ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ…. Ε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑ, ΣΩΣΤΟ ‘Η ΛΑΘΟΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
[ Η διεθνής δικαστική συνεργασία σε ποινικές υποθέσεις ασκείται επί τη βάσει διακρατικών συμβάσεων διμερών ή πολυμερών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λειτουργεί εν προκειμένω ως συντονιστική και μεσολαβητική αρχή προς το σκοπό της πραγμάτωσης της συνεργασίας αυτής. Το μεγαλύτερο δε μέρος της συνεργασίας καταλαμβάνει η παροχή της δικαστικής συνδρομής (βοήθειας) των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών της χώρας προς τις αντίστοιχες των αντισυμβαλλομένων χωρών και αντίστροφα
…Για την υλοποίηση των στόχων του δικτύου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει ορίσει ως συνδέσμους δικαστές και εισαγγελείς των Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, δύο δικαστικούς υπαλλήλους της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, καθώς και δύο υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. ] Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Αλφειός: ΤΗΝ 28/6/2013 Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ 8ο ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΩΡΕΣ !!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΙ ΤΗΝ 9την ΠΡΩΪΝΗΝ… ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑΝ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. … ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

…………………………………..
Simos Balasas ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ Η ΟΧΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ…. (ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.. Μ’ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΗΡΓΗΣΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ)…. ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΣΩ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ… Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ… ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΤΩΡΑ…. ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ…. Ε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑ, ΣΩΣΤΟ ‘Η ΛΑΘΟΣ.

ΤΟ ΤΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΞΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ – ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ…ΟΤΙ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΠΟΨΗ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.. ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ???

Φωτογραφία του χρήστη Αλφειοί Ποταμοί Μπλόγκ και Παραπόταμοι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΑΔΩΝΙ(ΣΚΟΥΠΙΔΙ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ , ΤΗΝ ΓΓΔΕ ΚΑΙ ΓΔΦΔ !!! 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.) 

ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ…

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ… ΚΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ…  

Αφήστε μια απάντηση