ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ουσία, που είναι ο ίδιος ο πολίτης ο λαός, παίρνει τις αποφάσεις και τις δίνει στην εξουσία προς εκτέλεση. Σήμερα που ο λαός δεν είναι παρών, ποιος παίρνει την απόφαση; CENTER TV 1/12/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ CENTER TV 1-12-16

Δημοσιογράφος: Στην άλλη άκρη της γραμμής μας έχουμε τον κύριο Αρτέμη Σώρρα, είναι ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα του έθνους των Ελλήνων «Ελλήνων Συνέλευσις». Καλησπέρα κύριε Σώρρα.

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα σε εσάς και σε όλους τους συνομιλητές.

Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα συζητήσαμε με τον κύριο Γιάννη Μόμτσο που είναι στο στούντιο περί του τι γίνεται με τα οικονομικά και ποιες είναι οι εξελίξεις, αλλά μια και σας έχουμε θα θέλαμε να ακούσουμε από το στόμα σας και για τον πολιτικό φορέα. Ξέρετε συνήθως δημιουργούνται πολιτικοί φορείς στην Ελλάδα, σπανίως μαθαίνουμε ποιο είναι το ακριβές πρόγραμμά τους, ψηφίζουμε και μετά μας βγαίνει, να το πώ έτσι λαϊκά, kinder έκπληξη, άλλο ψηφίζαμε και άλλο μας βγήκε. Τι ακριβώς πρεσβεύετε εσείς και τι θέλετε να κάνετε;

Αρτέμης Σώρρας: Καταρχάς μέχρι τώρα δεν υπήρξε ποτέ κανένας πολιτικός φορέας. Υπήρξαν μόνο κόμματα, κομμάτια της κοινωνίας και μάλιστα εξωγενή, ξενόφερτα με ξενόφερτες ιδεολογίες. Και αυτό συμβαίνει από την εποχή του Καποδίστρια, αν θυμηθείτε κανένα κόμμα της εποχής δεν ήταν Ελληνικό. Όλα ήταν φιλορωσικά, φιλοαγγλικά, φιλοαμερικάνικα, φιλογαλλικά, συμμορίτες που άρπαξαν τις ξενόφερτες ιδεολογίες. Φορέας δεν υπήρξε ποτέ και δη πολιτικός φορέας στην Ελλάδα. Όλα ήταν κόμματα που σημαίνει κομμάτια ιδεολογιών και ανθρώπων, συμμοριών. Αυτή τη φορά είναι ο πρώτος πολιτικός φορέας του Ελληνικού έθνους. Με μια καθαρή Ελληνικότητα, με καθαρές θέσεις των Ελλήνων από των πνευματικών δικαιωμάτων μέχρι τα ιδεώδη. Και φυσικά στην πραγματική δημοκρατία και ως αρχή και ως θεώρημα αλλά και ως πρακτική εφαρμογή.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, βεβαίως για μας είναι όλα γραμμένα, έχουμε γραμμένα και πιστοποιημένα στον Άρειο Πάγο τα πρωτόκολλα της Ελλήνων πολιτείας, ουσιαστικά δουλεύουμε 33 πρωτόκολλα που είναι και η ύπαρξή μας, δηλαδή αν πάμε σε μια νομοτελειακή θέση ανθρώπων Ελλήνων, γιατί αυτό είναι ο Έλληνας, τα οποία είναι πιστοποιημένα είπα στον Άρειο Πάγο. Φυσικά είναι και το πώς λειτουργεί ο φορέας στην υλοποίησή του αλλά και στην εφαρμογή να παράξουμε πολίτες. Δηλαδή σήμερα πάμε στην παραγωγή πολιτών, γιατί αν παράξουμε πολίτες οι πολίτες θα παράξουν πολιτική όπου η πολιτική είναι κομμάτι του πραγματικού πολίτη, διότι ο πολίτης είναι οπλίτης και δεν μπορεί να αφήνει τα πράγματα στα χέρια του κάποιου, η ουσία και η βάση της δημοκρατίας είναι ο πολίτης. Αν ο πολίτης παράξει πολιτική, με την πολιτική που θα παράξει, θα παράξει πολιτισμό.

Ξέρετε ο πολιτισμός ο Ελληνικός ο οποίος είναι σε όλον τον πλανήτη και σήμερα όλοι κάθονται πάνω στον Ελληνικό πολιτισμό, τον παράξαμε όλοι οι Έλληνες μαζί κάποτε. Άρα όλοι μαζί οι Έλληνες παράξαμε πολιτισμό, οι σοφοί που σήμερα όλοι τους επικαλούνται, είναι τμήμα της πολιτείας και κομμάτι και κύτταρο της πολιτείας, δεν είναι οι σοφοί που παράξανε πολιτισμό, όλοι μαζί παράξανε πολιτισμό. Αυτό για χιλιάδες και εκατοντάδες χρόνια έχει καθίσει στην άκρη και έχει μπει μια ταφόπλακα με μία πραγματική πλύση εγκεφάλου μικρών, ηλίθιων, γελοίων βιβλίων και με μία διδαχή από ένα κομμάτι ως ένα άλλο καθαρά ψεύτικο.

Αυτό λοιπόν τώρα αλλάζει, πάμε σε μία πραγματική ανέλιξη, βρίσκοντας ο πολίτης πια την αυτογνωσία του, ποιος είναι, σε ποιο σχέδιο εντάσσεται και τι ακριβώς θέλει. Και σε μια πραγματική πολιτική ελλάνιας διαδικασίας στην οποία ο πολίτης συμμετέχει με κρίση και αρχή. Χωρίς κρίση και αρχή ο πολίτης, δεν έχει πολιτεία. Αυτό βέβαια θα πω ότι είναι λίγο δύσκολο όσον αφορά σήμερα, άρα σήμερα ο εχθρός μας δεν είναι αυτός που βλέπετε – οι εχθροί μου πραγματικά με σέβονται και ξέρουν και ποιος είμαι και κάθονται στην άκρη – σήμερα ο πραγματικός εχθρός είναι εμφυτευμένος με χαράγματα και εμφυτεύματα μέσα σε κάθε Έλληνα και το δύσκολο είναι να αλλάξει τρόπο σκέψης, να αλλάξει τρόπο και συμπεριφορά έναντι της πολιτείας και της πολιτικής.

Δηλαδή σήμερα λέμε στον κόσμο ότι έχει πραγματικό πλούτο και του τον αποδεικνύουμε και όταν του λέμε ότι αυτός ο πλούτος είναι τρισεκατομμύρια, έμαθε σε τόση φτώχεια και στην νόηση αλλά και στην τσέπη του, γιατί συνέχεια διαχειρίζεται το χρέος του και την φτώχεια του γιατί έτσι τον έμαθαν, με αποτέλεσμα, βάζω και στοίχημα αν θέλετε, αν βγείτε έξω να κάνετε ένα γκάλοπ να ρωτήσετε τον κόσμο πόσα δισεκατομμύρια έχει το τρισεκατομμύριο, νομίζω το 80% θα σας πει ότι έχει μόνο τρία. Δεν ξέρει ο κόσμος δηλαδή τα νούμερα τα οποία τον έχουν αφήσει σε μία φτώχεια. Αυτό με την Ελλήνων πολιτεία σταματάει, φεύγει. Η Ελλήνων πολιτεία και ήδη αυτό που έχουμε ως πολιτικός φορέας είναι των ίδιων των Ελλήνων, γι αυτό σήμερα μεταβιβάζουμε την δύναμη στον πολίτη. Ακόμη και με τα εξώδικα που υπογράφει, υπογράφει ο ίδιος ο πολίτης που λέει «κατέστην πλουσιότερος εν αγνοία μου» και παίρνει θέση. Ξεχρεώνει την Ελλάδα του, ξεχρεώνει τα προσωπικά του χρέη και μπαίνει στην μεγάλη λεωφόρο των Ελλήνων. Αν δεν μεταβιβάσουμε την δύναμη στον πολίτη, αλλά και την ευθύνη αν το θέλετε, το να λειτουργήσει την δύναμη του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, πολιτεία δεν γίνεται.

Άρα γι αυτό καλώ τους πολίτες και γι αυτό και πολλοί πολίτες μη θέλοντας την ευθύνη έχοντας μάθει τόσα χρόνια ότι κάποιος διαχειρίζεται γι αυτούς τα πράγματα και τη ζωή, αυτό είναι ένα κομμάτι δύσκολο θα πω, δεν είναι κάτι εύκολο αυτό που κάνουμε, γι αυτό λέω ότι έχω πολύ μεγάλους πολεμιστές που και αυτοί προσπαθούν να αλλάξουν αλλά και να ενημερώσουν, να μεταφέρουν το μεγάλο μήνυμα στον κόσμο. Η ώρα των Ελλήνων είναι τώρα και ναι, πρέπει να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους.

Γι αυτό τον λόγο όλα τα γραφεία είναι των πολιτών, είναι των πολιτών του δήμου. Ο κάθε δήμος έρχεται και φτιάχνει ένα γραφείο, οργανισμό «Ελλήνων Συνέλευσις» όπου έχει το συμβούλιό του, χθες δεν ήξερε τι να κάνει, σήμερα μαθαίνει να κάνει συμβούλια, μαθαίνει να πηγαίνει σε εκλογικές διαδικασίες, σε αρχαιρεσίες για να ανέβει στην κεντρική σκηνή, όσον αφορά την διαδημοτική. Οπότε εμείς αυτό που κάνουμε δεν είναι πολιτικά γραφεία, είναι γραφεία Ελλήνων πολιτείας οπού εκεί μέσα υπάρχει μία πεπαίδευση, ο τρόπος που θα έρθει στην κεντρική σκηνή, ο τρόπος που θα σε εκλέξουνε κάποιοι, ο τρόπος που θα εκλέξεις τον εκπρόσωπό σου και ο τρόπος που θα είσαι στην ουσία εσύ που θα αποφασίσεις και θα πεις σε αυτούς τους εκπροσώπους σου τις αποφάσεις που εσύ πήρες.

Δημοσιογράφος: Μάλιστα. Θέλω να κάνω κάποια ερωτήματα, ποιοι μπορούν να μετέχουν στην Ελλήνων πολιτεία; Αυτή δηλαδή που λέμε Ελλήνων πολιτεία που θέλετε να φτιάξετε, ποιοι θα συμμετέχουν;

Αρτέμης Σώρρας: Όλοι. Όλοι μπορούν να γίνουν εν δυνάμει πολίτες. Βέβαια πολίτης σημαίνει οπλίτης, στηρίζει τα δικά του, τα δίκαιά του και μπαίνει σε μια πραγματική σκηνή με πραγματικά πρωτόκολλα, το πώς θέλει. Τα ελλάνια πρωτόκολλα έχουν 12 αξίες, 18 αρχές και 3 πολιτειακούς νόμους. Αυτό είναι το αξονικό σύστημα που θέλουμε να κινούμαστε. Σήμερα κανένα κόμμα, κανένας φορέας, κανένας Ο.Η.Ε., κανένας στον πλανήτη, μα καμία πολιτική δεν έχει αξονικό. Μα αν δεν έχει άξονα δεν μπορείς να κάνεις κύκλο, δηλαδή δεν μπορείς να σημειώσεις τίποτα, δεν έχουμε σημείο αναφοράς τι θέλουμε να κάνουμε, ποιοι είμαστε και που πάμε. Άρα λοιπόν το αξονικό της Ελλήνων πολιτείας έχει το αξιακό που ξεκινάνε από εκεί και βγαίνουνε όλοι μας οι νόμοι και πώς θα ζήσουμε σαν κοινωνία, ως πολιτεία. Άρα όλοι αύριο μπορούν να συμμετέχουν με κρίση και αρχή στην ίδια την πολιτεία, παρακαλώ να έρθουν όλοι.

Δεν έχει να κάνει με εμάς, γι αυτό όλο μας το μέλημα, το μήνυμα είναι, εμείς μιλάμε για πολίτες. Μιλάμε για πολίτη όπου ασκεί πολιτική και από εκεί έρχεται ο πολιτισμός. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το κόμμα, ούτε το χρώμα, ούτε το δόγμα. Χρώμα σημαίνει ένας έχει ένα εκατομμύριο οπότε καθίστε να σας πω τι θα κάνετε γιατί εγώ έχω πιο πολλά χρήματα, ένας άλλος είναι φτωχός οπότε δεν μιλάει. Όχι, η πολιτεία εξισορροπεί όλα αυτά, τα βάζει στα ίσια και ξεκινάει το αξιακό σύστημα όπου εκεί έχει τεράστιες αξίες, αρχές και νόμους πολιτειακούς τόσο έντιμους που δεν μπορείς με αυτούς τους νόμους να κάνεις κακό σε κανένα άλλο άτομο φυσικό πρόσωπο, σε καμιά άλλη κοινωνική ομάδα, σε κανένα άλλο κράτος. Αλλά δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να δεχθείς κανένα πλήγμα, οτιδήποτε. Έχει τεράστια φίλτρα και δεν μπορεί κανένας να ξανακάνει κακό στην πολιτεία.

Δημοσιογράφος: Μιλάμε για ένα νέο πολίτευμα δηλαδή από ότι καταλαβαίνω; Δεν μιλάμε για το πολίτευμα που έχουμε σήμερα, μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, το πολίτευμα που έχουμε σήμερα είναι φεουδαρχική κομματοκρατία, επαίσχυντη δημοκρατία, αυτό είναι το πολίτευμα. Όλες αυτές τις γελοιότητες που οι επικυρίαρχοι βάλανε ως δημοκρατία και φτιάξανε και πολέμους περί αυτού, είναι μία γελοιότητα και το λέω ξεκάθαρα, είναι μια καθαρή πολιτική αποδεδειγμένη θέση. Είναι η γελοιότητα στον πλανήτη, γι αυτό έχουνε πάει όλα στον διάολο. Από δω και πέρα μιλάμε για μία πραγματική δημοκρατία με κρίση και αρχή όπως πραγματικά είναι που εμείς οι Έλληνες όχι μόνο την γεννήσαμε, όχι μόνο την εφαρμόσαμε, αλλά ήταν για πάρα πολλά χρόνια και από τότε που χάθηκε η δημοκρατία, εννοώ από τον 4ο αιώνα από τον Μέγα Αλέξανδρο και μετά και ιδιαίτερα όταν έπεσε η Σπάρτη με την Αθήνα, η δημοκρατία απλά, μάλλον θα πω την λέξη ποτέ δεν νικήθηκε η δημοκρατία ιδιαίτερα της Σπάρτης, όταν η μία δημοκρατία συγκρούστηκε με την Αθήνα τότε οι δύο δημοκρατίες απλά έπαψαν να υπάρχουν. Δεν νικήθηκε ποτέ η δημοκρατία. Πραγματικά σήμερα ο πλανήτης έχει κρίση πολιτική και πέστε μου αν κάνω λάθος, μία πολιτική στον πλανήτη που επιβίωσε ή που δεν έχει προβλήματα ή που δεν έγινε ξεφτίλα.

Δημοσιογράφος: Μιλάμε για άμεση δημοκρατία, για να καταλάβω;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι δεν θα λέτε την λέξη «άμεση», άμεσες είναι οι αποφάσεις. Αυτό το «άμεση» δημοκρατία και κάποιες ταμπέλες που βάζουνε κάποιοι είναι γελοίοι, οι αποφάσεις είναι άμεσες. Και την δημοκρατία για να την ξεκαθαρίσουμε σε μια ευθυγράμμιση, δεν είναι πολίτευμα. Η δημοκρατία είναι οι εκτελεστικές αποφάσεις των δημοτών που παίρνουν, η εκτελεστική εξουσία είναι η δημοκρατία.

Εδώ έχουμε χάσει την ουσία αγαπητέ, όλοι νομίζουν ότι η εξουσία διοικεί. Όχι λάθος, γιατί η εξουσία είναι εκτός της ουσίας. Η εξουσία αν δεν έχει διαταγή δεν μπορεί να εκτελέσει, σωστά;

Δημοσιογράφος: Στο δημοκρατικό πολίτευμα αυτό ισχύει.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι, ακούστε, μπείτε λίγο στην κουβέντα που σας λέω. Η εξουσία είναι εκτός της ουσίας, σωστά; Δηλαδή η εξουσία είναι η αστυνομία, η αστυνομία δεν εκτελεί τίποτα αν δεν πάρει εντολές, σωστά; Είναι όργανο, η εξουσία είναι εκτός της ουσίας, δεν βγάζει αποφάσεις, εκτελεί τις αποφάσεις, σωστά;

Δημοσιογράφος: Ναι.

Αρτέμης Σώρρας: Ωραία, άρα λοιπόν είναι όργανο, η εξουσία είναι όργανο. Για να εκτελέσει η εξουσία κάτι πρέπει να πάρει από κάπου διαταγή. Την διαταγή θα την πάρει από αυτόν που βγάζει αποφάσεις. Η εξουσία δεν βγάζει αποφάσεις, η ουσία βγάζει αποφάσεις.

Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα, στην περίπτωσή μας…

Αρτέμης Σώρρας: Όχι μην το διακόπτεται αυτό, πρέπει να το καταλάβετε, ήδη δεν το καταλάβατε.

Δημοσιογράφος: Δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα στην Ελλάδα πλέον, γενικά στον κόσμο.

Αρτέμης Σώρρας: Αφήστε πώς λειτουργεί, έτσι λειτουργεί το σύστημα. Έτσι όπως σας λέω.

Δημοσιογράφος: Το σύστημα λειτουργεί με μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου και αποφασίζουμε, έτσι γίνεται.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι ακούστε, πάμε λιγάκι αλλού να καταλάβουμε. Αν δεν καταλάβουμε τις βάσεις είναι σαν να κλαδεύουμε τον δέντρο νομίζοντας ότι το κόβουμε ενώ το κλαδεύουμε για να φουντώσει. Ακούστε πάλι, η εξουσία δεν παίρνει αποφάσεις, εκτελεί διαταγές. Η ουσία, που είναι ο ίδιος ο πολίτης ο λαός, παίρνει τις αποφάσεις και τις δίνει στην εξουσία προς εκτέλεση. Σήμερα που ο λαός δεν είναι παρών, ποιος παίρνει την απόφαση; Άρα σήμερα έχουμε χάσει την ουσία. Γι αυτό σήμερα διοικεί η εξουσία η οποία δεν είναι αρμόδια και δεν είναι η ουσία, γιατί είναι εκτός της ουσίας, που σημαίνει οι αποφάσεις έρχονται από ξένα κέντρα και δη αόρατα και τις εκτελούνε τα όργανα της εξουσίας.

Σήμερα λοιπόν έχουμε και διοικεί η εξουσία αλλά δεν είμαστε εμείς ο λαός, άρα αν εγώ δεν είμαι η ουσία έχει χαθεί η δημοκρατία. Υπάρχουν λοιπόν κάποια κέντρα τα οποία δίνουν τις διαταγές στα όργανα και δεν ξέρουμε από πού έρχεται ή διαταγή. Γιατί αυτοί δεν είναι η ουσία και στην πραγματική δημοκρατία η ουσία είναι ο ίδιος ο λαός που αποφασίζει και βάζει την εξ-ουσία, παράδειγμα εσένα, να κάνεις αυτό το συγκεκριμένο. Που σημαίνει σήμερα έχουμε χάσει την ουσία και εκεί πρέπει να την ξαναβρούμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να το καταλάβουμε. Σήμερα λοιπόν έρχονται αποφάσεις που εκτελούνται από τα όργανα, τα οποία όργανα και δεν ξέρουν από πού τις παίρνουν, και μάλιστα δεν τις παίρνουν από μένα που είμαι ο λαός, που δικό μου είναι το κράτος, δικό μου είναι το δημόσιο, δική μου είναι η ζωή και εγώ ζω τώρα.

Δημοσιογράφος: Ο στόχος ποιος είναι; Ποιος είναι ο στόχος της ζωής; Δηλαδή να σας πω κάτι – να μου επιτρέψετε τον πληθυντικό γιατί στην ζωή μας βάλαμε κανόνες, βάλαμε παράδειγμα τον πληθυντικό, από τότε που βάλαμε τον πληθυντικό, σταματήσαμε να μιλάμε.

Αρτέμης Σώρρας: Δεν τον βάλαμε εμείς τον πληθυντικό, είναι ένα σαξωνικό σύστημα και είναι παραπληγικό, την ώρα που μιλάς με εμένα και είμαι μονάδα να μου μιλάς στον πληθυντικό. Εάν εμένα που είμαι μονάδα μου μιλάς στον πληθυντικό είναι σαν να είσαι πολύ μεθυσμένος και αντί να βλέπεις έναν Σώρρα βλέπεις πέντε. Άρα όταν μιλάς με εμένα μου μιλάς στον ενικό και όταν θέλεις να μιλήσεις σε πολλούς ανθρώπους μιλάς στον πληθυντικό. Αυτό το παραπληγικό σύστημα να μιλάς σε έναν και να μιλάς στον πληθυντικό ή εσύ είσαι παρανοϊκός ή αυτός που το δέχεται, δέχεται την παράνοιά σου.

Δημοσιογράφος: Έτσι ακριβώς γιατί είμαστε Έλληνες και μιλάμε στον ενικό. Λοιπόν κύριε Σώρρα, για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, ξεκινάμε και θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ποιος είναι ο στόχος; Τι θέλουμε να γίνει;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι δεν πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, θέλουμε να κάνουμε το πρέπον, το ορθό, το υπαρκτό. Το πρέπον, το ορθό, το υπαρκτό σε ανθρώπινες κοινωνίες είναι πραγματικά το αξιακό μας σύστημα, με μια δημοκρατία η οποία είναι το κρατείν του δήμου, ουσιαστικά είναι οι πολίτες του δήμου. Αυτή είναι η δημοκρατία. Αν αυτό δεν το καταλάβει ο πολίτης, γι αυτό γίνονται και δημοτικοί οργανισμοί που όλοι μαζί θα ψηφίσουν μέχρι την εκτελεστική εξουσία.

Άρα αυτό που στήνεται σήμερα είναι η πραγματική δημοκρατία με όλους τους πολίτες, γιατί η πραγματική δημοκρατία αγαπητέ Κολυβά, δεν έχει κόμματα, έχει δημόσια διοίκηση. Δηλαδή, το εκλέγειν και εκλέγεσθαι είναι δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη, αλλά και κάθε πολίτη που μπορεί και να μην είναι Έλληνας, άρα πάμε σε πολιτεία, το οποίο δικαίωμα είναι να ψηφίσει τον αξιότερο να διοικήσει όπως θέλει και να τον εκπροσωπήσει σε οποιοδήποτε θέμα για το οποίο έχουν παρθεί αποφάσεις.

Άρα δεν είναι θέμα κομμάτων. Στην πραγματική δημοκρατία δεν υπάρχουν κόμματα γι αυτό σήμερα τα κόμματα και μέχρι τώρα αν το θέλετε, διαχειρίστηκαν χρέος, δυνάστευση, γελοιότητα, με πολύ γελοίες ιδεολογίες καθαρά ξενόφερτες και δη δογματικές θα έλεγα, είτε σιωνιστικές είτε ιερατικές είτε οτιδήποτε. Εδώ μιλάμε για έναν πολίτη τον οποίο, δεν μας ενδιαφέρει αδερφέ πού πιστεύεις, πίστευε όπου θέλεις, αυτό είναι θέμα της ιδιοσυγκρασίας σου, ενδεχομένως στην πολιτεία να μάθεις και να γίνεις πιο ρεαλιστής και ενδεχομένως να δεις και αληθινά πράγματα και να φύγεις από τις θέσεις που ήσουνα που έμαθες, δεν σημαίνει επειδή έμαθες. Δηλαδή επειδή έμαθες με τον γάιδαρο όταν ήρθε το αυτοκίνητο εύκολα το καβάλησες, δεν είπες έτσι έμαθες, τώρα τι πάθατε και λέτε έτσι μάθαμε; Έτσι μας έμαθαν. Κακώς έτσι μάθαμε και έτσι μας χαράξανε. Ε ας φύγουμε από τα χαράγματα λοιπόν να πάμε στο πραγματικό, στο ορθό, στο υπαρκτό, στο αληθινό. Ότι δεν είναι αποδεδειγμένο και αληθινό, στην πολιτεία την ελλάνια δεν χωράει αδερφέ. Ότι είναι αποδεδειγμένο και αληθινό, χωράει και αν διδαχθεί.

Σήμερα στην πολιτεία μας κάθε κερατάς, κάθε γελοίος κάθε τρελός, κάθε ημίτρελος, κάθε ανώμαλος διδάσκει ότι να΄ναι. Αυτό δεν είναι πολιτεία, είναι ένα κοινόβιο καθαρά αποστατικό όπως θέλουν να λειτουργεί γιατί δεν υπάρχει σειρά. Εμείς οι Έλληνες έχουμε πραγματική πολιτεία την οποία θα την εγκαθιδρύσουμε και όπου εκεί χωράνε όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτου κόμματος και δόγματος.

Δημοσιογράφος: Κάποιοι λένε το ότι λέτε «όλοι οι Έλλληνες» είναι κάτι που ξεχωρίζει τους ανθρώπους, είναι ρατσιστικό. Θα ήθελα ένα σχόλιο επί αυτού.

Αρτέμης Σώρρας: Δεν θα μου λέτε τι λέει ο κάθε εγκάθετος και ο κάθε μπάσταρδος. Ο κάθε μπάσταρδος μπορεί να λέει ότι θέλει, το θέμα είναι να μπορεί να αποδείξει. Εγώ μπορώ να αποδείξω ότι, «ρατσισμός» ο Έλληνας δεν μπορεί να τον πει. Ράτσα δεν είναι ο Έλληνας, ο Έλληνας έχει γένος. Άρα οι ράτσες μεταξύ τους τσακώνονται, όχι το γένος. Εγώ είμαι Έλληνας και όλοι μου οι Έλληνες έχουμε γένος και μάλιστα έχουμε και οικογένεια, εδώ στην Ελλάδα είναι ο οίκος του γένους. Δεν μπορεί να τσακωθεί το πρώτο γένος του σκύλου, οι σκύλοι έχουνε φτιάξει 6.500 χιλιάδες ράτσες και όταν πετύχει μία ράτσα καλά και δούνε ότι έχει πολύ καλά σημεία και τους αρέσει κρατάνε λέει «ράτσα».

Άρα το πρώτο γένος δεν ενδιαφέρεται γιατί είναι γένος, οι ράτσες μεταξύ τους τώρα για το ποια είναι ασχημότερη, για το ποια είναι καλύτερη και για ποια ράτσα δεν πέτυχε, τσακώνονται οι ράτσες μεταξύ τους και μεταξύ τους οι ράτσες μιλάνε για ρατσισμό. Το γένος δεν μπορεί να μιλήσει ποτέ για ρατσισμό γιατί είναι γένος, εγώ είμαι γένος Έλλην άνθρωπος. Οι άλλες οι ράτσες που έχουνε φτιάξει – και στην Αμερική αν δείτε – τώρα είναι καινούργιες ράτσες, βλέπετε αφρικανό με ξανθά μαλλιά με πράσινα μάτια, κινέζο με γαλανά μάτια και με μαλλιά σγουρά. Έχουνε φτιάξει ράτσες από διασταυρώσεις, εγώ δεν είμαι διασταύρωση, εγώ είμαι γένος, άρα ο Έλληνας έχει γένος.

Άρα δεν μπορεί ο Έλληνας να πει είναι ρατσιστής, κανένας δεν μπορεί τον Έλληνα να τον πει ρατσιστή και κανένας Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για τις ράτσες τους, ούτε για τα σκυλιά τους. Δηλαδή ο σκύλος, που είναι το πρώτο ζώδιο του Διός, δεν μπορεί να τσακωθεί, οι άλλες οι ράτσες που είναι 6.000 η μία νομίζει ότι είναι ομορφότερη από την άλλη ή ότι είναι καλύτερη και δυνατότερη, εκεί υπάρχει ρατσισμός, άρα εκεί υπάρχει μία ράτσα η οποία κάνει ρατσισμό στις άλλες ράτσες. Οι Έλληνες που έχουνε γένος δεν μπορούνε και δεν επιτρέπεται και δεν ενδιαφέρονται, είναι γένος. Όπως και τα λαχανικά, το μαρούλι είναι ράτσα του ραδικιού του ξέρετε; από το 1920 και πλέον έχουμε μαρούλι, πριν το 1920 δεν είχαμε μαρούλι ούτε μάπα.

Άρα δεν γίνεται το μαρούλι που είναι ράτσα να αντιταθεί στο ραδίκι εξαφανίσου δεν υπάρχεις, γιατί είναι η βάση του. Άρα δεν καταλαβαίνω, εδώ κρατάνε ράτσες από άλογα που κάνουν 400 και 500 εκατομμύρια ευρώ το καθένα, αλλά αυτό είναι ράτσα το λένε. Το πρώτο άλογο όμως, που είναι ο βασιλιάς των αλόγων, δεν μπορεί να ενδιαφερθεί για την ράτσα. Άρα κύριοι σήμερα τσακώνονται οι ράτσες και στον Έλληνα και σε Ελληνικό έδαφος όποιος πει τον Έλληνα ρατσιστή πρέπει να τον λιώσεις στις μηνύσεις, γιατί εμείς είμαστε γένος και μάλιστα έθνος από όταν υπάρχει ο πλανήτης. Όλοι οι άλλοι μπορούνε να λένε ότι είναι ράτσες, δεν μπορούνε να λένε ότι είναι Έλληνες και δη για να αποδείξουν ότι υπάρχουν ότι είναι άνθρωποι θα πρέπει το Ελληνικό έθνος να το πει.

Και αυτό που σας λέω τώρα το επιβεβαιώνει ο Ο.Η.Ε. Δηλαδή, υπάρχει ένας γερμανός, έτσι τον είπαν τον άνθρωπο γιατί εκεί γεννήθηκε, ο οποίος ήθελε να κάνει DNA καταγωγής ανθρώπου, θέλει να πιστοποιήσει ότι είναι άνθρωπος, με δεδομένο και με στοιχεία ότι αυτή την στιγμή στην γη δεν είναι όλοι άνθρωποι, μοιάζουν με ανθρώπους αλλά άνθρωποι όπως είναι η δομή του ανθρώπου που έχει κατέβει στον πλανήτη δεν είναι όλοι. Και πάει στον Ο.Η.Ε λοιπόν και ηχογραφεί την απάντηση του Ο.Η.Ε., αφού πήγε σε όλα τα ινστιτούτα, και του απαντάει ο Ο.Η.Ε. και του λέει, για να σου πιστοποιήσουμε ότι είσαι άνθρωπος δεν μπορεί κανένας άλλος, πλέον του Ελληνικού έθνους. Και αυτή την στιγμή δεν εκπροσωπείται στον Ο.Η.Ε. ως έθνος. Προσέξτε, στον Ο.Η.Ε. εκπροσωπούμαστε ως εταιρεία. Αυτή την στιγμή το δηλώνει ακριβώς, έχουμε την απάντηση στα χέρια μας, την οποία θα δείξω όταν θα κάνω εκπομπή, θα γίνει όποτε πρέπει στρατηγικά. Του δηλώνει λοιπόν ο Ο.Η.Ε. ότι μόνο το Ελληνικό έθνος μπορεί να σου πιστοποιήσει ότι είσαι άνθρωπος, βάσει των δικαιωμάτων του πλανήτη και ότι αυτή την στιγμή το Ελληνικό έθνος δεν εκπροσωπείται στον Ο.Η.Ε., εκπροσωπείται η εταιρεία – κράτος «Ελληνική Δημοκρατία».

Οπότε τα λένε μόνοι τους, οπότε μην πάμε σε ρατσισμό γιατί αυτοί είναι ρατσιστές, γιατί όποιος πει την λέξη «ρατσισμός» είναι αυτόματα ράτσα και δηλώνει ότι η ράτσα του είναι καλύτερη από μία άλλη ράτσα. Εγώ ο Έλληνας δεν μπορώ να προφέρω την λέξη αυτή γιατί είμαι γένος. Είναι ξεκάθαρη η θέση μας.

Δημοσιογράφος: Είστε κατανοητός. Επειδή έχουμε λίγο χρόνο στην διάθεσή μας, θέλω κλείνοντας, αν και είναι μία από τις αρκετές φορές που έχουμε κάνει συνέντευξη μαζί, η πρώτη συνέντευξη αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήτανε το 2011 ή το 2012, έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Θέλω λίγο να μας πείτε, τι πρέπει να περιμένουμε για το άμεσο μέλλον, γιατί ξέρετε ο κόσμος λέει, κρίση-κρίση έξι χρόνια με έχουνε τεντώσει, ακούω τους Τούρκους να απειλούν, ακούω τους Αμερικανούς να απειλούν, ακούω το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, βλέπω τα κανάλια τρομάζω, μιζέρια, φτώχεια, δύσκολα τα πράγματα για τους Έλληνες, τι πρέπει να περιμένουμε;

Αρτέμης Σώρρας: Τώρα έβαλες πάρα πολλά πράγματα στο τραπέζι και εγώ τώρα για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση θέλω τρεις ώρες χρόνο και όταν έχεις λίγα δευτερόλεπτα δημοσιογράφε, δεν μου κάνεις δέκα ερωτήσεις μαζί. Τώρα έκανες 10 ερωτήσεις μαζί και θέλω 3 ώρες να απαντήσω, αλλά μου λες στην αρχή ότι έχουμε λίγα δευτερόλεπτα και κάνεις 4-5 ερωτήσεις μαζί και γεωπολιτική και γεωστρατηγική και μιζέρια και όλα, δεν γίνεται.

Όλη αυτή η μιζέρια που υπάρχει και όλο αυτό είναι θέμα βούλησης των ανθρώπων. Η βούληση των Ελλήνων αυτή την στιγμή είναι η μιζέρια η φτώχεια, η φτώχεια αν το θέλετε στην νόηση και η φτώχεια στην τσέπη γιατί αυτό είναι η άνεσή τους. Τους λέω να φύγουν από την άνεσή τους. Τους λέω να σταματήσουνε να μιλάνε για χρέος και για χρέη τους. Να αναλάβουν επίσημα τις ευθύνες του πλούτου που έχουν, εμείς δεν διαχειριζόμαστε χρέος. Έχω πει ότι την επόμενη ημέρα της κυβέρνησης της Ελλήνων Συνέλευσις όλα θα είναι «Χ» που σημαίνει σβήνουν ΟΛΑ τα χρέη. Και κάνουμε ένα «restart» από την αρχή, διότι έχουμε τον πλούτο. Για όλο αυτό το ψεύτικο χρέος οι υπεύθυνοι θα πάνε στις θέσεις που πρέπει, θα ελεγχθούν τα πάντα και θα βάλουμε σε λειτουργία την Ελλήνων πολιτεία από την αρχή. Άρα όλα είναι στο μηδέν, δεν χρωστά κανένας ιδιωτικό χρέος και δημόσιο και ξεκινάμε με την Ελλήνων πολιτεία από την αρχή. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να έρθετε όλοι να πάρετε τις ευθύνες σας. Να παραλάβετε τον πλούτο, την ευθύνη, την θέση και να πάρετε όλοι θέση.

Εάν αυτό το θέλετε, που το θέλουμε όλοι μαζί, ελάτε όλοι μαζί στην Ελλήνων πολιτεία. Συστρατεύεστε στα γραφεία σας, παίρνουμε την χώρα στα χέρια μας με κάθετη εξουσία. Γιατί η Ελλήνων πολιτεία δεν θέλει να μπει στην βουλή, γιατί εγώ αν ήθελα να είμαι στην βουλή θα ήμουν από την πρώτη μέρα που ήρθα. Δεν θέλω να μπω στην βουλή, θέλω όλη την βουλή, θέλω κάθετη εξουσία των Ελλήνων επί της κυριαρχίας των Ελλήνων στο Ελληνικό έδαφος. Και αυτό θα κάνω.

Δημοσιογράφος: Για το κομμάτι των απειλών που δεχόμαστε από γειτονικές χώρες και τα λοιπά, θέλετε να πείτε κάτι;

Αρτέμης Σώρρας: Είναι μια μεγάλη πλάκα η γεωστρατηγική που γίνεται. Η χώρες αυτές έχουν μεγάλο πρόβλημα. Είναι ένα κοινόβιο μπουρδέλο και δεν είναι καν κράτη, είναι ιδιωτικές εταιρίες αλλά κανείς δεν μιλάει. Έχω πει, σαν Ελλήνων Συνέλευσις όταν θα ελέγξω την Ευρώπη, η Ευρώπη θα γονατίσει όλη. Όταν θα ελέγξουμε την Ενωμένη Ευρώπη με όλα αυτά τα χρήματα και όλα αυτά που κάνουν, αλλά δεν υπάρχει κανείς να μιλήσει. Σήμερα λοιπόν βλέπετε την Τουρκία αλλά δεν υπάρχει, η Τουρκία είναι ήδη διαλυμένη, έχει ενενήντα ράτσες, ένα σπίρτο θα ρίξω εκεί μέσα και θα πάρουν όλοι φωτιά. Συν το γεγονός ότι για μένα δεν είναι Τουρκία, δεν την αναγνωρίζω ως Τουρκία και το λέω επίσημα. Και στην Ελλήνων πολιτεία δεν υπάρχει Τουρκία για μένα, τούρκος σημαίνει γάιδαρος και αυτό το έδαφος είναι Ελληνικό και δεν θα έπρεπε να μιλάνε ούτε σουλτάνοι ούτε κάθε γελοίος. Αλλά γι αυτό ποιος θα μιλήσει; Ποιος θα το πει;

Και φοβάστε μην μπούνε οι τούρκοι, γιατί δεν φοβάστε τους βούλγαρους; Οι οποίοι βούλγαροι δεν υπάρχουνε; Και πίσω τους υπάρχει ένα άλλο κράτος το οποίο δεν είναι κράτος και μέσα στο κράτος είναι κάποιοι άλλοι μαύροι σκοτεινοί οι οποίοι κάνουν κουμάντο αυτό που εσείς το λέτε κράτος; Δεν φοβάστε τίποτα άλλο ε; Γιατί δεν φοβάστε, σήμερα είναι μέσα στην χώρα σου, μιλάτε για πόλεμο όταν μέσα στην χώρα μου έχω τριάντα-σαράντα χιλιάδες αυτόχειρες; Η Συρία ολόκληρη δεν έχει τόσους νεκρούς με τις σφαίρες, αλλά έχω εγώ;

Λοιπόν βγάλτε τον φόβο από μέσα σας, ελάτε όλοι στην Ελλήνων Συνέλευση και θα δείτε τι σημαίνει γεωπολιτική και γεωστρατηγική.

Δημοσιογράφος: Μάλιστα. Κύριε Σώρρα σας ευχαριστώ πολύ, πολλά «μπιπ» πρέπει να βάλουμε στην εκπομπή και είναι και ζωντανή και δεν μπορούμε να βάλουμε.

Αρτέμης Σώρρας: Γιατί να βάλετε μπιπ; Ακούστε κύριε Κολυβά, δεν υπάρχει ευγενική γλώσσα, υπάρχει ευγένεια που σημαίνει ευγενικό γένος, δηλαδή καλό γένος. Αφήστε την γλώσσα να αποτυπώσει την αλήθεια και την αγανάκτηση, ακόμη και την δυναμική, χωρίς αυτή να την κόβει η δήθεν ευγένεια. Ευγένεια στις λέξεις και στην γλώσσα δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο στο γένος, ευ-γένος = καλό γένος. Κοιτάξτε λοιπόν να είστε καλό γένος και όχι δήθεν με αυτό το γελοίο σαξωνικό σύστημα του πληθυντικού και της ευγένειας το οποίο έρχεται πολύ κοντά στο τρίτο είδος, το οποίο είναι αυτοί και προσπαθούν να κάνουν και εμάς.

Ξέρετε τι να κάνετε. Χθες δεν ξέρατε, σήμερα ξέρετε όλοι. Πάρτε θέση λοιπόν στην Ελλάδα. Θέλετε την Ελλάδα; Θέλετε την ζωή σας; Εδώ είναι.

Θέλετε το μέλλον σας; Θα το χαράξετε εσείς.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Απομαγνητοφώνηση: Αλεξάνδρα Τσίκου

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση