ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» : ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
ΑΘΗΝΑ 12/01/2017

ΑΦΟΡΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
ΠΡΟΣ,
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΒΙΩΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ.

ΕΧΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΜΑΣ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ( ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ ) ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ :
– ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.
– ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ
– ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ.
– ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
– ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ – ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ.

ΠΡΟΣΟΧΗ. !!!!!
ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ «ΖΩΝΤΑΝΕΣ» Ή ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ Ή ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ( ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Π.Δ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ) ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΜΕΝΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ .

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση