ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ 05/01/2017 ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΦΟΡΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ 05/01/2017 ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΘΗΝΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΕΥΔΗΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ.

2.) Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΦΑΣΗ ΥΠ. ΑΡ. 67650/13.

3.) Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 04/09/2015 ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

4.)ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ , ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΣYΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΙΤΤΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ (ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΨΙΤΤΑΚΟΥ) ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ , ΔΙΑ, ΌΡΚΟΥ Κ.Λ.Π. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΓΟΜΕΝΗ ΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΡΗΣΗ:
«Δεν μπορεί ένα καλό δέντρο να κάνει κακούς καρπούς ούτε ένα σαπρό δέντρο να κάνει καλούς καρπούς…. επομένως, από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε.» Ματθαίο 7:15-20.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΣ KΑΡΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ «ΚΟΣΜΙΚΕΣ» ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ, «ἡ βασιλεία ἡ ἐμὴ οὐκ ἔστιν ἐκ τοῦ κόσμου τούτου» Ιωαννη 18: 36 ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΌΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΌΡΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ : « Εἶναι φρικῶδες! Εἶναι ἐν πολλοῖς ἀκαταλαβίστικο καί σκοτεινό σάν τό σκοτάδι τῆς χειμωνιάτικης νύχτας. » .
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΞΕΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΥ ΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΦΩΝΕΙ ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΣ:

«ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.
ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.
ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΘΕΤΩ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.
ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ……….»

Η ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΌΡΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΙΟΤΙ: «ΤῸ ΚΑΚῸΝ ΔΟΚΕΙΝ ΠΟΤ᾽ ἘΣΘΛῸΝ ΤΩΔ᾽ ἜΜΜΕΝ’ ὍΤΩ ΦΡΕΝΑΣ ΘΕῸΣ ἌΓΕΙ ΠΡῸΣ ἌΤΑΝ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ , ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΠΩΣ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ: «ο τηρών άχρι τέλους τα έργα μου, δώσω αυτώ εξουσίαν επί των εθνών και ποιμανεί αυτούς εν ράβδω σιδηρά, ως τα σκεύη τα κεραμικά συντριβήσεται» ΑΠΟΚ. 2: 26,27.

ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΒΟΣΚΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕ «καὶ εἶπε Φαραὼ τοῖς ἀδελφοῖς Ἰωσήφ· τί τὸ ἔργον ὑμῶν; οἱ δὲ εἶπαν τῷ Φαραώ· ποιμένες προβάτων οἱ παῖδές σου, καὶ ἡμεῖς καὶ οἱ πατέρες ἡμῶν ». Γεν. 47,3

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΡΙΣΤΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΘΕΚΤΟΥ ΝΟΥ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ «ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ» ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΝΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΕΛΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΓΕΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΜΑΙΝΕΙ. ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΑΒΡΑΑΜ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΙΑΚΩΒ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΕΧΝΗ , ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.

ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ «ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΕΙ : «Εγώ είμαι ο Θεός του πατρός σου, ο Θεός του Αβραάμ, ο Θεός του Ισαάκ, και ο Θεός του Ιακώβ» (ΈΞΟΔΟΣ Γ΄ 6)
ΜΕ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : «Η πόλις του Κυρίου, η Σιών του Αγίου Ισραήλ» (Ησαΐας Ξ΄ 14).
ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ : «Είμαι ζηλότυπος δια την Σιών εν ζηλοτυπία μεγάλη, και είμαι ζηλότυπος δι΄ αυτήν εν οργή μεγάλη» (Ζαχαρίας Η΄ 2).
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : «Και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών κατά των τέκνων σου Ελλάς» (Ζαχαρίας Θ΄ 13-14).

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΙΩΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΔΗΛ. ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ , ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΜΙΑ.!
ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΎΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΝ ΔΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ «ΔΙΑ» ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ: «ΡΙΖΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ * ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΣΧΟΥΣΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΥΝΕΜΠΤΩΣΙΝ».

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΖΕΥΞΕΩΝ ( ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ ) ΩΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΜΙΑΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ . ΑΥΤΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΝΟΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΟΥΣ (ΑΥΓΗΣ) ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΘΗ , ΖΗΛΟΦΘΟΝΑ , ΡΑΤΣΙΣΤΗ , ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙ ΣΤΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΦΡΟΥΔΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΑΡΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ Ή ΩΡΑ Η ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ Ή ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση