Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 2/2/2901 ΡΑΔΙΟ PULSE (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 2-2-2017 ΡΑΔΙΟ PULSE

Δημοσιογράφος: Κ. Καλογερόπουλε, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση που δεχτήκατε την πρόσκληση που σας κάναμε, ως ενημερωτικός ραδιοφωνικός της Γερμανίας στην Στουτγκάρδη.

Εμείς ως ανεξάρτητο ράδιο, θέλουμε να πληροφορήσουμε αμερόληπτα τους Έλληνες της Γερμανίας στα επίκαιρα θέματα που αφορούν την πατρίδα μας την Ελλάδα.

Τις τελευταίες μέρες ακούμε από τα ελληνικά μέσα της Μαζικής Ενημέρωσης, μια καταγγελία που γίνεται κατά του δικού σας Φορέα και προσωπικά στον κ Αρτέμη Σώρρα και αν κάνω λάθος, διορθώστε με, είναι ο Ιδρυτής αυτού του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν κάνετε κανένα λάθος, όσον αφορά την επίθεση που βιώνει ο κάθε Έλληνας και κάθε μέλος τους Πολιτικού Φορέα του Έθνους ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Δημοσιογράφος: Επειδή κ. Καλογερόπουλε κι ο χειρότερος κακούργος έχει δικαίωμα να εκφράσει την άποψη του, πόσο μάλλον ένας Ελληνικός Πολιτικός Φορέας. Εμείς θέλουμε μέσω αυτής της εκπομπής να μας αφιερώσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και να μας ενημερώσετε, ή πιο σκληρά, να σας ζητήσουμε κατά κάποιο τρόπο να απολογηθείτε, αν θέλετε, στις κατηγορίες που σας επισυνάπτουν τα ΜΜΕ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Νιώθω την υποχρέωση στους Έλληνες, αδέρφια μου, όπου κι αν βρίσκονται στον πλανήτη, να τους δώσω τις αληθείς πληροφορίες για να γνωρίσουν οι ίδιοι τι ακριβώς έχουν, τα δικαιώματα τους, τον πλούτο τους και όλα αυτά που έχει παρουσιάσει ο Πολιτικός Φορέας η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Όταν θα δουν και θα καταλάβουν το τι έχουν, θα δουν πόσο απλό είναι όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι που έχουν καταλάβει την Ελλάδα μέσω ενός συστήματος δανεισμού, το οποίο στήθηκε επίτηδες,

Έχει σημασία που λέω ότι «στήθηκε επίτηδες». Οι Υπάλληλοι τους εντός Ελλάδος που εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτών που πήραν την Ελλάδα, των δανειστών της Ελλάδος,

Είναι λογικό στον Φορέα που δημιούργησαν οι ίδιοι οι Έλληνες κι όχι ο Αρτέμης Σώρρας, όπως είπατε πριν. Ίσως δεν γνωρίζετε τις λεπτομέρειες και για αυτό θα τις αναλύσουμε.

Δημοσιογράφος: Ναι και για αυτό σας καλέσαμε…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Φορέας σε σύνολο κι ο Αρτέμης Σώρρας που είναι Θεματοφύλακας με Εντολή των Δημάρχων και προσωρινός διορισμένος Πρόεδρος του Φορέα, γιατί του δόθηκε Εντολή από την βάση, από τον ίδιον τον λαό σε κάθε Δήμο. Ο Ελληνικός λαός έχει τον δικό του Οργανισμό σε κάθε Δήμο να ιδρύσει τον Πολιτικό Φορέα του Ελληνικού Έθνους και όχι τον Φορέα του Αρτέμη Σώρρα του έδωσε την Εντολή να ιδρύσει τον Πολιτικό Φορέα του Ελληνικού Έθνους για να έχει το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, για αυτό βλέπετε, ότι δεν περιορίζεται μέσα στην Ελλάδα, αλλά επεκτείνεται σε όλον τον πλανήτη, γιατί οι Εντολές ήρθαν από ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ επίσημα με καταστατικό και από άλλα μέρη του πλανήτη και εκτός της Ελληνικής επικράτειας, για να δημιουργηθεί το ΕΝΙΑΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΟΧΗΜΑ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Έτσι θα μπορέσουν να έρθουν οι Έλληνες μέσα από την νομική και συνταγματική βοήθεια που τους δίνει αυτό το όχημα, να πάρουν την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που το έχουν κλέψει οι δανειστές.

Δημοσιογράφος: Είναι δυνατόν αυτό, ο απλός Έλληνας πολίτης να πάρει την διαχείριση του κράτους στα χέρια του;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως και αυτή είναι η τεράστια δυνατότητα που δίνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σε κάθε Έλληνα. Για αυτό, πρέπει ο κάθε Έλληνας, ανεξάρτητα από το τι ακούγεται και ίσως και από κάποια μεριά, καλά κάνει που ακούγεται, έστω και αρνητικά. Γιατί μπαίνοντας η είδηση μέσω της τηλεοράσεως ή του ραδιοφώνου σε κάθε σπίτι και σε κάθε χωριό και σε κάθε απομακρυσμένη μεριά του πλανήτη που υπάρχει ο κάθε Έλληνας, του δίνει το έναυσμα να αρχίσει να ερευνά, όλα αυτά που ακούγονται είναι πραγματικότητα;

Δημοσιογράφος: Έχετε δίκιο!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κατηγορούν έναν άνθρωπο και κτυπούν το πρόσωπο και δεν μιλούν για τους Έλληνες, ούτε για την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στο σύνολο, επίτηδες στοχοποιούν το πρόσωπο.

Μας τον λένε «απατεώνα», αλλά εύλογο δεν είναι ο κάθε άνθρωπος που ακούει να σκεφτεί «αφού μας τον λένε τόσο μεγάλο απατεώνα όσο προσπαθούν να τον παρουσιάσουν, 4 χρόνια έχει παρουσιάσει τόσα οικονομικά εργαλεία και δεν μιλάει κανένας, έχει κερδίσει όλα τα δικαστήρια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ . ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ;

Η πιο απλή ερώτηση που κάνει τώρα μέχρι και η γιαγιά μου, που ακούει ένα μήνα για τον Σώρρα: «αφού είναι τόσο κακός άνθρωπος και τόσο μεγάλος απατεώνας, γιατί δεν τον κλείνουν φυλακή;»

Δημοσιογράφος: Αυτός ήταν κι ο λόγος που κι εμείς σας καλέσαμε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μήπως τελικά ο Σώρρας λέει αλήθειες ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΕΣ;

Δημοσιογράφος: Δεν ξέρω αν με ακούσατε πιο μπροστά. Σας είπα ότι αυτός ήταν κι ο λόγος που εμπνευστήκαμε να σας πάρουμε τηλέφωνο από την κακή διαφήμιση που είχατε. Να μάθουμε και εμείς οι απλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουμε τόσο βαθιά τα νομικά, τα πολιτικά και τα οικονομικά, τι συμβαίνει και να ακούσουμε κι εσάς να μας πείτε τι συμβαίνει. Να ακούσουμε την άποψη σας για να μπορέσουμε να βγάλουμε και εμείς ένα συμπέρασμα.

ΟΔΔΗΧ

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που γίνεται και αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι η Ελλάδα κι ο πλούτος της έχει στοχοποιηθεί στρατηγικά από τους Ευρωπαίους τραπεζίτες κυρίως.

Στοχοποιήθηκε με πολύ έξυπνους τρόπους.

Αν έχουμε τον χρόνο να αναλύσουμε τους τρόπους θα καταλάβουμε δούμε ότι έστησαν μέσα στο κράτος με τέτοιο τρόπο, που να μπορούν πανεύκολα αυτοί οι μηχανισμοί να τους παραδώσουν τα πάντα.

Έτσι ξεκίνησαν λοιπόν από το 1998. Προσέξτε πότε! 19 χρόνια πίσω, πριν η Ελλάδα μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ ολοκληρωτικά. Δεν είχαμε ακόμα ευρώ τότε, το θυμάστε όλοι! Το ευρώ μπήκε μετά το τέλος του 2001.

Έφτιαξαν λοιπόν έναν μηχανισμό ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, τον ονόμασαν ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Έναν Οργανισμό που δεν υπήρχε μέχρι εκείνη την στιγμή.

Σε αυτόν τον Οργανισμό όμως, αν δείτε από την Ίδρυση του το ΦΕΚ που ψηφίζεται μέσα στην Βουλή, – γιατί προσέξτε, το να σας πω την γνώμη μου είναι υποκειμενικό. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να σας λέω την γνώμη μου.

Δημοσιογράφος: Έτσι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορώ όμως να σας πω την αληθή πληροφορία που πηγάζει μέσα από τα επίσημα χαρτιά του Κράτους από τα Φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Δημοσιογράφος: Αυτό είναι δηλαδή το ΦΕΚ. Φύλλο Εφημερίδος της Κυβέρνησης.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπράβο! Εκεί είναι ό,τι ψηφίζει η Βουλή το δημοσιεύει στο ΦΕΚ για να είναι έγκυρο και έχει ισχύ από την ώρα που το δημοσιεύουν.

Δημοσιογράφος: Για να δώσουμε να καταλάβει και στους ακροατές ίσως να μην γνωρίζουν, το ΦΕΚ είναι αυτό που αποφασίζει η Βουλή. Η Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι η Εφημερίδα η επίσημη της Βουλής που ό,τι γραφτεί εκεί από τις ψηφοφορίες που κάνουν τότε εγκυροποιείται και ισχύει.

Λένε λοιπόν το 1998 ότι ιδρύουν έναν Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και σε αυτόν τον Οργανισμό του δίνουν την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ εκατοντάδων λογαριασμών ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ οι οποίοι βρίσκονται στην Τράπεζα Ελλάδος. Κοιτάτε πόσο σοβαρό γίνεται.

Άρα, μας λένε στο ΦΕΚ ότι υπάρχουν λογαριασμοί στην Τράπεζα Ελλάδος κι η Τράπεζα Ελλάδος είναι μια ιδιωτική τράπεζα και ας είναι και κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος.

Δημοσιογράφος: Το γνωρίζω αυτό, εγώ προσωπικά.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οπότε, στην Τράπεζα της Ελλάδος, υπάρχουν λογαριασμοί του Ελληνικού Δημοσίου και το λέει επίσημα η Βουλή, άρα Ιδιοκτήτες είναι το Έθνος κι έχει το Έθνος την Κυριαρχία των λογαριασμών, αλλά ορίζουν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, αυτόν τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Δεν μας λένε όμως περιέργως, ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ; ΠΟΣΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΠΡΙΝ;

Ακούστε πόσο σοβαρά ερωτήματα πηγάζουν! Πώς τους διαχειριζόταν πριν; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ;

Βλέπουμε όμως μετά μια κίνηση, πάλι μέσα από τα Φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως μέσα από τις Νομοθεσίες που ψηφίζουν μέσα στην Βουλή, ότι μπαίνουμε στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση και είμαστε ισότιμα μέλη του ευρώ. Σωστά;

Δημοσιογράφος: Σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εσείς αυτή την στιγμή είσαστε στην Γερμανία;

Δημοσιογράφος: Ναι.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και οι περισσότεροι που μας ακούνε είναι στην Γερμανία ή στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη. Σωστά;

Δημοσιογράφος: Σωστά.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πάρτε ένα χαρτονόμισμα ευρώ 5ευρώ, 10 ευρω, δεν έχει σημασία τι χαρτονόμισμα είναι και δείτε επάνω σε πόσες γλώσσες γράφει πάνω την λέξη «ευρώ». Θα δείτε περιέργως ότι εκτός από τα λατινικά, όπου και να εκδοθεί το ευρώ, λέει και στα ελληνικά «ευρώ».

Δημοσιογράφος: Αυτό δεν το ήξερα; Πρώτη φορά το ακούω.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δείτε ένα χαρτονόμισμα, οποιοδήποτε, όπου και να εκδίδεται, στην Γερμανία, στην Γαλλία..

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, εκτός ας πούμε την γερμανική λέξη ευρώ, μου λέτε ότι γράφει και σε ελληνικά ευρώ;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με Υ και Ω.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, αν είναι κάποιος στην Δανία, γράφει κι εκεί το ίδιο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι. Η μία γραφή είναι ελληνική, γιατί; Ποιος εγγυάται το ευρώ και γράφει υποχρεωτικά στα ελληνικά;

Δημοσιογράφος: Αυτό μου φαίνεται περίεργο. Πρώτη φορά το ακούω, πραγματικά.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πολύ εύκολο. Δείτε ένα χαρτονόμισμα που έχετε μπροστά σας!

Δημοσιογράφος: Θα το δω στο διάλειμμα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποια είναι η ουσία τώρα. Εάν πάμε τώρα στα μετέπειτα χρόνια, πριν μπούμε στην κρίση και φτάσει η Ελλάδα σε πρόβλημα, τι έκαναν; Με αποφάσεις και ψηφίσματα της Βουλής και ξέρετε, όταν ψηφίζεται κάτι μέσα στην Βουλή, ανεξάρτητα ποιοι ψηφίζουν ναι ή ποιοι ψηφίζουν όχι, στο τέλος, την ψηφοφορία την υπογράφουν και οι 300 και αναγνωρίζουν την εγκυρότητα της ψηφοφορίας.

Δημοσιογράφος: Ναι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πιστεύω ότι είναι απλό να το καταλάβει ο καθένας αυτό. Δεν έχει σημασία τι ψήφισες, υπογράφεις ότι αναγνωρίζεις την ψηφοφορία.

Δημοσιογράφος: Πιστεύω, όταν είναι πλειοψηφική.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν έχει σημασία. Αναγνωρίζεις ότι έγινε ψηφοφορία και έγινε με αυτή την πλειοψηφία αυτή η απόφαση. Το υπογράφουν και οι 300 της Βουλής αυτό.

Άρα, όλοι οι βουλευτές ανεξαρτήτου κόμματος, υπέγραψαν και αναγνώρισαν ότι ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους έχει την διαχείριση των λογαριασμών του Ελληνικού Δημοσίου, χωρίς να γνωρίζουν τι έχει μέσα ο κάθε λογαριασμός, αλλά γνωρίζουν ότι έχει την διαχείριση των λογαριασμών.

Για αναρωτηθείτε τώρα: έρχονται μετά από λίγα χρόνια και λένε ότι έχουν πρόβλημα οι τράπεζες και αποφασίζει η κυβέρνηση να τους δώσει χρήματα. Αυτό το ξέρουν όλοι. Έτσι δεν είναι;

Δημοσιογράφος: Αν δεν κάνω λάθος, δόθηκαν χρήματα σε τρεις δόσεις γύρω στα 240 δις.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: 11 ΦΕΚ έγιναν επίσημα, γιατί κάθε φορά που δίνονταν λεφτά, έπρεπε να προηγηθεί η απόφαση της Βουλής και Διαταγή σε αυτόν που διαχειρίζεται τους Ελληνικούς λογαριασμούς. Ποιος είναι αυτός που τους διαχειρίζεται τους Ελληνικούς λογαριασμούς;

Δημοσιογράφος: Ποιος διαχειρίζεται τους Ελληνικούς λογαριασμούς;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Δημοσιογράφος: Αυτός είναι που τους διαχειρίζεται.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχει ένα ΦΕΚ και αν το διαβάσουμε προσεκτικά, θα δούμε ότι κάνει ψήφισμα η Βουλή, ξεκινάει από το 2007, 9 χρόνια μετά την Ίδρυση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους μέχρι το 2012, δίνει εντολές η Βουλή στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και σε κανέναν άλλον, γιατί αυτός διαχειρίζεται τα ελληνικά λεφτά που είναι στους λογαριασμούς του Ελληνικού Έθνους κι αυτός είναι ο μόνος που έχει λεφτά, να δώσει στις τράπεζες 240 δις φαίνεται μέσα από τα ΦΕΚ.

Άρα, τι μας λένε με αυτό το πράγμα; Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ οι λογαριασμοί που διαχειρίζεται έχουν πάρα πολλά δις. Απόδειξη ότι μπορεί και δίνει συνολικά 240 δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες για να διασωθούν.

Δημοσιογράφος: Αυτό που έλεγαν ανακεφαλοποίηση των τραπεζών.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι. Αυτό για προσέξτε πόσο σοβαρό γίνεται. Δηλαδή με τις ίδιες αποφάσεις που ψηφίζει επίσημα η Ελληνική Βουλή είναι ολοφάνερο ότι ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ έχει τεράστια ποσά ιδιοκτησίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, δηλαδή όλων ημών, γιατί κάθε Έλληνας είτε ζει στην Αθήνα, ή στον Ναύπλιο, όπου ζω εγώ, είτε ζει στην Στουτγκάρδη, είτε στο Σίδνεϋ, είτε στον Λονδίνο, είτε στην Αμερική, ως Έλληνας είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Σωστά;

Δημοσιογράφος: Σωστά. Για αυτό λένε κι ότι χρωστάμε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως πήραμε όλοι το χρέος, τα λεφτά που έχουμε ανήκουν σε όλους. Εδώ όμως μέσα από τα επίσημα χαρτιά της Βουλής, μέσα από τα ψηφίσματά της που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ, είναι ολοκάθαρο ότι Οργανισμός είχε και έδωσε 240 δις στις τράπεζες. Μήπως έχει ακόμα μερικά λεφτά;

Δημοσιογράφος: Θέλω, προτού συνεχίσετε να μας πείτε, για πάρα πολλούς ακροατές που δεν γνωρίζουν, να πω ότι όλα αυτά τα λέτε βάσει των ΦΕΚ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, βάσει των Φύλλων Εφημερίδας της Κυβερνήσεως που είναι τα ψηφίσματα της Βουλής, που ο κάθε Έλληνας μπορεί αμέσως να τα βρει πρωτότυπα, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, του κράτους δηλαδή, βλέπει όλα αυτά τα ΦΕΚ που έχουν ψηφίσει και δημοσιεύσει από την Βουλή κι όλες τις επιμέρους πράξεις που έχουν γίνει.

Δημοσιογράφος: Μάλιστα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια, αν είναι στο facebook, σε πολλές ομάδες της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ δημοσιεύουμε καθημερινά αυτά τα ΦΕΚ και τα επίσημα στοιχεία του κράτους, είναι ακόμα πιο εύκολο να τα βρει κάποιος.

Ο ΟΔΔΗΧ λοιπόν αποδεδειγμένα διαχειρίζεται τεράστια ποσά και δίνει στις τράπεζες. Γιατί, όταν υποτίθεται παρουσίασαν πρόβλημα οι πληρωμές του ελληνικού κράτους, δεν πήρε ο ΟΔΔΗΧ χρήματα από αυτά που διαχειρίζεται, για να πληρώσει ό,τι χρωστάει το κράτος; Αφού αυτή είναι η αρμοδιότητα του! Είναι ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Δημοσιογράφος: Γιατί σε εμάς τους Έλληνες μας είπαν ότι δεν είχαμε χρήματα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχουν δηλαδή, για να δίνουμε στις τράπεζες, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

Δημοσιογράφος: Μας είπαν ότι τα έφαγαν οι τράπεζες και δεν έχουμε άλλα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και αναγκαζόμαστε να παραδώσουμε σε έναν δανειστή που μας αγάπησε και μας είπε ότι θα μας δώσετε τα πάντα και την Εθνική σας Κυριαρχία και τα παραδώσαμε όλα…

Δημοσιογράφος: Παραδώσαμε και την Εθνική μας Κυριαρχία;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κι αυτό αναγράφεται επίσημα στα ψηφίσματα της Βουλής. Υπάρχουν 6 ΦΕΚ από το 2010 που λένε συνέχεια. Από το 2010 που παραδόθηκε την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ από την τότε κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου με Υπουργό Οικονομικών με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, αντέδρασε και ο δικηγορικός σύλλογος Αθηνών και έβγαλαν μια τεράστια καταγγελία που έλεγε ότι «Δεν είναι δυνατόν, δεν έχει ξαναγίνει παγκόσμια, δεν επιτρέπεται αυτό να παραδίδεις την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…»

Δημοσιογράφος: ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, είμαστε μια ΑΠΟΙΚΙΑ;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δυστυχώς δεν είμαστε απλά αποικία, είμαστε ιδιοκτησία άλλων και εμείς είμαστε επήλυδες μέσα στην χώρα μας. είμαστε φόρου υποτελείς, δηλαδή μας έχουν υποτελείς σε φόρους, υπό-τέλους δηλαδή, και μας βάζουν όσους φόρους θέλουν.

Για να κλείσω το θέμα με τον ΟΔΔΗΧ και να προχωρήσουμε σε ένα σωρό άλλα σοβαρά θέματα.

Θα ήθελα να πω το εξής: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΔΔΗΧ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ και θα πάω στην ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, -προσέξτε σε ποιο όργανο του κράτους- το οποίο κάνοντας έλεγχο στον Ισολογισμό του 2015, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, διαπιστώνει αυτός ο ελεγκτικός μηχανισμός ότι ο ΟΔΔΗΧ συγκεκριμένα, ενώ υπάρχουν επενδυτικά ομόλογα που εκδίδει έναντι των λογαριασμών που διαχειρίζεται, τα οποία κάθε χρόνο κυμαίνονται γύρω στα 90 δις, ξαφνικά το 2015, ο ΟΔΔΗΧ πάντα, κάνει έκδοση ομολόγων βραχυπρόθεσμου δανεισμού και πληρωμές δανεισμού ομολόγων, 850 δις.

Δημοσιογράφος: Αυτό είναι ένα πολύ τεράστιο κεφάλαιο. Πού τα βρήκε;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Από 90 δις, το 2014, εκτοξεύονται οι συναλλαγές του ΟΔΔΗΧ κι έχω την έκθεση μπροστά μου που το Ελεγκτικό Συνέδριο μιλάει για 871 δις συναλλαγές μέσα στο 2015.

Δημοσιογράφος: Μα, από το 2010 και εντεύθεν είμαστε σε οικονομική κρίση, γι αυτό κόβονται συντάξεις κι όλα…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είμαστε σε κρίση και ότι εισπράττει το ελληνικό κράτος, το εισπράττουν οι εταιρείες των δανειστών η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ που μετά την Διαταγή του Αρτέμη Σώρρα στον πρωθυπουργό, με ΦΕΚ γίνεται μια εταιρεία άλλου είδους που δεν έχει Νομική Προσωπικότητα για να μη μπορεί κανένας να τους κλείσει μέσα.

Αφού λοιπόν όλα τα εισπράττουν οι δανειστές από το 2010, πώς ο ΟΔΔΗΧ που διαχειρίζεται κάθε χρόνο 95-100 δις και τα παίζει σε ΡΕΠΟΣ και ξαφνικά, αυτό το ποσό αλλάζει δραματικά και γίνεται 871 δισεκατομμύρια ευρώ συναλλαγές.

Δημοσιογράφος: Μιλάμε για πολύ τεράστια ποσά.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ που έχουν μείνει όλοι άναυδοι, κάνει επίσημο ερώτημα ξανά προς τον ΟΔΔΗΧ και ζητάει αναλυτική κατάσταση των Φορέων που συμμετέχουν στο κοινό κεφάλαιο και έφτασαν τα 871 δις αγοραπωλησίες ομολόγων.

Απαντάει ο ΟΔΔΗΧ με την 1648 στις 13/9/16, αλλά δεν τους δίνει καμία πληροφορία. Δηλαδή, το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ρωτάει «πού βρήκατε τα 800 δις και κάνατε συναλλαγές;», και ο ΟΔΔΗΧ γράφει το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ στα παλιά του τα παπούτσια…

Δημοσιογράφος: Μπορεί να το κάνει αυτό;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το ίδιο το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ καταγγέλλει τον ΟΔΔΗΧ. Δεν είναι δικά μου λόγια. Δεν τον καταγγέλλω εγώ ή ο Σώρρας ή κάποιος άλλος από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ίδιος ο μηχανισμός του κράτους βγαίνει και ξεμπροστιάζει τον ΟΔΔΗΧ ότι είναι μια στημένη απάτη που εμφανίζει 800 δις τζίρο μέσα σε ένα χρόνο, ενώ υποτίθεται η Ελλάδα δεν έχει λεφτά και οι Έλληνες σκοτώνονται για 50 ευρώ.

Δημοσιογράφος: Μα, γίνεται μια γενοκτονία αυτή την στιγμή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς. Πώς γίνεται εσύ Οργανισμέ Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους να έχεις 800 δις και να κάνεις αγοραπωλησίες ομολόγων και να αφήνεις τους Έλληνες να τους γενοκτονούν;

Δημοσιογράφος: Σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καταλαβαίνετε πόσο σοβαρά γίνονται τα πράγματα;

Δημοσιογράφος: Πιο σοβαρά από ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοί οι αγαπητοί μας δημοσιογράφοι εδώ στην Ελλάδα που έχουν πάρει εργολαβία να ρίχνουν λάσπη στον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, αντί να κάτσουν να ασχοληθούν με αυτά τα τόσο σοβαρά θέματα, κάθονται και ψάχνονται στο Πληρεξούσιο που του έδωσε ο Δήμαρχος, την ακτογραμμή της κοιλιάς του κι αν έχει ελιά στο μάγουλο; Ή αν ο κουμπάρος του έκανε πλαστά χαρτονομίσματα με γνήσιο υδατόσημο και το αμάξι του κουμπάρου που τον συνέλαβε η ασφάλεια το πήρε ο Σώρρας και το χρωστάει; Όλες αυτές τις ηλιθιότητες;

Δημοσιογράφος: Αποπροσανατολισμός δηλαδή!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αποπροσανατολισμός με φανφάρες έχουν μόνο σκοπό την παραπλάνηση των Ελλήνων σε τελείως διαφορετικό δρόμο για να μην μάθουν την αλήθεια με τα επίσημα στοιχεία του κράτους.

Σας λέω όμως και κάτι άλλο πιο σοβαρό. Αν αφήσουμε στην άκρη λίγο τους δημοσιογράφους και την λάσπη που ρίχνουν, όλα αυτά τα καλά παιδιά που τα ψηφίσαμε εμείς και τα στείλαμε μέσα στην Βουλή να είναι εθνικοί μας αντιπρόσωποι, γιατί το ξέρετε ότι η Βουλή μας είναι η Εθνική μας Αντιπροσωπεία;

Δημοσιογράφος: Βεβαίως!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δυο αντιπροσωπείες είναι σε αυτόν τον πλανήτη που δεν δίνουν εγγύηση για τα προϊόντα τους. Εσείς στην Γερμανία όταν πάτε να αγοράσετε, το πρώτο πράγμα που ρωτάτε είναι αν έχει guarantee, εγγυήσεις, δηλαδή. Σωστά;

Δημοσιογράφος: Σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στην Ελλάδα, δεν ζητάει κανένας εγγυήσεις από την ΒΟΥΛΗ και από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Αυτές οι δύο αντιπροσωπείες δεν δίνουν εγγυήσεις. Τα παιδιά όμως που είναι μέσα στην Βουλή και ψηφίζουν όλα αυτά τα ΦΕΚ και τα διατάγματα αυτά που βγάζουν, ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ –μην μπερδευτούμε- ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ, ΑΠΟ ΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ..

Ξέρετε, αν ήθελε κάποιο κόμμα ή ένας βουλευτής κάποιου κόμματος να κάνει πραγματικά καλό στους Έλληνες να κάνει πραγματικά καλό στους Έλληνες και να τους προστατεύσει από όλο αυτό το μαρασμό και την καταδυνάστευση που έχουν, είναι πολύ απλό να μπει στην Τράπεζα της Ελλάδος ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Δημοσιογράφος: Αυτό κατά την γνώμη σας κ. Καλογερόπουλε, γιατί δεν το κάνουν; Θέλουν να πεθαίνουν οι Έλληνες, από τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αφού όλο αυτό είναι στοχευμένο και όλοι αυτοί εξυπηρετούν τα συμφέροντα του δανειστή που του παρέδωσαν την Ελλάδα. Αυτοί μέσα στην Βουλή υπέγραψαν και ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Και το ωραίο είναι ότι αν διαβάσουμε πάλι τα ΦΕΚ όπως το 18 Α στις 25 Γενάρη του 2013 που έκανε ο Αντωνάκης ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο, ή αν διαβάσουμε το ΦΕΚ 264 που έκαναν μετά το 2014, θα δείτε ότι επαναλαμβάνουν τα ψηφίσματα που παραδίδουν τα πάντα στους δανειστές, αλλά και κάθε μηχανισμού του κράτους.

Δημοσιογράφος: Άρα, η Ελλάδα είναι χαμένη από πρώτο χέρι, μας λέτε…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Παραδίδουν όλη την περιουσία του Έθνους, την Εθνική Κυριαρχία αλλά και από τα «ίδια» που αποτελείται η Ελλάδα, δηλαδή, από τα κομμάτια που αποτελείται, που είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ… όλα αυτά απαρτίζουν τους μηχανισμούς που αποτελείται η Ελλάδα, δηλαδή το κράτος κι όλα αυτά ανήκουν στα Ίδια της Ελλάδος. Για όλα αυτά παραιτούνται και τα παραδίδουν στον δανειστή. Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα.

Δημοσιογράφος: Άρα είμαστε χαμένοι… πολύ άσχημα τα πράγματα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοί οι άνθρωποι που ψηφίζουν και οι 300 που υπογράφουν την ψηφοφορία μέσα στην Βουλή και κάποιοι λένε ότι είναι και αντι-μνημονιακοί για να καταλάβετε, πόσο σας κοροϊδεύουν, γιατί δεν μπορεί να παρουσιάζεται έστω κι ένας και να λέει ότι είναι αντι-μνημονιακός, και αφού είναι αντιμνημονιακός και θέλει να σώσει τους Έλληνες και δεν μπαίνει στην Τράπεζα της Ελλάδος για να ελέγξει τους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ τι έχουν μέσα!

Ξέρετε, η ΕΛΛΑΔΑ και το είχε πει και δημοσίως ο προηγούμενος Υπουργός Οικονομικών και πάλι το λένε και τα ΦΕΚ, είναι δεσμευμένη από το 1945. Προσέξτε από πότε…

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, μετά τον πόλεμο στην Ελλάδα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αμέσως μετά τον πόλεμο, η πρώτη ελεύθερη κυβέρνηση της Ελλάδας, έβγαλε έναν υποχρεωτικό Νόμο, «αναγκαστικό Νόμο» που σημαίνει ότι είναι αναγκαστικός και εφαρμόζεται και δεν παρακάμπτεις κεραία.

Αυτός ο Νόμος πέρασε στο ΦΕΚ 315 στις 27 Δεκέμβρη του 1945.

Στις 27 του μηνός γιατί είναι η πρώτη εργάσιμη μετά τα χριστούγεννα. Πάντα τα χριστούγεννα στην Ελλάδα είναι όλα κλειστά, αλλά και την επόμενη μέρα, στις 26 του μηνός, είναι όλα κλειστά. Πρώτη εργάσιμη είναι η 27η και τότε κυκλοφόρησε το ΦΕΚ, ποιας ψηφοφορίας; Αυτής που έγινε ανήμερα τα χριστούγεννα μετά την Γερμανική κατοχή που όλοι οι Έλληνες κοιτούσαν πώς να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να γιορτάσουν πρώτη φορά ελεύθεροι τα χριστούγεννα. Σωστά;

Δημοσιογράφος: Σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υπήρχε ίντερνετ, δεν υπήρχαν ραδιόφωνα, δεν υπήρχε ο διάολος τότε! Πού θα πάρουν χαμπάρι τι ψήφισαν τα παιδιά μέσα στην Βουλή ανήμερα τα Χριστούγεννα; Δεν το πήρε κανένας χαμπάρι! Άλλωστε, ποιος ήξερε τότε να διαβάζει ΦΕΚ;

Δημοσιογράφος: Κανένας!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με αυτόν τον αναγκαστικό Νόμο επικύρωσαν την Παγκόσμια Συνθήκη, Συμφωνία του BRETTON WOODS. Το BRETTON WOODS ήταν μια Συνθήκη που δέσμευσε τα πάντα. Από αυτή την Συνθήκη, ιδρύθηκε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που σήμερα ακούμε συνεχώς, και ιδρύθηκε και η Παγκόσμια Τράπεζα, όπως κι άλλα 9 Παγκόσμια Ταμεία.

Τα λέει το ΦΕΚ. Δεν έχει σημασία τι λέω εγώ. Θα μπορούσα να σας διαβάσω το ΦΕΚ αυτή την στιγμή, αλλά επειδή είναι 35 σελίδες, σας το λέω…

Δημοσιογράφος: Εντάξει, παραπέμψαμε τους ακροατές μας να τα κοιτάξουν στο Εθνικό Τυπογραφείο ή να μπούνε σε μια ιστοσελίδα σας, την οποία θα μας την πείτε…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι το ΦΕΚ 315 Α 27-12-1945.

Εκεί όμως σε αυτό το ΦΕΚ είναι γραμμένο κάτι πολύ σοβαρό. Όλα τα χρήματα, όλες οι χώρες τα παραδίδουν με την Συνθήκη στην παγκόσμια Τράπεζα και στο ΔΝΤ που ιδρύεται, για ποιον λόγο; Προσέξτε για ποιον λόγο και για ποια ωραία αιτιολογία. Συμφωνήσαν όλες οι χώρες ότι το νόμισμα που θα χρησιμοποιούν για να συναλλάσσονται θα είναι το δολάριο και αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα. Κοιτάξτε, όλα τα μέταλλα στο χρηματιστήριο, η ζάχαρη που είναι στο χρηματιστήριο, το πετρέλαιο είναι σε δολάρια. Μα, τόσα κράτη μπορεί να είναι σε ευρώ, αλλά η τιμή στο χρηματιστήριο είναι σε δολάρια. Γιατί δεν είναι σε ευρώ. Για αναρωτηθείτε… είναι έτσι κλειδωμένο με μια Συνθήκη που δεν σπάει.

Σε αυτή την Συνθήκη που συμφώνησαν να έχουν το δολάριο ως νόμισμα συναλλαγής, συμφωνήσαν να παραδώσουνοι χώρες τον πλούτο τους, τα μετρητά τους και τον χρυσό τους για να εγγυοδοτήσουν οι ίδιες οι χώρες το δολάριο.

Δημοσιογράφος: Και σε χρυσό, πού τα βρήκε η Ελλάδα αυτά;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ σωστή ερώτηση.

Δημοσιογράφος: αφού ήταν υπό κατοχή!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πού τα βρήκε η Ελλάδα, όταν το 1933 τον Μάρτιο με Βενιζέλο πρωθυπουργό πτωχεύει μόνο για 50 εκατομμύρια δολάρια!

Δημοσιογράφος: Αυτό το ήξερα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μια πτωχευμένη χώρα που πτωχεύει μόνο για 50 εκατομμύρια δολάρια, το 1933, μετά από 9 χρόνια και μέσα στην γερμανική κατοχή και σε εμπόλεμη ζώνη που δεν την δανείζει κανένας, κατακτημένη χώρα, έχει 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια και μάλιστα σε χρυσό, για να δώσει εκείνο το περίφημο γερμανικό κατοχικό δάνειο; Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα;

Δηλαδή, είναι ένα έργο που ούτε το Χόλυγουντ δεν το έχει σκεφτεί. Το λέω χαριτολογώντας λίγο, γιατί έχει πληρωθεί με πολύ ελληνικό αίμα!

Δημοσιογράφος: Τώρα μας αφήνετε έκπληκτους! Είναι κάποιες πληροφορίες που δεν τις γνωρίζουμε. Εγώ μένω έκπληκτη!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι καθημερινή πληροφορία σε όλους τους Έλληνες εδώ στην Ελλάδα, ανεξάρτητα αν ξέρει το ποσό πόσο ακριβώς είναι, γνωρίζουν όλοι ότι δώσαμε κατοχικό δάνειο στους γερμανούς.

Δημοσιογράφος: Αυτό το ακούμε συνέχεια, αλλά κανείς δεν μας είπε τι ποσό.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν δούμε τώρα πόσα δολάρια έχει η ουγκιά το 1941 και βάλουμε 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια, πόσοι χιλιάδες τόνοι χρυσού είναι, πού βρισκόταν αυτός ο χρυσός, σε ποια θησαυροφυλάκια και από πού μετακινήθηκε για να πάρει αυτό το υποχρεωτικό δάνειο από την Ελλάδα, η Γερμανία του Χίτλερ;

Δεν είναι απίστευτο! Είναι η πραγματικότητα! Το ξέρουν όλοι! Αν συνδυάσουμε τώρα ότι το 1933 ξαναπτωχεύσαμε, το 2010 ξαναπτωχεύσαμε, το 1933 που πτωχεύσαμε μας έβαλαν και τότε σε ένα Μνημόνιο. Ξέρετε πώς το είπανε; ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER.

Δημοσιογράφος: ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Την έχετε ξανακούσει;

Δημοσιογράφος: Εγώ προσωπικά όχι.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν σας πω ότι το 99,5% των Ελλήνων, δεν την ξέρει! Γιατί εμείς είμαστε σήμερα Τρίτη γενιά σχεδόν από τότε που έγινε, γιατί έγινε το 1936, οπότε σήμερα κανείς δεν ξέρει, τι είχε γίνει τότε.

Η ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER ουσιαστικά και στο τελείωμα της είναι 99 χρόνια. Από το 1936 συν τα 99 χρόνια, είναι το 2035. Σωστά;

Δημοσιογράφος: Σωστά! Το πρώτο μνημόνιο, ας το πούμε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το πρώτο κομμάτι της Σύμβασης COOPER του πρώτου μνημονίου δηλαδή, έληγε σε 71 χρόνια, δηλαδή το 2011.

Δημοσιογράφος: Οπότε έπρεπε να μας βάλουν ακόμα ένα καπάκι…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πριν λήξει λοιπόν η Σύμβαση COOPER, το πρώτο αυτό μνημόνιο, συμφώνησαν τεχνηέντως να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να πάμε σε ένα καινούργιο μνημόνιο.

Κοιτάξτε αυτό γίνεται, από το 1832 μέχρι σήμερα συνεχόμενα.

Δημοσιογράφος: Αυτή δηλαδή η υπόθεση μνημονίων είναι ακόμα πιο παλιά

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν κανείς ξέρει το νομικό και οικονομικό και πάει ιστορικά στο τι έχει γίνει, με τα δάνεια της Ελλάδος, τις πτωχεύσεις και τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί, θα δει ότι από το 1832 11 χρόνια μετά από την επανάσταση με τους Τούρκους, μας έκαναν πτώχευση.

Το 1831 σκότωσαν τον Καποδίστρια, το 1832 έκαναν την πτώχευση, και από τότε έχουμε ένα φοροεισπρακτικό κράτος, μια ιδιωτική εταιρεία που δεν έχει να κάνει με τους Έλληνες.

Δημοσιογράφος: Τι εννοείτε «Ιδιωτική εταιρεία»; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ; ΚΡΑΤΟΣ;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ! Το ΚΡΆΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Δημοσιογράφος: Το κράτος που δημιουργήθηκε;, δηλαδή, είμαστε και εμείς όπως η Γερμανία, ιδιωτική εταιρεία;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακόμα χειρότερα. Επ’ ευκαιρία τώρα, μιας και μιλάμε με την Γερμανία και γνωρίζετε, έχετε γερμανικό διαβατήριο;

Δημοσιογράφος: Εγώ όχι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κάποιος Έλληνας που έχει γερμανικό διαβατήριο, αλλά κι ο ίδιος ο γερμανός στην ταυτότητα του, λέει ότι είναι γερμανός, λέει ότι είναι γερμανικός υπήκοος ή είναι υπάλληλος στην εταιρεία Γερμανία;

Δημοσιογράφος: Υπάλληλος γράφει.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορούμε να καλέσουμε 2-3 καθηγητές Πανεπιστημίου της Νομικής και Συνταγματολόγους, να μας εξηγήσουν πώς είναι δυνατόν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι εκεί να είναι υπάλληλοι στην Εταιρεία DEUTSCE;

Δημοσιογράφος: Και το θέμα είναι ότι δεν είναι στην εταιρεία DEUTSCE, αλλά στην…. REPUBLICAN DEUTSCENLAND

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το ίδιο κ άνει!

Δημοσιογράφος: Το θέμα είναι ότι το είχαμε ερευνήσει κάποια στιγμή και είναι καταγεγραμμένο στην Ν. Υόρκη

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στην WASHIGTON DC, όπως είναι και η Ελληνική Δημοκρατία.

Δημοσιογράφος: Το ότι όμως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ότι εμείς είμαστε Εταιρεία, το ακούω πρώτη φορά! Και λέτε ότι εμείς είμαστε Εταιρεία, ακόμα πιο παλιά.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια! Εις βάρος μας έχουν κάνει πολλές ιδιωτικές εταιρείες. Η πρώτη μεγάλη εταιρεία έχει γίνει 1832 από τον τότε κατασχέτη της Ελλάδος, και σε αυτή την ιδιωτική εταιρεία επέβαλε τον 15 χρονο γιό του για επικεφαλή. Ξέρετε ποιος ήταν;

Δημοσιογράφος: Λέτε για τον βασιλιά τον Όθωνα;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι. Ποιος ήταν ο πατέρας του Όθωνα;

Δημοσιογράφος: Ένας βαυαρός!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Λουδοβίκος της Βαυαρίας το 1832. Άρα, οι Βαυαροί πτωχεύσαν και κατασχέσαν την Ελλάδα κι έκαναν τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό ιδιωτική εταιρεία στο Βασίλειο της Ελλάδος κι όχι των Ελλήνων.

Και απορίας άξιο είναι και κάτι ακόμα. Τόσοι πρίγκηπες και βασιλιάδες σε όλη την Ευρώπη, 40άρηδες, 50άρηδες, γιατί δεν βρήκαν έναν να τον φέρουν για βασιλιά στην Ελλάδα και έφεραν έναν δεκαπεντάχρονο; Ή έπρεπε να το έχει ο Λουδοβίκος απόλυτα ελεγχόμενο το μαγαζί και έβαλε τον 15χρονο δευτερότοκο γιο του και τον επέβαλε για βασιλιά;

Δημοσιογράφος: Μάλιστα! Για το «Θεαθήναι» τον μικρό και κουμάντο θα κάνω εγώ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Από τότε λοιπόν δημιουργήθηκε μια φοροεισπρακτική εταιρεία εις βάρος των Ελλήνων και μέχρι σήμερα συνεχίζουν με ιδιωτικές εταιρείες.

Δημοσιογράφος: Να θυμίσουμε ότι ο αδερφός του βασιλιά της Ελλάδας, είναι ο σύζυγος της Ελισάβετ στην Αγγλία.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι ο γιος του Ανδρέα του Πρίγκηπα που πούλησε και πρόδωσε και έσπασε το μέτωπο στην Μ. Ασία.

Δημοσιογράφος: Είναι δηλαδή συγκοινωνούντα δοχεία…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τίποτα δεν είναι τυχαίο από όλα αυτά. Είναι βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμένου σχεδίου εκτέλεσης πάντα των Ελλήνων.

Δημοσιογράφος: Αυτό που μου λέτε, πολύ με στεναχώρησε τώρα! Έχουμε και πολλές ερωτήσεις από τον κόσμο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μου φαίνεται ότι δεν φτάνουν 10 εκπομπές.

Δημοσιογράφος: Σε αυτό το ραδιόφωνο έχουμε απεριόριστο χρόνο και θα τις κάνουμε. Ένας ακροατής μας ρωτάει αν θα έχουμε κι άλλες εκπομπές. Αν μας ρωτάει γενικώς για το ραδιόφωνο, έχουμε εκπομπές μετά τις 7, αλλά αν ρωτάει για το συγκεκριμένο θέμα θα ρωτήσουμε τον κ. Καλογερόπουλο, αν είναι διαθέσιμος.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είμαι διαθέσιμος, αλλά και υποχρεωμένος.

Δημοσιογράφος: Ευχαριστούμε, γιατί βλέπω ότι το θέμα είναι πολύ μεγάλο και δεν είναι μόνο η εκπομπή αυτή για να εξηγήσει τι εστί Ε.ΣΥ ή ο Αρτέμης Σώρρας, αλλά βλέπω ότι παίρνουμε δεδομένα που είναι εθνικού συμφέροντος και για πολλούς από εμάς είναι και άγνωστα. Δεν τα γνωρίζουμε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δυστυχώς για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έμειναν άγνωστα για πολλά χρόνια μέχρι που εμφανίστηκε ο συνέλληνας μας ο Αρτέμης ο Σώρρας που άρχισε να εμφανίζει τις πληροφορίες και μας έδωσε τα παγκόσμια χαρτιά, τα νομικά. Για αυτό όλοι στράφηκαν να του ρίξουν λάσπη με γελοίες αναφορές, σε γελοία θέματα, χωρίς να ακουμπάνε τα νομικά. Γιατί στα νομικά, δεν μπορείς να πεις ψέματα, όπως και στα πραγματικά δεν μπορείς να πεις ψέματα.

Δημοσιογράφος: Τώρα που είπατε «νομικά», υπάρχει ακόμα ένα ερώτημα από έναν ακροατή, ο οποίος λέει μπορεί να αναιρεθεί η δικαστική απόφαση για τα 600 δις που κέρδισε ο…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ.

Προσέξτε καλά τι ακούτε!

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ! Έχει τελεσιδικήσει, δεν μπορεί να ακυρωθεί, να αναιρεθεί, να προσβληθεί, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Αυτά που ακούγονται είναι ένα νέο κύμα τρομολαγνείας που προσπαθούν να δημιουργήσουν στον κόσμο, να του δημιουργήσουν δηλαδή την αμφιβολία και τον φόβο, ότι τάχα μου θα ακυρωθεί η απόφαση των 600δις. Δεν μπορεί να ακυρωθεί η απόφαση, γιατί δεν μπορούν να ακυρώσουν τα 600 δις η οποία βγήκε επειδή ήρθε η ίδια επίσημα η Τράπεζα του Καναδά και είπε ότι «εγώ έχω τα ομόλογα, εγώ έχω τον λογαριασμό, εγώ έχω τα πάντα και είναι όλα γνήσια…» και τα βεβαίωσε αυτή.

Δεν αρκέστηκε ο δικαστής στο τι του είπε ο Σώρρας, προφορικά, είναι η ίδια η Μόντρεαλ που επενέβη στο δικαστήριο και έφερε ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ CONFIRMATION και ξεκαθάρισε το θέμα άπαξ.

Και για αυτό και ζητήθηκε στο δικαστήριο και σας το λέω μετά λόγου γνώσεως γιατί ήμουν παρών, να μεταβούν στην Τράπεζα της Ελλάδος και κάνουν εκεί χρήση του λογαριασμού και των Ομολόγων και να κατέβουν τα χρήματα.

Η Δικαστής διέκοψε την δίκη και δεν ξέρω με ποιον μίλησε στα τηλέφωνα, γιατί της άρεσε η ιδέα να πάνε μέχρι την Τράπεζα Ελλάδος εκείνη την στιγμή και να κατεβάσει τα χρήματα, αλλά της έδωσαν την Εντολή να συνεχίσει την δίκη χωρίς να πάει στην Τράπεζα Ελλάδος. Εξελίχθηκε η δίκη και βγήκε η αθωωτική απόφαση.

Πριν σας πάω στην απόφαση και τις κατηγορίες, θα πρέπει να σας πάω σε κάτι πιο σοβαρό για να καταλάβουν όλοι τι είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και γιατί θα έπρεπε να έχει και δικαστική αναγνώριση και από τον Άρειο Πάγο συνταγματική αναγνώριση και ως Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός σε επίπεδο Δήμου και ως Πολιτικός Φορέας από τον Άρειο Πάγο.

Οι κατηγορίες που είχε ο Σώρρας να αντιμετωπίσει στο δικαστήριο και έχει μεγάλη σημασία αυτό που θα πω και να το ψάξετε και νομικά τι βάθος έχει.

Δημοσιογράφος: Προτού μας πείτε, επειδή πολύς κόσμος δεν γνωρίζει καν τι έκανε ο κ. Σώρρας και μετά έφτασε στο δικαστήριο. Να τα πάρουμε με μια σειρά γιατί είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν. Δεν γνωρίζουν ότι ο κ. Σώρρας έδωσε 600 δις για να αποπληρωθεί η Ελλάδα και να μην έχει χρέη η Ελλάδα προς τους δανειστές. Αυτό ελάχιστοι το γνωρίζουν!

Και ελάχιστοι γνωρίζουν ότι έγινε και δικαστήριο αμφισβήτησης των 600 δις το οποίο το κέρδισε.

Θα απαντηθούν και κάποιες ερωτήσεις στο τέλος της εκπομπής και το ωραίο είναι ότι την επόμενη Πέμπτη η εκπομπή μας παίρνει ακόμα μια ώρα περιθώριο για να έχουμε την δυνατότητα να πούμε πιο πολλά θέματα με τον κ. Καλογερόπουλο.

Αλλά κ. Καλογερόπουλε, προτού μας πείτε για την στρατηγική που δομήθηκε με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, είναι καλύτερα να τελειώσουμε το πρώτο κομμάτι πώς μας έκρυβαν όλα αυτά τα χρήματα και τον πλούτο των Ελλήνων.

Γ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σας συμφωνήσω μαζί σας και να συνεχίσω μετά την γερμανική κατοχή με την Παγκόσμια Συνθήκη του BRETTON WOODS

Η Ελλάδα λοιπόν που ήταν από τα ιδρυτικά μέλη και των Ταμείων της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ και για αυτό χρειάστηκε να βάλει και ιδρυτικό μετοχικό κεφάλαιο που ήταν 40 εκατομμύρια δολάρια στο ΔΝΤ και 25 εκατομμύρια δολάρια για την Παγκόσμια Τράπεζα, η Ελλάδα παρέδωσε και τεράστιο πλούτο και χρυσό στα παγκόσμια Ταμεία για να εγγυοδοτεί κι αυτή στο δολάριο.

Η Ελλάδα τότε παρέδωσε ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ και τα υπογράφει όλος ο πλανήτης, τα υπογράφουν όλα τα Δικαστήρια, η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, και οι δικοί μας Αρεοπαγίτες και οι Εφέτες μέσα. Άρα, όταν μιλάει ο Γενικός Εισαγγελέας της Ελλάδος δεν δικαιούται να λέει λάθη δημόσια, γιατί τα υπογράφει και τα επικυρώνει κάθε χρόνο στην Διεθνή Ένωση Εισαγγελέων.

Δημοσιογράφος: Τα γνωρίζει δηλαδή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια! ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ 20.000 ΤΌΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ…

Δημοσιογράφος: Αμύθητο ποσό….;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και 115 τρις δολάρια.

Δημοσιογράφος: Αυτά που μας λέτε είναι αμύθητα ποσά…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να κάνουμε εκπτώσεις; Τόσα είναι! Τι να κάνουμε; Αυτά τα χρήματα, συμφωνήθηκε το Παγκόσμιο Ταμείο που παίρνει την διαχείριση για να υπάρχει από την μία η εγγυοδοσία του δολαρίου και από την άλλη, να υπάρχει η ανάπτυξη των χωρών, να δίνει στην κάθε χώρα για τα χρήματα που του παρέδωσε 4% τόκο τον χρόνο. Κι αυτό το αναφέρει και ο Παγκόσμιος Ισολογισμός κάθε χρόνο.

Άρα, αφού η Ελλάδα παρέδωσε 20.000 τόνους χρυσού και 115 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, με 4% τον χρόνο τόκους, μιλάμε περίπου για 5 τρισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο είναι μόνο οι τόκοι.

Δημοσιογράφος: Και μόνο από τους τόκους θα μπορούσε να ζήσει ο Έλληνας ζωή χαρισάμενη!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλος ο πλανήτης θα μπορούσε να ζήσει με 5 τρισεκατομμύρια από το 1945 τον χρόνο! Αυτά τα χρήματα όμως τα έκρυψαν και έκρυψαν και τα παράγωγα τους, τους τόκους κι ανάγκασαν τους Έλληνες να πάνε καρβουνιάρηδες στον Βέλγιο, στην Αυστραλία, στην Γερμανία, στην Αμερική κτλ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρόδωσαν ένα ολόκληρο Έθνος. γιατί; Στο κέρδος του πλούτου; Ή μόνο ο πλούτος είναι το πρόσχημα και το θέμα δεν είναι τα λεφτά, γιατί λεφτά έχουν όλες οι χώρες;

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΩ: ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ!

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, όπως η Ελλάδα, έχουν κι οι άλλες χώρες!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια, μα, άμα δείτε τον Παγκόσμιο Ισολογισμό τα λέει ο Ισολογισμός της Παγκόσμιας Τράπεζας δεν τα λέω εγώ! Εκεί είναι οι λογαριασμοί που έχουν όλες οι χώρες τα λεφτά τους. Και η Αλβανία που δεν είχαν να φάνε, έχουν σε χρυσό 200 εκατομμύρια στον Ισολογισμό, λεφτά των Αλβανών.

Δημοσιογράφος: Αυτούς τους Ισολογισμούς που μας λέτε, εμείς μπορούμε να τους δούμε;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως μπορείτε, γιατί ήδη τους έχουμε δώσει δημόσια Ισολογισμούς και λογαριασμούς όλων των χωρών με τι ς Υπογραφές όλων των Παγκόσμιων Δικαστών ονομαστικά και δακτυλικά αποτυπώματα και επικυρώνουν. Υπογράφει το Δικαστήριο της Χάγης, 17 Δικαστές, το Ποινικό Δικαστήριο, η Διεθνής Ένωση των Εισαγγελέων. Δεν υπογράφουμε εγώ ο Καλογερόπουλος. Υπογράφουν όλοι οι Παγκόσμιοι Δικαστές, η Διεθνής Ένωση Εισαγγελέων και όλοι οι Πρόεδροι Δημοκρατιών.

Δημοσιογράφος: Άρα και οι δικοί μας Πρόεδροι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλοι οι Πρόεδροι Δημοκρατιών του πλανήτη. Όλοι οι Υπουργοί Οικονομικών υπογράφουν τον Παγκόσμιο Ισολογισμό από 198 χώρες! Καταλαβαίνετε τι ακούτε;

Δημοσιογράφος: Είναι λίγο σοκαριστικό που το ακούμε και πρέπει λίγο να κουνήσουμε το κεφάλι μας και να δούμε τι ακούμε…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τα ποσά που σας ανέφερα είναι η Αλήθεια και δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις. Αν σας φαίνονται πολλά, αυτά είναι.

Δημοσιογράφος: Μας φαίνονται τρομακτικά πολλά. Έχουν υπογράψει και οι δικές μας Κυβερνήσεις

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΕΣ! Και ξέρετε και ποιο είναι το ωραίο; Γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ! Ξέρετε γιατί; Γιατί το πρώτο ΦΕΚ της ίδρυσης και της παράδοσης των χρημάτων το υπογράφει ο Αρχηγός της Ελλάδας, ο αρχιεπίσκοπος γιατί έχει πεθάνει ο Βασιλιάς και κάνει τον Αντιβασιλέα, γιατί το ΦΕΚ αναφέρει τον Δαμασκηνό τον Αρχιεπίσκοπο να υπογράφει ως Αντιβασιλέας.

Άρα, η εκκλησία δεν μπορεί να πει ότι «εμείς δεν ξέραμε και εμείς ασχολούμαστε με τον Θεό και πηγαίναμε στο μοναστήρι και κάναμε ολονυχτία».

Δημοσιογράφος: Αυτό είναι πολύ σοβαρό!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράφει το ΦΕΚ.

Δημοσιογράφος: Άρα, η εκκλησία της Ελλάδος είναι γνώστης!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια!

Δημοσιογράφος: Άρα, ο Έλληνας έχει πολλά πυρά και πολλά βέλη από όλες τις μεριές.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είδατε τώρα που αποδεικνύεται ότι όλοι είναι εναντίον του Έλληνα;

Δημοσιογράφος: Γιατί όμως αναρωτιέμαι;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί μόνο ο Έλληνας έχει κι όλοι οι άλλοι δεν έχουν τίποτα και το παίζουν αντιπρόσωποι του. Όταν δεν γνωρίζεις τι έχει και σου λέω: «έλα εδώ, αφού δεν έχει τίποτα, θα σε αντιπροσωπεύω εγώ». Λες, δεν βαριέσαι, αφού δεν έχω τίποτα, έτσι κι αλλιώς, ίσως μου δώσει κάτι και για μένα, από αυτά που θα κάνει. Όταν όμως σου πω ότι έχεις τόσα δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια και δώσε μου την αντιπροσώπευση σου, δεν θα μου την δώσεις ποτέ. Λογικό δεν είναι;

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αυτό ήρθε να πει στους Έλληνες. Δεν ήρθε να πει κάτι άλλο. Τους λέει: «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ» Προσέξτε, όχι κάποιου άλλου, πάρτε κλέψτε κάποιου άλλου, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΟΥ.

Δημοσιογράφος: Κ. Καλογερόπουλε, δηλαδή μας λέτε ότι αυτό που έκανε ο κ. Αρτέμης Σώρρας κι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ήταν να ενημερώσει τους Έλληνες αυτές τις αλήθειες.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι απλά να ενημερώσει, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ. Έχει σημασία γιατί άλλο να σου λέει ο Σώρρας κάτι από το μυαλό του έτσι, γιατί έτσι το φαντάστηκε κι άλλο να κάνει πρώτα τις νομικές πράξεις, να επικυρώνεται δικαστικά και μετά να στο ανακοινώνει.

Ο Αρτέμης Σώρρας ξεκίνησε να σου παρουσιάσει πρώτα, αφού το ολοκλήρωσε, τι; Την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ που κανένας δεν ήξερε τίποτα..

Δημοσιογράφος: Η Τράπεζα της Ανατολής!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι μια Τράπεζα φτιαγμένη πάνω σε χρυσό που οι Μετοχές της είναι αξιόγραφα χρυσού. Προσέξτε, δεν είναι απόδειξη κατάθεσης μετρητών. Είναι χρυσού…

Δημοσιογράφος: Που δεν χάνει ποτέ την αξία της.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η Μετοχή που είναι απόδειξη κατάθεσης χρυσού, δεν μπορεί να χάσει την αξία της. Πήγε ο παππούς μας και κατέθεσε σε ένα ίδρυμα ένα κιλό χρυσό… αυτή είναι η Μετοχή Ανατολής. Τι σημαίνει αν πέρασαν 50 ή 100 χρόνια; Ότι δεν ισχύει, τότε που παρέδωσε ένα κιλό μέταλλο; Κάπου πήγε αυτό το μέταλλο. Ποιος το έχει;

Δημοσιογράφος: Να σας διακόψω λίγο και να σας κάνω μια ερώτηση. Εδώ μας λέτε, αν κατάλαβα καλά, μιλάμε για 2 διαφορετικές περιπτώσεις. Μία φορά είναι αυτά τα Παγκόσμια Ταμεία…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι 5 διαφορετικές οι περιπτώσεις. Στην κυριολεξία είναι 5 και άμα τις αναλύσουμε διαδοχικά θα καταλάβουμε την διαφορά της μιας από την άλλη.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, μια φορά μας λέτε, για αυτά τα Παγκόσμια Ταμεία…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το Bretton Woods δεν το έκανε ο Αρτέμης Σώρρας. Αυτό είναι μια Παγκόσμια Συνθήκη που έγινε το 1944 τον Ιούλιο που θα τελείωνε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος και απλά από την Ελλάδα επικυρώθηκε το 1945 που έφυγαν οι δανειστές.

Δημοσιογράφος: Αυτά είναι μία περίπτωση που τα χρήματα τοκίζονται με 4%.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ένα αυτό! Αυτά τα χρήματα όμως δεν είναι του Σώρρα, είναι του Ελληνικού Έθνους.

Δημοσιογράφος: Του ελληνικού Έθνους κι ο τελευταίος Ισολογισμός πόσα δείχνει; Επαναλάβετε παρακαλώ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, μισό λεπτό. Όλοι οι Ισολογισμοί δείχνουν το αρχικό ποσό που κατατέθηκε τον Ιούνιο του 1944, 115 τρισεκατομμύρια δολάρια. Τιμές του 1945 αυτά, όχι τωρινές.

Δημοσιογράφος: Ούτε τα μηδενικά δεν μπορούμε να μετρήσουμε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν βάλουμε τώρα 4% τον χρόνο τόκους που μπαίνουν σε άλλους λογαριασμούς, που δεν αναφέρονται σε αυτόν τον Ισολογισμό, είναι άλλα 800 τρις τα παράγωγα τους.

Δημοσιογράφος: Αυτό είναι μία περίπτωση. Και η Τράπεζα της Ανατολής είναι άλλη περίπτωση.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ η οποία για να στηθεί, στήθηκε για ένα λόγο και στήθηκε από τον ιδιοκτήτη της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος και της Εθνικής Τράπεζας της Γερμανίας, που είχε έδρα το Βερολίνο τότε.

Σας μιλάω για το 1904. Αυτή η Τράπεζα λοιπόν που την έστησαν δύο άλλες Εθνικές τράπεζες, αυτή της Γερμανίας και αυτή της Ελλάδος, είχε έδρα στην Αθήνα στην Σοφοκλέους, εκεί που ήταν το χρηματιστήριο.

Αυτή η τράπεζα με το που ιδρύθηκε, ξεκίνησε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σε χρυσό. Έκανε τρεις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, μέχρι το 1910 σε χρυσό, μάζεψαν ένα σωρό χρυσό, αλλά ταυτόχρονα πήρε και τεράστια ποσότητα Κληρονομικού Ελληνικού χρυσού για διαχείριση, ξέχωρα το χρυσό των μετοχών.

Αυτοί λοιπόν που δημιούργησαν μετά τις τράπεζες με τον ελληνικό χρυσό και τις ιδιωτικές εταιρείες –κράτη, μετά, ειδικά το 1932 που πτώχευσαν όλον τον πλανήτη, έκρυψαν στην συνέχεια τον διαχειριστή Τράπεζα Ανατολής για να μην τους ζητήσει κανένας λογαριασμό για τον χρυσό που πήραν για διαχείριση. Είναι άλλο η ίδρυση της Τράπεζας ως διαχειριστικού μηχανισμού και το αρχικό της δικό της κεφάλαιο και το χρυσό που επένδυσε ο καθένας, αγοράζοντας μία μετοχή κι είναι άλλο ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που τους δόθηκε επενδυτικά να τον διαχειριστούν.

Δηλαδή, είναι σαν να σου δώσω, εσένα που έχεις το ραδιόφωνο, 10 εκατομμύρια σε χρυσό να τον διαχειριστείς και αύριο το πρωί να παρουσιαστεί ότι έκλεισε ο σταθμός, οπότε, χάθηκε το διαχειριζόμενο. Αυτό προσπάθησαν να κάνουν.

Ο Αρτέμης ο Σώρρας απέδειξε νομικά ότι η Τράπεζα Ανατολής υφίσταται, υπάρχει, η Μετοχή έχει αξία και το απέδειξε ο ίδιος, αλλά έκανε μια πολύ συγκεκριμένη κίνηση.

Ανάγκασε το ίδιο Ελληνικό κράτος –προσέξτε πόσο σοβαρό γίνεται- το ίδιο το Ελληνικό κράτος να έρθει και να αποφασίσει, αφού ελέγξει και να πει, αν η Τράπεζα της Ανατολής είναι ανοιχτή, αν έχει αξία και ποια είναι η αξία της.

Πώς τους ανάγκασε ο Αρτέμης ο Σώρρας;

Προσέξτε τι κάνει! Έχοντας νόμιμα στην κατοχή του 8 Μετοχές, ιδρύει δύο οργανισμούς που σκοπό έχουν την απελευθέρωση της Ελλάδος από ό,τι χρέος έχει και τους κάνει δωρεά 4 Μετοχές στον έναν Οργανισμό και 4 Μετοχές στον άλλον Οργανισμό. Αυτή την Δωρεά είναι αναγκασμένο το Ελληνικό κράτος, γιατί όλα αυτά γίνονται εντός της Ελλάδος, να έρθει να φορολογήσει την δωρεά. Για να φορολογήσει την δωρεά, θα πρέπει να αξιολογήσει την Μετοχή, αν έχει αξία και να ορίσει και την αξία της.

Δημοσιογράφος: Σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι φτάσαμε στις αρχές του 2012, να έχουμε την Βουλή, γιατί το Υπουργείο Οικονομικών, επειδή ήταν τεράστιο το θέμα και η τοπική εφορία Πατρών που έκανε την δωρεά ο Αρτέμης Σώρρας και την δήλωσε, η τοπική εφορία το έστειλε στο Υπουργείο Οικονομικών. Το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών το φέρνει στην Βουλή για να γίνει Κοινοβουλευτικός Έλεγχος και να αποφασίσει η Βουλή ποια είναι η αξία των Μετοχών.

Έτσι έχουμε λοιπόν επίσημο κοινοβουλευτικό έλεγχο με βεβαίωση από την ίδια την Βουλή, ότι ελέγχθηκε κοινοβουλευτικά η Μετοχή, η αξία της και η Τράπεζα και έχουμε επίσημα έγγραφα που δηλώνει η ίδια η Βουλή ότι το αποτέλεσμα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου που δείχνει ότι μόνο από το χρυσό της κατάθεσης, το παθητικό της μετοχής, χωρίς τα κέρδη και το μοίρασμα με την εκκαθάριση που δεν έγινε ποτέ, μόνο από το παθητικό, την κατάθεση του χρυσού, για να αγοράσει ο καθένας την Μετοχή, η σημερινή αξία λέει το 2011 η Βουλή των Ελλήνων είναι 678 δις ευρώ σε χρυσό.

Δημοσιογράφος: Η μία μετοχή!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά τα λέει η Βουλή! Δεν τα λέει ο Σώρρας! Η σημερινή αξία λέει η Βουλή είναι 678 δισεκατομμύρια ευρώ σε χρυσό επί 8 Μετοχές που είναι σύνολο οι δωρεές είναι 5,5 τρισεκατομμύρια ευρώ σε χρυσό.

Δημοσιογράφος: Αυτές είναι Μετοχές του κ. Σώρρα που βεβαιώνεται..

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι μετοχές του που τις έκανε δωρεά σε δύο Οργανισμούς για να ξεχρεώσει την Ελλάδα, το ελληνικό Έθνος.

Άρα, η Βουλή την ώρα που ξεκίνησε να κάνει τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο για να ελέγξει την αξία της Μετοχής για να την ορίσει και να την φορολογήσει και βάζουν και 27 δις φόρους στο Σώρρα για αυτή την Δωρεά, λέει ότι η συνολική αξία είναι 5,5 τρισεκατομμύρια οι 8 Μετοχές. Αλλά ξέρει πολύ καλά ότι φορολογεί μια Δωρεά –και προσέξτε καλά πόσο κρέμασμα θέλουν όλοι- φορολογούν μια Δωρεά που σκοπός της είναι να ξεχρεωθεί η Ελλάδα.

Ενώ η ίδια η Βουλή λέει ότι κάνουν 5,5 τρισεκατομμύρια, μετά από 1 μήνα, αν δείτε τις ημερομηνίες του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και της απάντησης του Υπουργού του Σαχινίδη, τότε. των Οικονομικών, στον Βουλευτή της Καστοριάς τον Τζηκαλάγια που ρωτάει επίσημα μέσα στην Βουλή και του λέει ότι η κάθε μια κάνει 678 δισεκατομμύρια ευρώ σε χρυσό σήμερα και οι 8 Μετοχές κάνουν 5,5 τρις, αν δείτε ημερολογιακά πότε δίνει αυτή την απάντηση ο Υπουργός των Οικονομικών, ακριβώς μετά από ένα μήνα υπογράφει ο Παπαδήμος που τον έχουν κάνει τότε Πρωθυπουργό το δεύτερο μνημόνιο.

Δημοσιογράφος: Ενώ είχε την δυνατότητα να ξεχρεωθεί η Ελλάδα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αμέσως! Ακαριαίως! Αφού για αυτό γίνεται η δωρεά. Αυτό ελέγχουν και αυτό φορολογούν και γυρίζουν τώρα οι βλάκες οι δημοσιογράφοι να μας πουν τι; Ότι πουλούν την Μετοχή 15 ευρώ στο Μοναστηράκι, την φωτοτυπία; Ε, και; Ακριβά την πουλάνε για φωτοτυπία!

Καταλαβαίνετε πόσο σοβαρά γίνονται τα πράγματα.

Έχεις Κοινοβουλευτικό έλεγχο που φορολογεί, πιστοποιεί με έλεγχο της η ίδια η Βουλή 5,5 τρισεκατομμύρια σε χρυσό και αντί να τα πάρουν επί τόπου και να τα δώσουν στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και να αντλήσουν από τους λογαριασμούς, γιατί αυτό κάνει ο Οργανισμός, για αυτό σας ξεκίνησα από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ στο διακρατικό του σύστημα και να πληρώσει το χρέος, όποιο χρέος και αν λένε ότι έχει η Ελλάδα.

Δημοσιογράφος: Και να μην μπει καθόλου η Ελλάδα στο μνημόνιο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστώ πολύ. Ακριβώς αυτό!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ 300 ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΓΓΕΛΟΙ; ΑΓΙΟΙ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΑΓΙΟΥΣ; Να τους βάλουμε και κανά φωτοστέφανο;

Όχι, πρέπει να καταλάβουμε πόσο απατεώνας είναι ο Σώρρας. Είναι με απόφαση Βουλής! Το καταλαβαίνετε πόσο σοβαρό γίνεται το θέμα;

Δημοσιογράφος: Αυτό τον φόρο που επιβάλανε στον κ. Σώρρα γιατί έκανε αυτή τη Δωρεά, η εφορία πήρε τον φόρο;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι!

Δημοσιογράφος: Πόσο ήταν ο φόρος; Επαναλάβετε παρακαλώ τον φόρο;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η Εφορία δεν ακουμπάει για να εισπράξει τον φόρο και έφτασε ο Αρτέμης Σώρρας να κάνει μήνυση και στο ΣΔΟΕ να τον συλλάβει για να πάρουν τον φόρο. Απαντάει επίσημα τον ΣΔΟΕ ότι «δεν έχουμε καμία δικαιοδοσία να σε συλλάβουμε επειδή χρωστάς φόρους!».

ΆΡΑ, Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΑ!

Δημοσιογράφος: Εδώ κάποιος χρωστάει 100 ευρώ και του κάνουν κατάσχεση.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το ίδιο το ΣΔΟΕ λέει ότι δεν έχει δικαιοδοσία να τον συλλάβει. Απαντάει επίσημα ο Αρχηγός του ΣΔΟΕ και λέει, «δεν είναι αρμοδιότητα μας να σας συλλάβουμε για να εισπράξουμε τους φόρους».

Αυτό είναι επίσημο από το ΣΔΟΕ, έτσι; Δεν είναι δικό μου!

Δημοσιογράφος: Καλά αυτό είναι εξωφρενικό, είναι τρελό!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Παγκόσμια πρωτοτυπία είναι αυτό.

Όταν μπαίνουμε στην σφαίρα του απίστευτου και ο κόσμος δεν μπορεί να τα κατανοήσει, όταν τα ακούει και σου λέει: «δεν είναι δυνατόν ρε παιδί μου, δεν γίνονται αυτά αλήθεια και οι άλλοι να μην μιλάνε!»

Δημοσιογράφος: Είναι ένα στοχευμένο σχέδιο που πραγματοποιείται. Ο Έλληνας γενοκτονείται.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι σχέδιο στρατηγικό με στόχο την Γενοκτονία των Ελλήνων κι αυτό εξελίσσεται συνέχεια. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά.

Αφού λοιπόν δεν παίρνουν τις μετοχές, δεν εισπράττουν και τους φόρους, ενώ τότε μας είχαν πρήξει και τα συκώτια από την τηλεόραση ότι η Ελλάδα δεν έχει λεφτά, δεν θα έχουμε βενζίνη, δεν θα έχουμε φάρμακα…

Δημοσιογράφος: Και ο Έλληνας είναι φοροφυγάς, δεν πληρώνει τους φόρους του, είναι τεμπέλης…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουμε 5,5 τρισεκατομμύρια έτοιμα και διαθέσιμα να πληρώσουν τα πάντα και να τελειώσει κάθε πρόβλημα του Ελληνισμού, αυτοί δεν το κάνουν!

Οπότε, ο Αρτέμης ο Σώρρας τι κάνει; Έχει κάνει την δωρεά, δεν την ακουμπάνε, τους φέρνει άλλο οικονομικό εργαλείο, τελείως διαφορετικό, έξω από την Τράπεζα Ανατολής. Γιατί κάποιοι μπερδεύουν τα 600 δις με την Τράπεζα Ανατολής.

Δημοσιογράφος: Είναι άλλο τα 600 δις και η Τράπεζα Ανατολής είναι προσωπικές του Μετοχές. Δική του προσωπική του περιουσία.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς!

Δημοσιογράφος: Ένα λεπτό κ. Καλογερόπουλε. Αυτή είναι η δική του προσωπική του περιουσία την οποία δωρίζει ένας μέρος της δικής του περιουσίας από αυτές τις Μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για να ξεχρεωθεί το Ελληνικό χρέος.

Δημοσιογράφος: Για να ξεχρεωθεί το ελληνικό χρέος και ο Έλληνας και δεν το ακουμπούν, παρόλο που του έβαλαν φόρο για αυτές τις Μετοχές.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, εκεί την πάτησαν οι ίδιοι. Απέδειξαν μόνοι τους και στον τελευταίο ανίδεο ότι είναι πραγματικότητα ο Σώρρας και οι Μετοχές της Ανατολής κι έχουν αξία γιατί τις φορολόγησαν.

Δημοσιογράφος: Ε, βέβαια, πώς θα φορολογήσεις έναν ανύπαρκτο ποσό;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν δεν τις είχαν φορολογήσει και δεν είχαν εκτιμήσει την αξία τους, δεν θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε κάτι. Λένε ότι έχουν αξία και τις φορολογούν οι ίδιοι με 27δις και γιατί μόνο 27 δις στα 5,5 τρις να σας εξηγήσω. Όταν κάνεις φόρο δωρεάς σε ΜΚΟ που σκοπό έχει την κοινή ωφέλεια, το κοινό όφελος, ο φόρος δωρεάς είναι 0.5%. Οπότε στα 5,5 τρισεκατομμύρια με 0,5% είναι 27 δις και 185 εκατομμύρια ευρώ που έχουν βάλει στον Σώρρα.

Δημοσιογράφος: Και μόνο τον φόρο να έπαιρναν, θα ξεπλήρωναν την Ελλάδα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς!

Δημοσιογράφος: Αυτό σημαίνει ότι αρνούνται να τον πάρουν!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι μόνο αυτή την στιγμή. Εδώ και χρόνια.

Δημοσιογράφος: Βέβαια, θέλω να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι φαίνεται ότι η επίθεση από τα ΜΜΕ είναι και καθοδηγούμενη από το εξωτερικό, γιατί εδώ στην Γερμανία έχουμε το Spiegel….

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αφού η Γερμανία είναι ιδιωτική εταιρεία με υπαλλήλους τους Γερμανούς. Το Spiegel δεν είναι ιδιωτικό;

Δημοσιογράφος: έτσι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι του ιδιοκτήτη εταιρεία Γερμανία; Αφού ο ιδιοκτήτης της έφτιαξε την εταιρεία Γερμανία με τον κλεμμένο ελληνικό χρυσό από την Τράπεζα Ανατολής. Εμείς ξέρουμε ακριβώς τι έχει γίνει και έχουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία με την σειρά που έχει πάει ο χρυσός κι έχει επενδυθεί. Για αυτό λέμε ότι μέσα από την τράπεζα Ανατολής και τον δικό μας κληρονομικό χρυσό που διαχειρίζεται, ό,τι παρήχθηκε κι ό,τι έφτιαξαν με τον κληρονομικό χρυσό, ανήκεις τους κληρονόμους τους χρυσού κι όχι στους διαχειριστές.

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ταμείο. Κάνοντας ταμείο θα μας αφήσουν τα κλειδιά και θα εξαφανιστούν. Κατά αυτόν τον τρόπο είναι που θα ελευθερωθεί ο άνθρωπος σε όλον τον πλανήτη γη.

Δημοσιογράφος: Αυτό θέλω να μας το πείτε και να μας το εξηγήσετε ακριβώς τώρα που θα μπούμε σε αυτό το σημείο.

Γ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι τεράστια ανάλυση και καλύτερα να πάμε στο επόμενο οικονομικό εργαλείο που είναι τα 600 δις δολάρια κι όχι ευρώ.

Δημοσιογράφος: Πριν πάμε στο επόμενο εργαλείο να πάμε σε ένα μουσικό διάλειμμα για να μπορέσουμε αυτά να τα αφομοιώσουμε και να τα καταπιούμε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, είναι πάρα πολύ σοβαρά πράγματα και είναι δύσκολο να τα κατανοήσει με την πρώτη κανείς, να ενημερωθεί, να τα σκάψει και να δει πραγματικά ποια είναι η θέση του.

Δημοσιογράφος: Είναι πολλές οι πληροφορίες και πρέπει να γίνουν κι άλλες εκπομπές για πιο αναλυτική ενημέρωση στον κόσμο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ είμαι στην διάθεση σας, μπορούμε να κάνουμε δίωρες εβδομαδιαίες εκπομπές, το λιγότερο και παραπάνω και να δώσουμε και ανοιχτές γραμμές με email, με τηλέφωνα, με ό,τι θέλει ο συνέλληνας μας, όπου και αν βρίσκεται, να επικοινωνήσει και να ρωτήσει και ανοιχτά στον αέρα.

Δημοσιογράφος: Ναι, γιατί μερικοί ακούν κάποιες πληροφορίες και έτσι θα τους δοθεί ένα περιθώριο ημερών να καθίσουν να τα ερευνήσουν και οι ίδιοι ενδεχομένως να δοθούν και κάποια ερωτήματα που θα μπορέσουν να απαντηθούν στις επόμενες εκπομπές.

Δημοσιογράφος: Έχουμε μια ερώτηση από μια ακροάτρια η οποία ρωτάει γιατί μόνο ο κ. Σώρρας βγαίνει στα βρωμοκάναλα και μαυρίζει έτσι τον εαυτό του και δεν πηγαίνουν κι άνθρωποι σαν κι εσένα για παράδειγμα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κ. Σώρρας δεν πηγαίνει στα βρωμοκάναλα. Απεναντίας έχει και πολλές προτάσεις από όλα τα κανάλια για να του πάρουν συνέντευξη και δύο φορές που του πήραν συνέντευξη, ήταν στο γραφείο του. Δεν πήγε σε κανένα κανάλι.

Όσο για μένα, που ρωτάτε, επειδή με έχουν καλέσει κι εμένα να με βγάλουν κάποια κανάλια και ραδιόφωνα, το έχω αποφύγει εγώ, ήθελα να δω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό, γιατί την ώρα που θα βγω, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια και τα έγγραφα και εκεί θα είναι σάρωμα. Το να προσπαθούσε εγώ να βγω εγώ στην αρχή, να βγω να υπερασπιστώ τι; Ότι πίνουμε αίμα ή ότι απαγάγουμε παιδιά; Αυτό είναι γελοίο!

Δημοσιογράφος: Και αυτό το ακούσαμε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι γελοία και κατεβαίνεις σε ένα πολύ άσχημο επίπεδο να αντιμετωπίσεις βλακείες. Δεν έχει λογική.

Δημοσιογράφος: Βέβαια, σε αυτό το σημείο, θα βάλω κι εγώ την κοινή λογική να σκεφτεί και λέω τώρα: Αν όλα αυτά ήταν απατεωνιές, αν όντως πίνατε αίμα κι όλα αυτά είναι ψέματα, δεν θα βρισκόταν όλο το επιτελείο στην φυλακή;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι το λιγότερο. Θεωρώ όμως ότι μας έκαναν μεγάλο καλό, γιατί δημιούργησαν …

Δημοσιογράφος: Ενδιαφέρον!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: την αιτία την σοβαρή στο μυαλό στου κάθε ενός Έλληνα και Ελληνίδας να αρχίσει να ψάχνει και να δει πραγματικά τι παίζει με τον Αρτέμη τον Σώρρα και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Δημοσιογράφος: Αυτό ήταν και η αιτία όλης αυτής της φασαρίας που έγινε από τα ΜΜΕ της Ελλάδος, να αποφασίσουμε εμείς να σας καλέσουμε και να ακούσουμε αυτά όλα που μας είπατε, τα τρομερά νέα. Γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρά.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είδατε πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα, όταν τα δούμε πραγματικά τι λένε τα επίσημα χαρτιά. Αν με τις γελοίες αυτές ψευδείς κατηγορίες χάνεις το θέμα, δεν θα μπορείς να αναπτύξεις αυτό που πραγματικά πρέπει να εισπράξει για να καταλάβει ο κάθε Έλληνας ποιος είναι.

Δημοσιογράφος: Κ. Καλογερόπουλε, επειδή δεν έχουμε πολύ χρονικό περιθώριο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτός ο χρόνος είναι πάντα ελλιπής…

Δημοσιογράφος: Ναι, θέλω να παρακαλέσω, επειδή αυτές τις πληροφορίες θα έχουμε την δυνατότητα να τις αναλύσουμε και σε μια άλλη εκπομπή, θέλω να μας πείτε στα δια ταύτα τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι Έλληνες.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται, για να γίνει κατανοητό και θα το αναπτύξουμε με λεπτομέρειες στην επόμενη εκπομπή.

Δημοσιογράφος: Ωραία λοιπόν, εδώ πείτε μας…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του δόμησαν μια συγκεκριμένη στρατηγική, έχοντας την δυνατότητα ενός τεράστιου κομματιού του Ελληνικού πλούτου.

Έφτιαξαν λοιπόν μια στρατηγική με την οποία να μπορέσει ο κάθε Έλληνας να αξιοποιήσει τον πλούτο του, νόμιμα να αναγνωρίσουν όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του πλανήτη και οι θεσμοί, όπως είναι η Παγκόσμια Τράπεζα, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως είναι το ΔΝΤ και ο ΟΗΕ, στον Έλληνα το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον πλούτο του και αυτό να γίνει με σωστό στρατηγικά τρόπο και να φτάσει αυτός ο πλούτος στα χέρια των Ελλήνων και να μπορούν οι Έλληνες να διαχειριστούν τον πλούτο τους και να τον κρατήσουν να μην τους τον ξαναπάρουν.

Αφού τα καλά παιδιά που κυβερνούν την Ελλάδα και την παρέδωσαν και όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι που δανείζουν την Ελλάδα, που αυτοί είναι πλούσιοι και αυτοί είναι φτωχοί, κοιτάξτε πόσο πλούτο έχουν οι Έλληνες τώρα…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έτσι μάθαμε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Αρτέμης ο Σώρρας στρατηγικά το συγκεκριμένο σχέδιο. Να φτάσει σε κάθε Έλληνα, όπου κι αν βρίσκεται είτε μέσα στην Ελλάδα, είτε έξω από την Ελλάδα, η δυνατότητα πραγματικά να διαχειριστεί τα δικά του και να ξεφύγει από την μιζέρια και την καταδυνάστευση των όποιων δανειστών και κέντρων εξουσίας που λυμαίνονται την Ελλάδα.

Αυτό επιτεύχθηκε, ζητώντας από τους Έλληνες Δημάρχους που είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, προσέξτε αυτά που λέω είναι πολύ σοβαρά.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ούτε αυτό το γνωρίζουμε εμείς οι Έλληνες.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό το λέει και το Ελληνικό Σύνταγμα και ο νόμος 1850 του 1989, το λέει ο 3852/2010 και πάει λέγοντας…

Σας είπα, ό,τι σας λέω, θα είναι μέσα από την νομοθεσία και από τα επίσημα έγγραφα του κράτους κι όχι από τις δικές μου φαντασιώσεις και αποκυήματα του μυαλού μου.

Έτσι λοιπόν ζητήθηκε από Έλληνες Δημάρχους να δώσουν αυτή την Εντολή, ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, προσέξτε τι λέω, ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Άρα, αυτό τι σημαίνει; Από την ώρα που οι Δήμαρχοι έδωσαν την Εντολή στον Αρτέμη Σώρρα και να πάει να πάρει από τον Ελληνικό Κληρονομικό πλούτο, γιατί δεν μπορούσαν να του δώσουν Εντολή να πάρει μιας ξένης χώρας τα λεφτά.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: Σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δίνοντας Εντολή στον Αρτέμη Σώρρα λοιπόν να πάει στα Ελληνικά κληρονομικά χρήματα να δομήσει ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, με δικά του χρήματα, με δικές του Εγγυήσεις, με δικές του μελέτες και να φέρει χρήματα στους Έλληνες και να υλοποιήσουν οι ίδιοι οι κληρονόμοι και οι τελικοί δικαιούχοι το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Κληρονομικών χρημάτων, αυτομάτως δίνει στους Έλληνες δύο δυνατότητες.

Πρώτον: Να αποδειχθεί ότι έχουν τεράστιο κληρονομικό πλούτο που καλώς ή κακώς τους τον έκρυβαν και

Δεύτερον: Να τους αναγνωριστεί το δικαίωμα να εργαστούν οι ίδιοι πάνω στον πλούτο και να δημιουργήσουν ό,τι υποδομές θέλουν και να υλοποιήσουν ένα τεράστιο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε Έλληνας όπου κι αν βρίσκεται κι αυτό έχει τεράστια σημασία, είτε μέσα στην μητροπολιτική Ελλάδα, στην λεγόμενη ελληνική επικράτεια, είτε στην Κύπρο, είτε στην Γερμανία, είτε στην Σουηδία, είτε στο Βέλγιο, είτε στην Ελβετία, στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αργεντινή, στο Μεξικό, στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στην Καμπέρα, στην Μελβούρνη, στο Σίδνεϋ, είτε είναι στην Αφρική, ή στην Νοτιοαφρικανική ένωση, είτε στην Αίγυπτο, είτε στον Λίβανο, είτε στην Συρία, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΙΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!

Δεν είναι μόνο θέμα μέσα στην Ελλάδα. Είναι παγκόσμια ελληνικό θέμα και αφορά τον κάθε Έλληνα, όπου βρίσκεται στον πλανήτη γη. Δεν εξαιρείται κανένας. Το φωνάζω και το τονίζω πάντα. ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να σας κάνω μια ερώτηση. Γι αυτό δηλώνετε ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υποχρεωτικά γι αυτό, γιατί τα χρήματα είναι Κληρονομικά. Δεν είναι δογματικά, δεν είναι μιας θρησκείας. Ο Έλληνας όπου και να γεννήθηκε και οι γονείς του πίστευαν κάπου, είτε με το καλό, είτε με το σπαθί… άλλοι είναι μουσουλμάνοι, άλλοι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, άλλοι είναι καθολικοί..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σωστά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν το δεις δογματικά, χάνεις την Ουσία.

Μα. Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ! ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ.

Αφού τα χρήματα είναι Κληρονομικά, έχει να κάνει με την Κληρονομιά σου αιματολογικά, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Δεν έχει να κάνει αν εσύ είσαι μουσουλμάνος, αν εγώ είμαι άθεος, ο άλλος μπορεί να είναι δωδεκαθεϊστής, άλλος καθολικός ή του Βούδα… κτλ. δεν μπορείς να το δεις ποτέ θρησκευτικά και δογματικά αυτό το πράγμα.

Δημοσιογράφος: Κι όταν λέτε «Χωρίς Χρώμα τι εννοείτε;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Χρώμα είναι η ισχύς του πλούτου. Από την στιγμή που ο πλούτος ανήκει σε όλους, δεν είναι ο ένας πιο πλούσιος ή πιο φτωχός, οπότε εγώ που είμαι πιο πλούσιος από σένα θα σου επιβάλω την άποψη μου και την γνώμη μου φασιστικά. Το Χρώμα είναι ο Πλούτος. Είναι ο πλούσιος που διατάζει τον φτωχό ή που ο φτωχός υποκύπτει στις επιθυμίες του πλούσιου, γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Αυτός είναι ο χρωματισμός του ανθρώπου, ενώ γεννηθήκαμε όλοι με τις ίδιες Αξίες και με την ίδια Ισότητα. Είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε όλοι το ίδιο δικαίωμα στην ζωή. Πώς εγώ θα επιβληθώ σε σένα; Ο πλούτος είναι για όλους, οπότε θα πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, δεν λέω όλοι οι Έλληνες, αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ας μας έχουν χωρίσει σε Γερμανούς, Ιταλούς, Βραζιλιάνους…. Για πηγαίνετε 2000-2500 χρόνια πίσω…

Δημοσιογράφος: Μας κομμάτιασαν δηλαδή!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ!

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην ζωή και όλοι οι άνθρωποι πρέπει να απολαύσουν τον πλούτο τους και να έχουν όλοι αφθονία.

Για αυτό τον λόγο, τονίζω και το ξαναλέω:

ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΟΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ!

ΦΑΤΟΝ ΔΕΞΙΑ, ΦΑΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΕΝΤΡΩΑ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!

Δημοσιογράφος: Εμείς σαν Έλληνες, τι μπορούμε να κάνουμε;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όπου και να βρίσκεσαι στον πλανήτη, έχεις τα ίδια δικαιώματα με όλους. Άρα, δεν μπορεί να εξαιρεθεί κανένας!

Όλο αυτό όμως πρέπει να γίνει συντεταγμένα και με κανόνες. Τους κανόνες, δεν τους έβαλε ο Αρτέμης Σώρρας. Τους κανόνες τους έβαλαν οι ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Η υλοποίηση του προγράμματος πρέπει να γίνει μέσα από Μη Κερδοσκοπικές Αστικές Εταιρείες σε κάθε Δήμο που ζουν οι Έλληνες. Για παράδειγμα, εκτός από την γεωγραφική Ελλάδα, στην Γερμανία έχουν ιδρυθεί 4 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και άλλες 6-7 υπό ίδρυση αυτή την στιγμή.

Δημοσιογράφος: Μπράβο, τώρα αναφέρεστε σε ερωτήματα που έθεσαν κάποιοι ακροατές, αν υπάρχουν κι εκτός Ελλάδος.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ; Βεβαίως και στην Σουηδία και τώρα γίνονται και στην Νορβηγία. Μάλλον ήδη δημιουργήθηκε. Τώρα γίνονται 3-4 στο Βέλγιο, όπως και στην Ελβετία ήδη 4 και θα γίνουν άλλες 6-7 και θα φτάσουν 11 αμέσως στην Γερμανία. Παντού σε όλον τον πλανήτη. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας!

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Σ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.

Χρειάζονται για αρχή 6 άνθρωποι για να ξεκινήσουν το πρώτο ιδρυτικό καταστατικό και μετά οι άλλοι έρχονται και μπαίνουν μέλη.

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Δεν ανήκει σε έναν! Έτσι έχει προβλεφθεί και νομικά

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΜΟΣ.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ 4 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, εκ των οποίων οι 3 είναι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ. Άρα, έχει όλα τα εχέγγυα να αποφασίσει δεοντολογικά να αποφασίσει τι ανάγκες έχει ο Έλληνας όπου κι αν βρίσκεται, να το επεξεργαστεί, να το κάνει αναπτυξιακό πρόγραμμα, να το ορίσει και να το οριοθετήσει και να πάρει και τα κεφάλαια, τα χρήματα από τον θεματοφύλακα για να εκτελέσει το έργο, το οποίο θα έχει χαρακτηρίσει η ίδια η Ε.ΣΥ που θα γίνει ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

Άρα, ο Αρτέμης ο Σώρρας σε κάθε Έλληνα που θα δημιουργήσει την Δημοτική Εταιρεία οργανισμό, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και θα χαρακτηρίσει έργο, είναι υποχρεωμένος σαν Θεματοφύλακας να τους δώσει την Νομή.

Από την άλλη πλευρά, οι ίδιοι οι Έλληνες που υλοποιούν ως Ανάδοχοι το έργο θα πρέπει να εκτελούν νομικά ό,τι δεσμεύσεις έχουν βάλει οι Δήμαρχοι στον θεματοφύλακα κι ό,τι υπάρχει μέσα στην νομοθεσία.

Δημοσιογράφος: Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Αυτά που μας λέτε, είναι για το μέλλον. Τώρα προς το παρόν, στην δυσχερή κατάσταση που βρίσκεται ο Έλληνας, τι λύσεις προσφέρει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ; Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ προσφέρει το αυτονόητο. Δηλαδή τι:

Μέσα στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος έχει προβλεφθεί και η κάλυψη των Ελλήνων και για λόγους ανθρωπιστικής βοήθειας και για λόγους που τους έχει δημιουργήσει η κρίση, ανεξάρτητα που ζούνε.

Εγώ ζω στο Ναύπλιο και επειδή δεν έχω να φάω γιατί έμεινα από δουλειά, αναγκάστηκα να φύγω και να εργαστώ στο εξωτερικό για παράδειγμα. Δεν σημαίνει ότι επειδή έφυγα από το Ναύπλιο, δεν έχω δικαιώματα.

Άρα, όλοι οι Έλληνες καλύπτονται μέσα στα πλαίσια ανθρωπιστικής βοήθειας να μπορούν να αποπληρώσουν ό,τι ανάγκες τους δημιούργησε η κρίση.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ! ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

Άρα, ΚΆΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ… -προσέξτε τι λέω, γιατί ό,τι λέω είναι νομικό- Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ…Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, κόκκινο, κίτρινο δάνειο, δεν έχει σημασία μπορεί να κάνει χρήση των Κληρονομικών κεφαλαίων και μπορείς να το πληρώσεις από αυτά τα λεφτά.

ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ που κάποιοι λένε έντεχνα.

Επίσης, μπορείς να πληρώσεις την ΔΕΗ σου, την Ενέργεια, γιατί προβλέπεται στα πλαίσια της ανθρωπιστικής βοήθειας, να πληρώσεις το ΝΕΡΟ, να πληρώσεις τα ΤΕΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ που χρεώνουν και μάλιστα, μερικοί Δήμοι χρεώνουν υπέρογκα τέλη.

Δηλαδή, ξέρω καταστήματα στην περιοχή της Αττικής που πληρώνουν 2.500-3000 ευρώ το μήνα, ακόμα και 5.000 ευρώ μόνο τέλη στον Δήμο, γιατί πάει με την επιφάνεια.

Τώρα έχει ήδη ξεκινήσει εδώ κι ένα χρόνο και υλοποιείται να πληρώσει ο Έλληνας ό ,τι χρωστάει.

Δημοσιογράφος: Μια διευκρίνιση να το καταλάβουν οι ακροατές μας. αυτό που μας λέτε τώρα, δεν είναι κάτι που θα γίνει στο μέλλον! Αλλά κάτι που γίνεται αυτή την στιγμή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και 12 μήνες. Με αυτό που έγινε τώρα και αυτό που γίνεται τώρα και από τα κομματικά παιδιά και από τους δημοσιογράφους και από κάποιους δημοσιογράφους που τους έβαλαν κάποιες στοές, είναι η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!

Σου λένε: Θα μας λιώσουν οι Έλληνες!

Δημοσιογράφος: Μπορείτε να μου απαντήσετε στην υποθετική ερώτηση και βάζω τον εαυτό μου. Εγώ χρωστάω σε μια Τράπεζα 200.000 ευρώ και πρέπει να δίνω δόση τον μήνα 700 ευρώ.

Χρωστάω γιατί ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα και χρωστάω στην εφορία εκεί και τα δίνω με δόσεις… και το ρεύμα μου, γιατί το πετρέλαιο είναι πολύ ακριβό.

Αυτά που χρωστάω εγώ σαν Έλληνας στην Ελλάδα, έχω την δυνατότητα να τα εξοφλήσω; Και με ποιον τρόπο;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εξοφλούνται όλα από αυτά τα χρήματα ένα πολύ απλό, συγκεκριμένο νομικά τρόπο.

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙΣ. ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. Δεν υπάρχει περιορισμός, μπορεί ο ένας να χρωστάει 100.000 και ο άλλος 2 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στα πλαίσια όμως της Ανθρωπιστικής βοήθειας θα πρέπει να σου δώσει κατευθείαν σε σένα την ΝΟΜΗ ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.

Αυτό για να γίνει πρέπει να γίνει με ένα συγκεκριμένο νομικό τρόπο και θέλω να δώσουν βάση όλοι όσοι ακούνε και όσοι ακούσουν το βίντεο.

Για να αποδείξω εγώ ότι χρωστάω στην εφορία και εσύ ότι χρωστάς στην τράπεζα δεν μπορούμε εμείς σαν πρόσωπα. Ο μόνος που μπορεί να αποδείξει ότι υπάρχει οφειλή είναι ο Οργανισμός στον οποίο χρωστάμε.

Δημοσιογράφος: Και ποιος είναι αυτός ο Οργανισμός;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η Τράπεζα, η εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία γενικότερα, ο Δήμος, η ΔΕΗ…,

ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΠΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ που να λέει το εξής:

«ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ…» δίνεις και όλα τα δικαιολογητικά, την νομιμοποίηση του ποσού ότι είναι υπαρκτό και πραγματικό γιατί το έχει υπογράψει κι ο Άρειος Πάγος και το Υπουργείο Οικονομικών, οπότε είναι επίσημα τα χαρτιά, είναι και επικυρωμένα και με δικαστική απόφαση, οπότε τα χαρτιά είναι επίσημα και αποδεικνύεις ότι έχεις χρήματα.

Τους δίνεις λοιπόν ΕΝΤΟΛΗ να κάνουν δύο πράγματα:

Το ένα είναι να βεβαιώσουν ότι οφείλεις και να ορίσουν το ποσό, γιατί αυτό μόνο ο οργανισμός μπορεί να το κάνει κι όχι εγώ ή εσύ ως πρόσωπο.

Άρα, η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΛΗ που δίνουμε είναι: «ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ…»

Και την ώρα που σου βεβαιώνει και ορίζει το ποσό, αυτομάτως γίνεσαι Νομέας από τον ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Αρτέμη Σώρρα και τους δίνεις και ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και του λες: «ΣΕ ΕΝΤΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Δηλαδή, δεν είναι για μια φορά, αλλά ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτό, για να τον Έλληνα πολίτη που θέλει να το κάνει, του κοστίζει κάτι;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, όλοι πρέπει να το κάνουν! Τι αν θέλει; Ο λόγος που δεν το έχουν κάνει ακόμα είναι γιατί τους παραπλανούν οι δημοσιογράφοι.

Δημοσιογράφος: Έχει κόστος αυτό; Δηλαδή, είναι σαν να πληρώνεις σε κάποιον δικηγόρο;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Προσέξτε, το κόστος που έχει είναι οι φωτοτυπίες των εγγράφων γιατί είναι γύρω στις 350 σελίδες. Πόσο είναι το κόστος της φωτοτυπίας; 15-20 ευρώ.

Τώρα, αν το πας μόνος σου, δεν έχεις άλλο κόστος. Εάν το στείλεις με επιμελητή, θα πληρώσεις τον επιμελητή, ανάλογα σε ποια υπηρεσία το στέλνεις.

Δημοσιογράφος: Άρα, δεν έχει κάποιο τσεκ για να δώσεις σε κάποιο δικηγόρο δηλαδή;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, γιατί να δώσεις σε δικηγόρο; Για την εντολή που φτιάχνεις εσύ ο ίδιος ο πολίτης και κάνεις χρήση των δικών σου δικαιωμάτων των κληρονομικών σου κεφαλαίων που είσαι τελικός δικαιούχος;

Αν ο Οργανισμός στον οποίο δίνεις την Εντολή, παρακούσει και δεν την εκτελέσει και προσπαθήσει να σου κλέψει περιουσιακό στοιχείο και αναγκαστείς να τον αντιμετωπίσεις νομικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον λιώσεις, όπως έγινε και σήμερα στο δικαστήριο στην Ζάκυνθο, αλλά τον δικηγόρο που θα σε εκπροσωπήσει, θα τον πληρώσεις εσύ.

Δημοσιογράφος: Λογικά.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν δεν υπακούσουν και προσπαθήσουν να σου κλέψουν περιουσιακό στοιχείο, προσέξτε, λέω συγκεκριμένα πράγματα και προσέξτε τι όρους χρησιμοποιώ. ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΛΕΟΝ!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!

ΑΛΛΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ!!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εγώ θα θέσω κι ένα άλλο ερώτημα. Αν εγώ αποφασίσω να το κάνω αυτό και δεν έχω γνώσεις να γράψω κάτι τέτοιο, υπάρχει βοήθεια από το Ε.ΣΥ;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχει επικουρική βοήθεια από τα γραφεία που ήδη έχουν δημιουργηθεί. Σου δίνουν έναν μπούσουλα και αν θέλεις σε βοηθάνε να κατανοήσεις το θέμα και πώς πρέπει να συμπληρώσεις τα χαρτιά σου. Αυτά τα χαρτιά ουσιαστικά είναι οι φωτοτυπίες που είπα ότι είναι το έξοδο του καθενός. Δεν είναι κάτι άλλο. Προκειμένω να πας να πληρώσεις να σου γράψουν χαρτιά και αν θα στα γράψουν σωστά, γιατί έχει παρατηρηθεί και κάποιοι πήραν τα χαρτιά και πήγαν κάποιοι άλλοι να τους τα συμπληρώσουν και να τους τα τροποποιήσουν για να τους βγάλουν νομικά εκτός θέματος και να χάσουν την υπόθεση.

Έτσι λοιπόν το κάθε γραφείο, έχει αυθεντικές φωτοτυπίες που ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΑΙ. Προσέξτε το αυτό!

Άρα, εσύ που αποφασίζεις να κάνεις την ΕΝΤΟΛΗ να τα κάνεις με τα σωστά χαρτιά και τις 350 σελίδες κι όχι παραποιημένα, κι ούτε ο επιμελητής που θα πάει δεν θα μπορεί να σας τα αλλάξει.

Δημοσιογράφος: Άρα γίνεται ένα πολύ σπουδαίο έργο αυτή την στιγμή από τον πολιτικό φορέα Ε.ΣΥ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, γιατί παρατηρήσαμε φαινόμενα ότι κάποιοι, ακόμα και τυπογραφεία που πήγαν να τυπώσουν φωτοτυπάδικα να αλλάζουν σελίδες. Είναι απίστευτο που σας το λέω, αλλά εμείς το είδαμε στην πράξη και φτάσαμε να κάνουμε έντυπα με ανάγλυφη σφραγίδα σε κάθε σελίδα για να μην μπορούν να τα παραποιούν.

Δημοσιογράφος: δεν έχουμε πολύ ώρα ακόμα στην διάθεση μας. Κύριε Καλογερόπουλε συνεχίστε να μας λέτε, τι δυνατότητες έχουμε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που έχει ήδη αρχίσει η υλοποίηση είναι η ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ κάθε βάρους και κάθε χρέους προς Τράπεζα, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΔΕΗ, Εφορία, Νερό, Δήμους, τέλη, τα πάντα!

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας πολύ σοΒοβαρός τομέας που πρέπει να αναδυθούμε και να γίνει κατανοητός στο μέγιστο βαθμό αν όχι ολοκληρωτικά και να το αναλύσουμε και στην επόμενη εκπομπή.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ.

Αυτές οι εταιρείες δεν μπορούν να λάβουν μέρος σε εκλογές.

Έτσι λοιπόν έχοντας έναν τεράστιο πλούτο, ο οποίος είναι 5, 5 τρισεκατομμύρια, βεβαιωμένα από την Βουλή με Κοινοβουλευτικό Έλεγχο και είναι δική μας περιουσία, στην διάθεση μας, 600 δις δολάρια αμερικής κατατεθειμένα και με απόφαση δικαστηρίου κατοχυρωμένα ότι είναι στο όνομα μας και είναι δικά μας να τα χρησιμοποιήσουμε και 2, 3 τρισεκατομμύρια ευρώ για όλον τον Ελληνισμό, εντός κι εκτός Ελλάδος, που δώσανε ΕΝΤΟΛΗ, ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, στον Αρτέμη Σώρρα για να ΔΟΜΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 8,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ!!

Δημοσιογράφος: Είναι τεράστιο το νούμερο, δεν μπορούμε καν να το κατανοήσουμε…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μέσα από τους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ με ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, γιατί όλα αυτά γίνονται με επίσημα ψηφίσματα μέσα από αυτούς τους Οργανισμούς, έγινε η εξής συγκεκριμένη κίνηση.

ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

  • ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
  • ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.

Έχοντας τα Οικονομικά εργαλεία των 8,5 τρις στην δικαιοδοσία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας Φορέα όλου του Ελληνικού Έθνους για να μπορέσουμε να πάρουμε με ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

Έτσι λοιπόν με αποφάσεις από τους Δήμους, εντός και εκτός της Ελλάδος, όταν είχαμε περίπου 110 Δημοτικούς Οργανισμούς, δώσαμε Εντολή στον Αρτέμη Σώρρα και στις 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2015 ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

Έτσι τώρα, είμαστε έτοιμοι και με τον δικό μας Πολιτικό Φορέα, εμείς οι Έλληνες να αντιμετωπίσουμε όλα τα ξενόφερτα συμφέροντα και κόμματα που λυμαίνονται την χώρα μας και να πάρουμε εμείς την χώρα μας και την διακυβέρνηση της στα χέρια μας.

Δημοσιογράφος: Να πάρουμε δηλαδή την Ιθάκη μας πίσω.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και να προχωρήσουμε στην συνέχεια και να πάμε στην 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Επειδή έχουμε τεράστιο πλούτο, αποφασίσαμε με το που πάρουμε την διακυβέρνηση της χώρας μας και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι οι Έλληνες, γιατί εμείς θα την πάρουμε, τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ θα βοηθήσουμε, δηλαδή εμείς τον εαυτό μας θα βοηθήσουμε να πάρει την Ελλάδα και να διαχειριστεί, αποφασίσαμε λοιπόν σε κάθε Έλληνα να δοθούν 20.000 ευρώ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

Μέχρι να γίνει αυτό, αμέσως μπορεί ο κάθε Έλληνας από την πρώτη βδομάδα να πάρει 20000 ευρώ για ανακούφιση.

Άρα, σκεφτείτε μια οικογένεια που είναι 3-7 άτομα, θα πάρει 20.000 ευρώ ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα.

Δημοσιογράφος: Σε κάθε ένα ΑΦΜ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς και τα χρήματα αυτά δεν θα μπορούν να διοχετευτούν πουθενά αλλού, ούτε σε χρέη, ούτε πιθανά. Είναι ελεύθερα και αποκλειστικά στον καθένα να τα πάρει και να τα κάνει χρήση. Δηλαδή, δεν θα τα δεσμεύσει κάποιος, επειδή χρωστάει. Δεν δεσμεύονται από τον καθένα.

Εδώ θα ήθελα να δώσω και τον ορισμό αφού καταλάβαμε ότι μέσα από τους ίδιους τους Δήμους, από τους Δημοτικούς Οργανισμούς, δόθηκε η Εντολή να ιδρυθεί ο δικός μας ο Φορέας, να δούμε την ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ

ΦΟΡΕΑΣ είναι ο Κεντρικός Οργανισμός εκπρόσωπος μικρότερων Οργανώσεων ή Οργανισμών που έχουν κοινό σκοπό και αντικείμενο. Έτσι η εκπροσώπηση των Τοπικών Οργανισμών Ε.ΣΥ της Τοπικής Κοινωνίας γίνεται από τον κεντρικό Φορέα συνολικά, δηλαδή η ίδια η κοινωνία στο σύνολό της και για αυτό χρειάστηκε για την Ίδρυση του και Εντολή από τα Διοικητικά Συμβούλια των Ελλήνων Συνελεύσεων σε κάθε Δήμο.

Τι είναι ΚΟΜΜΑ; Το κόμμα βγαίνει από το ρήμα Κόπτω, κομμάτι δηλαδή της κοινωνίας.

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Υπάρχει Έλληνας που να μην καταλαβαίνει ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε ίσοι με τα ίδια δικαιώματα και τον ίδιο πλούτο να διαχειριστούμε και να πάμε όλοι μαζί να πάρουμε την διαχείριση της ζωής μας και του πλούτου μας;

Ή θέλει να μείνει στα κομμάτια που εξυπηρετούν τους απέναντι και που τόσα χρόνια μας σκοτώνουν;

Τόσο απλό είναι!

Δημοσιογράφος: Έτσι κι αλλιώς, έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα, με τα συνεχόμενα μνημόνια, με τους πλειστηριασμούς, με τους ανθρώπους να αυτοκτονούν κάτι πρέπει να γίνει.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.!!! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ 997 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!

Άμα αναπτύξουμε τι κακά πράγματα κάνουν κατά των Ελλήνων και στις επόμενες εκπομπές να γίνει πιο βαθιά κατανοητό.

Δημοσιογράφος: Για αυτό θέλω να σας δεσμεύσω στον αέρα για την επόμενη Πέμπτη, να είσαστε πάλι καλεσμένος μας, να ακούσουμε την ανάλυση και την πληροφορία που δίνετε.

Λίγο πιο λεπτομερώς, γιατί δεν θα μπορέσετε να τα αναπτύξετε όλα. Είναι πάρα πολλά..

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τώρα που μπήκαμε στην σειρά να επιμερίσουμε το κάθε θέμα και θα το αναλύσουμε περισσότερο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και να απαντηθούν και οι ερωτήσεις των ακροατών.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ σας είπα να δοθεί και τηλέφωνο στον αέρα, αλλά ίσως να είναι και κουραστικό τόσα τηλέφωνα να απαντηθούν, αλλά ελεύθερα ο καθένας να ρωτήσει ό,τι θέλει και προτρέπω, προσκαλώ και προκαλώ όλους τους Έλληνες, ό,τι θέλουν να το ρωτήσουν, ελεύθερα και να μην θεωρήσουν ότι ρωτούν κάτι χαζό. Δεν υπάρχει χαζό. Είναι λογικό να έχει κανείς απορίες για πράγματα που είναι μέχρι τώρα πάρα πολύ καλά κρυμμένα τόσα χρόνια και ξαφνικά τα ακούς, είναι φυσικό να έχεις απορίες και δεν θα έχεις και την ακριβή γνώση και μπορεί να ρωτάς και κάτι που μπορεί να μην είναι σωστό απόλυτα. Δεν πειράζει. Δεν είναι κακό, κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος. Κάθε ερώτηση που θα γίνει θα βοηθήσει να ακούσουν χιλιάδες άνθρωποι την απάντηση που πιθανώς να έχουν την ίδια ερώτηση και να καταλάβουν καλύτερα το θέμα.

Δημοσιογράφος: Άρα, αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς τους Έλληνες, αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε, είναι να μάθουμε, να πάρουμε γνώση, γιατί πρώτα-πρώτα, η γνώση είναι δύναμη και ύστερα αυτά τα οικονομικά εργαλεία που μας αναπτύξατε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν μπορούμε να εμβαθύνουμε. Δεν πειράζει όμως. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε με την καρδιά μας που είχατε τον χρόνο και μας κάνατε αυτή την ενημέρωση.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για την ενημέρωση των αδελφών Ελλήνων θα έχω πάντα τον χρόνο, ό,τι και να γίνει. Όχι για μια εκπομπή, αλλά για όσες θέλετε.

Δημοσιογράφος: Σας ευχαριστούμε πολύ, δίνουμε ραντεβού την άλλη Πέμπτη για να απαντηθούν και οι ερωτήσεις των ακροατών.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

………………….

Αφήστε μια απάντηση