρια ευρώ η μία.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2011 ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ 678 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

Αυτό το λέει η Βουλή, οπότε η δωρεά επειδή είναι σε Κοινωφελείς Οργανισμούς κι όχι κερδοσκοπικούς, αλλά από ΜΗ Κερδοσκοπικούς ο φόρος Δωρεάς είναι 0,5%.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ, ΛΕΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 5,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟ ΜΕ 0,5%, ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟ 27 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.

Αυτά τα λέει ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος! Στην συνέχεια το Υπουργείο Οικονομικών και η Δ.Ο.Υ του επιδίδει την φορολογία και έχουμε βγάλει δημόσια τα έγγραφα που συνολικά ο φόρος είναι 27 δις.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Να κάνω εδώ μια ερώτηση αυτοί οι δύο Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί που έβαλε ο Αρτέμης Σώρρας αυτές τις Μετοχές, για ποιον λόγο ιδρύθηκαν.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο λόγος ιδρύσεως τους και το λένε και τα καταστατικά τους που δεν είναι κρυφά, είναι το ξεχρέωμα του Δημόσιου, αλλά και του ιδιωτικού χρέους της Ελλάδας, όπως και ο λογιστικός έλεγχος και για όλα αυτά έχουν γίνει στην Ελλάδα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άρα εδώ προσφέρονται 8 Μετοχές σε 2 Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ:

Αν το δούμε ιστορικά όμως, χρονολογικά κάτι έχει γίνει όταν η ίδια η βουλή βεβαιώνει η ίδια με Κοινοβουλευτικό έλεγχο ότι η δωρεά είναι 5,5 τρισεκατομμύρια για να ξεχρεωθεί η Ελλάδα, γιατί γνωρίζουν για ποιο λόγο γίνεται η δωρεά. Για να ξεχρεωθεί η Ελλάδα έγινε η Δωρεά και το ξέρουν. Έχει σημασία αυτό.

ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Και αφήνουν την Ελλάδα να μπει στα μνημόνια!:

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Προσέξτε! Από πού θα τα πάρουν τα χρήματα. Από δύο μέρη: Ή από την Εθνική που τα έχει στον λογαριασμό και βάζει 7% τον χρόνο τόκο ή από την κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας, η οποία Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας έχει αλλάξει όνομα και λέγεται Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα που είναι ο δανειστής της Ελλάδος, γιατί το 2010 είχε γίνει το πρώτο μνημόνιο.

Η φορολόγηση έγινε τέλος του 2011.

Το 2012 κέρδισε κι ένα ακόμα δικαστήριο ο Αρτέμης Σώρρας που λέει ξεκάθαρα ο δικαστής κι η απόφαση είναι δημόσια, αν θέλετε να την δείτε, είναι γύρω στις 27 σελίδες..

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι, εγώ την έχω δει.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: …ότι οι Μετοχές έχουν μετατραπεί σε ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΥΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ.

Προσέξτε, είναι πολύ σημαντικό. Το λέει ο δικαστής αυτό. Η κάθε Μετοχή είναι ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ κι όπου την εμφανίσεις, πληρώνεσαι με χρυσό. Το τονίζω αυτό.

ΆΡΑ, ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΥΣΟ.

Η Κυβέρνηση δεν τις ακουμπάει, αλλά προχωράει να κάνει δεύτερο Μνημόνιο. Τότε είχαμε τον Παπαδήμο και την ώρα που γίνονται αυτά, είναι πρωθυπουργός.

Αν δείτε πότε γίνονται όλα αυτά κι ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος και πότε απαντάει επίσημα η Βουλή κι ο Υπουργός Οικονομικών ο Σαχινίδης σε βουλευτή που κάνει ερώτηση μέσα στην Βουλή, ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Αλλά το τομάρι αυτό πριν έρθει να γίνει Πρωθυπουργός χωρίς εκλογές, είναι Υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής τράπεζας, ο προδότης, ο χάζαρος! Παραιτείται από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα που εκδίδει το ευρώ και έχει σκοτώσει την Ελλάδα…

ΧΡΗΣΤΟΣ: Αυτό ήθελα κι εγώ τώρα να ρωτήσω. κ. Καλογερόπουλε… ακριβώς!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί είναι υποδιοικητής της Τράπεζας στο πρώτο μνημόνιο και έρχεται και παριστάνει τον Πρωθυπουργό.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Αυτή την στιγμή μιλάμε για εθνική προδοσία. Έτσι δεν είναι;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αναρωτηθείτε, ποιος αναγκάζει τον Παπαδήμο να παραιτηθεί από Υποδιοικητή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, να έρθει την ώρα που ο Σώρρας κάνει την δωρεά, να κάνει τον Πρωθυπουργό στην Ελλάδα.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Έχει κατατεθεί κάποια Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σε όλους!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Και γιατί δεν προχωράει;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν ξέρω, ρωτείστε την Γ. εισαγγελέα του Άρειου Πάγου που κυνηγάει τους Έλληνες, αντί για τους προδότες.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Ναι, εδώ πέρα είναι μεγάλο θέμα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πολύ μεγάλο το θέμα και εγώ μιλάω επώνυμα. Και σας λέω: ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Τόσο σοβαρά μιλάω και εγώ!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Ναι, γιατί τώρα μιλάμε για Εσχάτη Προδοσία.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι σημαντικό και κάτι ακόμα. Αφού η Κυβέρνηση και ο Παπαδήμος δεν παίρνουν τα λεφτά και μπαίνουν στο δεύτερο μνημόνιο, ο Αρτέμης Σώρρας κάνει και μια επόμενη κίνηση.

ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, τις πιστοποιημένες από την Γαλλική πρεσβεία και τις φορολογημένες με Κοινοβουλευτικό έλεγχο μέσα από την Βουλή και η ίδια η Βουλή λέει ότι είναι έγκυρες και τις φορολογεί ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Τον ξέρετε τον Αντιπρόεδρο της Εθνικής;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιος είναι;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτού του μασκαρά ο Σώρρας την κάνει δωρεά την Μετοχή.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Την δέχεται;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, την γυρίζει πίσω με απόφαση της Ιεράς Συνόδου.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πώς να την δεχτεί; Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: …που πουλάει αντιπροσωπεία Θεού. Σας είπα, δύο αντιπροσωπείες δεν δίνουν εγγυήσεις σε αυτόν τον πλανήτη. Η Ελληνική Βουλή που το παίζει Εθνική Αντιπροσωπεία και η Εκκλησία. Οι δύο αντιπροσωπείες που δεν δίνουν εγγύηση.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτά που ακούμε είναι πάρα πάρα πολύ σοβαρά.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, γιατί μου κάνατε ένα ερώτημα στο διάλειμμα, ποιος ο λόγος ο κάθε πολίτης Έλληνας που μας ακούει να ταυτιστεί με την Ελλήνων Συνέλευσις.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ναι, αυτό το ερώτημα το έστειλαν οι ακροατές μας

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλά έκαναν και το έστειλαν. Σωστά ρωτάνε. Αν καταλάβουν, αφού είναι Έλληνες, τι λέω τόση ώρα, δεν χρειάζεται να απαντήσω τώρα εγώ.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Βρήκα και ποιος είναι Αντιπρόεδρος της Deutschebank που είχαμε πει πιο μπροστά. Είναι η Μαρέβα Γκραμπόφτσκι Μητσοτάκη.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποια είναι αυτή;; Για πες μου τι πληροφορίες βρήκες!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Ναι, η Αντιπρόεδρος της Deutschebank η Μητσοτάκη.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έλα! Δεν το πιστεύω. « Τι με λες;» που λέει κι ένας φίλος μου από την Κοζάνη.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Γιατί το είχαμε πει πιο μπροστά και δεν μας λέγατε ποιος είναι..

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και είναι η νύφη του Μητσοτάκη; Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μάλιστα, να κι ακόμα ένα νέο…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τι δουλειά κάνει; Και τι είπες ότι είναι η γυναίκα του Μητσοτάκη;

ΧΡΗΣΤΟΣ: Είναι αντιπρόεδρος της Deutschebank.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εκεί που είναι Πρόεδρος ο Άκερμαν που σκοτώνει τους Έλληνες.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Ακριβώς.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Χρειάζεται να μιλήσω εγώ παραπάνω;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ε, όχι βέβαια.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Δηλαδή, έχουμε την σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι Αντιπρόεδρος της Deutschebank κι ο Σύζυγος της θέλει να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Δηλαδή, ποια συμφέροντα θα παιχτούν; Είναι η κοινή λογική.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σας κάνω ένα απλό ερώτημα που έχει τεράστια έννοια και απευθύνομαι σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που μας ακούει και θα μας ακούσει.

Δεν είχαν άλλους μεγάλους Οικονομολόγους σε όλον τον πλανήτη για να βάλουν Αντιπρόεδρο της Deutschebank και έβαλαν την γυναίκα του Κυριάκου; Ή είναι τόσο μεγάλο κεφάλι; Ή είναι στρατηγικά ο επενδυτής η οικογένεια Μητσοτάκη στην Ευρώπη, με τον δικό σου πλούτο Έλληνα;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μάλιστα, συγκοινωνούντα δοχεία..

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι απλά συγκοινωνούντα δοχεία. Μείνετε στο ερώτημα έτσι όπως το κάνω.

ΜΗΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ;

ΤΌΣΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ;

Προσέξτε, δεν μιλάμε για τμηματάρχη. Μιλάμε για Αντιπρόεδρο και είναι εκτελεστικός ο αντιπρόεδρος. Ή κάνω λάθος;

ΧΡΗΣΤΟΣ: Όχι σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι, είναι το ίδιο με τον Αρχιεπίσκοπο στην Ελλάδα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ακριβώς! Κόβει και ράβει.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Παιδιά, δεν είναι η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε με το πάνω κεφάλι;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά όλα αυτά που μας είπατε…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι μπράβο, γιατί και στην Deutschebank πήγαν το 1936 τα 860 εκατομμύρια χρυσά γαλλικά φράγκα. Στο ίδιο μαγαζί περιέργως. Για συσχετίστε τα αυτά.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Εγώ θα ήθελα τώρα να απαντήσουμε κάποιες ερωτήσεις, στο τέλος της εκπομπής για τους ακροατές.

Κάποιος μας είπε: «Τι είναι αυτό που θα με ωθήσει εμένα ως Έλληνα να ταυτιστώ με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και να συνδρομώ και εγώ ως απλός Έλλην;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Δεν θέλουμε πλέον να αποφασίζει κάποιος άλλος για εμάς!

Εμείς οι ίδιοι λοιπόν οι Έλληνες μέσα από κάθε Δήμο που ζούμε, (όχι εγώ ο Καλογερόπουλος που ζω στο Ναύπλιο και μάλιστα έξω από το Ναύπλιο στον Δήμο Μιδέας), στον κάθε Δήμο που ζούμε, εμείς οι Έλληνες ιδρύουμε την δική μας ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, για το Κοινό Όφελος δηλαδή κι έρχονται σιγά-σιγά όλοι οι Δημότες και γίνονται μέλη.

Είναι όλων μας η αστική εταιρεία.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Κι αυτή είναι η λύση που προτείνετε;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ.

Επειδή είναι κοινά περιουσιακά στοιχεία, δεν είναι ενός. Δεν είναι προσωπικό το θέμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Επειδή φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής μας…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επέτρεψε μου να πω αυτό.. αυτή είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σε κάθε Δήμο.

Η Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία δεν μπορεί να συμμετέχει στις εκλογές. Είναι σε κάθε Δήμο. Στα όρια του Δήμου, είτε μένεις μέσα στην Ελλάδα, είτε ζεις στην Κύπρο, στην Αυστραλία, είτε στην Γερμανία, είτε στην Στουτγκάρδη, είτε στο Ανόβερο, ή οπουδήποτε.

Όπου και να ζει ο Έλληνας έχει το δικαίωμα να κάνει την δική του Μη κερδοσκοπική Αστική Εταιρεία και να πάρει απόφαση με Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας και Μέτοχοι πρέπει να μπουν όλοι οι Έλληνες σε κάθε Δήμο και να αποφασίζουν οι ίδιοι το τι θέλουν. Ό,τι ζητήσουν θα πάρουν τα κληρονομικά τους κεφάλαια να το δημιουργήσουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ και όχι κάποιοι άλλοι για αυτούς.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Έτσι, καιρός είναι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΤΟ 2015 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ 110 ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ» ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΗΜΑ (ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)

Εμείς οι Έλληνες, το Κυρίαρχο Έθνος αποφασίσαμε να κατέβουμε σε Εθνικές εκλογές απέναντι σε όλα τα κόμματα που τόσα χρόνια μας κομμάτιαζαν και μας έπιναν το αίμα και έδιναν τον δικό μας πλούτο σε ξένους διαχειριστές, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Άρα για να κλείσουμε εδώ κ. Καλογερόπουλε, είναι πρωτίστης σπουδαιότητας για κάθε Έλληνα που ακούει αυτή την εκπομπή, να μάθει ακόμα περισσότερα και να πάρει την απόφαση που αφορά την χώρα μας, την ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον των απογόνων μας και αν είμαστε διατεθειμένοι να ζήσουμε με αυτές τις προϋποθέσεις που ζούμε σήμερα, γνωρίζοντας όλα αυτά τα γεγονότα και ποιοι μας κυβερνούν!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σήμερα δεν ζούμε! Φυτοζωούμε κι ένας-ένας γενοκτονείται. Εδώ ειδικά μέσα στην Ελλάδα μας έχουν φέρει σε τόσο δύσκολη θέση. Οι μισοί Έλληνες τουλάχιστον έχουν φτάσει όχι στα όρια της φτώχειας, αλλά δεν έχουν να ζήσουν, να ντύσουν και να ταΐσουν τα παιδιά τους, να μην έχουν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, ή στο φροντιστήριο ή ο,τιδήποτε.

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

Γι αυτό έχουμε και τόσες αυτοκτονίες. Τους έχουν κλείσει τις χρηματοδοτήσεις, τις τράπεζες, τους έχουν λυσσάξει στα φορολογικά μέτρα, τους έχουν πάρει και την ίδια τους την ζωή, για αυτό είπα «φυτοζωούμε».

Είναι θέμα χρόνου η ολική καταστροφή του κάθε ελληνικού σπιτιού και της κάθε Ελληνικής οικογένειας. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι; Τώρα που έχουμε τα όπλα και τα εχέγγυα και μπορούμε νόμιμα;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Προσέξτε, ούτε με όπλα, ούτε με σφαγές, ούτε με πόλεμο, ούτε με τίποτα. ΝΟΜΙΜΑ, ΟΜΟΡΦΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ!

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.

Έχουμε έτοιμα οικονομικά εργαλεία να χρησιμοποιήσουμε και ήδη τα χρησιμοποιούμε, δίνοντας ΕΝΤΟΛΗ στις Τράπεζες να ξοφλήσουμε τα δάνεια που χρωστάμε, στην Εφορία, τους φόρους που μας έχουν βάλει.

Δηλαδή, ΗΔΗ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.

Άρα, είναι ένα πραγματικό γεγονός και κάθε Έλληνας πρέπει να σκύψει στο πραγματικό γεγονός. Να δει, να μάθει, να διαβάσει κι όχι να αρκεστεί στο τι θα ακούσει στο καφενείο, ή αν άκουσε κάτι στην τηλεόραση.

Δεχόμαστε έναν πόλεμο από όλα τα καθεστωτικά μέσα…

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ε, είναι λογικό, τώρα κινδυνεύουν να χάσουν τόνους χρυσού!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τα πάντα! Θα χάσουν τα δικά μας που διαχειρίζονται. Θα τα πάρουμε και θα τα διαχειριστούμε εμείς. Τώρα, μας σκοτώνουν, με τα δικά μας χρήματα που διαχειρίζονται. Τι είπαμε πριν;

Ότι ο χρυσός το 1937 πήγε ο χρυσός μας στην Deutschebank των Μετοχών της Ανατολής. Σωστά;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για προσέξτε τώρα, ποιος ήταν αυτός πριν 20 χρόνια που πήγε στο Ελληνικό χρηματιστήριο και ρευστοποιούσε μετοχές, που υποτίθεται ότι η Τράπεζα ήταν κλειστή;

Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ DEUTSCHEBANK!

Είδατε, εγώ δεν είπα ονόματα! Το άφησα αναπάντητο και είπα ότι αυτό το αφήνω για αίνιγμα. Ο Χρήστος το βρήκε αμέσως!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Ο μπαμπάς του Κούλη!

Ν. ΜΑΝΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μα, έψαχνε όση ώρα μιλούσαμε

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι τυχαίο που αναφέρθηκα σε αυτό.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Έχουμε και κάποιες άλλες ερωτήσεις που θα ήθελα να απαντηθούν.

Μας ρωτάνε, αν κάποιος βρίσκεται σε κάποιο νησί στην Ελλάδα, μπορεί να γραφτεί, που δεν υπάρχει γραφείο…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οποιοσδήποτε, όπου βρίσκεται μπορεί να γραφεί μέλος και αν δεν έχει γραφείο εκεί που βρίσκεται, μπορεί να γραφεί μέλος στο πλησιέστερο γραφείο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και όταν ιδρυθεί, γυρίζει να γραφεί στο τόπο που μένει και γίνεται μέλος.

Αν δεν υπάρχει γραφείο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στον τόπο που μένει, καλό είναι να πρωτοστατήσει, με τα άλλα αδέρφια του και να είναι οι πρώτοι που θα ιδρύσουν το γραφείο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην περιοχή τους.

Το γραφείο αυτό, δεν είναι απλά «γραφείο». Είναι μια ΑΣΤΙΚΗ, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Προσέξτε και μια λεπτομέρεια που είναι πολύ σημαντική Νομικά.

ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΔΙΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

Πρέπει να καταλάβετε καθαρά το νομικό κομμάτι σε αυτό που σας λέω. Δεν σας μιλάω συναισθηματικά. Σας μιλάω μόνο νομικά.

Ο μόνος πιστοποιημένος Οργανισμός είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

Δεν τον ακουμπάει κανένας! Δεν μπορεί ΝΟΜΙΚΑ να τον βλάψει κανένας.

Για αυτό ό,τι κάνουν, το κάνουν μόνο μέσω της τηλεόρασης με παπαγάλους που βγάζουν να λένε εναντίον της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και να βγάζουν όλες αυτές τις κακοήθειες ότι είμαστε εγκληματική οργάνωση και ότι είμαστε το ένα και το άλλο.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ!!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Κύριε Καλογερόπουλε, εδώ θα κλείσουμε την εκπομπή μας. Πέρασε πάλι η ώρα και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θα επανέρθουμε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είμαι στην διάθεση σας, όποτε θέλετε. Θα σας παρακαλούσα να πείτε στον χρόνο να καθυστερεί λίγο. Περνάει πολύ γρήγορα!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Έτσι είναι! Θα ήθελα και να αναφέρω ότι η εκπομπή θα βγει στο youtube από το ραδιόφωνο μας τις επόμενες μέρες και θα τις μοιράσουμε τις ανάλογες σελίδες.

Όποιος ακροατής θέλει το link για το youtube, ας μας στείλει το email του.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επειδή όλοι διψάνε και θέλουν να μάθουν και να ακούσουν, κάντε το το συντομότερο αυτό.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Θα είναι αύριο η εκπομπή και θα έχουμε την Δευτέρα πάλι επανάληψη της εκπομπής.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Θα επανέρθουμε γιατί το θέμα είναι σοβαρό. Δεν ξέρω αν θα μας διαθέσετε τον χρόνο σας την μεθεπόμενη Πέμπτη για να μας πείτε, αφού σήμερα μιλήσαμε για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ και για τα άλλα θέματα, για τα 600 δις ή και για την συμφωνία του Bretton Woods.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαρίστως! Είπα ότι είμαι διατεθειμένος, όποτε μου το ζητήσετε. Είμαι υποχρεωμένος να ενημερώνω τους συνέλληνες μου όπου και αν βρίσκονται στον πλανήτη, όσες φορές και αν μου ζητηθεί.

Εσείς κανονίστε το πρόγραμμα σας και εγώ, όποια μέρα θέλετε, εγώ είμαι διατεθειμένος να είμαι κοντά σας και να δώσω όποια πληροφορία ζητηθεί και είναι καλό σε κάθε εκπομπή να απαντάμε στις ερωτήσεις.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

…………………………………………

Αφήστε μια απάντηση