ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ; !!! ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΡΥΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! (βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Αλφειός: ΜΩΡΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ… ΑΝΕΓΚΕΦΑ.ΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ( ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ) … ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ… ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΜΥΔΡΟΥΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ…

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ (απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος ) : [… και τότε ο Νίκος Κουτσόγιωργας που είναι από τις Καρυές και έχει σπουδάσει νομικά στις Η.Π.Α. παίρνει ένα τηλεφώνημα από τον ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΟΧΟ… -μία τράπεζα- … – Μου είπε, θα μου στείλετε μια εμπεριστατωμένη μελέτη για κάποιο έργο το οποίο θα είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ , θα είναι διανθισμένο με τις ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ και από εκεί και πέρα δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Αμέσως εγώ θα επενδύσω τα χρήματα, διότι το χωριό είναι ο νόμιμος λήπτης των χρημάτων…] 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ;;; ΔΙΟΤΙ Ο ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΑΦΘΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ… ΕΚΤΟΣ ΑΝ… ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΝ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ… ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΡΥΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ !!!! …

……………..

 

…………………..

Αναπτυξιακή Μελέτη για το Δήμο Επιδαύρου Πελοποννήσου. Δόμηση Χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στο Δήμο, με εγγυοδοσία από το χαρτοφυλάκιο του Αρτέμη Σώρρα.

Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

ΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΦΕΚ Α’315/1945 Υπερδιπλασιάστηκε στα 3 δισ. η εισφορά της Ελλάδας στο ΔΝΤ ! ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΙΕΣ !!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ !!! ΕΤΣΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ;;;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ: »ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ»

Αστικός Κώδικας – Κληρονομικό δίκαιο – Κληρονομικό Καταπίστευμα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ – ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ (βίντεο-παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων)

Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΟΣΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ Περιόδου Δικτατορίας 1967 με 1974

Ο Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ; Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ;

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ…

WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.

Αφήστε μια απάντηση