ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΑΡΘΡΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Αννα Μπου Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ. ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΞΕΝΟΥΣ .ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΩΣ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ». Η ΘΕΙΚΗ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ «ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ» ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ «ΞΕΝΟΥΣ» ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ «ΞΕΝΟΙ» ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙ ΒΑΡΕΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ «ΞΕΝΩΝ» (ΩΣ ΞΕΝΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΛΟΙΜΩΔΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΞΕΝΙΣΤΩΝ-ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ» (ΚΟΜΜΑΤΑ-ΔΟΓΜΑΤΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ) ΑΠΟΜΥΖΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ «ΣΩΜΑ» ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ «ΦΑΡΜΑΚΑ» ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ «ΕΡΓΑΛΕΙΑ» ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΗΤΟΙ ΤΑ «ΚΥΤΤΑΡΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ-ΦΡΟΥΡΟΙ» ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ «ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ»

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ –ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΊ ΤΟΥ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ» ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΑΣΗ !!!

Αφήστε μια απάντηση