ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Η «ΑΑΔΕ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΥΠΕΡΙΣΧΥΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ «ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ», ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ - Α.Α.Δ.Ε

Viky Charalambous ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ..

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ, ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ΨΗΦΙΣΑΝ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ «ΑΝΕΧΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ»..
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΕΞ’ΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ.
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΑΣΜΩΝ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΜΑΣ.
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..

Η «ΑΑΔΕ» ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΩΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ, Η «ΑΑΔΕ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΥΠΕΡΙΣΧΥΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ «ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ», ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,
ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,
ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ (10 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ),
ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ,
ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΝΤΟΛΗ Η΄ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ …ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…!!!, ΕΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ…

…………

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΑΘΕ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΟΤΑ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ, ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΟ, ΣΥΜΦΥΤΟ ΜΕ ΤΟ EΘΝΟΣ, ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ, ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.
ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ.

………………………………..

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

Αφήστε μια απάντηση