ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ»: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ»

ΑΘΗΝΑ 12/01/2017

ΑΦΟΡΑ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Η «ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ» ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΣΑ ΤΗΝ 10 /01/2017 ΕΠΑΝΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΩΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ, ΕΝΤΟΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΩΣ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η Ι.Σ. ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΩΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ι.Σ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΝΑΖΙΣΜΟΥ Κ.Λ.Π ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΝΥΠΗΡΞΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΣΑ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΕΡΙ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΙΑΣ ΘΕΜΕΛΙΑΚΑ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ: ΑΠΟΚ. 2, 26-27, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ: ΨΑΛ. 2,8-9:: « ….. θα ποιμάνη και θα υποτάξη τους εθνικούς με ράβδον σιδερένιαν και θα συντριβούν σαν τα πήλινα σκεύη».

ΑΥΤΗ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΙΕΖ. 38,11-12 : «Θα έλθω όταν ησυχάζουν οι κάτοικοί της και ζουν ειρηνικά.….. δια να την λεηλατήσω, δια να πάρω όσον το δυνατόν περισσότερα λάφυρα από αυτήν….. η οποία τώρα κατοικείται, από έθνος…… στο κέντρον της γης» ( Η ΕΛΛΑΣ ) .

Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ «ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ» ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΓΙΟΥΣ» , ΠΑΤΕΡΕΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ «ΆΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ: “οι Έλληνες ζητούν σοφία, όμως ο Θεός ήρθε για να ντροπιάσει τους σοφούς!”
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ: «το μυαρόν γένος των Ελλήνωνοι ψευάμενοι Έλληνες».
Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ «μιαρό, άθλιο και ταλαίπωρο».
Ο ΕΤΕΡΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙ:«…κι όλα αυτά προέρχονται από την ανοησία της φιλοσοφίας των Ελλήνων η οποία είναι μητέρα όλων των κακών» ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ «καθάρματα».
Ο ΔΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ Ο ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ: “Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΑΡΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΩΣ ΦΟΡΟΣΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΈΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ( ΒΛ. ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ ΚΩΔΙΚΑ )

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ( ΠΑΤΗΡ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ) .

ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΘΕΤΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΑΒΡΑΑΜ, ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΙΑΚΩΒ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΝΕΚΡΩΣΙΜΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΝ»: «τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων Πατέρων ἡμῶν, τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ».

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΕΙ, ΑΦΟΡΙΖΕΙ Η ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ:
Ἐπὶ τοῖς φρονοῦσι καὶ λέγουσι κτιστὴν εἶναι πᾶσαν φυσικὴν καὶ τὴν ἑλληνικὴν μυθολογίαν καὶ τὴν τῶν κτισμάτων λατρείαν ……………… ἀνάθεμα τρίς.
Τοῖς τὰ ἑλληνικὰ διεξιοῦσι μαθήματα, καὶ μὴ διὰ παίδευσιν μόνον ταῦτα παιδευομένοις, ……… ἀνάθεμα τρίς
Τοῖς μετὰ τῶν ἄλλων μυθικῶν πλασμάτων, ἐφ᾿ ἑαυτῶν καὶ τὴν καθ᾿ ἡμᾶς κλίσιν
μεταπλάττουσι, καὶ τὰς πλατωνικὰς ἰδέας ὡς ἀληθεῖς δεχομένοις …… ἀνάθεμα τρίς. Τοῖς δεχομένοις καὶ παραδίδουσι τὰ μάταια καὶ ἑλληνικὰ ῥήματα,ἀνάθεμα τρίς. Τοῖς εὐσεβεῖν μὲν ἐπαγγελλομένοις τὰ τῶν Ἑλλήνων δὲ δυσσεβῆ …… ἀνάθεμα τρίς.
Τοῖς τὴν μωρὰν τῶν ἔξωθεν φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμοῦσι, καὶ τοῖς
καθηγηταῖς αὐτῶν ἑπομένοις, ……………… ἀνάθεμα τρίς.
Τοῖς λέγουσιν ὅτι οἱ τῶν Ἑλλήνων σοφοὶ καὶ πρῶτοι τῶν αἱρεσιαρχῶνἀνάθεμα τρίς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΟΥ «ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ» ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.!!! ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΥΤ.Ζ΄6 «ΟΤΙ ΛΑΟΣ ΑΓΙΟΣ ΕΙ ΚΥΡΙΩ ΤΩ ΘΕΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΛΕΤΟ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΩ ΛΑΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΝ ΠΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΟΣΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ».

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΑΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΡΧΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΓΕΝΟΥΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ.

ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.

Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΙΑΘΕΙ.

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΖΩΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
« ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

15936491_570620313144137_542159532647968191_o

16112650_570620356477466_8554596471626168593_o

16112610_570620399810795_4671440939342083825_o

Αφήστε μια απάντηση