ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΑΡΘΡΑ

Victoria Papademetriou ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ14517364_1202857166403502_2934207514268513885_n ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ( ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ) ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ 115 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ ?ΚΑΝΕΝΑΣ. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ.

…………………………………………

Αφήστε μια απάντηση